FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER TRENING OG KOSTHOLD

Skrevet: 31.05.2010 14:44
Jeg forsov meg så klart! Klokken 07.37 hoppet jeg opp av sengen og løp rett til sykkelen. I dag var den store dagen for Engelsk-Tentamen, og øvinga til den... hadde gått rett i dass, men jeg syns egentlig at oppgavene var lette og bra, så det gikk utrolig bra :D 
Grunnen til at jeg kaller meg for heffalompen i dag er vell fordi at det var det jeg beskrev meg som da jeg kom på skolen i dag og snakket med Miriam. Jeg hadde jo ikke tid til å ordne meg før jeg dro på skolen så jeg så ikke helt bra ut, men søt allikevel (A)

HIHI (A)

Jeg har alt for lite å skrive om. Men finner vell på noe etterhvert ;D 


Skrevet: 29.05.2010 21:48
I dag har jeg og Miriam tatt på oss engle-kostymet vårt, og viste folk hvem og hva vi egentlig er. 
Vi endte opp hos henne og tok en haug med bilder. Det er så utrolig godt å være fri sammen med henne ^^
Barnslige og bare helt fri ^^

I LOVE YOU MIRIAM<3  

Nå ser jeg på MGP/ Eurovision Song Contest, og er helt inni musikkens verden, bare elsker at det finnes et program på tv der man kan høre mye forskjellig musikk! 
Q: Hvem tror du du vinner MGP i år?


Skrevet: 28.05.2010 15:14
Som jeg sa i forrige innlegg, fostermoren min er kommet hjem fra Tyrkia i dag! 
Hun hadde med en søt topp til meg : Dolce & Gabbana


 Jeg likte den toppen jeg! ^^

Q: Har du noen gang vært på ferie i Tyrkia? 


Skrevet: 28.05.2010 13:07
I dag hadde vi Norsktentamen, den beste tentamen av alle 4! 
Jeg hadde forberedt hva jeg skulle skrive, men når jeg fikk se oppgavene i dag, så måtte jeg tenke i en helt annen retning. Men, resultatet ble 4 sider med historie ^^
Her er et LITE utdrag av teksten min:


«Den følelsen av å bli forlatt, den følelsen av å ikke være, er en følelse som skjærer i mitt hjerte.
Den følelsen av savn, et savn av noe jeg ikke kjenner, men egentlig skulle ha kjent.
Den følelsen av å være fortapt, fortapt i verdens beste land, er en følelse av at verden ikke er så bra som vi skulle ønske. 
Den følelsen av å være bortkommen i sin egen seng, de drømmer jeg drømmer om natten, de drømmer så uvirkelig og underlig.  Følelsen av å være savnet, savnet av meg selv.»


Uff, nå la jeg merke til en skrivefeil også .. :S Ikke bra ikke bra... jaja^^ 1 liten skrivefeil kan da ikke ødelegge så mye, kan den vell?  
Vell, vi startet prøven klokken 08.30 og jeg var ferdig klokken 11.05, så jeg måtte sitte å vente 1 time før jeg fikk levere, men fikk jo rettet opp i noe i teksten så det er jo egentlig veldig positivt ^^
Jeg hadde ikke mobilen med på skolen i dag, så da ble det ikke tatt noen bilder, men sånn er livet. 
Senere skal jeg på konfirmasjons-undervisning, og fostermoren min kommer hjem i dag, så det blir koselig ^^ 

Q: Har du hatt Norsktentamen?
Q: Hva syns du om det lille utdraget av teksten min? 

Så har jeg fått meg sånn som mange andre har: Formspring.me/mollymelissa bare å spørre om det du vil=)

