FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER TRENING OG KOSTHOLD

Skrevet: 24.10.2013 13:38

I dag tidlig hadde jeg oppkjøring og krysset alle fingrene og håpet på å bestå. Ettersom at jeg har tatt de fleste kjøretimene mine i nord, så var det en utfordring å lære seg å kjøre her i Trondheim, siden her er det er en del lyskryss, store rundkjøringer, flere kjørefelt, kollektivtrafikk, motortrafikkvei osv. I morgest da jeg sto opp hadde jeg håpet på at jeg skulle klare det. Etter oppvarmingstimen ble jeg redd for at det ikke skulle gå som jeg håpet. Da oppkjøringen var ferdig var jeg helt sikker på at jeg ikke skulle bestå, så tårene lå klar i øyekroken når sensoren begynte å snakke. Etter at han hadde lest opp notatene sine var det min tur å si hva jeg mente om kjøringen. Jeg kom opp med en god del grunner til at jeg skulle stryke. Tårene presset bare mer på men de forsvant fort da han fortalte meg at jeg faktisk besto førerprøven. SYKT! Jeg var helt klar til å ta flere kjøretimer og ny førerprøve. Guuu det var deilig å bestå og endeli ha førerkortet! 

Siden jeg ikke skal ha bil her nede pga. kostnadene, blir det ikke kjøring på meg før jeg kommer hjem til jul. Håper på å få lånt en av bilene hjemme slik at jeg får teste ut det å kjøre alene, gleder meg allerede! Hærlig å ha førerkortet nå, stor takk til Trafikkskolene og til pappa som betaler! <3


(Bildet tilhører Nidaros Trafikkskole).
 

Yours truly,

Molly-Melissa
Skrevet: 02.10.2013 02:00

Hei flotte mennesker!  Nå er det natt og jeg har selvfølgelig energi når jeg ikke behøver det... De siste timene har jeg lest litt i Tigi-bøkerne for å få litt inspirasjon, lære mer om produkter og sett dvd-er av hårklipper! Har kjent på det at jeg er lei av å anbefale de samme produktene til kundene mine bare fordi jeg ikke kan mest om dem. Nå har jeg fått litt innputt på hvilke produkter som kan brukes istedenfor hverandre, så det skal bli spennende å prøve seg litt frem! 

 

På lørdag hadde jeg langdag, bokstavelig talt!  H2 ("kjeden") jeg er lærling i hadde hårshow og fest, og alle lærlingene skulle delta med egen modell til hårshowet. Dette var en konkurranse, men jeg syns det var gøy å i det hele tatt få delta på noe slikt, så jeg tenkte ikke så mye på konkurransen...  På tirsdag i forrige uke var jeg ute på gata for å finne en modell siden de jeg hadde som mulige modeller ikke hadde muligheten den dagen, så da hadde jeg hastverk med å finne en modell! Var ute i 5 minutter på gata før jeg hadde funnet meg en modell til showet, haha enkelt! -Iallefall, på lørdag hadde jeg jobb fra 10-18  og så skulle jeg arbeide på modellen min for å gjøre henne klar til showet. Sto fra 17.00 til 19.00 med hår og sminke før det var catwalk-øving på de flotte modellene! Kjempegøy å ha egen modell som skal vises fram og representere seg! Siden jeg var sent ute med å skaffe modell og pga influensa fra min side, så var planleggingen til showet ganske dårlig... Visste sånn ca hvordan jeg ville ha håret, men skulle jo helst ha øvd meg, og tenk ut klær en stund før. Etter catwalkøvingen fikk vi mat og drikke før vi gikk tilbake til salongen for å ordne siste finish. Showet begynte 22.30 og det var utrolig morsomt! Kjempeflinke modeller som gikk på catwalken, og mange fine frisyrer utført av lærlingene! Er storfornøyd med å være i læring under et konsept som liker å inspirere og gjøre spennende ting! 

hot


Øving på Catwalken

Fikk servert Sushi! Min første sushi!

Jeg og modellen min Thea før siste finish i salongstolen!

Wet-look med litt bølger i front. Tupperte krøller på siden.

Temaet til showet var "Høstmote", tenke umiddelbart at man kler på deg om høsten! Skjerfet var egentlig ikke påtenkt før i siste minutt. Ansiktet ble for blekt og gikk for mye i ett med genseren, så måtte bryte opp dette med skjerfet som gikk i samme farge som leppestiften. Skjerfet kom da i veien for håret som ødela en del. Neste år blir det bedre, lover!! :)Showtime!

En del folk møtte opp :)

Flotte modeller! Tok dessverre ikke så mange bilder siden jeg filmet store deler av showet.. 


Gleder meg allerede til neste år! Nå skal jeg lese litt over produktene jeg har bestemt meg for å bli kjent med, så er det natta!

 

Yours truly,

Molly-Melissa


hits