FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER TRENING OG KOSTHOLD

Skrevet: 30.12.2013 22:27

Siden vi snart trer inn i et nytt år, passer det fint å se tilbake på forskjellige øyeblikk fra året som har gått. Dette året har jeg opplevd mye (i forhold til tidligere år), og jeg sitter igjen med mye erfaring, fantastiske minner og gode venner! 2013 er et år jeg kommer til å se tilbake på og smile til, selv om det har vært både oppturer og nedturer så setter jeg pris på alt som har skjedd! Her er litt fra mitt 2013:

 

Fylkesmesse og klassetur i Mars: Jeg hopper rett til måneden mars! Klassen min på frisørlinjen hadde en ungdomsbedrift som vi startet høsten 2012, og siden vi var så engasjerte ønsket vi å delta på fylkesmessen. Fylkesmessen var både en utrolig fin erfaring og opplevelse. Vi lærte mye nyttig og ble bedre kjent med måten å være bedrift på.  Rett etter fylkesmessen var over dro vi til Oslo for noen dager med klassetur. Der var vi innom Stortinget og Wella for ny lærdom. 

 

Utveksling til Litauen i April: Jeg var så heldig å få dra på utveksling i to uker til Klaipeda i Litauen sammen med noen andre elever fra skolen min. Oppholdet var utrolig bra! Meningen med turen var å være på på frisørlinjen deres for å få litt innblikk i hvordan de arbeider og har det. Itillegg til å være på skolen ble det også mange fantastiske utflukter slik at vi fikk oppleve litt av landet deres (jeg hadde utrolig mange bilder fra denne turen, men siden mobilen min nå er ødelagt er bildene desverre borte, uflaks!). Siden Litauen har litt billigere priser enn her i Norge, ble det også en del shopping! Kofferten var helt stappa på hjemturen. Klaipeda og opplevelsene derifra er noe jeg aldri kommer til å glemme. Dette er et sted på kartet jeg kommer til å besøke igjen!

 

Russetiden i Mai: I mai var det duket for russefeiring, noe som vi har ventet mange år på å få oppleve! Selv om vi ikke deltok på så veldig mye, hadde vi det utrolig gøy likevell! Russeknuter ble det, og jeg har en hel haug med russekort har jeg igjen etter mai! Selv om russetiden var kjempegøy, skulle jeg ønske jeg fikk oppleve den igjen slik at den ville vært enda bedre å se tilbake på! 


Flytting til Trondheim og lærlingetid i August: I August gjorde jeg den skumle tingen: Flytte fra Nordland for å være lærling. Jeg elsker byen her, den er utrolig vakker, men jeg savner selvfølgelig hjem! Det er utrolig deilig å være på et nytt sted og starte litt på nytt. Lærligetiden går bra selv om den av og til har noen dårlige dager. 


18 år i September: 24 september fylte jeg hele 18 år, den dagen i livet man har ventet på leeeenge. Det siste året har jeg egentlig ville sakke ned tiden slik at jeg fikk være barn lenge nok, men nå var det tid for å betale regningene selv og ha et ordenlig bankkort!  Dagen ble feiret med en liten kake på jobb :)


Hårshow, besøk og Lappen i Oktober: I oktober hadde H2 hårshow hvor alle lærlingene skulle delta med hver sin modell. Dette var en utrolig fin erfaring å ha med seg senere i livet, siden det var god læring i hva man bør tenke og forberede seg på. Hårshow er noe jeg garantert har lyst til å delta på igjen! 
Endelig skjedde det noe jeg hadde ventet på lenge, jeg fikk besøk hjemmefra! Det var utrolig hyggelig!  Det var deilig å se noen kjente ansikter og snakke med noen som har lik dialekt som meg! Den triste delen var da jeg innså at de måtte reise hjem i igjen også..
Den 24 oktober besto jeg førerprøven på første forsøk! Jeg var utrolig happy og stolt når jeg forsto at jeg faktisk hadde bestått! Den følelsen var bare helt deilig!


Jul i Desember: Ikke så altformye har skjedd i desember, men julebord og hjemreise er verdt å nevne. Julebordet skrev jeg om for litt siden. Det var en utrolig koselig kveld sammen med mange flotte mennesker! Den 22 satte jeg meg endelig på flyet og vendte nesen hjem. Når jeg først var framme, var det som om jeg aldri hadde forlatt. Jeg elsker å komme hjem til en plass der jeg har noen som er glade i meg, lager hjemlaget mat og ser tv med meg. Her i Trondheim er det på en måte ensomt iforhold til hjemme, siden jeg kjenner så få. Så å feire julen hjemme var bare helt perfekt!

 

Yours truly,

Molly-Melissa

 

 

 
Skrevet: 08.12.2013 21:15

I går var dagen for det årlige Warehouse/H2 Julebordet, og det var en utrolig opplevelse!  Dette var mitt første julebord så jeg var veldig spent på hvordan det kom til å være. Julebordet ble holdt på Britannia Hotel her i Trondheim, et utrolig stort og fint hotell. Til mat var det koltbord med både fisk- og kjøttretter, og deretter forskjellige deserter. 

Hvert år er det utdeling av awards til salonger og ansatte som har gjort det ekstra bra gjennom året. I år ble det ingen priser på oss, men å bli nominert til flere av prisnene er en stor ære det også!  Neste år drar vi nok noen awars i land! :) Hele kvelden var kjempegøy hvor det var mye snakk, dansing, musikk og en spesiell liten opptreden. Siden jeg aldri hadde vært på julebord før var jeg redd det skulle bli kjedelig, men jeg hadde det virkelig kjempegøy! Å slå seg løs på dansegulvet er noe jeg gjør ganske skjeldent, så dette var ekstra morro! Gleder meg allerede til neste års julebord!

 


Ready for partey :)


Kjempegøy med et stort julebord!Forsto virkelig ikke hva dette var på begynnelsen, men det var kjempestili da!


Selfie med andres maske!


Hege (lærling i en annen H2 salong) og meg :)


Having a great time!


Avslutter innlegget med et bilde lånt av en kollega, H2 Portobello gjengen! :)

Yours truly,

Molly-Melissa


hits