Skrevet: 27.05.2010 16:22
Da var matte tentamen over og det samme med stresset.
Jeg har aldri sittet så lenge med matte tentamen før, og jeg var I full stress!
Vi fikk 2 timer til delprøve 1, og jeg brukte hele 1,5 timer. Det er unormalt til å være meg! 
Resten av de 5 time vi fikk bruke på hele tentamen, så skulle vi gjøre delprøve 2. Jeg stesset når jeg så på klokken. Vi hadde 2 lange oppgaver vi skulle gjøre på pc, men det var jo aldri noen ledige! Så jeg fikk bare gjort den ene oppgaven. Jeg brukte 10 minutter på den, og de andre brukte mins 30 min? såe? det var et stress! Når jeg fik vite at vi måtte levere proven, så fikk jeg sjokk. Men så fikk vi låv til å sitte 15 min ekstra, så da var det bare å kjappe seg og gjøre alt ferdig. 
Det var nok noen oppgaver som var feil, men ikke klag på meg! Jeg gjorde ALLE oppgavene fortsett fra den ene på pc?en. Det er nytt for meg, men jeg prøvde! Jeg er fornøyd jeg, så nå gruer jeg meg bare til å få vite resultatet! 
I Morgen har vi norsk tentamen og jeg bare elsker det! Norsk er det beste faget å ha tentamen I! Jeg elsker å skrive historier eller fortellinger, og temaet vi har er faktiss Ganske bra ^^ ?Å ta et valg? er temaet, og innom det, så har vi MANGE MAGE MANGE mulige rettninger. Førdi vi tar valg I alt vi gjør, så jeg har en Ganske god peiling på hva jeg skal skrive. Vi vet ikke oppgavene, men jeg har en anelse av hva det er. =)  På mandag så skal vi ha Engelsk tentamen og nynorsk på onsdag. Så nå er det bare å lese over norsk-arkene en gang til, så er jeg klar til morgendagen =) 
Tentamen er ikke det beste jeg vet, men det er alltid litt koselig å bare sitte en hel dag og gjøre et fag, spise godteri, og hviske til hverandre når ikke læreren ser på eller hører. 
Vi hadde en lærer I dag, som var innom I en av timene. Han har utruli dårlig hørsel, så når han var innom, så var det ikke så stilt? men jeg syns vi var Ganske så flinke =) 
Her er et bilde fra hvordan min og Miriam sin pult så ut før matte tentamen var klart I dag!  Som dere ser, så har jeg en del hjelpemidler til delprøve 2 (A)
Tiden gikk fort! bare 1 time igjen der!!!! 

Pulten min ^^ Heldig er jeg som sitter på nest bakerste rekke, inntil vinduet :D

Og enda heldigere er jeg at jeg har min beste venninne sittende rett bak meg ^^
(A) vi hadde litt kommunikasjon under prøven i dag (A)

Haha! Det sykeste av at er at eg glemte telefonen på skolen! 
Alle måtte legge mobiltelefonen sin frem på en hylle på begynnelsen av dage, og når jeg akkurat hadde kommet meg ut av skoles område, så måtte jeg snu for å hente mobilen som jeg er så flink til å glemme. Men best av alt, jeg var ikke den eneste som hadde glemt den x)

Q: Har du hatt Matte tentamen? Hvordan gikk det?


Skrevet: 26.05.2010 15:35
Tannlegetime i dag. Jeg er så flink at jeg hadde klaget over at sist gang jeg var der å fylte et hull, så "glemte" de å fylle de 3 andre. Men i dag så fikk jeg vite at det ikke var noe å gjøre med de små hullene, så jeg må visst vente til de er blitt store nok til å bli fikset, men å gå rundt med hull i tennene, er ikke særlig morsomt. 

Jeg har følt et savn i det siste, som om at det er et hull i hjertet mitt som vil bli fylt opp med lykke og kjærlighet. Det er ikke så morsomt det heller, men nå som jeg vet hva jeg egentlig savner, så forstår jeg egentlig hvorfor det gjør vondt inne der de sier at hjertet mitt banker.
Litt senere så kommer jeg ut med en liten historie eller noe i den retningen, som jeg skrev for noen uker tilbake, når jeg satt for meg selv og var litt trist. Det er ikke noe sutre og klagehistorie, men jeg har fått noen spørsmål om hvorfor jeg ikke vil "komme ut med historien min". Vell, bakgrunnen min er pakket sammen i en pose, som av og til blir hull i og jeg må gå gjennom innholdet på nytt, og hele den prosessen med å lappe sammen på nytt for at det ikke skal være så sårt. Senere får dere et lite innblikk i hvordan jeg tenker på ting, og hvordan jeg føler og har mitt perspektiv på ting som skjer dagligdags.  Så kan ingen si at jeg er så hemmelighetsfull. 

Jeg kan også si at bakgrunnen min er jeg ikke flau over. Jeg er heller stolt over at jeg kom meg ut av den tiden, gått videre, og har fått se sårene lappet sammen og grodd. Jeg har ikke så vanskelig for å fortelle litt overfladisk om hva som faktisk er grunnen til at jeg bor i fosterhjem, men det å bo i fosterhjem ser jeg ikke stygt på. Det er en erfaring og en styrke jeg tar med meg videre i livet mitt.
 Du tenker kanskje at "et fosterbarn" eller "barnevernsbarn" er noe fælt, eller at du tror at vi er helt annerledes en det et vanlig barn/ungdom som bor hjemme er. Men, der må jeg si nei. Vi har en annen livserfaring, og andre måter vi ser på ting, kanskje mer sårbar også, men vi er ikke så mye mer annerledes enn det "vanlige barn" er.  
 Så flau? Nei, jeg er heller stolt! =)


Sometimes... i look like this, all alone, thinking.
 
