FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER TRENING OG KOSTHOLD

Skrevet: 29.08.2014 14:26

Ah! Jeg virkelig elsker at året har fire forskjellige sesonger! Etter noen måneder med de samme fargene og fasongene, er det virkelig på tide med noe nytt og fresht! Høsten er også en av de årstidene jeg liker utrolig best. Etter en lang sommer med korte shorts, lyse og knalle farger, er det godt å roe litt ned med rolige og koselige plagg som varmer i høstlufa. I dag var jeg en liten tur i byen og kjøpte med meg noen nye godbiter. Jeg har enda tilgode å finne en ordentlig herlig cardigan og en fin høstjakke. 

 

Nå har jeg tømt stativet mitt for sommerkjoler og andre overdeler med blomsterprint. Jeg har erstatter sommerklærne med nye og gamle godbiter som kommer til å bli brukt i høst. Mine favorittfarger denne sesongen er grå og gult. Forelsket! 

 

Veske: tilfeldig veskebutikk. Skjerf: Cubus.  Overdeler fra venstre: Cubus, Vero Moda, BikBok, Urban, NewYorker, Butikk i Litauen, HM.
Nye negllakker er også et must når man vil pynte seg!


Nå er det virkelig på tiden med både ny pc og kamera. Dessverre er jeg ikke så alt for glad i speilrefleksen jeg har hjemme i nord, men det er vell en tanke å kanskje hente den hvis bloggingen skal bli bedre..        Hvordan ser garderoben din ut denne sesongen? Link gjerne til bloggen din, alltid gøy med inspirasjon! :)

 

Blogges ;*

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 26.08.2014 16:24

Heihei! Siden jeg er syk, har jeg god tid til å gjøre ting jeg ellers ikke har så god tid til. Jeg er rolig og lite aktiv dag ut og dag inn, og av og til er det godt med et lite avbrekk fra tv-skjermen med How I met your mother og alle de andre seriene som går. Så i dag har jeg kost meg med litt vindushopping via Internett, og funnet mine favoritter på Getinspired.no. De har utrolig mye som frister av flotte godsaker. Det er utrolig deilig å kunne få enda flere treningsklær i samlingen, spesielt nå som vi har en ny sesong med nye farger og litt kjøligere temperatur. Selv om jeg ikke kan trene på enda en god stund, får jeg mye glede og inspirasjon til enda bedre innsats når jeg kan starte igjen. Her er noen av treningsklærne jeg ønsker meg!Har dere noen favoritter innenfor treningsklær dere anbefaler? 

 

 

Blogges ;*

 Molly-Melissa
Skrevet: 26.08.2014 00:14

Hei dere! Jeg hadde jo store planer om at denne høsten skulle bli knall, både med trening, blogging osv.  Men jeg har fått beskjed om at planene mine må utsettes godt over en måned. Midt opp i alle forventningene og gleden over at høsten er i gang, har jeg nå fått kyssesyken. Den startet egentlig for tre uker siden, som gjør at jeg har vært i veldig dårlig form og hatt lite energi til å gjøre noe som helst. Jeg har ikke engang vært innom tanken på å røre pc'en min, annet enn å underholde meg med Netflix en gang iblant. Nå begynner jeg å bli i bedre form, og er ikke like syk som jeg har vært, så jeg skal prøve meg på litt blogging når jeg har energi nok til det. Utrolig kjipt å få aktivitetsforbud rett etter ferie, men det er ikke annet å gjøre enn å gjøre det beste ut av det. Nå skal jeg ta frem en bok jeg kjøpte i sommer, og prøve å lese litt i den, men jeg kjenner at lysten på å lese er mindre enn lysten på å sove.  Jeg er iallefall heldig at jeg kjenner flotte mennesker her som passer på meg og er snille og gode! Gleder meg mye til å være aktiv igjen!! :)


I forrige uke fikk jeg en kjempesøt  "God bedring" -gave. Utrolig koselig!

 

 

Blogges ;*

 Molly-Melissa
Skrevet: 07.08.2014 23:49

Hei dere! Nå er jeg bare enda mer gira på høsten enn jeg har vært! I går morges var jeg i et møte der høstens treninger og Herbalife eventyr ble planlagt, kjempespennende! Enda mer spennende er at jeg skal få delta som hjelpetrener for å lære litt og få erfaring, gøy! Det er en super gjeng som er igang med dette, så at det kan bli noe annet enn et flott eventyr! Da møtet var over, ble det en liten runde i butikkene før jeg tuslet hjem i regnværet. Jeg tror ikke regnværet var til noe hjelp med tanke på at jeg håper på å bli frisk snart. Den siste uken har jeg kjent at jeg brygger på noe, håper bare det ikke blir en skikkelig omgangssyke. Men koste hva det koste vil, så skal jeg på gymmen i morgen, håper jeg...


