FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER TRENING OG KOSTHOLD

Skrevet: 29.04.2014 20:54

God kveld, lesere. Egentlig skulle jeg vært på MediYoga nå, men det var på tide å høre litt på kroppen min i dag. Tirsdagene mine er tyngre enn jeg er vant til, tidlig opp, skole, jobb og deretter bruker jeg å delta på utetrening og MediYoga etterpå, og ikke vært hjemme for i ti-tiden. Jeg har lagt merke til at kroppen min har fått et lite sjokk på tirsdagene. Da jeg gikk skole og sto opp tidlig, gikk jeg alltid rett hjem da skoledagen var over, og da brukte jeg ikke mer energi etter det. Nå starter jeg vanligvis dagene mine to timer senere enn den gang, og klarer å dra på trening etter jobb, selv om kroppen er litt sliten og trett. I dag var jeg veldig usikker på om jeg skulle dra på utetreningen, men da jeg kom hjem for å få i meg litt næring la jeg merke til at kroppen sa ifra. Vondt i hodet, kvalm og jeg duppa så raskt jeg la hodet på puta for å slappe av i 5 minutter. 

 

Jeg er blitt alt for hard mot meg selv. Når jeg er syk drar jeg på jobb, rett og slett fordi jeg ser på det som skam å ikke møte opp. Det samme gjelder treningen. Kroppen trenger restitusjon på samme måte som den trenger mat, så i dag tok jeg meg rett og slett en dag fri. Å gå fra å være kjempe lat og sofagris, til å være aktiv og bruke mye energi er ikke så enkelt som jeg hadde håpet på. Jeg skulle ønske jeg ikke gikk glipp av Yogatimen, men noe må man dessverre ofte. Yogatimene er alltid så fantastiske! Får ta meg et lite kvarter med lit yoga her hjemme, bare for å få slappet ekstra av :) Det er deilig det 

 


Etter en liten dupp var det på tide å få i seg etterlengtet næring. Proteinpannekakene mine er blitt en favoritt! :))

Lagde meg også en kopp god kakao av Laktosefri melk, bakekakao, Sukrin og Sukrin gold. Nam!

Jeg har også fått skikkelig NAMNAM på ananas og druer, ah må ha!  

Det ble dessverre bare en liten oppdatering fra meg i dag, men det blir nok bedre etterhvert! Jeg håper alle har det fint, og har tenkt litt på hva jeg skreiv i det forrige blogginnlegget mitt. Dere er alle fantastiske ♥ Blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 28.04.2014 22:43

God kveld kjære lesere. I dag vil jeg ta for meg et veldig kjent tema som diskuteres ofte, nemlig kropp. De siste dagene har vi hatt et helt fantastisk og varmt vær her i Trondheim, og jeg har sett mange mennesker lettere kledd. Det som har fått meg til å smile ekstra mye de siste dagene, er hvor modige disse menneskene er. Mange har hatt på seg korte shortser, flotte og litt avslørende kjoler, og ellers vært lettkledde, og ingen av dem har syntes å bry seg om hvilken kroppsfasong de har, det elsker jeg!  Jeg har vært veldig flau av kroppen min i flere år nå, og har vært veldig skeptisk til å vise meg i både shorts, kjoler og bikini, noe som er veldig dumt. Er det varmt og fint ute, skal man ikke være redd for å kle seg etter været pga reddselen for hva andre sier om kroppen din. Man får enten høre at maner  for tykk, for tynn, har for lite muskler eller andre ting som sårer. 

 

Selv om jeg har begynt å ta min kropp mer seriøst, betyr det ikke at jeg ser ned på dem som ikke tenker som meg. Jeg vil heller ikke presse andre til å gjøre det jeg gjør selv om jeg er positiv til mine endringer. Jeg er der mange er, redd for at kroppen min ikke er bra nok for at jeg skal kunne vise litt mer hud utendørs. Det kommer nok aldri til å endre seg. Vi har alle våre små "feiler" som vi ser og er flaue over, men det bør ikke holde oss innendørs i vår og sommer.


Kim Kardashian (nede til venstre) har former, men ser fremdeles utrolig sexy ut! 

Det jeg vil, er å muntre opp alle dere som er redde for å vise hva dere har skjult hele vinteren, nemlig kroppen deres. Jeg syns alle mennesker er vakre, uansett hvor mye fett man har på kroppen. Det mennesket som teller, er den man er på innsiden og ikke den på utsiden. Gjør meg en tjeneste, se deg selv i speilet og vært stolt over den du er, og ikke tenk så mye på kropp, det er dessverre alt for mye press på det! Vi er alle vakre, uansett hvordan vi ser ut!  Bruk de klærne du har lyst til å bruke, uten å være redd for hva andre sier. Vært stolt av deg selv, smil og vær glad, for du er perfekt akkurat som du er!Dette gjelder gutta også! :)

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 27.04.2014 19:20

God ettermiddag/kveld! Det er søndag og jeg nyter den så godt jeg kan! Jeg sov helt til klokken 13.00 i dag, og det var faktisk utrolig deilig! Heiv i meg frokost, og kom meg ut av døra for å nye vårsola. Jeg hadde bestemt meg for å ta meg en tur rundt Nidelva, det har jeg hatt lyst til lenge, men jeg har liksom aldri kommet meg så langt. Jeg hadde jo egentlig ingen anelse om hvor jeg skulle komme meg inn på stien, eller hvor den fortsatte når jeg var kommet halvveis, men utrolig nok fant jeg fram uten å måtte lete så mye. Det skal ikke være så greit når man er alene og ikke kjenner veiene her.  Det var en helt vakker tur rundt elva. Det krydde av mennesker ute, i alle parker og rundt kafeer og alle steder egentlig. Vi har hatt noen fantastiske vårdager her siden jeg kom tilbake fra Nordland. Temperaturen er også ganske høy, og det vises på hvordan alle kler seg; shorts, t-skjorter, kjoler og annet lett tøy, herlig! Jeg vil si det er sommertemperaturer! 

