FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER TRENING OG KOSTHOLD

Skrevet: 15.10.2014 09:17

Det er mange ting jeg syns er viktig når jeg skal trene. Ting som for eksempel behagelige klær, rette produkter både før, under og etter trening, oppvarming, energi osv, men jeg får aldri en god treningsøkt uten bra musikk. Jeg har mange spillelister med treningsmusikk, men jeg må ofte skifte ut mange av låtene siden de fort blir kjedelige. Jeg syns treningsmusikken skal ha en god rytme, og skape en stemning for ekstra motivasjon man ikke har andre steder. Her er noe av musikken jeg liker å trene til.
Booty - Jennifer Lopez ft. Iggy Azalea
 


M.F.P.O.T.Y - Cher Lloyd


Overtime (Vicetone Remix) - Cash Cash

 


I will never let you down - Rita Ora

 


Change your life - Iggy Azalea

 

Har du noen låter du må høre på under trening?

 Molly-Melissa
Skrevet: 12.10.2014 20:28

Hei dere! Nå er helgen snart over og en ny uke venter. Jeg har begynt å like mandagen nå, rett og slett fordi en ny uker betyr en ny start. Hvis den første dagen i uken er bra, er sjansen større for at resten av uken blir bra!

 

I morgen skal jeg våkne klokken 06.00, spise en god og blodsukkerstabil frokost i form av en shake, og ved siden av har jeg en kjempegod urte-te som gir meg en oppkvikkende følelse. Deretter blir det jobb og trening. Jeg passer hele tiden på at jeg får i meg nok mat slik at jeg fungerer bra, og at maten er balansert slik at jeg holder ut lengre. På trening har jeg det gøy med en venninne, slik at treningen ikke føles så tung og kjedelig. Før jeg starter uken min, bruker jeg alltid å ha litt hjemmespa på søndagskveldene for å friske meg opp litt slik at jeg føler meg klar for en ny uke. I dag planlegger jeg også å ta meg tid til litt Medisinsk Yoga hjemme på gulvteppet for å slappe ordentlig godt av før natten kommer. Utrolig deilig!   - Her er litt inspirasjon for den kommende uken. :)

  

Blogges :)  

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 10.10.2014 12:06

Hei dere! For noen uker siden fylte jeg 19 år, og hadde en kjempefin dag sammen med kjæresten min. I bursdagsgave fra han fikk jeg noe jeg har ønsket meg utrolig lenge. Hver gang jeg har sett denne klokken fra Daniel Wellington har jeg virkelig smeltet. Den er så enkel, klassisk og stilren, perfekt! Jeg liker denne fargen utrolig godt, den er ikke for mørk og ikke for lys, og passer kjempefint til hudfargen min. Drømmeklokken er endelig min på grunn av min alt for snille kjæreste! 
Blogges :)  

 Molly-Melissa

 

 
Skrevet: 09.10.2014 21:38

Heihei! Da var det på tide med en liten oppdatering her på bloggen. Det er dessverre ikke alt man rekker over nå om dagen. Jeg har endelig begynt å jobbe, og treningen er jeg kommet litt igang med igjen, men det er dessverre ikke alt kroppen tåler nå helt med en gang.

 

Da jeg startet opp å blogge igjen i fjor høst, var planen min å fortelle om hvordan det var å være frisørlæring i en storby. Iløpet av det siste året har det skjedd noen endringer i planene mine, og har da funnet ut av at jeg ikke ønsker å bli frisør likevel. Jeg sluttet som lærling i juli, tok meg noen uker ferie, og da jeg kom tilbake til Trondheim var det rett på kyssesyken. Dette året har jeg valgt å bruke som et tenkeår, finne ut av hva jeg ønsker å bli, jobbe litt og teste litt forskjellige ting. Da jeg endelig fikk beskjed om at kyssesyken var over for ca to uker siden, var det på tide å starte i jobb. Heldigvis hadde jeg fått meg litt arbeid før jeg ble syk, så da ble det mye enklere å komme seg i gang.

   For øyeblikket jobber jeg litt i barnehage, og trives veldig godt med det. Jeg liker det å teste ut forskjellige områder og kjenne litt på om dette er noe jeg ønsker å utdanne meg innenfor. Det er så spennende at det er så mange ting å velge mellom! Etter jobb er jeg også med som coach på noen ute-treninger vi arrangerer her i byen. Dette er noe jeg også interesserer meg mye for, og kunne faktisk tenkt meg å fortsette videre med. Spennende!

 
I helgen var vi en liten tur på fjellet for å nyte naturen og den flotte høstdagen. Det er så deilig å komme seg opp i høyden og se utover landskapet. Jeg håper at nå som jeg ikke jobber i helgene som jeg gjorde før, at det blir mer turgåing, opplevelser og et mer sosialt liv. Jeg skal også ta meg mer tid til bloggen etterhvert, men først er det greit å komme seg godt tilbake til rutinene og hverdagen igjen :)

 

Blogges :) 

 

 Molly-Melissa

 


hits