FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER TRENING OG KOSTHOLD

Skrevet: 29.05.2014 19:21

Hei dere! Nå er det virkelig lenge siden sist blogginnlegg, så da er det på tide med en liten oppdatering. Siden sist har jeg gjort litt forskjellig. I helgen var jeg hjemme i nord en liten tur, for å være gjest i en konfirmasjon. Det var kjempegodt å være litt hjemme igjen, det er så stilt og rolig, deilig for sjelen av og til! Konfirmasjonen var også veldig hyggelig, æresgjesten var kjempefin på dagen sin, og der var selvfølgelig mange fristelser på kakebordet. Det tok meg ikke mange minutter i kirka før jeg begynte å forstå at også jeg begynner å bli gammel, haha. Det er hele 4 år siden jeg ble konfirmert, helt utrolig rart å tenke på hvor lenge det er siden, og hvor mye jeg har opplevd siden da! 


Stille og fredelig hjemme 

#SELFIE

Fineste konfirmanten!!Såå mange fristelser, bare å begrense inntaket! 

Reisen var ganske lang for å kom tilbake til Trondheim, så jeg har bare hatt to jobbdager denne uken foreløbig, og så er vi så heldige med helligdag i dag! Sola skinner, temperaturen er høy, sommerfølelsen er her, og jeg er happy! I dag startet jeg dagen sammen med Hege på gymmen men litt styrketrening, deretter dro vi på marinen (parken), og jeg er nettopp kommet tilbake fra flere timer i solsteken. Krysser fingrene for at jeg har fått litt farge i dag :)  Jeg har også kjøpt meg ny sommerkjole! Det er utrolig lite fine sommerkjoler på butikkene nå, utrolig kjedelig! Fant min på Bikbok til en billig penge.


Fra Cardio økta vår i går kveld! :))Deilig med frukt og bær ute i sola 

Smilesmile.  How to get a bikinibody: put a bikini on your body! 

 


Haha, vi er så søte! Jeg håper alle dere har hatt en kjempefin helligdag, og har det samme flotte været som vi har! Nå skal jeg nyte resten av dagen med litt serie eller film, deilig! Blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 20.05.2014 23:02

God kveld dere! Været her i Trondheim er til å skyte av, helt fantastisk med varme og sol! Som jeg nevnte i går skulle jeg og venninnen min på Marinen for å grille, noe som vi har snakket om en stund. Det å sitte ute på gresset og nyte forsommeren er en helt fantastisk følelse.

 

Noe som er spesielt her i Trondheim, er at alle tør å være seg selv, og at folk er seg selv ute. Da vi satt på Marinen fikk vi oppleve ganske så mange forskjellige mennesker, noe som var både spennende og rart. Hjemme i nord er det sjeldent at noen setter seg ute i det offentlige og synger for full hals, men dette skjer støtt og stadig her i byen. Det var også flere som hadde med seg gitaren sin og jamma ute med vennene sine. Det er så utrolig flott at folk fremdeles gjør ting som dette, sammen og ute. Det var jo utrolig rart for meg siden jeg ikke har opplevd det før, men det gjorde meg også veldig glad. Det er rett og slett inspirerende å se andre være seg selv, uten å skamme seg over det. Fantastisk! 

 

Her er noen bilder fra den flotte ettermiddagen vår ute i sola.

 Proteinbarer og blåbær til snacks, kjempegodt!

Chill i parken!Et bedre alternativ til vanlig pølser og pølsebrød :)

Grillmester Hege sto for grillingen, superherlig! 

Deilig å slappe av på gresset i sommervarmen.

 

Ah, nå er sommeren snart her for fult, og jeg gleder meg utrolig mye! Det skal bli utrolig koselig å ha flere ettermiddager og kvelder i parken med grilling, soling og flotte mennesker. Jeg er utrolig klar for årets beste årstid, dette skal bli så bra! Nå skal jeg snart legge meg til å sove og drømme om den flotte årstiden vi har i vente. God natt kjære dere, blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 19.05.2014 15:57

God dag dere! De siste dagene har vi hatt et fantastisk vær her i Trondheim. Når det er 15+ med varmegrader så er det ikke annet å gjøre enn å være ute. I går tok jeg og Hege oss en lang gå/løpetur rundt Nidelva og litt rundt i byen, og bare koste oss i sola. Byen her er så utrolig fin, og jeg bare elsker alle de gamle bygningene og stedene, så da er det jo en selvfølge å ta bilder absolutt overalt!  I ettermiddag skal vi ut i go' været igjen for å grille, det blir jo bare helt herlig! Sommeren er den beste årstiden, det går det ikke an å krangle på. Her er noen bilder fra igår :)


Viktig å kose seg med litt is i den flotte varmen!

