FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER TRENING OG KOSTHOLD

Skrevet: 08.07.2014 23:45

Har du lite energi til overs etter en lang dag med sommeraktiviteter? Har det blitt litt mye grillmat, iskrem og god drikke? Er det deilig å ligge på terrassen hele dagen? Her kommer jeg med litt inspirasjon og motivasjon til deg for å holde deg aktiv og fin i sommer!

 

♥ Husk å holde deg aktiv! En løpetur hver dag er mye bedre enn ingenting.

♥ Det er lov å kose seg selvfølgelig, det er jo sommer! Men husk at å få i deg nok sunt fett, sunne karbohydrater og proteiner :))

♥ Ikke stress. I ferien skal man ta det rolig. Restutisjon er viktig, men hvis det blir for mye kan effekten bli motsatt.

♥ Ha det gøy! Le, finn på mye gøy, vær med venner og familie og ha det hyggelig! Latter forlenger livet vet dere! 

♥ Tips! Lag en sunn og god shake med juice, bær, og andre godsaker. Fordel og frys i små isformer. Nydelig i sommer!

 
Husk at det ikke handler om å ha den fineste og veltrente kroppen, men å ha et kosthold som gjør at du føler deg bedre og har det bedre. Det du putter i deg på privaten, er det du viser i det offentlige. Kos deg mye i sommer, nyt de flotte dagene, iskrem er et must i sommersolen, men husk å tenke på kroppen din også   Ha en fortsatt fin sommer alle dere flotte mennesker :)

 

 

 Molly-Melissa

 
Skrevet: 03.07.2014 23:55

Hei, kjære flotte dere! De siste ukene har gått utrolig fort, og jeg forstår ikke at det snart er en måned siden sist jeg blogget, rart! De siste ukene har gått til utflytting av gammel hybel, og inn i en ny, trening, Herbalife Kurs, Kundekveld, vennekvelder, bryllup og så utrolig mye mer. Når jeg endelig har vært ferdig med dagene, har jeg gått rett til senga og ikke hatt energi til noe annet enn å sove. Nå har jeg endelig en litt rolig uke, så da var det virkelig på tide å blogge litt.

 

Om bare litt over en uke tar jeg ferie, og det GLEDER jeg meg til! Flotte sommerkvelder ved hytta og hyggelige dager hjemme med familie og venner er etterlengtet! Før jeg tar ferie tenker jeg at en liten oppdatering fra de siste ukene er på sin plass. Jeg håper alle har fått en kjempefin start på sommeren sin, og nyter dagene! Dette har jeg gjort i det siste;

 


1 & 2-Trening med min flotte venn. 3- Vasking av hybel. 4- Herbalife Kurs.

1- Venninnekveld på kino og Egon. 2&3-Travel Value er er lur sak! 4- Avslapping ved elva i Skien.

Bryllup 

Bryllups mottakelsen 


3 retter av de 5 rettene som var til middag. Nydelige delikatesser!

VG lista i går! 

 

Det har vært mye i det siste, så en ferie skal bli utrolig godt! Jeg ønsker dere alle har en kjempefin sommer og håper dere har det bra!

Vi Blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa


hits