FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER TRENING OG KOSTHOLD

Skrevet: 26.09.2014 13:22

Hei og god fredag! På onsdag fylte jeg hele 19 år og jeg hadde en kjempefin dag sammen med kjæresten min. Følte meg utrolig heldig som ble bedt på middag og kake på dagen min. Jeg fikk mange hyggelige hilsninger og fine gaver som jeg setter utrolig stor pris på. På toppen av alt ga kjæresten min meg den perfekte gave som jeg har ønsket meg utrolig lenge, bilder kommer senere. Lover dere at jeg følte meg bra heldig!  Jeg har også fått svar på blodprøvene mine, og jeg er endelig frisk fra kyssesyken, herlig!

 

Siden det er helg nå, vil jeg igjen dele noen fantastiske godbiter med dere. Jeg har delt denne før, men siden jeg liker den så godt så deler jeg den igjen. 

 

Ingredienser:

♥ 1-2 Bananer
♥ 1 stk Premium 70% Sjokolade
Peanøttsmør


Slik gjør du:

♥ Del opp bananene i tynne skiver.
♥ Legg ca 1/2 ts. Peanøttsmør mellom to bananskiver.
♥ Smelt sjokoladen og fordel over bananskivene.
♥ Like god varm, kald og fryst. 

 Har noen av dere prøvd disse tidligere? :)

 

 

Blogges :) 

 Molly-Melissa
Skrevet: 23.09.2014 18:08

Hei og god ettermiddag til dere! :) I dag er min siste dag som 18-åring, og det er helt rart å vite at det siste året har gått utrolig fort. Det har skjedd litt forskjellig dette året, og jeg er veldig spent på hva det neste året bringer. Jeg kjenner jeg får litt angst for hvert år som går. Jeg blir eldre, noe som egentlig er litt skummelt, haha. Alle ønsker å bli voksen fortest mulig, men det er litt deilig å være ung også. Jeg starter snart på mitt siste år som tenåring, noe som er utrolig rart siden det ikke er så lenge siden jeg hadde mitt første år. Tallet kan man dessverre ikke stoppe opp, men det er når man fyller år at man husker på at man er nødt til å nyte hver dag, siden dagene flyr raskt avgårde. 

 

 

 


I dag har jeg også lagd noen nye cookies med mørke sjokoladebiter. Jeg har virkelig falt for det å lage små kjekser! Da jeg var på butikken i går så jeg på ferdigpakkene til Toro og Freia, og fant noen søte cookies som virkelig falt i smak. Istedenfor å gjøre det alt for lettvint, tok jeg heller det som en utfordring å lage min egen versjon. Veldig enkle å lage. Utrolig godt sammen med et glass med melk eller til kaffen!

 

Ingredienser:

♥ 2 dl Havremel
♥ 1 dl Havregryn
♥ 1 ss bakekakao
♥ 1 ss Sukrin Gold
♥ 1 Egg
♥ 2 dl Mager Kesam 
♥ En stor hånd med 70% sjokoladebiter Slik gjør du:

♥ Bland sammen alt det tørre.
♥ Bland inn egg og kesam til en fin røre.
♥ Ha i en håndfull med sjokoladebiter.
♥ Fordel på et brett og pynt ekstra med sjokoladebiter hvis ønskelig.
♥ Stek på 180 grader i ca 20 minutter. 

 Blogges :) 

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 21.09.2014 23:23

Hei og god søndag kveld. Jeg håper dere alle har hatt en kjempefin helg og er klar for en ny uke. Selv har jeg ikke så mange planer for den kommende uken, så jeg har et håp om å komme meg i jobb snart. Nå venter jeg bare på svar på blodprøvene fra legen, og krysser fingrene for at leveren og milten min har det bra! Som jeg nevnte i innlegget på torsdag var jeg på min første trening etter jeg ble syk, og jeg kan love dere at jeg er stiv og støl nå! Det er knapt jeg klarer å gå, tror jeg aldri har kjent det så godt før. Skal bli utrolig godt å fortsette med treningen litt sakte og forsiktig etterhvert :)

 

 

 


Som det står skrevet i overskriften min har jeg forelsket meg i Ebay. Jeg har egentlig aldri hatt særlig behov for å bestille meg ting over Internett, men da hybelvenninnen min fortalte meg om hvor billig forskjellige ting er på nettsiden, så måtte jeg bare teste! Jeg har blitt helt obsessed av navlepiercinger, så å finne noen fine for en billig penge var jo bare helt perfekt! Jeg har også kjøpt meg klær, accessories og andre fine ting. Det beste av alt er jo at jeg får både fine og nødvendige ting hjem i posten uten å måtte betale en formue som jeg ville gjort på en vanlig butikk i Norge. Her er bare litt av hva jeg finner på Ebay.