Q: Har du noen dager du sitter alene og er emosjonell? 


Skrevet: 25.05.2010 20:04
Joda, da snakker jeg om min søte kjære bestevenn Miriam <3
Vi tuller så mye på skolen at det er sykt, roper i gangene og er "slemme" med hverandre. 
Vi gjør det ikke av ondskap, men fordi vi er utrolig glade i hverandre, det vi sier iallefall (a)
En replikk jeg hadde var vell "Jeg skulle ønske jeg hadde en venninne som ga meg en klem når jeg ville det, eller kom etter meg når jeg går min vei". Jeg tullet selvfølgelig, men det forsto vi begge ^^ Det er faktisk utrolig godt å ha en venninne som man kan være helt fri meg og tulle og gjøre gale ting sammen med uten av det blir skade av det ^^
Dere må vell være ærlige og enig med meg å si at  Å være barnslig av og til, er utrolig morsomt og godt!
Så slik endte vi opp på jentetoalettet på skolen i et av friminuttene; 

Ikke drep meg Miriam (A) 
Q: Har du en venninne som gjør deg gal på en positiv måte? 


Skrevet: 25.05.2010 15:42
Nå skal jeg på gitarøvelse og så til Miriam for å gjøre ferdig et Musikk-prosjekt om ABBA :D 
såe... jeg skriver senere ^^
Har en del å si da ^^ Q: Hva skal du gjøre i dag?


Skrevet: 24.05.2010 19:41
Jeg orker ikke å skrive så mye, så her har du dagens antrekk. Grunnen (Jeg var i kirka tidligere i dag)
Cardigan: Vavite
Topp: BikBok
Tights: H&M
Støvetetter: Julegave
Ørepynt: Hvem vet? Jeg har jo så mye fra alle steder.. tipper H&M ^^


Skrevet: 23.05.2010 21:05
Mrs. Doubtfire er en 1993 amerikansk film fra hovedrollen Robil Williams og basert på romanen Madame Doubtfire av Anne Fine.
Daniell Hillard (Robil Williams) er en arbeidsløs skuespiller som forguder sine tre barn. Men problemet er at konen Miranda (Sally Field) søker skilsmisse. Han gjør alt for å få være sammen med sine barn, så han kler seg ut som husholderske og er i huset sammen med barna sine hver dag, uten at noen finner ut av det. På slutten blir han oppdaget og livet flir flott igjen.

Dette var en kort versjon av filmen, men om du vil vite mer, så gå inn <<Her>>.
Denne filmen anbefaler jeg fordi denne viser kjærlighet mellom far og barn. Rørende!


Q: Har du sett denne filmen ? 

Skrevet: 23.05.2010 17:12


Såe... 
Et råd til dere gutter: Fortell hva dere egentlig vil, eller så forstår vi ingenting og tør ikke å gjøre noe.  Det hjelper når dere sier ifra ;P

 
Skrevet: 23.05.2010 16:05
Nå var jeg så flink å fant en kjempe søt blogg og enda bedre, en konkurranse! 
Denne konkurransen anbefales! - 3 solpass fra brun og blid


- Mange forskjellige øyenskygger (Fra eBay)

 - En mascara (Også fra eBay) - 20 pakning med sminkekoster (Også fra eBay) (alle bortsett fra den hvite, fordi den har hun brukt) =)

Konkurransen finner du <<Her>> ! :D 

Gå inn og meld deg på du også! =)

-Molly-Melissa.blogg.noSkrevet: 23.05.2010 00:24
1.

2.


Q: Hvilken syns du var finest?

-Molly-Melissa x-<3Skrevet: 22.05.2010 17:53
Det sies alltid at det som koster mest, er det beste. Jeg har ikke det synet på ting. 
For eksempel når jeg kjøper klær, så er det langt ifra den dyreste butikken jeg går til. Det bruker å være et lite press på hva man bruker, og hvilket merke og designer klærne dine er laget av. Jeg kan være ærlig å si at det eneste jeg har av designerklær er 4-5 Bjørn Borg boxere og et fake belte fra D&G, ikke noe mer enn det. 
De rike, eller de som har en del penger i veska, bruker sjeldent å ta en fot innom for eks. Cubus eller H&M, som er de to butikkene jeg er mest innom. BikBok er også en av de butikkene jeg går til, de har ikke så alt for dyre klær, og jeg syns at utvalget deres er mer enn nok, så hvorfor skal jeg da gå å kjøpe meg noe som koster en formue mer enn det jeg trenger? 
Det er også slik med sminke og hårprodukter. Jeg kjøper jo selvfølgelig ikke det dårligste, for det ødelegger huden. Men, jeg går ho heller ikke å handler i en frisørsalong til mange hundre kroner for en liten boks med hår-spray. 

