FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER TRENING OG KOSTHOLD

Skrevet: 29.05.2012 22:46

Jeg har mye på hjertet for tiden. Egentlig hele tiden, men noen ganger kan det være for mye. Jeg har mange følelser, spørsmål, meninger og situasjoner jeg sliter med, som gjør at hverdagen blir tøff. Det meste er forvirrende og stressende og gjør meg ufokusert og sliten psykisk. Jeg har tenkt å dele dette her på bloggen, for jeg føler jeg trenger å få sortert alle tanker og følseser, samtidig som at jeg kanskje kan hjelpe andre til å forstå at livet mitt ikke er en dans på roser, slik som det kan se ut som av og til.

 Alt startet vell den dagen jeg ble født. 
Fra min første dag på jorden har det vært et kaos. Jeg kommer ikke fra en rik familie med juss studie i bagasjen, som vil si en ganske alminndelig familie med små problemer som de fleste. Årene gikk og problemene utvikle seg og jeg ble tatt av barneværnet. I de nye familiene lærte jeg meg mer skikk og lærte av andre sine problemer og løsninger. Jeg lærte meg også hvordan "ordentlige" folk er. Jeg opplevde mye motgang, stygge og slemme kommentarer som gjorde at jeg ble trykt et stykke ned. Jeg hadde en ganske svart periode en stund som gjodre meg bevisst på at dette ikke var hva jeg ønsket med livet. Jeg vokste meg større på drømmene mine om en gang å oppnå suksess og et bedre liv en det jeg allerede hadde hatt. Jeg ønsket å bevise for medmennesker, familie og andre som hadde med meg å gjøre, at det ikke hjalp å bryte meg ned, jeg ville bevise at jeg var og er bedre enn det de hadde trodd. 

Etter alt som har skjedd opp gjennom årene, føler jeg et svakere bånd til min familie og mine slektninger, noe som er syns er utrolig trist. Det er noe som er feil når man ikke har 100 % følelser ovenfor foreldrene mine. Barn generelt tenker "dette er foreldrene mine" når dem ser dem, det er noe jeg sliter med. Fordi at jeg ikke ser moren min mer enn MAX 2 ganger i året, gjør at jeg føler et ganske svakt bånd. Jeg vet hun har vært der for meg når jeg var liten, og hjalp meg og var mammen min, men de siste 8 årene har jeg vært uten mammaen min, og jeg har klart meg ganske greit. Jeg har savnet å ha noen å snakke med om relevante ting, som for eks. puberteten da jeg var 11 år. Der er mange ting og øyeblikk jeg har gått glipp av som er en "selvfølge" med mor og datter. Jeg er selvfølgelig veldig glad for de få  gangene i året vi møtes, det er utrolig hyggelig, og setter pris på dem, men der er fremdeles mye som er gått tapt som aldri kommer tilbake igjen.

 

Etter alt, har jeg lært meg og sett hvilke person jeg ønsker å være. Jeg føler meg delt i to for øyeblikket. I mine øyne er jeg en middelklasse blandt mine egne, men sammen med fosterfamilien min er jeg mer overklasse (om dere forstår hva jeg mener). Derfor føler jeg meg splittet og annerledes. Tror ikke er det er noen i familien min som ikke røyker, snuser, drikker, fester, men heller sitter inne på store festdager for å gjøre skoleoppgaver og ender på over 5 i snitt i karrakter etter første vgs? Så etter alt, så er jeg stolt for at jeg ikke er blitt familien min, uansett hvor mye rart folk tenker om meg. (Jeg mener ikke å rakke ned på de som lever livet sitt og gjør ting jeg ikke gjør, for all del, det er deres liv, og lev dem som dere vil!) :)

Jeg er mer enn nok stolt over at jeg er den personen jeg er i dag, selv om jeg fremdeles har en del ting jeg sliter med og får hjelp til å snakke om med en psykolog. Men det jeg har fått til, er det nok veldig få personer som hadde trodd jeg kom til å få til. Jeg prøver å leve livet mitt etter noe jeg selv kan leve med, uten at jeg ender opp med anger eller hat på meg selv. Jeg prøver vell å være den jeg skulle ønske mine foreldre var...  eller det jeg ønsker at mine barn skal bli.-Molly-Melissa
Skrevet: 28.05.2012 17:02

Gårdagen gikk til å feire den store dagen til lillebror Brendan. Helt utrolig at han er blitt så stor, og nå konfirmant! Hadde det veldig hyggelig med familie og slekt i går, hvor det ble en del kakespising og bildetaking. Utrolig morsomt å se folket igjen! :) Jeg holdt også tale til min søte lillebror, noe som jeg kanskje må beklage, for han virket ikke så veldig fornøyd når jeg nevnte noen flaue episoder fra da han var liten :D Noen bilder fra dagen:
Konfirmanten selv :D


Stilig konfirmasjonskake! 


Åpnet kaken med første stykket. 


Gavebordet, og gavene åpnet.


Tripp, trapp, tresko. Pappa, lillebror, meg og mamma ♥


Søskene sammen med mamma :))


Meg sammen med fadderbarnet mitt :)  Søte jenta ♥

-Molly-Melissa
Skrevet: 21.05.2012 22:48

-Molly-Melissa
Skrevet: 19.05.2012 16:59

Jeg gleder meg utrolig mye til sommeren, mest pga. fri fra skolen og forhåpentlig vis mye bedre vær. Blir selvfølgelig trist å ikke møte klassevennene på en stund, men det får man nesten bare overleve. Håper på å få reist litt i sommer og oppleve noe nytt, trenger inspirasjon nå føler jeg, før jeg går helt inn i "kjedelig hverdag" modus x1000. Skal bli herligt å være ute til sene kvelder, bade i havet, gå i lette klær og sommerkjoler, grille ute og bare ha det gøy! Vet ikke enda om jeg skal jobbe noe, får iallefåll håpe at det ikke blir så alt for lenge! :) Lengter etter sommer og sol nå! 

-Molly-Melissa
Skrevet: 17.05.2012 22:55

Jeg har gledet meg stort til denne dagen. Elsker 17. Mai. Gå i tog, høre årets tale, høre korpset spille, se barn leke, spise is, se bunader og flagg. Heldige som vi var, hadde vi sol men vinden kunne vært noe varmere, men skal ikke klage. Tror vi var en av de få stedene som faktisk hadde sol i dag. Det var hyggelig å feire 17.Mai igjen, selv om jeg ikke hadde den rette følelsen, men hadde det gøy med å se at andre moret seg med forskjellige aktiviteter og konkurranser! Er blitt veldig sløv med kameraet, så der er ikke så mange bilder fra dagen på minnekortet dessverre, men her er iallefall de som er!
Gratulere med dagen! :))

17. Mai toget.


Lille gudbarnet mitt som koser seg med fløyte i penværet! 


Ikke kjole i år, så da ble det ny jeans, blondetopp og dressjakke. For ikke å glemme 17.mai sløyfa :)


Fletter i håret er full 17.mai stil!


Selvutløster er utrolig flink til å være uklar, ååh ♥ ♥ ♥ ♥


Nydelie 17.mai blomstern som sto på borde når eg kom heim i går ættermiddag. Hærlige altså! 
 

Har dere hatt en fin 17.mai?

-Molly-Melissa


 
Skrevet: 15.05.2012 21:43

 Hva skulle man gjort uten musikk egentlig? Livet!♥

 

-Molly-Melissa


hits