FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER TRENING OG KOSTHOLD

Skrevet: 22.06.2011 22:09

Nå er det på tide at jeg tar sommerferie etter en lang tid med sløv blogging og mange skolegreier. Skal reise på ferie på fredag og er ikke tilbake før om noen uker, som betyr at det blir null blogging på meg framover. Ønsker alle en super sommer med fine opplevelser! :D

 

Bye Bye!:)

-Molly-Melissa
Skrevet: 22.06.2011 22:09

 

 

-Molly-Melissa
Skrevet: 21.06.2011 21:12

I går hadde vi avsluttningsfest for klassen.. En ganske glad og trist dag. Endelig er vi ferdige med 10 års skolegang, men tårene strømmet på. Når lærerne og andre holdte taler til oss, var det umulig å holdemaska. De fine ord og dikt de hadde skrevet, og alle meningene som kom ut. Det er disse menneskene som har hjulpet oss til å bli store og sterke, det er de som har vært der alle disse årene.
Vi kommer til å savne dem og hverandre utrolig mye!


Meg, Synne og Lena ♥LuLu

Villemo, meg, Maria og Malin Love you guys♥♥
Gøy å synge sang som noen av oss hadde laget spesielt for oss♥
Vi hadde en liten dramatisering som tale ^^

Læreren vår holdte en fin tale♥ 
Så fikk jeg vitnemålet :D

Etter festen dro vi til badebukta og badet. En flott slutt på mange års skolegang sammen♥

Håper vi aldri mister kontakten!♥

 

-Molly-Melissa
Skrevet: 19.06.2011 18:13

Love you Girls♥♥♥

 

-Molly-Melissa
Skrevet: 18.06.2011 23:10

Do you like the photos?

 

-Molly-Melissa?
Skrevet: 16.06.2011 19:25

I dag hadde vi muntlig eksamen som egentlig gikk ganske bra, så nå er den delen over. Nå har vi bare en skoledag igjen som en klasse, noe som er utrolig trist, fordi jeg kommer til å savne å møte alle folka på skolen hver dag. Kommer til å savne de trøtte ansiktene og de stygge kommentarene om karakterene, livet blir aldri det samme uten dere <3


Klasseturen på begynnelsen av 10. klasse

Kulturkvelden i vår ^^

Klasseturen til Polen i April


Klassen her om dagen. ♥♥♥

Savner dere allerede! Helt utrolig egentlig. Alle drømmer om den dagen de går ut av ungdomsskolen, men etter som at etter all flyttingen min, så er dette den klassen jeg har sterkest bånd til. Kommer til å grine så utrolig mye på avsluttningsfesten på mandag... uff. skulle ønske jeg møtte dere tidligere!!..... Love u guys♥♥

Kommer du til å savne klassen din?

 

-Molly-Melissa♥
Skrevet: 15.06.2011 10:10

Eksamensforberedelsene er i full gang, jeg dør på meg. Hodepine er flotters når man skal konsentrere seg! Nå frister det bare veldig å dra til butikken for å få påfyll med energi. Lenge lever historien om engelsken og forskjellsbehandligen for svarte og hvite.. Uff..

Har du eksamensforberedelse?

 

-Molly-Melissa♥
Skrevet: 14.06.2011 17:32

I dag fikk vi vite hva vi kom opp i muntlig eksamen. En spådame hadde spådd at vi kom opp i naturfag og engelsk, og utrolig nok så hadde hun rett! Jeg kom opp i engelsk, noe som jeg er glad for, fordi jeg ikke ønsket naturfag, men jeg likte ikke temaet mitt "Changes", her kan jeg velge mye gitt! ;S Vell.. Dagens antrekk til et nydelig sommervær! :


Shorts fra (don't know), belte fra Lindex, Topp fra Vero Moda, smykke fra Cubus.

Har du eksamen for tiden?   

-Molly-Melissa♥
Skrevet: 08.06.2011 21:59

Har litt mye på tapeten framover.. Har et samfunnsfag framlegg som skal være ferdig til fredag, reiser til mamma på fredag og blir til søndag, eksamens forberedelser tirsdag og onsdag og muntlig eksamen på torsdag.. så skal jeg vel prøve å blogge litt innimellom, men dere forstår grunnen hvis jeg ikke gir lyd ifra meg :) Baybay!