 


Det kryr av mennesker på marinen i dag :)

Bakklandet er så vakkert og spesielt, elsker det!

En liten tur oppe på festningen måtte jeg også. Nydelig utsikt over byen.Etter løpeturen var det på med shorts og lette klær. Shortsen har jeg aldri fått på meg før, så det var kjempegøy at jeg fikk den på meg!  Det er så deilig å tenke på at temperaturene her i Trondheim er høyere enn hjemme i nord, heldige meg som har flytta hjemmefra! :))

 

Jeg håper alle har og har hatt en fantastisk søndag! Alle fortjener å slappe av og kose seg på flotte dager. Nå skal jeg kose meg med ananas, boken min, og bare nyte godværet før en ny uke starter i morgen. Blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 26.04.2014 21:50

Det er endelig blitt lørdag, og jeg er superhappy for at det er helg! Denne uken startet jeg med en lang reise hjemmefra, ute av mine gode rutiner, og frustrert over at jeg ikke har klart å følge planene mine. Jeg er kjempeklar for å slappe av nå, kos meg med litt frukt dyppet i mørk sjokolade, en spennende bok, og total avslapping i senga. Jeg krysser alle fingre for at jeg klarer å hente meg helt inn neste uke, men det er litt vanskelig når treningsvenninnen min som motiverer meg mye ikke er i byen. Planlegging av uken skjer i morgen, og jeg er klar for å gjøre mitt beste. Ha en kjempefin lørdag dere, så blogges vi i morgen! ;*

Kosekroken <3
Skrevet: 25.04.2014 21:19

Sommeren nærmer seg og jeg ser utrolig frem til den! Det er allerede litt sommerfølelse ute nå, og jeg ser mange som griller og bruker sommerklær, og jeg elsker det! Jeg elsker sommeren, det er virkelig den årstiden jeg liker aller best. Sol, varme, bading, iskrem, grilling, sene kvelder ute, og best av alt; mye tid med venner. Jeg ser tilbake på bilder fra forrige sommer, og jeg vet at denne sommeren kommer til å bli mye bedre, det skal bli så herlig! Jeg gleder meg til den fantastiske årstiden som vi har i vente!!

 

Er det flere med meg som virkelig ser frem til varme og fantastiske dager? 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 24.04.2014 23:50

God kveld, kjære lesere. Som dere vet har jeg hatt fridag i dag, som betyr at jeg har sovet lenge. Det var utrolig deilig å våkne uten vekkerklokke, og kunne bare fortsette å ligge i senga uten å stresse ut av den. Jeg har selvfølgelig brukt dagen min på å lese bok, det er utrolig rart å tenke på at jeg er blitt hekta, jeg som ikke har tatt i en pocketbok på flere år! Haha, men det er gøy! Jeg har nå kjøpt alle bøkene i Fifty shades serien, og jeg ser for meg at helgen blir brukt til å lese! Kjempegøy! 

 

Jeg har også vært på utetreningen i dag, som var kjempedeilig. Vi har et så utrolig fint vær nå, både sol og varme, så å trene ute var bare helt fantastisk! Siden jeg ikke var på MediYogaen på tirsdag, var jeg så heldig at jeg fikk delta i dag. Det var utrolig deilig å få slappe av og bare konsentrere meg om pusten og hvordan kroppen har det. Etter yogaen følte jeg meg utrolig lett og uthvilt, og jeg er nå veldig motivert til å komme tilbake på rett spor etter ferien! Det er vanskelig å gjøre ting alene, men med denne flotte gjengen jeg har blitt kjent med, er det så mye enklere siden vi alle motiverer hverandre, elsker det! Alle er så støttende og gir gode råd, hva skulle jeg gjort uten dem? Tusen takk til Henriette som har de fantastiske MediYoga timene, du er så flott!  


Vakre Trondheim  

Happy selfie :))


Nå skal jeg finne senga, og få meg noen timer søvn slik at jeg er klar for morgendagens jobb og trening. Jeg håper alle dere har hatt en kjempefin dag, og får en minst like fin dag i morgen! Blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 23.04.2014 23:20

 

God kveld, lesere! De siste dagene har det vært deilig å bare slappe helt av og glemme bloggen litt. Mandag var en lang dag. Jeg hadde en del venting på flyplassen oppe i nord før flyet mitt skulle gå. Det at bussene går bare to ganger i døgnet fra meg til flyplassen, er noe jeg absolutt ikke savner med å bo i nord! Her i Trondheim går bussene hele tiden, og det er jo bare helt herlig! Jeg kom ikke hjem før i ti-tiden på kvelden, så da hadde jeg ikke energi nok til å sette meg ned for å blogge. I går, tirsdag startet jeg som vanlig tidlig på H2 skolen, hadde jobb og var på trening etter det. Jeg valgte dessverre å ikke delta på utetreningen og Yogaen siden jeg var så sliten og trøtt etter dagen før. Jeg valgte også å legge meg litt tidlig i går, og der har dere grunnen til at jeg er en slapp blogger!

