FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER TRENING OG KOSTHOLD

Skrevet: 16.12.2012 00:02

Legger merke til at lesertallene på tabellen er på sitt verste. Jeg har dessverre ingen interesse av å blogge lengre... hvorfor vet jeg ikke helt. Jeg er opptatt av skole, kjæreste, avslapping og bare nyte livet litt uten å måtte presse meg selv til å dokumentere hvert eneste steg jeg tar. 
Jeg har da funnet ut av at Instagram passer meg ganske greit. Det tar ikke lang tid, man poster et bilde og slipper å skrive mye tekst, og man får samtidig dokumentert litt.

 

Jeg kan iallefall oppdatere dere om at skolegangen går heilt greit. Lærer mye om hår og hva man skal gjøre som frisør. Jeg har vært ute i praksis og syntes det var ganske så greit. Skal bli litt godt å få en utdannelse etterhvert slik at man vet man har rett til arbeid, så tar jeg resten etterhvert. 
 Forrige uke hadde vi en egenpleie dag, og fant ut av at noen blonde striper i håret ikke kunne skade, så da stilte en kompis i klassen opp og stripte foliestriper på meg. Det ble flere striper enn jeg hadde trodd, og fikk håret mitt til å se helt farget ut. Ble litt i sjokk siden jeg ikke skulle ha blondt hår, men jeg vender meg nok snart til stripene. Det var akkurat slikt det var da jeg stripte mørke striper tidligere i høst. 

Her ser du bilde av meg tidigere i høst med mørke striper, og meg nå med blonde striper.
Og nå:


Nå er det lysere oppå håret og mer rødt/brunt nede (under), liker det, men kanskje litt lyst til å være meg.. Tilvenning! :))Jeg vil igjen beklage min fraværendehet fra bloggen. Lik meg heller på Instagram (Mollymelissas) om dere ønsker å se mer til meg :)) 

 

-Molly-Melissa


hits