Det er en blogg jeg er innom daglig, for å se hva jeg kan gjøre med håret.  Det er ofte gode råd om produkter som er fra for håret, men problemet der er at prisen er mye høyere enn hva jeg har i pengeboken. Det irriterer meg at de aldri kan anbefale noe som er ute i dagligdagse butikker, og ikke i en frisørsalong. Men jeg skal ikke si så mye om det, fordi at jeg liker den bloggen veldig godt! Så derfor vil jeg anbefale  salongen.blogg.no til dere som ønsker noen tips om hår og make-up :D 
Q: Kjøper du det som er dyrest? Eller er du fornøyd med det som er billig? 

-Molly-Melissa x-<3Skrevet: 21.05.2010 19:12
Konfirmasjonen min er om 30 dager? (Den 20. Juni) og jeg er usikker på hvordan jeg skal ha håret. Jeg orker ikke å stresse med det senere, så jeg tar det nå. Her er noen frisyrer på meg. Hva syns du jeg skal bruke på konfirmasjonen min ? :D


Om du har noen andre forslag, så fortell fortell! :D Er åpen for forslag =)

-Molly-Melissa x-<3
Skrevet: 20.05.2010 18:51
Jeg var alene hjemme når jeg sto opp i morges, jeg viste hvorfor, så jeg viste at de ikke kom hjem før noen timer senere. så jeg sto opp og hadde huset for meg selv. Kledde på meg, spiste det jeg ville, og hadde badet helt for meg selv. Deilig å være helt alene om morgenen!  Jeg kunne jo ha valgt å ligge hjemme og skulke skoledagen, men jeg et jeg hadde fått hørt det om jeg hadde gjort noe sånn og de hadde lagt merke til det. Så jeg ringte Miriam og ba henne om å sette seg på sykkelen og begynne å sykle, så kunne vi sykle sammen til skolen. Når jeg kom ut og skulle ta tak i sykkelen min, så var den jo så klart punktert. Dette var ikke bra! 
Jeg endte opp med at jeg brukte en liten søt grønn sykkel, som tilhører en av fostertantebarna.. øhm.. rart ord det der.. 
Jeg ga beskjed ifra til Miriam at hun måtte komme mot meg, så skulle hun få noe å flire av. Jeg kan si så mye som at hun lo seg ihjel. 


Alt alt for lav for meg! haha ^^ og så hadde jeg jo verdens søteste frisyre i dag . haha ^^

Vi hadde også mat og helse i dag, og jeg lagde en søt bløtkake ^^ bare se! NAM!

Når jeg så på kaken, så fikk jeg en sånn søt sommerfølelse! :D

Q: Hva har du gjort i dag? :D

-Molly-Melissa x-<3Skrevet: 19.05.2010 16:59
i dag hadde jeg en veldig kort dag på skolen fordi jeg skulle i et møte med barneværnet og alle i den saken.. Så jeg tenkte jeg skulle ta på meg noe.. litt stiltigere enn det jeg bruker ^^

Jeje... litt av hvert på meg i dag ser dere ^^ 
Nå har jeg begynt å bruke skinnjakka mi... var virkelig på tide det ja! 

Tights- Cubus
Prikkete topp- H&M
Genser- H&M
skinnjakke- Cubus
Solbriller- H&M

Jeg har også kjøpt bunad-sko til konfirmasjonen min. så nå er det bare å gå litt i de før dagen kommer, så jeg ikke får så vondt når jeg skal bruke dem der =)

Q: Spørsmålet i dag er vell... hva vil du jeg skal blogge om? begynner å bli litt lite å skrive om.. ^^

-Molly-Melissa x-<3Skrevet: 17.05.2010 20:24
Gratulerer med dagen alle sammen! 
Jeg aner ikke hvorfor jeg sier det nå, fordi jeg har ikke sagt det i det hele dag, men nå så fikk jeg lyst til det. 
Jeg sto vell opp i halv 9 tiden, og fikk på meg finstasen, før vi dro til skolen og gikk i barnetoget. Ikke særlig morsomt å få gnagsår etter de nye skoene mine, men det gikk bra uansett. 
Det var en utrolig fin 17.mai tale ved bautaen i dag, fikk frysninger! Det var en tale mange skulle ha hørt!
Nå var alle på tur fra Alsvåg-heimen og på tur til bautaen

Søte Miriam <3

Det Norske flagget^^

Korpset spilte hele dagen. Kan være ærlig å si at jeg er litt lei av korpsmusikk etter i dag.

