FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER TRENING OG KOSTHOLD

Skrevet: 14.04.2012 19:39

Jeg har lagt merke til den nye trenden, Dip Dye. Dette er altså farge nederst i håret. Syns det er utrolig stilig og sommerslig, så elsker det! Har funnet en måte hos Sølvi hvor man kan ha Dip Dye en dag og så vaske det ut igjen, utrolig greit egentlig om man ikke ønsker å betale dyre dommer for farge. 

Hva syns du om denne trenden? 
 

-Molly-Melissa

Skrevet: 13.04.2012 23:34Pearl necklace

-Molly-Melissa
Skrevet: 09.04.2012 00:12

Sitter her og sikkler etter sko på nettet. OMG så lyst jeg har på sko! OG et sted og vær hvor man kan bruke sko som ikke er vanntett og foret. Skulle gjerne gått med slike sko hver dag om bare jeg kunne. Det beste jeg vet er søte kjoler, nytt acessories og pene sko, men hva skal man med alt dette når man bor oppe i lille Nord-Norge, er 16 år og ikke er prinsesse? Da er det bare å drømme om fremtiden hvor jeg mener jeg skal oppholde meg i storbyer, hellst i utlandet. Det er utrolig deilig å drømme om fremtiden selv om man vet at halvparten mest sannsynlig ikke blir gjennomført... Vell, skulle gjerne hatt disse i gangen min! ♥

1.HER /  2. HER  /  3.HER  /  4. HER

5. HER  /  6. HER


7.   HER

 

-Molly-Melissa
Skrevet: 07.04.2012 19:48

Har i dag vært på enda en liten Påsketur, denne gangen på Haukland. Tror det er første gang jeg har vært der om vinteren, ellers har jeg vært der nesten hver sommer siden jeg var liten.  Haukland ble også kåret til Norges vakreste plass i høst, så overskriften er ingen tilfeldighet. SE så vakkert!

-Molly-Melissa
Skrevet: 06.04.2012 17:55

We actually have a pretty good life♥


Music for your soul :)

 

-Molly-Melissa
Skrevet: 02.04.2012 21:51

Ah, Gleder meg til våren! Hadde en liten teaser av vår for bare noen dager siden, men den domme snyen kom uønsket tilbake. Kunne endelig gå i litt mer lettkledde klær og legge vintertøyet litt vekk, men nei, det viste seg å ikke være lurt likevell. Får håpe April skjuler mange varme, snø- og regnfrie dager! :)


Alt fra Gina Tricot. Dessverre har vi ikke denne butikken her i nord.. 

 

-Molly-Melissa

 

 
Skrevet: 01.04.2012 18:42

I påsken er jeg hos pappa i Lofoten, hvor jeg egentlig er ifra. Er så mange fantstiske steder her! Alle stedene gir en
følelse av frihet og ro, elsker det!  Tidligere i dag var vi på en liten påsketur, utrolig godt å gå ut en stund og ikke
bare sitte inne med datamaskinen på fanget og kjede seg. Godt med frisk luft og synet av vårt nydelige hav♥

Livet♥

-Molly-Melissa


hits