Gårdagens antrekk. Jeg liker den nye jakken min utrolig godt! Fra New Yorker.

Ellers var jeg på langtur i bymarka tirsdags ettermiddag. Utrolig deilig å ha litt cardio ute i skog og mark, deilig for sjelen! Siden jeg har fått meg enda en løpepartner, blir øktene litt tyngre enn når jeg og venninnen min løper. Hege er perfekt å kose-jogge med siden vi har samme tempo, men derimot nå som jeg løper med en fra det andre kjønn, blir jeg pushet hardere og kjenner det i bena flere dager etterpå. Håper det hjelper på kondisen min da! :))


Getting stronger! 

Og dere! For å endelig prøve å bli litt mer voksen, bestemte jeg meg for å lage fisk til middag her en dag... Jeg må være ærlig å si at jeg i utgangspunktet ikke like fisk, som er en stor skam siden pappa er fisker. Jeg kan ikke lage fisk, men fant litt inspirasjon på nett og fikk det faktisk til sånn noen lunde.. Det var faktisk ikke så verst! Kanskje det blir mer fisk fremover? Da blir pappa glad vet jeg! :)

 

Nå skal jeg ta meg en paracet, se en avslappende film og prøve å bli frisk. Utrolig kjedelig å være syk! Blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa

 
Skrevet: 05.08.2014 13:20

God dag dere!  Gårdagen brukte jeg til å rydde og vaske leiligheten, det føltes som en hel treningsøkt når sola stekte inn vinduet. Legday ble det også i varmen, men guri så deilig det er å være tilbake på gymmen! Når man endelig er tilbake etter tre uker uten styrketrening, legger man raskt merke til hvor mye en ferie kan ødelegge. Det er nesten trist å tenke på at det tar lang til å bygge muskler, men at det tar kort tid å miste dem igjen. Jeg krysser alle fingre for at musklene er tilbake om noen uker!

 

Som sagt hadde jeg legday i går, og det resulterer i at jeg reiser meg minst mulig fra stolen i dag. Jeg kjenner at jeg gruer meg allerede til cardioen i kvell, haha. Jeg tenke egentlig bare å komme innom her for å ønske dere alle en fortsatt fin dag, og håper dere har det bra! 

Slenger med noen motiverende bilder!

Blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 04.08.2014 10:00

God morgen!! Nå er jeg endelig tilbake i Trondheim etter noen uker ferie hjemme i nord. I løpet av ferien har jeg dessverre fått i meg litt for mye pizza, is og brødskiver, noe som jeg lett legger merke til! Jeg har heldigvis klart å få i meg Herbalife Shake, hatt noen treningsøkter ute både på land og i vann, og klart å stå opp tidlig nok til å få med meg dagene. 

I ferien har jeg også hatt tid til å være sammen med venner og familie, opplevd nye ting, vokst på ting jeg tidligere ikke har vært komfortabel med, hatt det gøy, og ikke minst hygget meg mye med flotte mennesker!  Nå som jeg er tilbake blir det ingen kjære mor når det kommer til trening og kosthold. Jeg har kastet siste rest av potetgullet mitt, har hatt min første økt på gymmen etter 3 uker uten, og er nå igang med ukas matplan! Back on track!


Restitusjon, balsam for sjela og rett og slett noen helt fantastiske dager på Helgeland med pappa og lillebror!

Frukt-date med min nydelige venninne Janne. Alltid noe spennende å oppleve med henne!!

Joggetur klokken 07.00 om morgenen! Eier verden når alle andre sover, ubeskrivelig!

En liten fjelltur i tåkeværet sammen med Janne er perfekt på en søndag!Girlpower!

Jeg er utrolig gira på denne høsten! Nå fremover blir det mye spennende som skjer, og jeg gleder meg til at alt starter! Jeg skal også kjøre på med bloggingen igjen, så fremover blir det inspirasjon, motivasjon, oppskrifter og mye annet! Dette skal bli den beste høsten noen sinne!! Jeg håper alle nyter de siste ukene av sommeren, og koser seg max! Selv har jeg tatt meg tiden til å være ute i sola, så endelig kan jeg skryte over at jeg har litt farge, haha! Ønsker alle en super start på uken!  Blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa

 

 

 


hits