Her blir talen holdt

Her står de i kø for å kaste ball på bokser


Jada, her følger jeg med :O

Miriam hjelper til med lekene ^^

<3
Meg og Miriam<3ja, jeg vet. Jeg hater at folk spiller spill med mord og våpen i, og jeg hater våpen i det store og hele. Men .... jeg er ganske så flink til å skyte med luftgevær, så nå tenkte jeg at jeg skulle prøve luftpistol, og jeg fikk 7poeng av 50poeng . såee.. (A) gikk ikke helt med sånne små våpen.. 

Jeg var i kirka i dag også. Se kaken min står på fatet! Det betyr at jeg blir gift ^^

Q: Hva har du gjort på 17 Mai?

-Molly-Melissa x-<3Skrevet: 16.05.2010 19:50
Hei du. Som du kanskje/ muligens har lagt merke til, om du har vært på bloggen min før, så har jeg byttet headere litt sånn ofte de siste dagene. Men jeg klarer ikke å bli enig med  meg selv. Nå har jeg endret design og skal ha det en stund nå, så jeg trenger en header som matcher med designet, og en som jeg liker. 
Så er spørsmålet mitt; Er det noen som har lyst til å lage en lett, sommerlig og enkel header til meg ?
Her er noen av de headerne jeg har brukt den siste uken;Er blitt ganske lei av den nederste  headeren.  såe.. hjelp? 

Q: Hjelp

-Molly-Melissa x-<3
Skrevet: 15.05.2010 19:12
I dag har det vært utrolig varmt ute! Gradestokken viste 23*c i skyggen tidligere i dag helt sykt!
...  Så jeg sto opp i halv 11 tiden (tidlig til å være meg) så tok jeg på meg en søt sommerkjole og gikk ut i varmen. Fy for en nydelig dag! Senere skal vi grille, så det skal bli  godt, noe jeg har lengtet lenge etter! 

Jeg har også byttet design, og den headeren jeg har nå, er bare midlertidig, så om noen har lyst til å lage meg en stilig, enkel og sommerlig header, så hadde jeg vært kjempeglad! :D 

Jeg tegnet med kritt jeg (A)

SOL! 

Kjolen min<3

Skoene mine!  Får en sånn utrolig god sommer følelse av å se på de! En søt liten sykkel ^^

Basketballnett 

23 grader i skyggen! 

Himmelen og lette sommer skyer! 

Hvem får ikke sommerfølelse nå ?

Meg og den søte kjolen min ^^

Q: Har du det varmt der du bor i dag ?

-Molly-Melissa x-<3
Skrevet: 14.05.2010 20:59
Ja du leste riktig!
 
Vi hadde konfirmasjonsundervisning i dag, og tema var Kjærlighet og sex.
 Litt av hvert som surrer i tankene mine når vi snakket om det tema. 
Flaut var det så klart, og det var ikke en overraskelse at jeg og Miriam fniste og lo når "læreren" fortalte og snakket med oss om dette. Det var bare meg og Miriam denne gangen, den tredje og siste jenta kom ikke, så da ble det litt mindre fnising enn forventet. 
Hovedlæreren vår er mann, og syns dette var alt for flaut, så han ga denne oppgaven til den neste læreren vår, som er kvinne. Hun syns egentlig at dette var et fint tema. Det var ikke flau for henne å fortelle om ting og tang, som hadde vært så flaut for hovedlæreren, at han hadde gått å gjemt jeg under et bord. Hehe ^^ 

Her er noen bilder fra Konfirmasjons permen min: 

Kjærlighet og sex. 


Ja.. tenk på alle de "første gang vi ......" Det er et minne for evig det.
 Første gang man holdt hverandre i hendene, første kysset, første berøring..
 alle de små tingene, er de som betyr aller mest. 
Jeg vet at om jeg hadde blitt gravid, så kunne jeg aldri ha tatt abort. Det er et liv som går tapt. Det er som et mord. Å ta et liv som har fått egne øyne, munn og hjerterytme. Det hadde jeg aldri fått til å gjøre. 


Q: Syns du det er flaut å snakke om sex?
Q: Hva syns du om abort? 

-Molly-Melissa x-<3Skrevet: 13.05.2010 22:27
Ikke mye å si, bare å se bilder! Men jeg kan si så mye som at hun ba meg om å komme til badebukta klokken 19.10, og jeg måtte ha bind for øynene :O Dette ble en utrolig søt og koselig overraskelse! :D 
Love you Miriam<3

Se! hun hadde laget dette til meg :D <3

hun hadde laget  vafler vi skulle kose oss med^^ 

Hun laget denne lille spesielt til meg^^Molly når himmelen! :D

Nam!!

