FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER TRENING OG KOSTHOLD

Skrevet: 21.11.2013 13:32

Heihei! I år har jeg laget en liten ønskeliste til jul, over ting jeg har tenkt på en liten stund. Jeg har allerede sagt til familie og venner at jeg ønsker meg klær, siden jeg føler skapet mitt er ganske så tomt... men siden det kanskje blir kjedelig å ønske seg bare klær, har jeg satt sammen noen ting jeg har lyst på! Gleder meg kjempemye til jul! Skal bli utrolig godt å komme hjem til nord og være sammen med familie igjen! Er alltid så koselig å samle seg i finstasen for å spise god mat, se fine julefilmer og bare hygge seg sammen! Fins ikke ord for hvor mye jeg gleder meg! Har nedtelling på mobilen og alt! :)
Iallefall, her er min lille ønskeliste :)
 


Uggs, Sengetøy, Pynteputer, Lommebok fra Michael Kors, Sminke fra Bare Minerals og MAC, Bakeforkle.

 

Yours truly,

Molly-Melissa
Skrevet: 17.11.2013 14:19

Hei! Jeg har fått mange spørsmål om hvordan jeg får håret mitt til å se så skinnende og mykt ut, så jeg tenke å dele "hemmelighetene" mine med dere. 

 

For det første: Det er viktig å stusse tuppene sine hver andre til tredje måned, med mindre man har veldig slitt hår, da bør man stusse de oftere. Dette bør gjøres hos frisør!

For det andre: Ikke farg eller blek håret for mye! Bleking sliter veldig på håret, hold deg unne å blek på bleket hår! Farging sliter ikke like mye på håret som bleking, men for mye farging skader håret! Ikke bruk hjemmefarging!

For det tredje: Bruk gode produkter, og ikke minst Riktige produkter!Da jeg gikk frisørlinjen oppdaget jeg forskjellen på butikkprodukter og salongprodukter, og siden da har jeg bare brukt salongprodukter. Jeg har prøvd forskjellige merker og har brukt veldig mye JOICO. Da jeg begynte i H2 oppdaget jeg TIGI og har begynt å bruke mer av deres produkter nå. Alle produktene fra TIGI BED HEAD lukter utrolig godt, noe som er en kjempebonus!. Jeg har nettopp kjøpt REDKEN for å teste også det merket. 

- REDKEN clear moisture: For normalt til tørt hår. Tilfører fuktighet.
- BED HEAD Elasticate: For skadet hår. Tilfører proteiner og gjør håret sterkere.
- BED HEAD Recovery: For middels skadet hår: Tilfører fuktighet.
- JOICO: Daily CARE Shampoo: For normalt hår. Lettvektig shampoo som tar vare på hårets balanse.
- JOICO: Moisture Recovery Conditioner: For tørt hår. Tilfører fuktighet. -Elsker denne!

 

Jeg bruker mye shampoo og conditioner for tørt hår siden de tilfører mye fuktighet. Det er også viktig å huske på å bruke produkter for å tilføre håret proteiner. I tillegg til at jeg bruker shampoo og balsam for proteiner, bruker jeg også proteinkurer. Hårkur bruker jeg to ganger i uken. Shampoo - håndkletørk håret - hårkur 3-5 min - skyll - Conditioner.


REDKEN extreme: Gjennoppbygger håret og gjør det sterkere. Inneholder mye proteiner som er viktig for håret!
S-factor SERIOUS CONDITIONER: Gjennoppbygger og inneholder mye fuktighet, gir faktastisk glans. 
JOICO K-PACK RECONSTRUCT: Gjennoppbygger, gjør håret sterkere - kåret til beste hårkur 10 år på rad. 


I tillegg til gode pleieprodukter i dujsen er det viktig å bruke gode produkter etter hårvask.

OSIS SESSION Finish: Hårspray med godt hold
JOICO MOISTURE RECOVERY LEAVE-IN: Leave-in Conditioner for tørt hår.
JOICO SMOOTH CURE: Varmebeskyttende.
KMS FREE SHAPE: Varmebeskyttende. Fin til å rette hår på.
WELLA THERMAL IMAGE: Varmebeskyttende. Brukes på tørt hår før retting/krølling.
BED HEAD AFTER PARTY: Hårkrem som demper frizz og etterlater håret mykt og fint.
MOROCCANOIL TREATMENT: Hårolje som pleier håret og forbedrer glans og smidighet.

Jeg bruker alltid Leave-in conditioneren før jeg grer håret. Tar deretter i varmebeskyttelse og Moroccanoil. Føner så håret før jeg enten retter eller krøller det. Deretter bruker jeg After-party i tuppene og litt for å roe ned flygehår, avslutter med OSIS hårspray.


Sammen med gode produkter er det viktig å tenke på hvilke hjelpeverktøy du bruker. Noen hårbørster sliter mer enn andre, og hårstrikk med metallkant skader håret.