 


Søt og enkel pelsjakke.

Har virkelig savnet en høstjakke, superhappy nå! Selvfølgelig mye finere på.

Elsker å ha litt å velge i. Enda flere søte piercinger er på tur i posten.

 

Blogges :)

 

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 18.09.2014 22:09

Hei og god kveld dere! I dag har jeg gjort to ting jeg har planlagt lenge, nemlig å ha en liten photoshoot med venninna mi, og hatt min første treningsøkt etter kyssesyken. Jeg er ikke 100% frisk enda, men prøver meg litt forsiktig frem og tar det rolig på gymmen som legen anbefaler. Må si det var utrolig deilig å faktisk kunne delta på treningsøkten til venninnen min og ikke bare være der for moralsk støtte. Tror aldri jeg har gledet meg til å være stiv og støl, men det gjør jeg nå, det blir så deilig!

 

Før treningsøkten vår tok vi oss en liten tur i byen for å finne fine steder til å ta noen bilder. Det er så utrolig kleint å skal posere ute i det offentlige når flere mennesker går fordi og bare smiler til oss, men naturen er alltid en perfekt bakgrunn så da må vi bare tåle det. Ny header til bloggen ble det også! Her er noen bilder fra vår lille shoot, utrolig hyggelig å være sammen med venninnen min igjen etter over en måned med sykdom!

 


Utrolig herlig med litt høstbilder!

 

 

Blogges :)

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 17.09.2014 21:47

Det er så utrolig deilig at høsten er her. Etter en varm og fin sommer er det godt når det begynner å bli kjølig ute og fargene i naturen endrer seg. Det beste med høsten er levende lys, varme og gode gensere, kakao og fantastiske filmer og serier som man koser seg med i høstmørket. For øyeblikket sitter jeg inntullet i dynen min med levende lys rundt meg, en kopp med varm kakao i hånden og Gossip Girl på skjermen, perfekt! Høsten er så fredelig og vakker, jeg nyter hvert minutt! Utover høsten planlegger jeg å dele flere oppskrifter med dere, og gi dere inspirasjon til en bedre hverdag. Høsten er en utrolig fin årstid hvor man liker å ta ekstra godt vare på seg selv og de nærmeste, og hva er bedre enn å dele glede via mat og aktiviteter? 

 

Jeg håper dere alle har hatt en fin start på denne høsten med både skole, jobb og alt det andre dere gjør. Jeg er veldig klar til å starte høsten min, og ser frem til å få fart på en herlig årstid! Jeg ønsker dere en kjempefin kveld videre! :)

  

Blogges :)

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 16.09.2014 17:25

Heihei dere. Jeg er utrolig glad i å lage mat og å bake, og siden det er lenge siden sist, har jeg brukt dagen min på akkurat det. I det siste har jeg lagt merke til mange fine oppskrifter på sunne kjekser og snacks på både Instagram og andre blogger, så nå har jeg testet ut noen av dem. Tenkte å dele dem med dere! De er utrolig enkle, to av disse er i bunn og grunn samme røra, bortsett fra en liten ingrediens som kan gi en stor forskjell! Istedenfor banan og peanøttsmør kan du også bruke en sunnere type av sjokoladepålegg.En venninne av meg har tidligere linket til disse mandelkjeksene, og siden jeg har ingrediensene kunne jeg jo teste disse i samme slengen. Oppskriften på kjeksen finner du HER. Passer jo utrolig godt til ost og frukt.

 


Nam! Enkle og gode kjeks på 1-2-3!  Peanøttrøra ble også til noen kuler, kjempelurt!

 

 

Blogges :)

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 02.09.2014 22:39

 Nå som jeg har kyssesyken og ikke har lov til å være aktiv, har jeg lite å ta meg til og ikke så mye jeg har lov til. De første ukene av kyssesyken bruke jeg for det meste dagene til å sove, være kvalm, spise is pga. utrolig vondt i halsen, se tv uten å ha lyden på, ha hodepine og spise Ibux som om det skulle vært godteri, noe som ikke minner om noe spesielt spennende liv. Jeg raste ned i vekt til min forskrekkelse, siden jeg veldig godt visste at det var musklene mine som forsvant.