Energien min har falt mye siden jeg var hjemme. Å ikke følge matplanen min var ikke det lureste. Det er rett og slett vanskelig å følge rutinene når jeg er sammen med andre som ikke har de samme rutinene som meg. Det er fort at jeg mister måltider, og spiser annet enn det jeg skal. Viljestyrken klarte jeg å ha ganske lenge, men da jeg skulle kose meg med venner, måtte viljestyrken bare trappe ned... jaja, vell tilbake i Trondheim nå, og jeg er klar for at rutinene mine skal falle på plass igjen! :)

 
5 timer med venting på flyplassen går ganske fort når man forsvinner i en bok, og spiser gode måltidsbarer! :)
I dag har været vært fantastisk. Det er utrolig fint å tenke på at sommeren nærmer seg. Luften er varm og deilig nå, og 17 mai-følelsen er noe jeg kjenner på! Etter jobb og trening i dag, tok jeg meg en liten gåtur i midtbyen, det er litt deilig å se andre butikker enn bare salongen iblant. Glemmer fort at det er en verden utenfor arbeidsplassen! I dag har jeg kjøpt noe jeg egentlig ikke liker å kjøpe, nemlig lave vårsko. Jeg elsker jo sko, men jeg vil jo aller helst gå i hæler, skoletter og andre herlige skotøy som gir meg litt lengre legger. Jeg er ikke så veldig fan av småsko, men det er jo noe jeg må ha. Å gå opp og ned "he**vettesbakken" (som jeg kaller en bratt bakke jeg er nødt å gå hver dag), i hæler er ikke godt, og jeg ødelegger skoene mine alt for fort! Da er det greit å ha et par sko jeg bruker til og fra jobb, og til andre ganger jeg ikke bruker hæler. 

 

Jeg må si jeg syns synd på hun som skulle selge meg sko, jeg ante jo ikke hva jeg ville ha. Det eneste jeg hadde å fortelle var at jeg hater flate sko, rett og slett fordi jeg aldri har kunnet gå med hælene. Da ble det lyse, helt enkle og søte sko med en liiten hæl sånn at jeg skulle kunne bruke dem uten å ødelegge dem, som jeg gjør med andre småsko. Elendige meg.

 

 


Vakker dag i Trondheim.

Søte og enkle. Jeg er blitt så utrolig kjedelig. Går rett inn i en butikk, spør etter hjelp, og tar det første jeg prøver. Haha, føler meg som en mann!

Er ikke helt gira på blingblingen, haha men det får være, sko har jeg iallefall en bitteliten stund nå! 

Har også kjøpt meg en supersøt blomst! Jeg elsker blomser, og blir utrolig glad av å ha en levende blomst å ta vare på! Søteste lille glasskrukken. Elsker sånne små detaljer i livet! Nå skal jeg hoppe i seng, og sove leenge i morgen. Fridag etter to dager på jobb er ikke noe jeg klager på. God natt, blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 21.04.2014 01:14

God kveld, kjære lesere :) Min siste dag her i nord har jeg tilbrakt sammen med familie og venner. I morges tillatte jeg meg selv å sove litt ekstra lenge, deilig å få sove litt sent èn dag i ferien. Jeg har vært ganske flink til å stå opp i en fin tid på morgenen slik at jeg ikke skulle kaste bort så mye tid nå som jeg først er hjemme. I dag hadde jeg bestemt at dagens kokk skulle være meg, så jeg sto for middagen. Det er så morsomt å se hvordan de hjemme liker matlagingen min. Selvfølgelig ble det spesialiteten min, Kylling i form.  Det har også vært veldig fint vær her i dag, så jeg tilbrakte litt tid på verandaen i solen med en god bok. Vi har også vært å gått litt tur, og jeg har tatt mange flotte bilder. Naturen her oppe i nord er så vakker, at det er vanskelig å ikke ønske å dokumentere det. Det er sånne bilder jeg ser tilbake på når jeg savner hjem :) Et lite bildedryss av dagen.

 


Våknet til at denne søtingen kom inn på rommet mitt. Alltid koselig med kos :))

Dinner Ala Molly.

Helt ærlig, jeg er oppslukt i boka. Har ikke lest bok på flere år, så dette er gøy!

Verandakos :)

Jeg elsker havet.  Dette er på vei mot Nyksund.

Gamleveien mot Stø som er fredet. Vakkert.

Det er så vakkert å se hvordan de gjorde det i gamledager. Mye tid og arbeid er lagt ned i denne veien.

Ut mot havet. Fra Myre og ut mot øyene.

Avsluttet dagen med en siste biltur for denne gangen. Leverte bilen og jogga 3-4 km for å komme hjem. Elsker cardio!

 

I morgen reiser jeg tilbake til Trondheim. Selv om jeg liker å være hjemme med nære og kjære, er det godt å dra tilbake til rutiner og mine ting. Jeg tror og håper det ikke er så veldig lenge til jeg kommer nordover igjen, og jeg ser allerede frem til det. Nord er hjem, sånn er det bare! :)  Nå må jeg sove litt, det blir nok en lang dag i morgen. Skal prøve å mobilblogge litt! Blogges ;*

 

 

 

 
Skrevet: 19.04.2014 00:50

God kveld! Jeg må få si at dette har vært en utrolig flott dag! Jeg startet dagen med å kjøre til Melbu, hvor jeg gikk videregående skole i fjor. Der møtte jeg gamle venner som jeg ikke har sett på utrolig lenge. Sammen dro vi til frisørlæreren vår på besøk, noe som var kjempekoselig! Det var så utrolig godt å være sammen igjen, og å kunne tulle og ha det gøy igjen. Å møtes etter nesten et år fra hverandre var fantastisk. Det som er så spesielt med vennene mine, er at selv om vi har vært fra hverandre en stund, har vi ikke vokst fra hverandre så mye, herlig!


Reunion er så koselig! Akkurat fått beste folka inn i bilden 

Påskekos hos beste læreren vår 

Selfie med de beste 

Stakk innom det gamle hybelhuset vi bodde på, guri så rart å være tilbake, men fremdeles så herlig med alle minnene ♥.