Noe jeg har hatt lyst til å gjøre lenge, er å ta bilder foran Nidarosdomen. Nå er også DET turistbildet i boks, haha! Jeg fant også en ny innstilling på telefonen min, så da ble det noen spesielle bilder også!!

Jeg har enda Slå-hjul skillsa mine inne! 

Deilig å bare slappe av på Marinen og nyte solen så lenge som mulig.

Gamle bybroa skal også dokumenteres! Elsker de gamle husene her!


Nå er det ikke alt for lenge til vi skal å grille, sommerfølelse til hundre!! Jeg håper dere også har godt vær og nyter de flotte dagene. Blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 18.05.2014 20:53

God kveld kjære lesere! I går var selveste 17 mai, dagen jeg virkelig elsker og ser frem til. For første gang har jeg feiret dagen i en storby, noe som var kjempespennende. Jeg tror jeg aldri har sett så mange folk på et sted før, samlet for å feire noe felles. Siden det også er 200 års jubileum for grunnloven var det ekstra god stemning, og hele byen var fantastisk. Jeg startet dagen med en god frokost før jeg dro inn til byen sammen med Hege. Det ble både iskrem og litt kake på oss før borgertoget startet. Jeg har aldri sett lignende borgertog som det her i Trondheim. Ikke bare er det flere timer langt, men det er også utrolig innholdsrikt med både historie, dansegrupper, sanggrupper, forskjellige tema-grupper og så utrolig mye mer. Utrolig spesielt å se så mange forskjellige og flotte mennesker. Her er et lite utvalg av de mange hundre bildene jeg tok fra dagen!

 


Deilig frokost med havregrøt og friske bær 

Søteste Hege :))

Lille meg. Dagens antrekk, utrolig deilig å bruke kjole!  Jeg har virkelig lyst på bunad, så det er på ønskelista!!

Ordføreren i kommunen :)

Barte-gruppa! Haha, helt syke barter, digger det!!

Den berømte Starwars gjengen fikk jeg også sett. Haha, hva har det med 17 mai å gjøre? Digger Trondheim!Morten Gamst Pedersen og resten av RBK gjengen! 


Jeg fikk ikke sett hele toget, men det er likeså greit for jeg tror føttene mine hadde dødd hvis jeg skulle stått der en time lengre. Jeg dro i middag utenfor byen et sted, og ble servert kjempegod mat sammen med flotte folk. Det er utrolig rart å ikke feire 17 mai med de hjemme, men det er alltid gøy å oppleve nye ting også! Etter middagen dro jeg på kino sammen med Hege. Vi så filmen The other woman, og den var helt genial! Anbefaler den til alle som liker gode komedier, overraskende bra! 

Jeg håper alle hadde en kjempefin feiring av nasjonaldagen vår! Nå kan sommeren bare komme, denne sommeren tror jeg blir bra!  

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 13.05.2014 23:07

God kveld dere! Hvordan har dere hatt det siden sist? Jeg er her enda, spiser sunt og trener så ofte som jeg føler kroppen takler. Jeg er mye sliten nå, det er rett og slett bare surr akkurat nå for tiden, så derfor velger jeg heller å slappe helt av på slutten av dagen istedenfor å blogge. I morgen er det tidlig opp for å jobbe litt med Herbalife som jeg ser veldig frem til. Det er så spennende å lære nye ting, spesielt ting som kan hjelpe meg til å hjelpe andre! Jeg ser også veldig frem til 17 mai! Jeg elsker den dagen! Jeg elsker korpsmusikken, alle menneskene, is, sang og leker, det er rett og slett en fantastisk dag! Jeg krysser fingrene for godt vær! Jeg er allerede i 17 mai modus og pynter maten min med Norge-flaggets flotte farger!

