FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER TRENING OG KOSTHOLD

Skrevet: 28.08.2013 20:55

Heihei!  I morgest la jeg merke til at det var på tide å skaffe meg en ny concealer siden den jeg har fra før er ganske smasha etter å ha landa på gulvet. Etter jobb i dag gikk jeg innom Kicks for å skaffe meg en concealer som ikke var av den billige og dårlige sorten jeg vanligvis kjøper. Etter å ha informert en av dem som jobber der om hva jeg så etter ble jeg anbefalt merket MAC. Jaja tenkte jeg, siden jeg vet at det ikke er av det billigste merket, men tenkte så enkelt som at dette kunne da være en tidlig bursdagsgave til meg selv! Jeg finner alltid en unnskylding for å leve litt ekstra godt, haha!!  Smilte pent og betalte, jeg! Nå er jeg utrolig spent på om den funker som de sier at den skal, har nemlig aldri hatt MAC før, så det skal bli spennende å se i morgen når jeg legger på ny make-up! Er det noen av dere lesere som har prøvd dette merket før, og hvis ja, syns dere om det?

Yours truly,

-Molly-Melissa
Skrevet: 27.08.2013 22:25

Hei! Jeg har ikke så spesielt mye bloggmaterieale akkurat nå, men det kommer flere innlegg etterhvert som dagene går! I dag ville jeg bare benytte sjansen til å informere alle blogglesere om at siden jeg er lærling/Trainee, gjør jeg alle klipp og fargebehandlinger for halv pris! Dette er jo et supert tilbud som også mange studenter setter pris på! Salongen jeg jobber på heter da H2 Portobello og ligger i Thomas Angelsgate I Trondheim. Kom innom salongen en tur eller ring 73807603 for timebestilling! Stikk også innom instagramkontoen til salongen Her :)   

 

Spread the word! :)
 

Yours truly,

-Molly-Melissa
Skrevet: 25.08.2013 21:31

God søndag, lesere!  I går var jeg ganske så utmattet da jeg kom hjem, hvorfor aner jeg faktisk ikke, men det gjorde iallefall at jeg gikk tidlig til sengs. Gårdagen inneholdt jobb til klokken 18.00. Hadde faktsik noen kunder iløpet av dagen, noe som var kjempespennende! Likte aktiviteten, selv om det går litt tregt når jeg arbeider med kundene.. Jeg hadde iallefall en kjempefin dag, trives godt med de jeg jobber sammen med, noe som jeg syns er utrolig positivt! Selv om dagene går veldig i ett, og jeg mister oversikten over hvilke dag i uken det er, har jeg iallefall kjempegreie folk rundt meg! :)


Klar for siste dag i den første uka på jobb :)Jeg kan også meddele det at det ikke er vits i å lakke neglene sine når man er frisør... Neglelakken var ødelagt på slutten av dagen..


Koser meg på jobb!I dag var det deilig å sove litt lenge, selv om jeg våknet tidlig siden jeg trodde jeg skulle på jobb, haha. Iallefall, så tok jeg meg en liten gåtur innover til byen i finværet. Byen er ekstra fin når himmelen er blå og solen er fremme!  Gikk meg en tur forbi domkirka, eller Nidarosdomen som den også heter. Bygningen er utrolig vakker å se på! Elsker gamle bygninger med spesielle utskjæringer. Når jeg først var i byen gikk jeg å surra litt rundt for å finne nye og spennede steder, men siden jeg ikke eier retningsans (noe jeg nylig har funnet ut av), så kunne jeg ikke forville meg for mye.. Håper jeg får igang gps'en på mobilen min snart slik at jeg tør å gå andre steder enn hvor jeg vet veien tilbake fra. Føler meg helt elendig på det punktet! 


Nidarosdomen, vakker!


La merke til at det var mulighet for å gå inn for å se, det har jeg utrolig lyst til å gjøre en gang! Kanskje litt kjedeli å gjøre det alene, så kanskje jeg får med meg noen etterhvert! :)


Nyter utsikten! :)
En McFlurry var heller ikke noe å forakte, må nyte solvarmen når den er her!


Elsker at det er så mange mennsker her! Byen virker så mye mer levende når det er aktivitet!


