FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER TRENING OG KOSTHOLD

Skrevet: 12.06.2013 11:16

En god stund har jeg gått rundt og trodd at jeg kom til å komme opp i Engelsk muntlig, i dag fikk jeg bekreftet dette! Fredag klokken 11.00 er det min tur til å vise flotte engelskkunnskaper til en tilfeldig sensor!... Haha.. I motsetning til vanlige elever i videregående skole ble jeg veldig glad for å komme opp i muntlig eksamen. Å få en ekstra karrakter på vitnemålet ser jeg på som positivt! Ettersom første oppgave (den delen av eksamen som vi får forberede oss på) ligner veldig på en oppgave som vi har gjort før, så dette tror jeg skal gå bare bra! Nå holder jeg på med å forbedre den forrige presentasjonen og prøver mitt beste for å oppnå så god som mulig karrakter! Gleder meg faktisk til eksamensdagen! 

 

(Beklager for mobilbilder),

-Molly-Melissa

 
Skrevet: 11.06.2013 20:52

Siden jeg går frisørlinjen og lærer om forskjellige ting angående hår, tenkte jeg at å gi noen hårtips kunne vært morsom. Jeg må bare opplyse om at dette er blandinger av fakta fra boken, og personlige erfaringer og tips. Jeg håper dere finner hårtipsene hjelpsom og interessant.

 

PLEIE AV HÅR: For å få drømmehåret er det flere faktorer som spiller inn.
1. Spise variert og sunn mat.
2. Klippe tuppene når det begynner å bli flisete.
3. Ikke bruke butikkfarge, frisørfargene er bedre for hår og hodebunn!
4. Pleie håret mye med kur. Er håret veldig ødelagt etter kjemisk behadling er kur lurt å bruke flere ganger i uken, hvis ikke skal man helst bruke kur 1-2 ganger i uken.
5. Være forsiktig når man grer vått hår. Hårstårene strekkes lett og ødelegges.
6. Bruke varmebeskyttende ved bruk av varmeverktøyer som hårføner, stylingjern, krølltang osv.MOROCCANOIL: Dette produktet liker jeg veldig godt! Oljen gjør håret mykt og tilfører glans. Den er også ganske fin til å roe ned krusete eller luftig hår. PÅFØR ikke i hodebunnen, dette gjør at håret lett virker skittent og fett. Påfør bare i tuppene.

SHAMPOO OG BALSAM: For at håret og hodebunnen din skal ha det så godt som mulig, bør man få hjelp til å velge rette produkter. Man trenger nødvendig vis ikke å ha samme type shampoo som balsam, dette er pga. håret og hodebunnen kan ha forskjellige behov. Produkter du kjøper på butikk er vanligvis veldig utvannet, og er derfor ikke like bra som salongprodukter. Stikk innom en frisørsalong og få hjelp til å velge rette produkter til deg :)

TANGLE TEEZER: ELSKER DENNE! Flokene mine har aldri vært så smærtefrie før. Man kjenner selvfølgelig at man børster håret, men der er stor forskjell til en vanlig børste. Børsten kan kjøpes på forskjellige nettsteder til rundt 129-150 kr. 


VÆR FORSIKTIG MED TUPPERING: Tuppene brekker lettere om man tupperer håret hver dag. Husk å gre ut tupperingen før du legger deg om kveldene :)
 


Hvis dere har spørsmål til forskjellige ting angående hår osv, er det bare å komme med dem i kommentarfeltet! Jeg skal prøve å svare så godt som mulig på det dere lurer på!

-Molly-Melissa

 


hits