 
Jeg er blitt utrolig glad i proteinlappene mine, masse proteiner 


Blir sakte men sikkert sterkere! Selv om formen har blitt dårligere etter dagene hjemme i påsken, må det dokumenteres! Jeg håper alle får noen flotte dager fremover! Jeg skal prøve å blogge litt oftere, men jeg lover ingenting. Nå må jeg sove, god natt flotte mennesker 

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 11.05.2014 20:24

God kveld, lesere! I dag var det igjen tid for et Herbalife seminar, og jeg må få si at jeg elsker disse seminarene! Det er en herlig gjeng som jeg blir så fort glad i! Det sosiale, energien og menneskene er helt fantastisk, jeg tror aldri jeg har opplevd et slikt miljø før! På seminaret lærer vi mer om merket og businessen, og jeg blir kjempe inspirert til å fortsett den nye livsstilen min med et stabilt blodsukkerbalansert kosthold og produktene. Jeg blir også utrolig inspirert av å høre andres erfaringer og historier, tenk at det faktisk finnes et miljø og et merke som kan være med på å forandre livet til det bedre?! Åh, jeg blir så glad av å tenke på det!   I dag fikk jeg også min første pin for å ha kommet opp til neste nivå, som er kjempegøy! Å bli anerkjent for det man gjør er så utrolig motiverende. Jeg er blitt ordentlig glad i Herbalife jeg! 

 
Søteste Karianne ble med på bloggselfie! Flotte Business Women 

Stolte jenter med sin første pin. Haha, se på lille bolle-meg da, alltid så vakker jeg, dør! :))

Utrolig gøy å være med på noe som dette! :D

Nå skal jeg lage plan over neste uke, og så er resten reservert til avslapping og kanskje jeg skal se litt tv til en forandring. Hvem har tv men ikke bruker den? Jaja, der har dere meg. Håper dere har hatt en fin søndag alle sammen! Blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 09.05.2014 23:43

God kveld alle dere! Nå er det helg for ganske mange, og jeg nyter den litt jeg også her jeg sitter å nyter en god kopp med te og ser Gullruten. Jeg er fremdeles i litt lykkerus etter den kjempesøte overraskelsen i går! Nå har jeg også bestilt togbilletter til senere i mai, da skal jeg hjemover en liten helg for å feire konfirmasjonen til en fantastisk jente! Det er så godt å tenke på at jeg snart skal en tur hjem igjen, det er så utrolig viktig å være sammen med familie og venner!    Dagen i dag har gått ganske fort. Jobb og trening og deretter hjem for å slappe av før en ny dag starter. Jeg har også mye i tankene for tiden, mye som må ordnes og beslutninger som skal tas, så det er et lite stress akkurat nå. Deilig å koble av med litt trening i dag, da! 

 


Savner virkelig havet hjemme, er utrolig rart å ikke bo bare noen meter unna. Nyter iallefall utsikten mot havet når jeg først ser det! :)
 

Siden jeg ikke har oppdatert bloggen så mye de siste ukene, tenke jeg dere kunne få et lite innblikk i hva jeg har gjort i det siste. Noen små snapchat-bilder har det blitt iløpet av ukene! :)


Spist god mat ♥ Kjøpt meg ny kjole ♥ Ny Treningstights  ♥ Proteinlapper


Løpetur i snøvær  ♥ Deilig kveldsmat ♥ Matlaging  ♥ Rusletur i Byen

 

Jeg håper alle får en kjempefin og avslappende helg! Blogges senere ;*

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 08.05.2014 21:01

... Å vite at de du er glad i, også er glad i deg. For en time siden var det noen som ringte meg og informerte om at jeg måtte komme ut en liten tur. Jeg forsto selvfølgelig ikke mye, men begynte å forstå det når bestevenninnen til fostersøsteren min sto på trappen med en presang til meg. Å få en presang hjemmefra er det søteste i verden! Dadda hadde tenkt på meg, og det er så utrolig godt å tenke på! Jeg setter utrolig mye pris på en sånn herlig oppmuntring! Hopper og danser jeg, nå! Haha, jeg blir så fort glad av sånne ting ♥. Jeg håper at alle dere ser hvor mye dere betyr for noen. Alle er vakre mennesker, og alle fortjener å være glad i noen og at noen er glade i seg!  