Etter besøket hos læreren vår, plukket vi opp flere venner og dro ut å spiste.  Haha, må le av at jeg har på meg joggesko til antrekket mitt. Supre å kjøre bil i, men glemte selvfølgelig å skifte når jeg gikk ut av bilen, looking good! Jeg håper det ikke blir lenge til neste gang jeg får være sammen med denne flotte gjengen, det er så enkelt å være meg med dem. Elsker dere folket! :D


Jeg er så glad for at jeg endelig har tid til å være noen dager hjemme, og å få møte de flotte vennene mine. Jeg håper det ikke er lenge til neste gang  Blogges ;*

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 18.04.2014 01:50

God kveld, lesere! Det har vært en utrolig fin og koselig dag i dag! Jeg startet dagen med en liten treningsøkt ute sammen med min nye kompis. Møtte også på gamle kjenninger, som er utrolig hyggelig når jeg ikke har sett dem på kjempelenge. Etter økta ute ble det frokost hos den ene fostersøstren min, som var kjempekoselig. Hun lagde fantastisk gode frokostmuffins som jeg ble forelsket i, nam! Jeg har også vært ute en liten tur ute sammen med en venninne fra ungdomsskolen. Det er utrolig lenge siden jeg har tilbrakt tid sammen med henne, så det var virkelig på tide å møtes igjen. Det som er med henne, er at når vi først møtes er det som vi aldri mista kontakten, og det er helt fantastisk! Det er så godt med sånne venner! 

 


Flotte Sørvågvannet, jeg elsker naturen her!

Det er utrolig koselig å båle her om både vinteren og sommeren, mange minner herifra! :)

Pretty

Søteste Teiko på tur. Ligner utrolig mye på hunden til pappa at jeg blir forvirret, haha!Viktig med bra skotøy til løping ute!

Søteste Janne pia mi og meg. Guri som jeg har savna henne! 

 

I kveld hadde vi også spillkveld med hele gjengen. Det er så hyggelig å finne på sånne ting sammen. Glad i familien min 

Nå skal jeg sove! I morgen drar jeg til Melbu for å møte noen venner jeg gikk sammen med på videregående der. Vi skal å besøke læreren vår, så det skal bli kjempegøy å se alle igjen! Jeg håper alle får en kjempefin langfredag i morgen! :) Blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa 
Skrevet: 17.04.2014 02:03

God kveld kjære lesere! Rundt klokken 15.00 var endelig hjemme på kjøkkenet hos fosterfamilien min. Det er utrolig rart å komme hjem igjen, for det føles som om at jeg aldri har dratt. Nå føles Trondheim veldig fjernt, men jeg kjenner jeg savner byen litt allerede! Det er noe spesielt med å bo alene og å være sin egen hersker uten å måtte ta hensyn til så mange andre. Iallefall, en togtur på ca 9 timer var veldig koselig. Det er utrolig avslappende å vite at jeg kommer frem uten å gjøre noe stort selv. Det ble ikke mange timene med søvn på toget, men så fort jeg hadde entret bussen som skulle ta meg med videre, sov jeg i noen timer. Nå er jeg ganske klar for noen sammenhengende timer med søvn, før jeg skal tidlig opp i morgen for en tidlig treningsøkt, hvis været tillater det. 

 


Jeg har også fått tid til å ta igjen litt lesing. Starta med boka i oktober, og er ikke halvveis engang, haha, lite prioritert!

Selfies on the train, ofc!Har også fått meg en ny kompis! Vårt nyeste familiemedlem er helt herlig! :))

NÅ må jeg sove. Blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa 
Skrevet: 16.04.2014 11:51

God dag lesere! Siden jeg er blitt så glad i å trene, så blir det vanskelig å holde seg unna i ferien. Det er litt dyrt for en liten uke på treningssenter hjemme, så da bruker jeg det jeg har for hendene, altså naturen! Vi har en perfekt liten plass ute jeg har sett meg ut at jeg skal trene på. Det blir selvfølelig ikke hardtrening når det ikke er vekter inkludert, men det er faktisk bedre enn ingenting! :) Her er min lille plan. Ellers håper jeg på å få gå litt turer i skog og mark, og løpe en del turer med den nye hunden vår! :)

 Aktiv skal jeg iallefall være! Blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa 
Skrevet: 15.04.2014 21:04

Åh, endelig kan jeg si at jeg har påskeferie! I kveld tar jeg natttoget nordover, og jeg er kjempegira! Det skal bli så deilig å komme hjem igjen! Jeg har ikke vært hjemme siden jul, så det er en utrolig glede jeg kjenner på nå! Jeg er endelig ferdig å pakke kofferten min, og skal nå lage meg litt mat til turen. Enkelt og greit, så lager jeg meg proteinlapper til turen. Superenkelt å spise uten å grise, pluss at det er supergodt og sunt! Dette blir nok min første hjemreise uten et lager med flere flasker brus og en pose med godteri. Det er så deilig at jeg får i meg næring via andre gode snacks! 

 

Togturen tar ca 9 timer, og deretter blir det en busstur på 5 timer. Jeg kjenner jeg gruer meg til å sitte stille så lenge, spesielt i harde og lite komfortable seter. Så lenge jeg kommer meg hjem til påske, så er jeg glad! :) 

 


Min nydelige rosa koffert er nå klar! Ready!

Til dere som lurer; Ja jeg skal trene og holde kostholdet som normalt i påska! :) Det kommer treningsplan :)


Superhappy som skal reise hjem! 

 


Jeg har lagd meg ny spilleliste på Spotify, med samle gode sanger som jeg skal kose meg med på hjemreisen. Du finner den HER.

 

Jeg ønsker dere alle en kjempefin kveld, og håper dere har det bra! Blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa 
Skrevet: 13.04.2014 15:29

Tidligere i uka lagde jeg en superenkel hjemmelagd gryterett, og tenke å dele det med dere. Det er alt for lett å bruke ferdigblandinger fra toro hvis man har dårlig tid, men å lage fra grunn er ikke så mye mer tidskrevende. Jeg har jukset litt med risen, rett og slett fordi jeg er redd for å svi den, haha! Oppskriften er til 4 porsjoner.