Det begynte å regne, så vi måtte søke ly under bordet. haha:P

Haha! Originalt! Sykt bra :P

Q: Har du ei så god venninne/venn som jeg har ?

-Molly-Melissa x-<3Skrevet: 13.05.2010 17:17
i dag har jeg vært ute å raket løv og hjalp til å sette opp trampolinen. Var på tide at noen gjorde det. Nå som snøen i hagen er forsvunnet, så kunne vi gjøre noe i hagen! :D  Solen skinte og temperaturen var høyere enn jeg hadde trodd! Dette var en fin dag å våkne opp til!  
Nå skal jeg ordne meg, så rundt klokken 20.00 skal jeg til badebukta og møte Miriam :D Så da kommer det nok noen bilder fra det senere. 
Fy så mye løv! 

Utrolig fin himmel i dag! :D 

Snakkes senere :D 

-Molly-Melissa x-<3
Skrevet: 12.05.2010 20:38
Nå har jeg to valg. Skal jeg ha skjørt, eller skal jeg bare la det ligge hjemme? =) 
Hva syns du er finest til meg når jeg skal gå i tog på 17.mai ? =)

1.

2.

Jeg blir kjempeglad for din mening! 

-Molly-Melissa x-<3Skrevet: 12.05.2010 20:07
Jeg åpnet vinduet mitt og så ut. Der var fosterforeldrene mine kommet hjem, og jeg løp ned til stuen for å møte dem med et stort smil og en klem. Er utrolig godt å ha noen å komme hoppende mot, når ikke foreldrene mine er lagt unna. Så når jeg hadde gitt klemmen så ga fostermoren min en pose fra Økonomi-sko. Inni den fant jeg noen utrolig fine sko! WOW! Jeg likte de! Så så jeg litt lenger ned i posen, så var det en søt hvit topp med svarte prikker på. Den var utrolig søt! 
Så nå skal jeg sette sammen noen plagg, så har jeg 17.mai klær til Norges Nasjonaldag! =) 

Q: Hva syns du om skoene og toppen? 
Q: Har du kjøpt 17.Mai klær? 

-Molly-Melissa x-<3Skrevet: 12.05.2010 15:19
heijaaa!! :D  Jeg er i superhumør og har utrolig mye energi som vil ut!!! :D 
Vi hadde TINESTAFETT  på stor-bana til skolen i dag, det var bare blandet lag fra 6-10 klasse og Laget mitt kom på plass nr. 2! Vi er bra flink eller hva? Den største grunnen til at vi landet på 2.plass, var fordi vi hadde en av de raskeste guttene fra tiende klasse, som løp to runder, så vi er stolte over han ^^
Og sjokkerende nok, så løp jeg også, så jeg er ganske så fornøyd.
Etter Tinestafetten så hadde vi samme lagene, og vi hadde en liten fotballturnering, og hey! Jeg legger jo merke til at dette er noe jeg har savnet! Å løpe rundt på en bane etter en ball, det er ikke ironisk ment, men helt sant. Jeg tror jeg skal vurdere å starte på fotball igjen  ^^  Må bruke energien min på noe =) 
Men tilbake til kampene, vi vant 1 av 3 kamper, men det er ikke så veldig rart. Gode motspillere må man ta, ikke la gå! Men jeg likte laget mitt, kjempe dyktige, men jeg forsto jo at de minste holdt seg unna når 9-10 klasseguttene var veldig nærme med fotballen. Ikke godt å få en stein hard ball i seg, huff.

Jeg har ingen bilder fra skolen i dag, fordi jeg dessverre ikke hadde med meg mobilen, men jeg tok noen etter jeg hadde kommet hjem (A)

Jeg var på lag 1, og skulle løpe 7'etappen ^^

Wannabe (A)   må ha det morsomt når man er i utrolig godt humør :D

Vi fikk en slik YT som står til høyre. Den var ikke så utrolig god, men det gikk å drikke litt av den. Har hørt mye fint om den til høyre, men sjokolade, så kanskje den skal prøves? :D

Q: Har du vært med på Tinestafetten i år? Eller skal du ?
Q: Har du smakt denne YT fra Tine? 

-Molly-Melissa x-<3
Skrevet: 11.05.2010 18:53
Heihei^^ 
I dag hadde vi i oppgave i kunst og håndverk å lage gipsmaske, og jeg var først ut! Fy så fæl den følelsen var! Helt innestengt i plast og gisp, fy! Jeg får klaustrofobi  av tanken!
Her er resultatet da..:
meee.!! 