TUUUUSEN TAKK kjære Daidda! Du fikk meg virkelig til å smile nå, det trengte jeg 
 

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 08.05.2014 00:24

Jeg tenker ofte på det å vokse opp og å bli voksen. Vi blir trent og forberedt på å stå på egne ben fra den dagen vi blir født. Jeg husker da jeg skulle fylle 14 år, jeg var kjemperedd og ville ikke bli eldre enn 13 år. 13 virket som en trygg og grei alder å være på. Jeg bodde hjemme, gikk skole og trengte ikke å tenke så veldig mye på fremtiden eller på hvilke valg jeg måtte ta. Jeg svevde på friheten og det å bli tatt så godt vare på uten å måtte gjøre så mye for det. Å være 13 var perfekt. Jeg hadde selvfølgelig litt hastverk med å bli voksen, for da kunne jeg bestemme alt selv og gjøre akkurat som jeg ville, men jeg tenkte ikke på at den tryggheten kom til å forsvinne. 

 

Å bli voksen betyr at man må ta ansvar for seg selv og ha muligheten til å ta vare på andre. Det betyr å tjene egne penger, være selvstendig, se ting i et større perspektiv, forsørge seg selv, ta egne valg og så mye mer som jeg ikke har forstått meg på helt enda. Å bli voksen er noe man blir kastet ut i, selv om du er blitt forberedt på det hele livet. Jeg mener jo selv at jeg har vært "voksen" lenge, men jeg fikk et lite sjokk da jeg flyttet fra Nordland og skulle bo langt hjemmefra. Voksenlivet blir fort ensomt siden livet blir veldig A4. Jeg savner alt det sosiale, all fritiden, det å bli tatt vare på, at andre tar mine valg og bestemmer over meg. Jeg savner alt jeg var klar for gi slipp på. Voksenlivet er ikke like gøy som det livet man hadde som barn. Hvis man kunne sette livet på pause eller spole tilbake, så tror jeg ikke at jeg er alene om å ha brukt muligheten. 

 

Overgangen fra å være en beskyttet ungdom til å være voksen med jobb og bor hjemmefra er ganske stor. Det er skummelt. Det er trygt og godt å være ung. Jeg håper alle som fremdeles går skole nyter livet sitt og ikke haster med å bli voksen. Det er fantastisk å være ung ♥ Er det andre som har det som meg? :)

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 07.05.2014 00:39

God kveld kjære lesere! Hvordan har dagen deres vært? :)   I dag som alle mine andre tirsdager, har det vært en lang dag. Jobb, utetrening og MediYoga sto på planen, så jeg kom ikke hjem før litt over 22 i kveld, snakk om å være flink til å være aktiv!   På jobb i dag var vi litt ekstra kreativ og forberedte oss til 17 mai som ikke er om så alt for lenge! Så heldig som jeg var ble jeg dulla med, det er alltid så herlig! Fine frisyrer ble det også, kjempegøy! Her er noen bilder fra vår lille Photoshoot i Trondheims gater.

 
Foto: H2 Portobello

I dag var det også supert oppmøte på utetreningen, så det var kjempegøy! Vi var også på et nytt sted denne gangen, en kjempefin park perfekt for utetrening! I dag var også siste gangen med MediYoga, og jeg må bare takke så utrolig mye til kjære Henriette for noen fantastiske timer med avslapping. Jeg har lært utrolig mye om hvordan jeg skal klare å kontrollere kroppen min til å slappe av. Jeg sover mye bedre nå, slapper mer av, stresser mindre og tar det mer med ro. Jeg anbefaler virkelig å delta på Medisinsk Yoga, det er virkelig herlig å slappe av på en annen måte. Helt fantastisk! 
 


Utrolig morsomt at så mange møtte opp! :DKjempefin park for både barn og voksne! 

Vi var utrolig heldig med været i dag, selv om det var litt kaldt. Trening ute er spesielt deilig når solen titter frem, kos!♥ Jeg håper dere får en kjempefin dag i morgen, det fortjener dere alle, god natt 

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 05.05.2014 16:26

God dag dere! Nå er det på tide med en ny og god oppskrift her på bloggen! Denne gangen har jeg eksprimenter og lagd en kjempegod ny rett. Dere har kanskje sett bakte paprika før, og tenkt at det ser avansert ut, men det er egentlig ganske lett. Jeg håper dere liker oppskriften, gi meg gjerne tilbakemeldinger, det er alltid gøy å høre hva andre syns! :) Oppskriften er til to porsjoner. 

