FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER TRENING OG KOSTHOLD

Skrevet: 29.12.2016 19:17

Jeg husker veldig godt at jeg startet året med hangover og One Three Hill-maraton, og maratonet varte i flere uker. Jeg hadde mange innleveringer på skolen og fokuserte mye på det, siden de kommende karakterene skulle avgjøre fremtiden min. Jeg syns aldri at de første månedene i året er spesielt spennende, og begynnelsen på dette året var ikke noe unntak.

Førts i april skjedde det noe spennende. Jeg bestilte språkreise med EF og dermed var planene for sommerferien lagt, gud som jeg gledet meg! På grunn av reiseplanene valgte jeg å virkelig gjøre en innsats med livsstilen min, og endte opp med å gå ned nesten 10 prosent i fett. Guri som jeg sto på i de 2-3 månedene. Utrolig at jeg fikk resultater med tanke på at jeg hadde lungebetennelse og russetiden midt inni dette! Ja, tenk, jeg valgte faktisk å være russ som 20-åring. Jeg syns at russetiden som svartruss i nord i 2013 var kjedelig, så jeg ville gjøre det på nytt i storbyen, og morsomme 17 dager ble det! 

Da eksamen endelig var over, og siste farvel med videregående var tatt, var det endelig tid for sommerferie! Bare en uke etter skoleslutt satt jeg på flyet til Miami og var klar for tre uker med EF og engelskskole. Flyturen var ufattelig lang, og da vi stoppet i New York for å bytte fly, meldte reisesyken sin ankomst... De søte amerikanerne på flyet syntes synd på meg og beklaget for at det var slik mitt første møte med USA var, hehe, ufattelig snille folk!

 

Oppholdet mitt i Miami Beach var veldig spennende og opplevelsesrikt. Temeraturen lå på over 30 grader hver dag, klimaet var fuktig og klamt - nesten umulig å puste i begynnelsen. Jeg lærte meg bedre engelsk, fikk venner fra mange forskjellige land, shoppet på butikker jeg lenge har drømt om å besøke, solte meg og badet så mye som mulig - selv om jeg dessverre hadde klart å skaffe meg ti gnagsår på føttene og det svei av å gå på sanden. Jeg dro også sammen med noen hyggelige jenter til Orlando for å besøke Universal Studios, jeg ville også besøke Disney World, men det får bli en annen gang. Oppholdet mitt var fantastisk utenom en liten hendelse på 4th of July, hvor vi opplevde at en pistol ble avfyrt, og alle trodde det var terror. Heldigvis gikk alt bra, og ingen ble skadet. Da jeg kom hjem fra Miami Beach fikk jeg endelig vite at jeg hadde kommet inn på Universitetet, noe som var utrolig spennende! Mange ting skulle endre seg fra høsten av. Jeg valgte å flytte fra kollektivet jeg bodde i, slik at jeg kunne bo nærmere skolen, og å få bo alene. Etter å ha bodd i kollektiv noen år ble jeg lei og ønsket å bo alene. Min nye hybel:Mitt første møte med universitetet var spennende. De to første ukene hadde vi "fadderuka", og jeg hadde satt meg som mål å delta på så mye som mulig, slik at jeg hadde noen venner og bekjenter når forelesningene begynte. Fadderuka var utrolig morsom og jeg ble kjent med mange hyggelige mennesker som har blitt gode venner av meg nå.

 Resten av høsten har jeg brukt til å fokusere på skole, være sammen med gode venner, trene, se mange forskjellige tv-serier og å kose meg. Nå på tampen av året har jeg gjennomgått min første eksamensperiode som student, og feiret jul hjemme hos pappa. Nå skal jeg nyte de siste dagene av 2016 med gode filmer på tv, god mat, en god bok og pappas selskap, før 2017 braker løs og gir oss et nytt, fantastisk år. 

Selv om året har bestått av oppturer og nedturer, prøvelser og gevinster, vil jeg oppsummere med å si at 2016 har vær et fantastisk år!

 


hits