Er du også opptatt for tiden?   

-Molly-Melissa♥Skrevet: 07.06.2011 10:24

Gratulere så mye med dagen jenta mi! I Dag har altså venninna mi Miriam 16 årsdag, som gjør det til en bra dag slik at jeg kan legge ut bilder av henne uten at hun kan nekte :D
Happy B-day babe ;*


(Det kommer nok flere bilder fra denne dagen)

Kjenner du noen som har b-dag i dag?   

-Molly-Melissa♥
Skrevet: 06.06.2011 21:27

Jeg har jo selvfølgelig ødelagt døgnrytmen mine etter langhelgen... Fikk ikke sove før i halv 4 tiden i natt, så gjett hvem som var trøtt på skolen i dag? JEG! :D Akkurat nå er jeg veldig våken, så lurer veldig på om jeg klarer å sovne før midnatt.. noe som jeg tviler sterkt på..
wish me good luck ^^ 

Noen andre som ikke får sove om natten?   

-Molly-Melissa♥


Skrevet: 05.06.2011 19:15

Nå kan både du og Zølvi vinne! Hvis du stemmer på henne Her, og kommenterer på bloggen hennes, kan både hun vinne en tur tul GOA og du kan vinne noe annet fra bloggen hennes!
Du gjør dette for dere begge! :)

Hjelp henne å vinne! :)   

-Molly-Melissa♥
Skrevet: 05.06.2011 18:25

 "I dine sko" er søndagsfilmen på TV3 i dag. Dette er en komedie, drama og romantisk film som handler om to søstre som er vilt forskjellige, men lærer av hverandre og endrer seg selv. Jeg har sett denne filmen flere ganger før, men kan ikke la være å se den igjen når den går i perfekt sendetid: 21.00.

Har du sett denne filmen?   

-Molly-Melissa♥
Skrevet: 05.06.2011 17:10

Begynner å bli sånn passe lei av all regnet her oppe i nord, nå vil jeg at sommeren skal komme til oss også! Har så mye jeg har lyst til å gjøre i sommer at jeg kan knapt vente!
Bring the summer to me!

Har du planer i sommer?   

-Molly-Melissa♥
Skrevet: 04.06.2011 22:44

When i look into your eyes it's over, you got me hooked with your love controller,
i'm tripping and i can not get over, i'm feeling lucky like a four leaf clover, cos i'm into you.

I'm Into You- Jennifer Lopez   

-Molly-Melissa♥
Skrevet: 03.06.2011 19:19

Nå har jeg virkelig lyst på Starbucks kaffe, skulle ønske vi hadde en kafè i nærheten..

Har du smakt Starbucks kaffe?   

-Molly-Melissa♥
Skrevet: 03.06.2011 01:43

Nå er jeg hos Miriam, hvor vi har sett finalen av Paradise Hotel og jublet ifra oss pga vinnerne. Dette likte vi! :) Like etterpå satte vi i gang å lage Brownies uten med enn 3dl sukker og null kakaopulver, så da ble det heller cappuccino- brownies lignende kake med lite sukker.. Bare kliss når vi skulle sluke i oss dette, jammy.


Gratulere til Madelen og Niklas :D
Tilbakeblikk fra dagen før.. 
Herlige saker dette da... Blanding av alle ingrediensene er jo bare namnam da.
Deilig kake som vi pressa hjerteforme på.. ser finere ut da:)

Hva syns du om vinnerne av PH?   

-Molly-Melissa♥


Skrevet: 02.06.2011 21:00

Egentlig så har det ikke skjedd så mye i det siste, som dere kanskje forstår når jeg ikke har blogget noe stort. Slenger inn et bilde nå og da som egentlig ikke har noen sammenheng med humør eller anledninger. Lysten til å blogge er liten for jeg ønsker å bruke tiden min på andre ting, men skal prøve å blogge litt av og til :)

 
Give me Everything - Pitbull osv.

Er du lei av å blogge?   

 

-Molly-Melissa♥
Skrevet: 01.06.2011 20:56
hits