FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER TRENING OG KOSTHOLD

Skrevet: 16.06.2014 23:31

Heihei dere! Husker dere jeg har snakket om en 90 dager challenge? Tirsdag i forrige uke var ufordringen offisielt over. Hele tre måneder med fokus på et blodsukkerstabilt kosthold, bedre livsstil og generelt bedre liv er nå gjennomført. Jeg hadde satt meg forskjellige mål som jeg ville nå iløpet av de 90 dagene vi har holdt på med dette. Jeg har selvfølgelig sett på målene mine, og vært redd for at jeg ikke skulle klare dem, men når jeg tenker meg om, og nå har fått scannet meg så ser jeg jo at flere av målene er nådd! 

 

1. Redusere fettprosent og øke muskelmasse - Dette har jeg klart! 
2. Klare å følge en kostholdsplan, få i meg nok proteiner, fett og karbohydrater - Jeg er så glad i mitt nye kosthold! Jeg spiser mye mer, og rett mat enn jeg noen gang har gjort før. Kroppen min fungerer mye bedre og magen min har det utrolig bra iforhold til før.  3. Fortsette å trene 4-5 ganger i uken - Dette har jeg også klart å holde. Selv om jeg ikke har vært på gymmen hver dag i det siste, så har jeg brukt naturen mye!


 4. Bedre utholdenhet - Ja!! Endelig klarer jeg å løpe mer enn 100 meter før jeg stopper for å hive etter pusten. Utholdenheten er blitt mye bedre, og jeg er så utrolig glad for det!
5. Spise godteri bare på lørdager - Dette har jeg holdt veldig greit, bortsett fra en liten glipp i påska da det ble litt mer.
6. Få mer livsglede - Jeg har blitt kjent med fantastiske folk som gir meg utrolig mye energi og glede, og jeg har det utrolig bra sammen med dem. Glad jente!7. Føle meg vell og stolt i bikini - Selv om jeg har fett på kroppen, celulitter, null six-pack, osv, så føler jeg meg mye mer vell i bikini enn noen gang før. Jeg vet hva jeg gjør for kroppen min, jeg vet at den aldri har hatt det så bra før, som gjør at jeg er stolt over at kroppen min er i endring. Jeg har faktisk gått ned 10 kg siden sist jeg hadde på meg bikini (i fjor sommer), jeg syns at jeg har litt grunn til å føle meg vell i bikini!

8. Ta mer vare på meg selv og kroppen min - Jeg har en ny livsstil, godt kosthold, trener og tar vare på kroppen min! Har kroppen min det bra, så har jeg det bra! 

 

Før og etterbilde! Kroppen forandrer seg stadig, fra morgen til kveld er formen forskjellig. Bildene viser ikke stor forandring, de viser faktisk at det er mer fett på magen på dag 90 enn dag 1, men jeg har faktisk blitt tynnere rundt midjen. Mitt mål var ikke å se "perfekt ut", men å ha et sunt forhold til mat og kroppen min. Jeg har mistet litt fett siden utfordringen startet, noe som jeg ikke trodde jeg kom til å klare, så jeg jubler! Jeg er stolt over meg selv, og alle de andre som har deltatt i denne utfordringen, rett og slett fordi det er vanskelig å holde på i 90 dager i strekk, spesielt for meg som er nybegynner i dette.  Jeg elsker den nye livsstilen, og jeg elsker at kroppen min har det bra. Det er så godt at jeg kan gjøre en forskjell i min egen hverdag, bare ved å endre dagligdagse ting. 

 

Selv om de 90 dagene med utfordringen er over, blir jeg ikke å slutte med hva jeg har begynt på. Dette gir meg mye! Jeg har mer energi, overskudd, glede og ikke minst en gladere kropp. Selvfølgelig frister det litt med junkfood, og av og til tillater jeg meg selv å spise litt junk også. Jeg er jo tross alt fremdeles et menneske, det er vanskelig å være noe annet :)

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 09.06.2014 14:40

Heihei! Jeg må få si at det er utrolig deilig med to fridager etter hverandre! Det er ikke så ofte jeg får det, så nå nyter jeg det med litt latskap! Netflix, frukt, mørk sjokolade, nøtter og sengen min er trofaste venner! Jeg er selvfølgelig litt ute og er aktiv også, men når jeg endelig kan, så slapper jeg av! Det er heller ikke så alt for lenge til sommerferie for min del. Vell, det er litt over en måned igjen, men det kommer til å gå utrolig fort, og jeg gleder meg mye! Ferien planlegges for tiden, og den ser ut til å bli veldig avslappende, og fylt med familie og gode venner. Det skal bli utrolig deilig å være hjemme i nord litt lengre enn bare noen dager i gangen! 

 


 

Siden sist har jeg oppdatert headeren min, som dere kanskje ser? Det ble litt feil med bilder i snøen når solen og sommeren er her! Noen av de nye bildene er fra en treningsøkt jeg hadde ute sammen med Hege forrige helg. Vi var på løpebanen og testet utholdenheten vår, jeg må si at min utholdenhet er E L E N D I G, haha det må forbedres! Jeg er iallefall glad for at den er blitt bedre enn den har vært! På torsdag var vi også på Ikea en tur. Jeg tror jeg aldri har hatt det så gøy på Ikea før, haha rett og slett kjempegøy! Siden jeg hadde fått gavekort på Ikea på til bursdagen min i fjor, var det på tide å bruke det. Det ble innkjøpt et søtt klesstativ, speil og litt andre nyttige ting til hybelen. Gøy med shopping til bolig!
Vi er så søte, haha, stronger than ever!Dumme vi: "Du er tynnest - nei du er tynnest- nei du er det!" Vi kan holde på sånn lenge!!"Hold torsken" - helt til jeg studerte den og forsto at det ikke var en torsk. Datter til en fisker, jeg bør skamme meg!

 

Jeg håper alle dere har hatt en kjempefin langhelg og nyter sommerdagene der dere er! Det kommer oppdatering når jeg finner tiden til det. Dessverre er det mye å tenke på nå. Snart må jeg pakke sakene mine, vaske ut og bytte hybel - Stress. Senere denne måneden skal jeg i bryllup, og ikke lenge etter det blir det ferie. Nå skal jeg sjekke klesvasken, så blir det snart en liten cardiokt ute. Blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 05.06.2014 00:17

Jeg elsker at sommeren er her! Det er varmt og deilig ute, sola er her og sesongen for lettere klær er i full gang! Jeg oppdaget raskt at sommerklærne mine fra i fjor var for store, så da var det på tide å handle inn litt nytt. Siden det har vært "haste shopping" jeg har gjort (siden det er alt for varmt ute til å gå i jeans for eksempel), er det ikke mange innkjøpene jeg har gjort. En lett og enkel sommerkjole, ny shorts, sommerlig singlet, og et par nye sandaler er perfekte plagg å starte sommeren med. Når lønna kommer, blir det enda litt mer shopping, gledes! :)

 

 

Sko fra DinSko - Shorts, topp og kjole fra BikBokJeg har blitt skikkelig forelska i flowerprint! Det er så fint til sommeren å ikke ha bare helt basic plagg, men også plagg med litt mønster og farger.. Jeg også også fått litt lysere hår, deilig nå i sommer! Jeg håper dere har hatt det kjempefint de første juni dagene her, og fortsetter å ha det fint! Blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa


hits