TANGLE TEEZER: Børste som løser floker uten å lugge. Skader håret mye mindre enn vanlige børster.
INVISIBLE BOBBLE: Hårstrekk som ikke skadet håret. Lett å feste og sitter godt!


- S-factor serien til TIGI er utrolig fin hvis du ønsker glansfult og silkemykt hår.
- Varmeverktøy bør man prøve å holde jeg unna, siden det skader håret veldig. Veldig viktig å bruke varmebeskyttende til varmeverktøy!
- Prøv å ikke vask håret så ofte, det sliter på håret. (Jeg er ikke så flink til dette selv, men det er et godt tips!)  
- Tørrshampoo er kjempefin til å lage volum og lett tekstur i håret.
- Drikk mye vann og spis frukt og grønt.
- Gå ikke ut med vått hår. Ikke bare for å unngå forkjølelse, men også for å unngå at håret skades for mye. 


Fremdeles: Beklager for dårlig kvalitet på bildene!

 

Yours truly,

Molly-Melissa

 
Skrevet: 14.11.2013 21:26

I forrige uke bestilte jeg min første pakke fra Nelly, og i dag kom den endelig til postkontoret. Etter en liten tur på Starbucks med hybelvenninnen kunne jeg ikke vente lengre for å hente pakken. Elsker å få ting i posten, spesielt når jeg har gledet meg! Jeg hadde bestilt to stk kjoler og et par sko. Får aldri nok av sko og kjoler, og når jeg fant salg, kunne jeg ikke la det gå.


Starbuckskos.


Elsker "diamantene", gjør skoene mindre kjedelig! Disse er kjøpt på salg til 99 kr tror jeg..


Den sorte kjolen var på ordinærpris, den røde var på salg til 100 kr. Kjolene er penere på!


De er litt store i magepartiet, men ellers passer de bra :) 

 

Yours truly,

Molly-Melissa
Skrevet: 12.11.2013 22:19

I dag hadde jeg bestemt meg for å handle inn julegaver, slik at det er gjort før den hektiske tiden starter på jobb. Siden vi får rabatter på jobb tenke jeg at det var en super ide å handle en del av julegavene hos H2. Jeg handlet en del på salongen før jeg dro til H2 salongen på Sirkus Shopping for å handle inn litt til meg selv. Utvalget der er mye større enn på salongen jeg jobber i, så dette skulle jeg utnytte! I utgangspunktet skulle jeg ha meg en hårføner og en god hårkur fra Redken, men shampoo, balsam og varmebeskyttende ble det også! Når man først er i gang, kunne jeg liksågodt handle litt ekstra. Tidligere har jeg brukt merker som Tigi, Kms, Paul Mitchell, Ref og Joico. I dag ønsket jeg å prøve litt andre merker, og siden jeg har hørt mye godt om Redken valgte jeg å kjøpe Shampoo, balsam og hårkur derfira. Jeg var egentlig på leting etter en litt spennende varmebeskyttende, men siden jeg ikke fant noen som jeg ikke har prøvd (og siden jeg ikke orket å ta flere turer i shoppen for å lete), valgte jeg da å prøve ut Wella. Hårføneren er fra Gorgeous.

 

På handletur!


Det står en hel Tigi-pose til på jobb med julegaver jeg har handlet inn!

Hårføner: 899.- Wella Varmebeskyttende: 219.- Redken Clear Moisture: 468.- Redken Hårkur: 414.-


Dette er en stor forbedring fra den åtte år gamle reiseføneren min som lukter svidd... Lykkelig nå!

Beklager for elendig bildekvalitet. Slik det er når Speilrefleksen min er oppe i nord.. Henter den til jul! :)

 

JULEGAVETIPS til dere som ikke vet hva dere skal gi i julegave; Hårprodukter og gavekort fra frisørsalong er alltid en vinner! 

 

Yours truly,

Molly-Melissa
Skrevet: 05.11.2013 01:23

Nå er det ikke lenge igjen til jul! Gleder meg utrolig mye til å dra hjem til nord å være sammen med familien min, og bare nye dagene der før det nye året starter! Nå for tiden er jeg igang med julegavekjøping og neste helg skal jeg være med å ha modell på et lite show som er i sammenheng med den årlige julecupen for frisører. Syns det er kjempespennende å være med på litt forskjellig når jeg har muligheten, alle opplevelser gjør bare at man blir flinkere og får litt erfaring!     Grunnen til at jeg blogger så lite nå er egentlig fordi at jeg ikke har så mye å blogge om. Jeg planlegger flere blogginnlegg som kommer iløpet av de neste ukene. Det største problemet med blogging er det å få tid eller orke å sette seg ned når jeg egentlig har lyst til å stupe i senga og ta en powernap etter jobb!  Har laget en liten collage nå med litt inspirasjon som gjør hverdagen mye bedre. Håper alle får en kjempefin november! :)

 

Bildene er funnet på Weheartit.com

 

Yours truly,

Molly-Melissa


hits