Syns det er utrolig rart at jeg skal på jobb i morgen, siden jeg bare har hatt en dag med helg, når jeg er vandt med å ha lørdagene fri også. Men jeg gleder meg til jeg kommer meg ordentlig inn i rytmen med arbeidsdager og fridager! :) Nå skal jeg bare kose meg og slappe av før en ny jobbdag startet! Hver dag er spennende her! :)

 

Yours truly,

-Molly-Melissa
Skrevet: 23.08.2013 19:48

Har hatt en utrolig fin dag i dag! Startet med en liten avslappingstur i sakte tempo forbi torget mot jobb. Utrolig hærlig å starte uten stress om morgenen! Tok noen bilder, deilig at sola valgte å komme tilbake en tur idag! :)


Rolig morgen i hovedgata!

Småtrøtt kanskje...!

Da jeg kom på jobb fikk jeg min første kunde siden jeg startet som lærling, utrolig morsomt å ha en egen kunde å arbeide på. Klippen var enkel og grei etter min mening, og fikk vite mot slutten av klippen at jeg hadde gjort en god jobb. Godt å vite at jeg fremdeles kan det jeg lærte tidligere i år! Gleder meg til å fortsette med kunder i morgen! Dagene begynner å føles kortere nå som jeg har blitt vandt til arbeidstiden og fått meg flere ting å gjøre. Ellers i dag har det ikke skjedd så utrolig mye. Nå skal jeg bare slappe av og kanskje se en film. Har bare morgendagen igjen på jobb før fridag på søndag. Skal prøve å finne på noe spennende å gjøre på søndag, noen som har forslag? Skal iallefall ta meg en gåtur og se om jeg finner veien til toget uten å måtte bruke bussen, haha det kan bli spennende! 


Fikk også navneskiltet mitt i dag. Meget glad ja! :)
Chill på bussen hjem. Elsker akkurat denne delen av dagen! 

 

Yours truly,

-Molly-Melissa
Skrevet: 22.08.2013 16:45

Jeg våket i åttetiden i morgest og lurte på om jeg ikke skulle stå opp snart.. Tror kroppen begynner å venne seg til de nye rutinene, bortsett fra at i dag er fridag slik at jeg kunne sove noen timer lengre. Da jeg endelig fant ut at det var passende å stå opp i 10 tiden, gjorde jeg meg klar for litt shopping og dro avgårde til byen. Syns det er utrolig hærlig at jeg slipper å sitte på bussen i en time for å komme meg til et shoppesenter (den tiden det tok da eg bodde hjemme i Vesterålen), nå som jeg bor i Trondheim tar bussturen rundt 10 minutter. Noe annet jeg liker med å bo i en storby er det store utvalget av klesbutikker og utvalget i klesbutikkene.

Var innom BikBok en tur og fikk se kolleksjonen til Mary-Kate og Ashley Olsen, men må være ærlig å si at jeg ikke syns noe spesielt om klærne. Jeg har alltid likt tvillingene, men når det kommer til klesstilen deres, så er den litt for dyster og sær for meg... Skal bli spennede å se de neste to kolleksjonen de kommer med i Bikbok butikkene. Tanken min da jeg dro til byen, var å få kjøpt meg dyne, pute og laken til jeg flytter inn på hybelen i september, og kanskje litt klær. Ja, penger fikk jeg iallefall brukt!


Dyne, pute og laken ble det!

Klær fra BikBok og Gina Tricot, smykke og neggellakk fra Gina Tricot, småting fra Cubus.Glajente i storbyen! Nå blir det et etterlengtet neglestell på meg! 
 

Yours truly,

-Molly-Melissa
Skrevet: 21.08.2013 23:58

Dagen i dag har vært utrolig spennende og innholdsrik! Alt startet med at jeg fikk arbeide litt på kundene på jobb, fikk vaske hår, sette farge i ettervekst, og få klippe en klipp. Kjente i fingrene at jeg har savnet å arbeide med kunder og hår! Syns det var utrolig godt å ha noe å gjøre i salongen, siden det har vært litt lite for meg å gjøre de første dagene. Trainee skiltet er nå hengt opp på døren, så det skal bli spennede å se om jeg får noen kunder på fredag! Etter jobb dro jeg en liten tur ut før jeg dro sammen med jobben på restaurant. Hadde en utrolig hyggelig kveld med god mat i godt selskap! Utrolig morsomt å få være en del av en jobb-gruppe, om jeg kan kalle det for det? Legger allerede merke til at jeg kommer til å trives godt sammen med gjengen på H2 Portobello! :)