 

Du trenger: 
♥ 1 Pakke kyllingkjøttdeig
♥ 1 Pose Uncle bens fullkornsris
♥ 1 1/2 Boks hakkede tomater
♥ 1/2 Boks tomatpure
♥ 1/2 Paprika
♥ 1 Boks Kidney Bønner
♥ 2 dl Vann
♥ Salt, Pepper, Paprikakrydder


Slik gjør du det:
♥ Kok risen og stek kjøttdeigen.
♥ Hakk opp paprikaen og stek lett sammen med kjøttdeigen.
♥ Ha risen, kjøttdeigen med paprikaen, bønnene, de hakkede tomatene og tomatpureen i en kasserolle. 
♥ Bland sammen med vann.
♥ Smak til med salt, pepper og paprikakrydder.
♥ La det småkoke til fin konsistens.
  Server med deilig salat.


  

 Molly-Melissa
Skrevet: 12.04.2014 21:01

God kveld, og god helg kjære lesere! Endelig er det helg, og jeg er veldig klar for å slappe max av nå! Dagen på jobb var utrolig lang, og på slutten av dagen var det ikke mer energi igjen, så jeg erklærte treningfri i dag. Jeg har nettopp spist lasagne av egen oppskrift, som du finner HER, og skal nå nyte påskeegget mitt som jeg fikk fra sjefen i går, nam! Det er så deilig å se frem til litt snop på lørdager. Jeg føler ikke at jeg har et stort behov for godteri lenger, men det er godt iblant likevel.     Jeg var også å kjøpte meg en ny bukse i dag, siden jeg vil ha litt ordentlige klær til jeg drar hjem. Alle jeansene mine er for store, og ser rett og slett posete ut på meg, så det var virkelig på tide med en ny! Ekstra stas var det jo selvfølgelig da jeg la merke til at jeg faktisk kom meg inn i en størrelse jeg ikke kan huske å ha brukt før, herlig!

 


Elsker High-waist jeans!

Deilig med litt snop til helgen. Påskeegg Ha en super helg dere! Jeg skal bruke tid på å slappe av, se film og begynne å pakke kofferten min, herlig!!

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 12.04.2014 09:16

Torsdag kveld var jeg på kurs sammen med jobben og mange andre frisører fra byen. Kurset ble holdt av Tigi, et av verdens største selskaper innenfor frisørbransjen. Dette er mitt første kurs siden jeg kom hit til Trondheim, og jeg angrer ikke på at jeg dro! Jeg ble utrolig inspirert, lærte mange supre teknikker på ting jeg har lurt lenge på, og fått se mange flotte frisyrer. Det er også gøy å se hvordan andre frisører bruker produktene. Produkter jeg vanligvis bare bruker i tørt hår, bruker dem også i vått, noe som var veldig genialt! Mye kommer til å bli testet ut nå fremover, spennende! :)


Klare for kurs! :)) Også må meg på si: GRATULERER MED DAGEN til Hege! Hun fyller år i dag! :)))))


Elsker at kurset var så gjennomført! Utrolig greit å lære ny ting! :))

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 11.04.2014 22:53

God kveld! Jeg startet selvfølgelig dagen min med å forsove meg til påskefrokosten på jobb! Vi var på Tigi kurs i går kveld, så ble det veldig sent, og det var visst noe kroppen min kjente på. Kurset var kjempebra og veldig inspirerende! Jeg tenker at det kommer et eget lite innlegg med bildedryss fra kurset, mye bra!!

 

Ellers kan jeg fortelle at jeg er utrolig glad for tiden! Jeg har møtt utrolig mange fantastiske mennesker etter jeg ble kjent med Herbalife, og sosiallivet har blitt mye bedre enn det har vært det siste halvåret. Jeg er også spesielt smilende for tiden siden jeg snart reiser hjem til nord! Jeg har telt dagene siden jul, og jeg kan ikke forstå at det bare er fire dager igjen til jeg setter meg på toget og drar hjem. Haha, snakker jeg mye om dette? Det er virkelig en viktig del av livet å være sammen med familie og venner! Det forstår jeg først nå, haha! Har allerede lagt planer for noen av dagene, så jeg er kjempegira!! Dette blir bra!


Søteste sjefen hadde lagd oss påskeegg, jeg blir så glad av sånne ting! :D

Jobbselfie. Superfornøyd med at t-skjorta endelig passer!
Workoutselfies! Var forresten overkroppen som fikk kjenne det i dag!

Jeg håper dere får en kjempefin fredag i morgen, så blogges vi snart ;*

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 10.04.2014 17:37

God dag, kjære lesere! Hvordan har dere det i dag? Jeg har en kjempegrei dag til nå! Siden jeg har fri på torsdager, nyter jeg senga litt lengre ut på dagen, noe som er helt herlig! Jeg sto opp rundt 12.30, fikk i meg litt næring, fiksa meg og dro på trening. Det er utrolig deilig å trene på dagen, siden det er så lite folk der akkurat da, og at jeg har mye mer energi enn på kvelden! I dag hadde jeg legday, og jeg kan si så mye som at svetten renner på legday! Jeg er veldig glad i øvelser som beinpress, flere typer knebøy, markløft og øvelser med ball. Har dere noen favoritter for bein og rumpe?