 Jeg vet at når jeg får klarsignal fra legen om at jeg er frisk, så er jeg tilbake igjen. Jeg ser hvordan kroppen min reagerer nå som den ikke får den næringen eller aktiviteten den er vant til å få. Når legen forteller meg at jeg kan begynne å trene igjen, så går startskuddet for meg, for da skal jeg virkelig gi sats og gjøre mitt beste for å få tilbake den gode rutinen jeg hadde. Jeg savner virkelig å trene, og tanken på at jeg må starte sakte og forsiktig når jeg får starte igjen, gjør meg utrolig rastløs. Jeg vil raskest mulig tilbake til der jeg var, jeg vil ikke vite at jeg har gått glipp av over en måned med trening. 

 

 

Jeg gleder meg til å komme tilbake til den gode livsstilen igjen. Jeg gleder meg til å kunne trene, ha lyst på god og blodsukkerstabil mat, løpe turer, ha fremgang med treningen min, bli sterkere og gladere. Jeg savner virkelig energien min. Nå skal jeg prøve så godt jeg kan å forberede meg litt til startskuddet mitt går, jeg håper det blir enklere da.Nå er det litt kjedelig for meg å tenke på trening når jeg vet jeg ikke får lov enda. Jeg prøver å glemme det litt. så kan jeg heller glede meg over det når jeg er tilbake igjen. Nå skal jeg bare slappe av, ta det rolig og håpe at jeg snart er frisk igjen. Det er planen!

 

 

 

Blogges :)

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 02.09.2014 01:09

Heihei dere! I dag har jeg gjort noe stort som jeg har planlagt såpass lenge at jeg har spart penger til det. Jeg har nemlig kjøpt meg en ny pc! Jeg har tenkt veldig lenge på at det er på tide med en ny siden skolepc'en som jeg har brukt frem til nå, er på tur til å ta kvelden. Noe av det verste jeg vet, er store forandringer. Jeg liker ikke å flytte, bytte ut elektriske utstyr som mobiltelefon og pc, eller kjøpe nye møbler uten jeg har tenkt leeenge på det... Jeg blir knyttet på en måte som gjør at jeg blir litt lei meg når jeg må bytte ting ut. Jeg har klart å utsette dette kjøpet i over et halvt år, rett og slett fordi jeg vet jeg kommer til å savne den gamle pc'en i ca 2 uker, før jeg innser at det egentlig var lurt med en ny. Haha, vet ikke helt hvor logisk det høres ut, men slik er det da med meg.

 

Pga. den nye pc'en har jeg også skaffet meg en ekstern harddisk (?) slik at jeg får beholde det jeg ønsker fra den gamle maskinen. Nå som jeg ser gjennom gamle bilder og filer må jeg le en god del av meg selv. For ca 2 år siden hadde jeg veldig mange sterke meninger om diverse tema som jeg i dag har helt andre syn på. Jeg hadde for eksempel mye imot Fitnesskonkurranser og dette med en sunn og aktiv livsstil. Nå som jeg faktisk VET noe om disse temaene er det gøy å tenke på hvor uviten og veslevoksen jeg var! En sunn og aktiv livsstil er nå blitt min livsstil, og jeg syns fitnesskonkurranser er utrolig kult og tøft gjort! Det er utrolig fascinerende å se hvor mye en kan forandre og utvikle seg på bare noe år. 

 

Min nye baby


 Elsker at den er så liten og lett! MYE enklere å ta med seg.

 

Jeg er utrolig heldig som har en snill og flink kjæreste som dro meg med for å finne en pc som begge kunne godkjenne. Jeg er såpass blank på alt med elektronikk at mine kriterier for en ny pc var at den ikke skulle være for stor, den skulle være lett og se fin ut. Haha, litt ute på jordet! Programmering, innstillinger og opplæring av Windows 8 til meg fikk han også som oppgaver å gjøre. Nå er det tilvenning og personalising som gjenstår før jeg setter igang å nyter denne saken og med et tungt hjerte gjemmer bort den gamle. Noen andre som har det som meg?

 

Blogges ;*

 

 Molly-Melissa


hits