Maskert liten jente.. 

Miriam i full gang med operasjon! 

Ser du at det er henne ? 

Litt senere kommer jeg med bilder fra den gang jeg var liten ^^ Det blir koselig :D 


Q: Har du laget Gips-maske noen gang?

-Molly-Melissa x-<3
Skrevet: 10.05.2010 20:26
I dag har det vært veldig rart.. jeg var i kjempehumør i dag tidlig, men nå.. så er jeg litt deppa og i tenkemodus... 
Jeg aner ikke hva som går av meg.. kanskje jeg får tante rød på besøk snart :O
Jeg søkte nettopp på wikipedia og fant ut dette om mensen: 

Menstruasjon, ofte bare kalt mens eller mensen, er en månedlig blødning fra livmora hos kvinner i fruktbar alder som ikke ergravide. Menstruasjonen er en del av menstruasjonssyklusen, som er en fysiologisk syklus, det vil si et regelmessig gjentatt forløp i kroppen, som er styrt av kjønnshormoner. Selve menstruasjonssyklusen er en nødvendig prosess for reproduksjon, altså å lagebarn, men mensen er tegn på at kvinnen ikke er gravid. Blødningen oppstår når et modent egg, som er en kvinnelig kjønnscelle, frigjøres fra eggstokkene (ovariene) under eggløsningen (ovulasjonen) og egget ikke blir befruktet av sæd fra en mann. Istedenfor å feste seg til livmorslimhinnen, blir det ubefruktede egget da skylt ut sammen med hinnen og blod.

Hos kvinner har menstruasjonssyklusen en lengde på ca. 28 dager. Mensen begynner vanligvis når jentene er 11 til 16 år gamle og fortsetter til kvinnene når menopausen eller overgangsalderen først i 50-åra. Hos andre dyrearter er det bare større menneskeapersom utviser menstruasjonsyklus. Hos de fleste andre pattedyr finner man i stedet østrus-syklus.

Ordet menstruasjon kommer fra latin og betyr «månedlig»

 

 

JAJA! Nå er vi en dyreart nå da..   

Jeg har lite å blogge om, så jeg er noen bilder av meg fra i dag... *tenkemodus*


hvis jeg fortsatt hadde vært et lite barn, hadde verden vært bedre da? 

 

Q: Har du noen ganger slike dager der du er glad en del av dagen, og er deppa andre delen?


-Molly-Melissa x-<3
Skrevet: 08.05.2010 18:42
Jeg var på Leknes i dag (byen) og shoppet litt. Var egentlig ikke meningen å kjøpe noe, men så ble det til det allikevel.
Her er dagens innkjøp: 
 Fra Cubus 99.-

 str. xs

Fra Lupin, salg! 80.- str. xs


Q: Hva syns du om toppene ? 

-Molly-Melissa x-<3Skrevet: 06.05.2010 21:39
Jeg var inne på miriamxmylife  og fant noen bilder som jeg bare må legge ut! 
Tavlen i mattetimen :S forstår  du noe ? :S

Jeg arbeider med matte? Hva har skjedd? 

Hånda mi. det har seg sånn at når jeg vil at Miriam skal følge etter meg, så tar jeg hånden på ryggen, og venter på at hun kommer etter meg og fanger den^^ 

Q: Take my hand? 
Q: Forsto du noe av det som sto på tavlen? 

-Molly-Melissa x-<3Skrevet: 05.05.2010 21:19
Først må jeg bare si at dagen i dag på skole var kjedelig! Vi var på Myre og hørte på noen samiske veivisere som fortalte om samer og alt om dem. Jeg sovnet nesten jeg :O Men var litt morsomt med joiken som vi hørte på.. 
men, over til noe bra! :

Det er sol og varmt ute, og jeg går med sommerklær :O
Her er noen bilder av vår lille tur til badebukta, ikke stort å si, bare se! ^^ Meg og Miriam har det gøy med ting vi ikke kan!


Det er fortsatt snø og is på vannet =(

Miriam leter etter nett, IGJEN..

du leser selv :P

Molly slår hjul (a)

what?!


Miriam slår hjul ^^

haha x)

Miriam i spagaten :O

Molly i spagaten :O   åyåyåy! Se hva jeg kan :D:D

Q: Hadde dere fint vær i dag?
Q: er snøen borte der du bor ?