 

Nå skal jeg snart på Tigi-kurs med jobben. Blir spennende å se og lære litt nytt. Blogges senere :))

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 10.04.2014 02:48

Det ble en veldig sen oppdatering i kveld, men det håper jeg går greit! I dag hadde jeg bestemt meg for en litt lengre treningsøkt enn på en stund, og det var bare helt fantastisk! De siste dagene har det vært utrolig mye cardio, så nå var det virkelig på tide med styrke! Det var også utrolig deilig å øke litt på vektene i dag, begynner å bli mer obs på det nå, som er supert! Jeg har også brukt litt tid på "kontorarbeid" som jeg kaller det, ganske greit å ha litt oversikt over aktiviteten på bankkontoen! Så der har dere mine unnskyldninger for sen blogging! 

 

I morgen har jeg fri fra jobb, så da blir det en "tidlig" økt på gymmen før det blir avslapping og deretter Tigi-kurs på kvelden. Nå skal jeg nyte det nye Costume jeg fikk i posten i dag, sammen med litt mørk sjokolade før jeg legger meg for å sove.
 Jeg håper det er bare jeg som er våken nå, og at dere lesere sover godt akkurat nå :) Blogges i morgen ;*

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 08.04.2014 17:48

God ettermiddag lesere! Nå er jeg kommet til den delen av dagen jeg kaller for "Shake, skifte, blogge". Tirsdag betyr fult program, og jeg er bare innom hjemme en liten tur for å drikk shake slik at jeg er klar til trening, skifte klær og oppdatere dere litt. I går ble det ikke blogging, og det var egentlig litt deilig å ta en liten dag fri. Nå er jeg tilbake, og skal prøve å underholde dere med mitt. For tiden har jeg utrolig mye overskudd og energi, og føler meg utrolig bra! Det gir meg også en ekstra boost å vite at det er akkurat 1 uke igjen til jeg reiser hjem en tur, og jeg kan ikke vente, det skal bli såå bra! Finnes ikke ord på hvor mye jeg savner venner og familie, ufattelig!! 

 

Nå er jeg ferdig med shaken, skifta klær har jeg også gjort, og veldig snart er jeg ute av døra igjen. Full fart er supert! Jeg skal som vanlig på trening med Workout Trondheim, og jeg gleder meg! Det er så utrolig fantastiske mennesker jeg møter der, gjør dagen og uken bare så utrolig mye bedre! Jeg håper alle dere har det bra, og kanskje dere også teller ned dager til påsken? 
Kjører på med dårlig-bildekvalitet-selfies i dag!! Klar for utetrening iallefall!

 

Ha en super kveld alle sammen!! Blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 06.04.2014 19:45

Jeg kan faktisk ikke tro at det er hele 6 måneder siden begynte å innse fakta. I begynnelsen av oktober 2013 gjorde jeg noe jeg ikke hadde gjort på lenge. Jeg stilte meg på badevekta og fikk da et lite sjokk da det sto 69 kg. Forstå meg rett, 69 kg er ikke mye, men med mine 161 cm i høyde betydde det faktisk at jeg hadde noen kilo mer enn hva som er sunt for kroppen. Jeg kunne forstå at vekta viste dette, siden jeg hadde spist bare junk fra sommeren startet. Jeg tenkte ikke så mye mer over dette. 

Jeg flyttet på hybel, begynte å gå til og fra jobb, spiste veldig lite mat og i begynnelsen av desember bestemte jeg meg for å begynne å trene. I julen da jeg var hjemme gikk jeg på badevekta igjen. Da viste den ca 62 kg. På to og en halv måned hadde jeg gått ned ca 7 kg. Jeg husker følelsen, den var bare helt fantastisk! 

I desember begynte jeg å lage meg middag fra bunnen av. Jeg byttet ut kjøttdeig med kylling, vanlig pasta med fullkornpasta, godteri på hverdager til bare lørdager, og brus med zero saft. Jeg spiste dessverre ikke ordentlig frokost, valgte bigbite til lunsj hver dag og spiste veldig mye brød.Bare på en måned hadde det skjedd mye.

I begynnelsen av mars fikk jeg høre fra en kollega om en kroppscanning hun hadde vært på, da ble jeg nysgjerrig og valgte å teste dette. Jeg fikk testet vekta, fett%, muskelstyrke osv. Jeg fikk også en behovsanalyse og lærte utrolig mye om hva jeg egentlig bør ha i meg iløpet av en dag. Jeg fikk vite akkurat hva jeg burde spise til de forskjellige måltidene, og hva jeg bør få i meg før og etter trening for en bedre restitusjon og et bedre resultat. Etter behovsanalysen har jeg vært veldig flink til å planlegge måltidene mine, og passe på at jeg får i meg nok av rett mat. 
Ca tre og en halv måned mellom bildene. 

Jeg har fremdeles mye å lære, og jeg trenger å bli enda flinkere til å få i meg nok. Jeg skal fortsette å trene, bygge muskler og gjøre så godt jeg bare kan. Planen er ikke å delta i fitness-konkurranser, men bare det å ha et sunt kosthold og en aktiv livsstil er mer enn nok å fokusere på for meg. Jeg føler meg utrolig mye mer sprekere og bedre enn jeg gjorde for 6 måneder siden! Dette kan jo bare bli bedre! :D

 

Jeg håper dere forstår at ting kan skje ganske fort når du først har startet. Dørstokkmilen min var ganske lang, men da jeg hadde vunnet over den gikk ting så mye bedre.  Nå skal vekta bevares, men fett% ned og muskelstyrken opp! Jeg kan ikke vente med å ta progresjonsbilde til sommeren, det skal bli så bra! :))

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 06.04.2014 16:22

God ettermiddag dere!! For en time siden kom jeg hjem etter et supert seminar sammen med fantastiske mennesker. I dag har jeg lært mye om Herbalife, og nå ser jeg ikke på det som er merke lenger, men et samfunn, en fantastisk gjeng! Det er så utrolig mye energi og inspirasjon, at jeg blir super-happy! Jeg er så glad jeg har blitt introdusert for en sånn flott gjeng! Jeg syns det er utrolig spennende å lære nye ting, spesielt å lære mer om hvordan jeg kan hjelpe meg selv og andre til å få en bedre hverdag. Dette var jo bare midt i blinken!

