FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER TRENING OG KOSTHOLD

Skrevet: 12.10.2012 22:35

Hei kjære lesere! Som dere kanskje fikk med dere på et av de tidligere innleggene mine, hadde jeg bursdag for bare noen uker siden, så på onsdag kom jeg hjem til pappa og fikk gaven min. Utrolig koselig å komme tilbake hit forresten, også var det ekstra spesielt denne gangen å komme hit siden jeg hadde med meg kjæresten min for første gang♥. I bursdagsgave fikk jeg da ny mobiltelefon; Samsung Galaxy S3, bortskjemt? ja... litt kanskje? :)))) Fikk også et herlig natttøy og parfyme, er kjempe fornøyd!  

Det jeg skulle fortelle til dere, er at jeg nå har fått meg INSTAGRAM, helt utrolig at jeg også skulle få dette, er alltid skikkelig treig når det gjelder det nye som er inn. Iallefall... Følg meg på Instagram dere, er jo så utrolig gøy!:) Heter "Mollymelissas" :)

-Molly-Melissa
Skrevet: 08.10.2012 11:56

Siden jeg går frisørlinjen, så eksprimenterer vi en del med farger og klipp. I forrige uke stripet en klassekompis håret mitt i brun/røde striper. Er fremdeles litt uvandt å ha så mørkt hår, men er flott med litt mørkere farger i håret om høsten! :) Blir sikkert å legge ut mange forskjellige eksprimenter vi har iløpet av året, på bloggen.Slik ble jeg seende ut :)

Slik var fargen min før stripingen:
-Molly-Melissa

 


hits