 

Bakt Paprika

Du trenger: 
♥ 2 Store paprika
♥ 1 kyllingfillet
♥ 1/2 løk
♥ 3-4 Spiseskjeer Cottage Cheese
♥ Salt og pepper


Slik gjør du det:  
♥ Skjær av toppen av paprikaene og fjern innholdet.
♥ Del kyllingfileten i terninger og krydre med litt salt og pepper.
♥ Stek kyllingen i panne.
♥ Hakk opp løken og stek sammen med kyllingen.
♥ Legg paprikaen i en ildfast form. Fyll paprikaen med kyllingen og løken.
♥ Topp med Cottage Cheese.
♥ Stek i oven på 200 grader i ca 35 minutter.

Server med fullkornsris og en god salat. Enjoy

  

 Molly-Melissa
Skrevet: 04.05.2014 21:52

Hei hei! Jeg beklager fravær fra bloggen den siste uken, det er bare sånn det blir iblant dessverre. Jeg tror ting blir mye bedre fremover nå! I går var første gang på lenge at jeg har trent med Hege. Hun har endelig kommet tilbake til byen og vi er igang igjen! Det har vært utrolig kjedelig å trene alene, så nå skal det bli deilig å få den sosiale biten tilbake i treninga! Er også så utrolig greit å trene sammen med noen, for da er vi trygge på at vi kan hjelpe hverandre hvis vi trenger det, det er et stort pluss hvis man skal øke i vekter! Nå skal vi kjøre på og bli så fine som mulig til sommeren, så er målet å se enda bedre ut til neste sommer, herlig med noen mål! :)

 


Ny treningstights har jeg også! Sånn blir det når jeg glemmer igjen hjemme og ikke rekker å løpe hjem! Hehe!Haha, så creepy ansiktsuttrykk da! :)

I dag har jeg også vært å bada i havet! Tirsdag denne uken ble jeg utfordra, men siden jeg ikke har hatt noen til å filme ble det ikke bading da. I går ble jeg utfordra igjen, så da tok jeg med meg Hege og Stian, så dro vi å bada! Det er helt sykt å tenke på at dette tullet startet hjemme i Øksnes, og at det har spredd seg til hele landet! Da vi kom til plassen der vi skulle bade, innså vi at det faktisk hadde spedd seg mye mer enn antatt, det var flere mennesker der for å gjennomføre utfordringa! Kjempegøy! 

 


Fin dag å bade på iallefall! Var ikke så kaldt som jeg hadde trodd, deilig! :))


Da jeg var kommet meg hjem igjen på hybelen mekka jeg sammen deilige frokostmuffins. Det er så herlig å ha "stort" kjøkken, da er det så lett å hive seg rundt for å lage noe spennende. Alltid gøy å lage noe nytt! :)) Jeg er alt for glad i å lage mat og bake ting! I morgen kommer det også ny oppskrift på bloggen, gled dere! :)

 

 


nomnom!

 

Nå skal jeg snart finne sengen min, så blir det ny uke i morgen! Ser frem til harde treningsøkter den kommende uken! Hege; det er supert å ha deg tilbake! :D Blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 02.05.2014 14:33

Hei dere! Jeg kan ikke forstå at det er mai allerede! Det er ikke lenge siden det var nyttår, utrolig rart å tenke på hvor fort året går. Vi er jo snart halvveis i 2014!   De siste dagene i april brukte jeg til å slappe av, og det har vært deilig. Nå sitter jeg her og teller ned til den flotte dagen jeg ser frem til hvert år, nemlig 17 mai. Det er først da jeg klarer å si at sommeren er nær. Jeg elsker den dagen. Energien, det sosiale, og det at et helt land feirer noe sammen, er jo helt fantastisk fint å se på. Det er også andre ting så se frem til i mai. Neste helg skal jeg på Herbalife seminar igjen, den 25 skal jeg i konfirmasjon oppe i nord og det skjer sikkert mye annet spennende! Her er min collage for måneden mai!

 Utrolig herlig med litt inspirasjon. Nå skal jeg løpe til trening, blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa


hits