-Molly-Melissa x-<3
Skrevet: 05.05.2010 18:42
Jeg hadde vært inne på denne bloggen Her, og funnet ut at Urge (den brusen jeg egentlig ikke liker) , hadde kommet ut med en ny versjon av Urge intenze!
Jeg måtte selvfølgelig prøve den ut, for å se om jeg kanskje likte denne?... 
Så jeg og Miriam dro innom Rema, og kjøpte oss en på deling. Jeg må si at jeg ble overrasket! 
Kan jo ta en liten vurdering av den, når jeg er innom temaet:

Førsteinntrykk: 
Liker fargen og designet er kult, og lukten er NYDELIG! (For de som liker bringebær). 
Mye i en boks. En nydelig drikk til en 20'kroning! Ikke bortkastet!

Smaken:
Denne smaker godt! Mye bedre en den originale Urge intenze, men nå er jo ikke jeg helt fan av den da.. Smaken er utrolig søt og kan være litt kvalmende om du skal drikke hele på en gang.  Det er så klart smak av bringebær, som gjør at jeg liker denne drikken! 
Men som et gammelt ordtak sier, "Smaken er som baken, den er delt". 
BTW: Høyt koffeininnhold! 

Jeg liker ikke å sette karakter, fordi jeg er ikke så glad i karakterer selv, men jeg må gi denne en 6'er.  
Jeg ble veldig overrasket av denne smaken, og denne drikken kommer jeg til å kjøpe fler av! En god forbedring av den originale spør du meg. 


Q: Har du smakt denne? 
Q: Hva syns du ? 

-Molly-Melissa x-<3Skrevet: 04.05.2010 13:23
Jeg lager meg selv i flere forskjellige farger! =)  What do you think ?
Originalen =)
-Molly-Melissa x-<3Skrevet: 03.05.2010 18:24
Jeg har lært meg å lage finskebeinsfletten!!!! weey. jeg bare satt her og leste en artikkel om noe skjønnhetstips, så pluttslig la jeg merke til at jeg fik til det jeg trodde var umulig for meg. Det er en utrolig fin flette syns jeg! Den skal jeg bruke mye i sommer :DQ: Syns du fiskebeinsfletten er fin?

-Molly-Melissa x-<3

Skrevet: 02.05.2010 20:19
Jeg lager ny header.. men trenger hjelp! Skal jeg bytte ut den gamle med noen av disse?

1.


2.

Q: Hva mener du ?

-Molly-Melissa x-<3

Skrevet: 01.05.2010 22:16
Det er kosekveld i senga alene! YEY! Det er koselig, og godt bare det å ligge i senge å se på God kveld Norge =)
Nå har jeg nettopp spist hjemmelaget Pizza og kost meg nede, før jeg gikk opp for meg selv for å slappe av. 
Nå ligger jeg her og spiser ostepop, smågodt og drikker brus, Det er godt med fri!  eller hva? =)
 
Deilig! 

Q: Har du en avslappet lørdagskveld du også? 

-Molly-Melissa x-<3Skrevet: 01.05.2010 17:00
Alle blir eldre, og ny musikk blir produsert, men de gamle godbitene må huskes på. Jeg hadde med et lite uhell lastet over alt for mye musikk til mobilen min, så når jeg hørte på musikk i natt fra mobilen min, så kom det noen sanger som er evigheter siden jeg har hørt, og hadde glemt helt av: 


 Westlife- my love

Westlife- why do i love you

Kelly Klarkson- because of you


Husker du denne ? ^^  Schnuffel Bunny- snuggle song
Det er så mange andre sanger også... men de får jeg ta en annen gang =)

Q: Husker du noen av disse sangene? 

-Molly-Melissa x-<3Skrevet: 01.05.2010 11:56
Hva? jeg er våken? hm.. utrolig det  =D
Men nå sitter jeg her å lurer på hva jeg egentlig hadde planlagt å skrive om.. fordi når har jeg helt jernteppe, som vil si, IKKE BRA!   
*pling* Lys i pæra! jeg husker jeg husker! 
Det er  1 Mai i dag, og i dag skal vi henge ut flagget YEEYY!!  Det er arbeidernes fridag i dag, og det vil si at butikkene er stengt. What? Det er lørdag, og butikkene er stengt, men det gjør egentlig ikke meg noe, fordi at jeg skal være hjemme å vaske rommet.. vell. det er vel på tide det også... =)
Arbeidernes frihetsdag vil si at : Offentlig fridag er en betegnelse på dager da arbeidstakere har en betalt fridag. Betegnelsen er hyppig i bruk, men er ikke definert i lovverket, som benytter andre termer. Jeg fant dette på wikipedia, så ikke tro at jeg kan alt dette (a) hehe.Q: Flaggder dere i dag?
Q: Hva skal du gjøre i dag? 

-Molly-Melissa x-<3

hits