FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER TRENING OG KOSTHOLD

Skrevet: 28.05.2013 13:11

Det er dessverre lite aktivitet fra meg her på bloggen.. Interessen har vært ganske død i det siste, men prøver å oppdatere når det skjer noe nytt... Jeg tenkte jeg skulle komme med et lite innlegg om mine hårtips. Hvis det er noe dere lurer på innenfor hår og frisørfaget, er det bare å spørre! 

 Ellers er mine fremtidige planer eksamen i frisørfaget, muligens en muntlig eksamen, skaffe meg en lærlingeplass og ta fatt på sommeren... Skummelt at man skal være ferdig med skolen for alltid, men skal bli deilig å være ferdig på en måte... 


Slenger med et instagram-bilde fra en deilig soldag fra forrige uke! 
 

-Molly-Melissa
Skrevet: 11.05.2013 18:51

Hei igjen!

Russetiden er snart over og vi bare klarer å kose oss alt vi klarer!
Jeg var i Svolvær sammen med noen venninner fra onsdag til fredag. Var med på forskjellige ting og hadde det gøy mesteparten av tiden! Jeg har dessverre ikke så mye å si, så jeg legger ut noen bilder fra den siste uken. Enjoy!

-Molly-Melissa

 
Skrevet: 01.05.2013 22:44

Nå er russetiden startet og siden jeg går frisørlinjen er jeg svartruss i år. Her om dagen begynte vi for fult med russeknutene, så nå skal det bli spennende framover. 
Siden lærerne ikke er så begeistret over oss russ i skoletiden, kan noen av russeknutene bli vanskelige å gjennomføre, så da får man bare gjøre det beste ut av det!
Disse ukene skal bli gøy!!

Her er noen bilder fra russetiden så langt.

 


Frøken som skriver på rumpa mi. Flere bilder kommer etterhvert! :))


-Molly-Melissa


hits