 
Selfie da!

Over til noe annet! Det er et fantastisk vær vi har ute i dag! Solen skinner, det begynner å bli varmt ute, og det kryr av mennesker ute! På vei hjem tidligere kunne jeg ikke la være å ta noen bilder. Elsker at våren er her!!
Ved sentralstasjonen, hvis noen skulle lure :)

Solsiden. Det er så herlig å se flere båthavner, minner meg om hjemme! :)


Nå skal jeg ut å løpe i finværet. Denne søndagen her kjennes absolutt ikke ut som en søndag, helt rart! Har mer energi enn før, og det er utrolig deilig! Blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 06.04.2014 10:26

God morgen lesere! Jeg er allerede ute av døren og på tur til et seminar der jeg skal lære mer om Herbalife. Jeg er forberedt på en lang og spennende dag med flotte mennesker, så dette blir nok bra! Må bare beklage mobilblogging, aldri gjort det før.. Ha en super søndag alle sammen! :D
Skrevet: 05.04.2014 18:59

Åh jeg elsker løpeturer! I dag er jeg utrolig overrasket over meg selv siden utholdenheten har vært utrolig bra iforhold til tidligere! Jeg løp også en ny rute i dag, det er så spennende å løpe en vei jeg ikke aner fører til. Å løpe den samme ruten hver gang kan bli ganske kjedelig i lengden, men det gjorde seg virkelig å være litt små-spontan og velge en annen vei. Haha, jeg gjør sjeldent noe nytt, så dette er jo litt stort for meg, må le av meg selv siden jeg er så sykt kjedelig i blant! Iallefall, spenningen var der, utholdenheten var forbedret, været var flott, skoene mine gir meg en super demping som jeg bare elsker, og løpeturen var fantastisk! Når jeg kjenner på det at løpingen er bra blir jeg så utrolig glad, så jeg løper rundt med et smil som en galning, og folk smiler tilbake, Elsk! Det er sant det som sies; smil til verden og verden smiler til deg, får jo en fantastisk følelse når det skjer! Dagen blir bare enda bedre! 


Nidelva, bildet tatt fra den gamle bybroa.

Elsker løpeskoene mine!

Bakklandet er som en egen liten landsby, glemmer helt av at jeg er i Trondheim! Utrolig koselig bydel!Joggetur-selfie må til. Alltid vakker på håret! 

Haha, smiler jeg! Det var utrolig godt å ha kort dag på jobb i dag, har fått slappet av og senket skuldrene, godt for kroppen!

Nå blir det middag og restitusjon med en god film, god helg alle sammen! :D

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 05.04.2014 16:46

Det er så deilig når følelsen av vår dukker opp! Jeg sluttet tidlig på jobb i dag, så jeg har gått litt rundt i byen og bare kjent på vårfølelsen. Jeg har også vært innom noen butikker i dag, og det var virkelig på tide. Det er veldig lenge siden jeg har gått rundt i butikker uten å måtte stresse, så i dag var det ekstra godt å bare gå rundt å se litt. Jeg liker også å finne små detaljer som kan gi et lite piff i hverdagen, og det trenger faktisk ikke å være større enn et putetrekk med fine farger. Åhlens har utrolig mange fine ting, og akkurat der fant jeg et supersøtt putetrekk med blomster på, perfekt til vår- og sommerfølelsen! Har også kjøpt med meg noen små ting, som jeg skal ha med meg når jeg reiser hjem om bare 10 dager. Jeg syns det er utrolig koselig å gi ting, spesielt til mennesker som betyr ekstra mye for meg, og har derfor kjøpt med meg noen gaver. Den beste følelsen jeg vet om, er følelsen av å gjøre en forskjell i noens hverdag, og spesielt det å sette et smil på ansiktet til noen, GULL verdt! Jeg gleder meg utrolig mye til å dra hjem til nord! Det er nok ikke mange dager til jeg finner frem kofferten min for å starte å pakke. Det skal bli så herlig å se venner og familie igjen!

 


Fått oss hund hjemme, så jeg løper raskt å skaffer hundegodis. Har alltid brukt å ha liggende hundesnacks, men har utrolig nok ikke hatt det på lenge. Må også få si at de som jobber på dyrebutikken jeg var innom, er kjempehyggelige! Lærte utrolig mye på de minuttene jeg var innom, det liker jeg! :))

Elsker friske farger og mønstre på tekstiler, perfekt!

Jeg var også superklar for treningsøkta i går som dere kanskje ser! Det er så gøy å forbedre kroppen til trening med både næring og et program! 

Nå skal jeg ut å løpe! Det blir litt cardio i dag før jeg skal slappe av i kveld. I morgen går store deler av dagen til et seminar, så da er det greit å være oppladet. Blogges senere da, flotte lesere! ;*

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 03.04.2014 17:32

God dag lesere! Jeg håper dere liker den nye headeren min :) . Siden jeg har fri har jeg prøvd å nyte dagen så godt som mulig. Sov til halv elleve ca, surra rundt, tatt en lang dusj og tusla ned på det nærmeste kjøpesenteret. Det er på fridagene jeg får ting gjort, så i dag har jeg vært å fått gjort litt forskjellig. Jeg har også fått bestillingen min fra Hebalife, så nå er jeg happy! Ble nettopp fri for shaken min, som er litt kjedelig siden det er så utrolig enkelt å ha det til frokost, så det er supert at leveringstiden ikke er så lang! 
Nå tester jeg ut forskjellige produkter for å bli vant til dem, som betyr at det blir små innkjøp i begynnelsen. Ganske greit det! :)

Har også kjøpt meg denne. Nå blir løpingen MYE enklere, skal testes senere! :)

Så må jeg få si at meny har 3 for 2 deal på premiumsjokoladene, og det er rett og slett farlig for meg, haha. Kan spise alle på en dag jeg!