I morgen har jeg fridag, som jeg skal bruke til å handle inn dyne og pute til hybelen og kanskje shoppe litt klær. Føler at jeg kastet en del klær før jeg flyttet hit, så legger merke til at jeg har et litt for lite utvalg! Har kost meg kjempemye i dag og gleder meg til jobb på fredag! Skal bli morsomt å starte med egne kunder og gjøre litt mer fagrelatert, er kjempeklar nå! :) Nå tar jeg natt, og ønsker jeg alle en kjempefin dag i morgen! 

 

Yours truly,

-Molly-Melissa
Skrevet: 20.08.2013 21:47

Jeg må nesten begynne innlegget her med å si at jeg elsker å kunne sove en god stund lengre enn andre på min alder, siden jeg ikke begynner på jobb før 10.00. Bakdelen med å starte såpass sent på jobb er at jeg ikke er fedig før 18.00, som betyr at det er rett hjem å spise, slappe av og så legge seg for å gjøre alt om igjen dagen etter.. Jaja.  Siden det bare var min andre dag som lærling i dag, er det fremdeles ikke så mye for meg å gjøre i salongen. Derfor bruker jeg litt tid på å finne meg ekstra arbeid som ender opp meg å gå over gulvet med kost en del ganger, og å hjelpe de andre som jobber i salongen. I dag var også første dag på H2 skolen for meg. Der skal vi lære nye ting og forberede oss på svenneprøven, dette skal skje tre timer hver tirsdag. På skolen i dag begynnte vi å klippe, noe som jeg har savnet å gjøre siden jeg nesten ikke har rørt saksen min i sommer. Siden jeg ikke kjenner noen av de andre lærlingene som er på skolen samtidig som meg, blir de tre timene ganske lange og kjedelige. Håper på å bli kjent med noen etterhvert! 

I morgen starter jeg med kunder, det skal bli kjempemorsomt! Kjenner litt frykt for at jeg skal bli veldig nærvøs og gjøre feil, men får bare krysse fingrene for at alt går bra! Hvis noen er i Trondheim og trenger en klipp er det bare å stikke innom, halv pris på både klipp og farge når jeg gjør jobben! :) Nå skal jeg ta å hoppe i dusjen før jeg lander i senga for en lang og fin natt!  Jeg er dessverre elendig på å huske å ta bilder fra dagene mine, men det skal jeg prøve å bli flinkere til! Skal også prøve å lage et lengre innlegg om ikke så lenge! 

 


En liten pause på bakrommet, hærlig å sette seg ned av og til! Når jeg ikke finner noe mer å gjøre, ender jeg opp med langhårsdukka.. Vet ikke helt hva jeg har gjort her..Haha

 

Yours truly,

-Molly-Melissa
Skrevet: 19.08.2013 22:58

Planen var at jeg egentlig skulle blogge et lite innlegg i går, men siden jeg hadde en koselig stund ute i går kveld, ble det for sent å starte med bloggen. Jeg hadde tenkt å skrive litt om hvordan jeg trodde dagen i dag skulle bli, og at jeg var veldig spent på å begynne på jobb. Istedenfor å skrive om hva jeg trodde skulle skje, skal jeg heller fortelle hva dagen min faktisk inneholdt! :)

I dag startet jeg dagen tidlig for å ha tid til å dusje og stelle meg før jeg dro inn til byen. Siden jeg ikke begynner på jobb før klokken 10.00, hadde jeg tid til å få kjøpt meg busskort slik at det ikke blir for dyrt å reise til og fra jobb, det anbefales når man bor i Trondheim!  Siden det var min første dag på jobb som lærling fikk jeg en del informasjon og instruksjon på hvordan ting skulle gjøres. Jeg brukte første del av dagen til å observere, hjeple til og sette meg litt inn i hvordan salongen fungerte. Etterhvert som dagen gikk begynte det å klø i fingrene etter å gjøre noe, så da fikk jeg meg en langhårsdukke som jeg lekte meg litt med.
 


