FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER TRENING OG KOSTHOLD

Skrevet: 29.09.2012 21:03

Jeg har ofte øyeblikk jeg føler meg i ekstra jentefilm modus, og må ha en dose med blanding av kjærlighet, drama og komedie. Jeg tenkte jeg skulle gi dere min topp 10 liste over jentefilmer. Legg gjerne igjen en jentefilm du anbefaler i kommentarfeltet! 

1. Notebook: En Film du ender opp å gråte til! 2.Dear John: Ekte kjærlighet! 3. Mamma Mia: En film du synger med på og elsker!

4. Sex and the City og 5. Sex and the City 2: Filmene du drømmer deg bort i og elsker! 6. 27 Dresses: Bryllusplanleggeren!

7. A Cinderela Story: Filmen om den ekte drømmeprinsen. 8. Mean Girls: Genial film som viser hvor gale jenter kan være.

9. The sisterhood of the traveling pants: Ekte venner og en bukse. 10. Legally blonge: Genial film om en ekte jentejente.

 

-Molly-Melissa

 
Skrevet: 25.09.2012 21:23

For noen uker siden Bestilte jeg en skjønnhet på nettet fra Storbritania. Ikke mindre enn en kopi av Aleksander Wang! Originalen koster oppimot 7000 kr, så foreløbig holder det med en kopi for meg! Er egentlig ikke så veldig glad i å gå med vesker, eller jeg finner det mer praktisk å bruke jakkelommene som lagersted, siden jeg alltid er så redd for å glemme vesken når jeg reiser meg og går et sted.

Jeg har vært forelsket i Alexander Wang vesken i en ganske lang stund nå, så da jeg så denne på Ebay til en billig penge, måtte jeg bare ha den. Fake eller ikke, jeg elsker den!


-Molly-Melissa


Skrevet: 24.09.2012 22:39

Kroniskt at jeg skulle begynne å blogge igjen i dag, men i dag har jeg faktisk har noe å blogge om! Som sagt i overskriften så fylte jeg 17 år i dag, hele 17 år!! Ikke til å tro at man er blitt så gammel allerede... Bare 1 år igjen til jeg kan kjøre opp, sykt nok så skulle jeg ønske jeg kunne være 16 år for alltid, det er jo den tryggeste og beste alereden, eller hva?

 

Iallefall, så har jeg feiret litt i dag sammen med kjæresten min og en venninne. Siden jeg ikke vær vært så veldig glad i å feire de siste årene, hadde jeg lyst til å feire litt for en gangs skyld, men kanskje litt vanskelig når man bor på hybel og har verken plass til folk eller penger til kake og annen snop. Derfor var det ganske greit og koselig med bare en liten feiring. Hadde laget gele og jordbær dyppet i sjokolade for å ha litt å kose oss med, utrolig godt må jeg si! Tok dessverre ikke så mange bilder av dagen, er blitt bare dårligere og dårligere til å bruke kamera nå, men noen få bilder har jeg tatt. En koselig dag har det vært, så takk dere som har gratulert meg og feiret litt sammen med meg♥


Roser og øredobber av kjæresten♥ Utrolig koselig! :DGelegodisen og jordbærene :)

Og et noen-dager-gammelt-bilde av meg, siden jeg ikke har snudd kamera mot meg i dag .. :)

Btw. Headeren er bare midlertidig til jeg får fikset ny!

 

-Molly-Melissa


hits