Jeg håper alle har en fin torsdag! Jeg syns ukene går utrolig fort nå, og det er bare utrolig deilig! Nå er det bare 12 dager igjen til jeg sitter på toget opp til nord, gleder meg!! Nå skal jeg lage meg litt middag og deretter se en film. Fikk plutselig veldig lyst til å se en gammel disneyfilm, de er jo de beste da, haha! Blogges ;*

 

 

' Molly-Melissa

 

 
Skrevet: 03.04.2014 10:55

Goood morgen lesere! Jeg må virkelig si at jeg har vært produktiv i natt. Siden jeg har fri i dag, tillater jeg meg selv å være litt lengre våken, for å styre med bloggen. Jeg har nå fått meg header, rettet opp på designet som har vært litt skeivt, lagd et innlegg til "Om Meg" knappen i menyen, ryddet opp i kategoriene og ellers litt småting. Det er så deilig når jeg plages en stund og endelig får ting til #Denfølelsen !  Å blogge er jo noe jeg liker utrolig godt, men når designet ikke har vært som jeg har ønsket, har lysten til å blogge vært litt dårlig. Jeg har stor tro på at blogglysten kommer til å øke nå! Jeg håper dere liker den nye headeren min, og hvis dere har noen meninger om resten av designet, så tar jeg imot konstruktiv kritikk med et smil! :)) 

Jeg har også lagd meg en Facebookside til bloggen. Det hadde vært hyggelig om du hadde "likt" den :))  

 Molly-Melissa
Skrevet: 02.04.2014 22:37

God kveld lesere! Nå er det på tide med en ny oppskrift, og jeg er veldig spent på hva dere syns! Siden jeg har hørt mye om søtpoteter, og sett en del bilder av det på instagram, fikk jeg lyst til å prøve det selv. Det er jo så gøy å finne inspirasjon og prøve å gjøre noe lignende selv. Retten er ganske enkel å lage, men tar litt tid. Oppskriften tilsvarer to porsjoner, da har jeg til både middag og lunsj til dagen etter. Håper dere liker den! :)

 

Bakt Søtpotet

Du trenger:
 2 Søtpoteter
 1/2 Kyllingkjøttdeig
 1/2 Boks mais 
 2 ss Mager Kesam
 Ost til topping
 Paprikakrydder
 Salt og pepper

Slik gjør du det:
 Kok Søtpotetene i ca 20-25 minutter
 Del søtpotetene i to, og ta ut potetkjøttet fra skallet. Legg skallene i en ildfast form.
 Hakk opp potetkjøttet.
 Stek kjøttdeigen, og ha i maisen og potetkjøttet.
 Tilsett salt, pepper og paprikakrydder etter smak.
 Når det har surret i noen minutter, rører du inn mager kesam.
 Fordel blandingen i skallene til søtpotetene.
 Topp med litt ost.
 Stek i ovnen på 200 grader i ca 10 minutter, til osten er gylden.
 

Server med salat :)  Håper det smaker!

 

 

 Molly-Melissa


 
Skrevet: 02.04.2014 13:25

Heihei! I begynnelsen av mars fortalte jeg om en Challenge jeg har valgt å delta i, kalt "Prosjekt meg". Denne utfordringen startet 10 mars og avsluttes 10 juni. For å delta måtte jeg sette meg noen mål, som jeg ønsker å oppnå innen disse 90 dagene er over. Siden jeg er ganske fersk når det kommer til et rett kosthold, scanning og trening, trengte jeg ikke å ha så alt for høye mål til meg selv. Vi er allerede fire uker inn i utfordringen og jeg syns det er både spennende og vanskelig! Jeg la ut et uklart bilde av målene mine i starten av challengen, men tenkte i dag at jeg ville dele dem med dere ordentlig. Nå kan også dere være med meg i prosessen, og se fremgangen på veien mot målene mine.

En uke før challangen startet og to uker inn i den. Shortsen er way too big, og magen blir bare bedre og bedre!

Det er så gøy å arbeide mot mine mål sammen med mange andre! Motivasjon og inspirasjon er det mye av blant deltagerne, og det er kjempe inspirerende! Som dere ser har jeg ikke et mål om å gå ned i vekt, det er det flere som har vært redd for. Fett% ned, muskelmasse opp! :)) Blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa

 

 
Skrevet: 01.04.2014 17:44

God ettermiddag kjære lesere! Har noen av dere blitt lurt i dag? Det har jeg! Noe av det første venninnen min sa til meg i morges, var at hun er gravid. Gjett om jeg gikk fem på? Det tok litt tid før jeg husket hvilken dato det er i dag, haha, jeg hadde jo det sjokka-ansiktet. 1 april er nesten farlig, jeg tror jo på nesten alt! Iallefall, dagen startet klokken 07.00 i dag, etter en god natts søvn. Jeg var så trøtt og sliten i går etter jobb, trening, vasking av klær osv, at jeg sovna tidlig og glemte av bloggen. Det var deilig å sovne tidlig til en forandring, for det skjer egentlig litt for sjeldent. I dag har jeg da vært på skolen og fiksa håret til en venninne, vært på jobb, og er nå innom hjemme for å spise litt. Jeg er snart på tur ut døren igjen for å dra på utetrening. Gleder meg! MediYoga blir det også i kveld, så jeg ser for meg at jeg er ganske så trøtt når jeg kommer hjem igjen i kveld. Skal prøve å blogge litt mer i morgen! :)  Legger ved noen bilder av været vårt i dag, nå vil jeg bare at varmen skal komme!

 
Vårfølelse! :)))

Blogges ;*

 

 Molly-Melissa 


hits