Jeg brukte ikke styling da jeg lagde oppsettet, så det ble litt krusete.
Salongen jeg jobber på heter H2 Portobello, dette er litt av interiøret. Dagen har vært veldig spennende, og mye nytt å sette seg inn i. Fikk også tre store bøker jeg må se gjennom, og en del produkter å lære om. Kjenner at jeg grugleder meg til å starte med kunder siden det begynner å bli noen måneder siden jeg hadde en kunde sist, men skal bli spennende!  I morgen skal jeg på H2 skolen hvor lærlinene møtes hver tirsdag og lærer om ting vi ikke gjør så mye av i salongene, dette skal bli spennede! Gleder meg til å lære nye ting! Etter jobb klokken 18.00 kjente jeg at det kommer til å bli en tilvenningsfase for kroppen, siden man står hele dagen og er mye aktiv i forskjellige posisjoner man vanligvis ikke bruker. Alt i alt er jeg storfornøyd med første jobbdag, og ser frem til i morgen! 
 Yours truly,

-Molly-Melissa
Skrevet: 17.08.2013 21:37

I går ettermiddag startet jeg reisen min til Trondheim. Denne gangen hadde jeg med meg en del kilo som absolutt ville bekrefte at jeg var på flyttefot. For at reisen ikke skulle koste så alt for mye, valgte jeg å reise med natttoget fra Fauske, noe som jeg tenkte var lurt. Klokken 03.00 i natt stoppet toget midt ute i ødemarka, etter en time fikk vi beskjed over høytaleren av lokomotivet var defekt, som vil si at det var fri for støm, og kunne derfor ikke frakte oss videre. Rundt klokken 05.00 fikk vi hjelp at et annet lokomotiv som kjørte oss til nermeste stasjon. Dette var jo et godt stykke fra Trondheim, som betydde at jeg hadde fem timer fremfor meg i buss sammen med en haug andre reisende mennesker. Et kvarter etter klokken var fylt 11, ankom jeg sentralstasjonen i Trondheim, noe som var utrolig deilig. Å ha sitte konstant i over 20 timer i strekk er virkelig ikke noe å anbefale.
 Siden hybelen jeg skal bo i ikke er innflyttingsklar enda, har jeg vært så heldig å få bo midlertidig hos familie til en venninne av meg. Etter at jeg hadde lagt ifra meg bagasjen og hatt et lite ærend i byen, landet jeg raskt i senga for en hærlig liten powernap. Noen timer etter hvilen min og litt oppfreshing, fristet det å dra på min første Rosenborg kamp, min aller første store fotballkamp, noen gang. Etter den første omgangen av spillet var jeg rett og slett i litt sjokk over hvor engasjerte fotballfans kan være, men når andre omgang var igang, deltok jeg på noen av de mange kampropene til RBK fansen. I starten tenkte jeg at dette ikke var noe for meg.. men da kampen var over, forsto jeg at det ikke var siste gang jeg skulle delta på noe slikt. Det var en utrolig morsom opplevelse! 


Klar for kamp utstyrt med Rosenborg hettegenser og skjerf
!


Fikk vite at det var nærmere 14 000 mennesker som publikum på Lerkendal under kampen, sykt med mennesker!

For å være helt ærlig, så var jeg egentlig mer opptatt av supporterne enn spillerne... Haha, typisk!...  
Det var det om dagen i går og dagen i dag. Kommer med nytt blogginnlegg i morgen!

 

Yours truly,

-Molly-Melissa
 


 

 
Skrevet: 15.08.2013 15:58

Dette året skal bli et spennende år! I morgen pakker jeg siste rest og tar tingene mine med meg ned til Trondheim. Det er trist å skulle flytte fra denne vakre plassen og menneskene her, men jeg syntes det også skal bli godt å komme seg litt ut i verden og oppleve et nytt kapittel i livet!   I Trondheim skal jeg være frisørlærling på en av H2 salongene, noe som jeg gleder meg mye til! Å være frisør i en storby er noe annerledes enn å være frisør ute på bygda her, så dette skal bli utrolig spennende! Jeg ser fram til å lære mye nytt, oppleve uforglemmelige ting, og skal kjenne på det å være ordentlig selvstendig! 
På bloggen her har jeg tenkt å dele bilder, opplevelsene mine og hvordan det er å flytte ca 100 mil hjemmefra. Jeg gleder meg til å komme igang! Her er et bilde fra tidligere i sommer da jeg var i Trondheim en tur. 
 


Yours truly,

-Molly-Melissa


hits