FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER TRENING OG KOSTHOLD

Skrevet: 22.08.2012 22:49

Siden vi i dag lærte litt om farging av vipper og bryn tenkte jeg å vise dere resultatet på meg.

Siden jeg har blonde bryn og vipper tenkte jeg at jeg kunne farge vippene sorte og brynene i en lys brun tone... noe som jeg syntes ble for mørkt for meg. Man må vell bare venne meg til det? :) Er uten sminke på disse bildene, fargene er også litt mørkere i virkeligheten.


Her ser dere hvor lyse vipper jeg egentlig har. 
Hva syntes du om å farge vipper og bryn?

-Molly-Melissa 
Skrevet: 21.08.2012 22:05

Når man starter en blogg, og skriver på den noen år, blir det tilslutt en vane som man dessverre kan legge av seg når man får et sosialliv, det er iallefall grunnen i dette tilfellet. Jeg har kanskje ikke så mye å gjøre om dagene, men blogging blir det ikke noe av. Har vært ganske opptatt i sommer med reising og besøk her og der, som har gjort at tilgang til internett har vært et problem, også at tiden ikke strekker til for å fortelle hva jeg holder på med. 
 Det er ikke så mye som har skjedd siden sist. Jeg har nå flyttet på hybel igjen og startet skolen. Jeg går nå frisørlinjen på Melbu, som er noen timer unna der jeg bor. Vi har dessverre ikke gjort så mye enda, stort sett bare informasjon og slike ting. Fikk faktisk startpakken i dag, som inneholdt sakser, kliper, kammer, børster og annet diverse, kan love at jeg var som et barn på julaften der jeg satt å åpnet kofferten med inneholdet, utrolig morsomt!
 

Iallefall, når ting begynner å bli mere spennede på skolen kan det hende jeg forteller litt fra skolehverdagen som frisørstudent, og kanskje noen bilder av mine stakkars prøvekaniner. Til da får dere bare vente i spenning til neste gang jeg setter meg ned og tar meg tid til å oppdatere. Jeg beklager igjen for lite blogging!

Hybelen min i år!
Jeg hadde ikke sett hybelen min før jeg bestillte den, så da jeg kom for å flytte inn fikk jeg sjokk da jeg innså at dette var det eneste kleskapet jeg hadde..

Badet er like lite som det jeg hadde i fjor, men må si det ser bedre ut i år.

Syns det ble så mye mer hjemmekoseli på hybelen i år, akkurat dette jeg ville!

-Molly-Melissa
Skrevet: 08.08.2012 22:48

Mitt navn er Molly-Melissa Sakslund, jeg er født 24 September 1995. Jeg kommer opprinnelig fra Lofoten men bor nå i Trondheim.I Trondheim var jeg frisørlærling et år før jeg innså at jeg ville gjøre noe annet med livet. Jeg har mange drømmer og ambisjoner for fremtiden og velger derfor å gå videre på skole.  Jeg er veldig glad i å fotografere, skrive musikk, reise, lage mat og har nå fått en passion for en sunnere og bedre livsstil. Hvis du har noen spørsmål, så svarer jeg gjerne på dem! :))
 Molly-Melissahits