FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER TRENING OG KOSTHOLD

Skrevet: 28.07.2011 16:27

Jeg har ikke blogglyst for tiden, så fra nå av ska jeg prøve å slappe av, være med venner og finne på noe positivt...  Skal muligens reise en tur sørover for å få litt avveksling fra dette stedet, slik at jeg er klar til skolestart. Inntil da;

Wake me up when september ends - Green Day

 

-Molly-Melissa
Skrevet: 28.07.2011 01:32

-Molly-Melissa
Skrevet: 24.07.2011 22:30

-Molly-Melissa
Skrevet: 23.07.2011 15:05

Etter det forferdelige som skjedde i går i Oslo og på Utøya har jeg følgt en god del med på vg nett, nyhetskanalen, bbc og andre aviser på nett. Sterke historier fra overlevende, og mye informasjon om gjerningsmannen. Som statsministeren sa i et rask intervju nå nettopp, så er hele Norget preget av dette, en hel nasjon og en hel verden. Ingen hadde trodd at noe slikt kunne skje i vårt "trygge" Norge, og at noen kunne finne på noe slik som dette er forferdelig.. Minst 91 mennesker har mistet livet sitt pga det som har skjedd, hvil i fred til hver og en!-Molly-Melissa
Skrevet: 22.07.2011 00:21

Jeg så nettopp slutten av en dokumentar på nrk2 som gjorde veldig inntrykk på meg. Det var en dokumentar om jordens framtid, som viser hva som kommer til å ske med jordens utvikling hvis vi ikke tar fatt i det nå. Jorden er godt i gang med å bli varmet opp, og en dag om ca 40 år vil kloden vår stå i flammer.

Tenk deg litt om nå når du leser her... Kan du ha vært med på å forårsake jordens oppvarming? Svaret er, at vi alle er en stor del av problemet oppstandelse. Vi bruker bilen ofte, vi kjøper oss dyre mobiltelefoner og andre apparater som er laget av maskiner som ødelegger atmosfæren vår. Forsøppling er også en viktig form for forurensning. Dette MÅ STOPPES. 

Om vi gjenvinner, sykler til jobb og skole, og bruker mindre strøm, hjelper det ikke så mye om det bare er et fåtall mennesker som gjør dette. Om vi ønsker å leve på jorden om 40 år, må vi gjøre noe med dette. "Earth Hour" bruker å være en gang i året, men for å redde kloden må vi gjøre noe mer enn dette. Det er lettere å sette seg tilbake i stolen og bare vente på at noen skal gjøre noe, men det er på tide at vi gjør noe selv. Politikerne skulle lagt en lov over hvor mye strøm og hvor mye søppel vi har lov til å hive iløpe av et år, slik at vi kunne være mer obs på hva vi forbruker iløpe av året. 

Hvilken verden vil du leve i? Den ødelagte, eller den rene? Det er ditt valg!

 

-Molly-Melissa
Skrevet: 21.07.2011 16:15

Jeg var en tur i byen i går hvor vi shoppet noen nye klær til høstens skolestart. Ganske koselig å se nye klær og handle, men å stå i prøverommet i alt for lang tid, er ikke noe jeg er så veldig fan av.. Iallefall, her er gårdagens innkjøp:


CUBUS:Jakke, bh, sportsbh, lys bukse.Lindex: Bluse. H&M: Hårkur. BikBok: Svart bukse, shorts.

-Molly-Melissa
Skrevet: 20.07.2011 17:36

-Molly-Melissa
Skrevet: 19.07.2011 22:43

Today is the day i can say, it finally feels like summer ♥ Blomstrene blomstrer, sommermaten er nydelig god, vi nyter sola og den hærlige varmen♥ Don't say that this isn't summer!-Molly-Melissa
Skrevet: 18.07.2011 15:31

 

-Molly-Melissa
Skrevet: 17.07.2011 12:20

 Jeg har hatt god tid til å følge med på nyhetene i sommer, og da har jeg også lagt merke til noen ekstra viktige ting: Det har vært noen omkommninger på sjøen i det siste, største grunnen er at disse vedkommende ikke har brukt reddningsvest. Dette er ganske grusomt når du tenker på at disse personene kunne vært i live, hvis de bare hadde brukt denne vesten. Det er en grunn til at de finnes, og det er en enda større grunn til at man skal bruke dem.OBS! OBS!  Når du skal på sjøen, være i en båt, eller bare stå på brygga å se utover havet : BRUK REDDNINGSVEST!  OBS! OBS!

-Molly-Melissa
Skrevet: 16.07.2011 16:08-Molly-Melissa
Skrevet: 15.07.2011 20:46

Slenger inn noen bilder fra ferien sammen med pappa og folket, "on the road" by Molly-Melissa.-Molly-Melissa
Skrevet: 14.07.2011 23:00
Vi kan gjøre det slik: Du trykker på bildet og stemmer på kjolen min, så legger du igjen en kommentar på dette innlegget, der du skrivet at du har stemt og legg ved en link, så stemmer jeg på din! :)
Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

-Molly-Melissa
Skrevet: 14.07.2011 22:12

Fant meg altså en frosk i godteridisken i Sverige, kunne ikke motstå denne søtingen :) Har ikke mye tid til blogging, så det blir nok et lite innlegg av og til om sommeren min, og noen bilder tatt på veien. Håper alle har en riktig fin sommer!!! :)

-Molly-Melissa
Skrevet: 14.07.2011 00:14

As you can see, i'm back again. Har vært på en 3 ukers lang ferie med stopp hos en venninne en uke, og videre med familie. Kom hjem tidligere i dag, og i morgen blir det å lete etter hybel, så ikke mye fri fra nå av altså. Skal prøve å komme meg igang med bloggingen snart, men kan ikke love tidspunkt :) 

 

Snakke litt - Admiral p

-Molly-Melissa


hits