FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER TRENING OG KOSTHOLD

Skrevet: 30.04.2010 23:09
I dag så gikk jeg og Miriam til Alsvåg, for vi skulle på konfirmasjons-undervisning. Vi kom selvfølgelig fram lenge før vi skulle, så Miriam tok fram Pc'en sin, og sprang rundt som en rar fugl som lette etter Internett. 
Hun endte opp med å sette seg ned på gangfeltet, og klaget over nettverket i landet. 
Hun fant flere Internett, som var mulig at hun kunne nå, men hun hadde jo selvfølgelig ikke sikkerhetsnøkkelen for å koble til. Det ble en god latter på både meg, og Christel (den siste av oss som konfirmeres sammen med oss) =)
Jeg ler når jeg ser dette: 


Hun fikk ikke kontakt med Internett :O

:O

Miriam er skuffet :O

Nå har vi fått vite spørsmålene til konfirmasjons dagen, så nå er det bare å pugge! selv om det er 2 måneder igjen :O
i morgen kommer det flere innlegg. *Glede seg*

Q: Blir du litt irritert når Internett ikke virker?
Q: Hva skal du i helgen? 

-Molly-Melissa x-<3
Skrevet: 30.04.2010 17:51
HEIHEI =)
Det har seg sånn at denne fiende av vekkerklokken min, er den første lyden jeg hører om morgenen. Det er jeg IKKE stor fan av. Men heldigvis er det helg nå, og jeg skal sove søtt i sengen min LENGE i morgen! :D  *Gleder meg*
Ohja! om jeg bare hadde fått den ekstra halvtimen der, så hadde jeg vært i lykkeland! :D

Jeg sa ikke stort i går, fordi at jeg orket ikke å si noe, men i går på mat og helse, så skulle vi lage torsketunge og sol-pudding. og fordi at jeg hadde det første ansvaret, så måtte jeg ordne Torsketungene. Det var ikke en så flott opplevelse, men jeg kom meg smertefritt fra det =)  Det verste var vell at jeg måtte spise en også, men det gikk det også (til slutt). 
Miriam skrev navnet mitt på tavlen i et friminutt =) søtt :D 

Miriam klar til å spise! :D 

Gulerot, paprika og hvitløk =)

Sol-puddingen til Torkil og Synne :D

Kokebok måtte vi selvfølgelig ha! 

Q: Er du god venn med vekkerklokken din?
Q: Liker du Torsketunge? 

-Molly-Melissa x-<3
Skrevet: 28.04.2010 17:30
Heihei. Nå er det sånn at jeg må fortsette å skrive på konfirmasjons-talen min, fordi at vi skal levere den inn på skolen. Læreren vår skal vist sette karakter på den, så får håpe at det går bra! 

For meg å skrive en takketale, er litt vanskelig når jeg ikke har så mange minner fra familien min, så jeg må nesten grave så dypt i meg selv at det gjør vondt, men det må til for at jeg skal komme fram til et resultat. =)
Jeg snakket litt med sosiallæreren på skolen, en ganske hyggelig og snill dame som jeg bare digger! Hun ga meg noen hint om hva og hvordan jeg kunne skrive talen min. Jeg har jo startet med den for en god stund siden, men så har jeg lagt den bort... Nå sitter jeg her å skriver og tenker for å komme fram med noe bra. Jeg har bestemt meg for at dagen min skal være en positiv dag, og at andre skal se at jeg har det bra. Så derfor prøver jeg hardt med å holde unna negativiteten når jeg skriver. 
Jeg elsker å dikte, skrive sanger og andre tekster/ fortellinger, så jeg har fått dette til også =) 
Inni talen, skal jeg synge litt av teksten, slik at det ikke blir alt for kjedelig å sitte å høre på, vil jo ikke at noen skal sovne av i matfatet :D  Så da blir det sang av den "STOOOOORE" Molly-Melissa! =)
Her er litt av teksten av sangen: 

Jeg sier tusen takk for alt, jeg e?kke noe lenger mamma dalt, 
jeg må bruke det jeg kan, jeg svømmer i dypt farvann, jeg.
Ja jeg må bruke det jeg kan, jeg svømmer i dypt farvann.
Jeg sier tusen takk for alt, jeg e?kke noe lenger pappa dalt, 
Jeg har forlatt rede nå, det er på tide for meg å stå.
Jeg håper du forstår, jeg er ikke er lite barn lenger nå. 

Weeeeey! litt kjedelig, men får gå =)

Til konfirmasjonen så får jeg ikke bunad, fordi at jeg bestemte meg så sent for å konfirmere meg, så det var ikke tid til å få lagd noe bunad, men jeg skal få låne meg en bunad jeg! Ikke hvilken som helst bunad, men bunad fra der jeg kommer fra, som vil si LOFOTEN! :D 
Bildet er hentet fra google, så jeg har bare satt på mitt eget hode (a) Ser ikke bra ut, men du ser bunaden :D 

Lofot bunaden =)  fin eller hva ?

Denne sangen har jeg gått å sunget på i dag.. :

Kelly Clarkson- A moment like this. 

Q: Er du konfirmant i år?
Q: Har du skrevet talen din? og hvis, hva har du skrevet? =)
Q: Hvilke bunad har/ skal du ha ? =)

-Molly-Melissa x-<3Skrevet: 27.04.2010 18:39
Nå er det 2 uker siden kontaktlæreren vår har vært på skolen, pga en England tur og studie. Så i dag skulle vi ha mat og helse på skolen, som vi ikke har hatt på evigheter, så det var på tide nå =)
Vi lagde noe som var en "innbakt pizza", men som har et annet navn, som jeg ikke vet her og nå. Ikke bare det, men så laget vi Amerikansk Brownies, noe som ikke smakte helt normalt... men godt var det! Når det er noe søtt, så liker jeg det (a) JA! og så må jeg jo selvfølgelig fortelle hva jeg lagde, Tomatsalat, en salat med bare tomat i, vell, den smakte litt rart, men var mulig å spise når den var blandet med den innbakte pizzaen :D
Noen bilder her: 
En nydelig rose som sto i kantina, NYDELIG! 


Og som jeg har sagt før, jeg ELSKER blomster! Spesielt roser! 

Sånn ble resultatet av Miriam sin Amerikanske Brownies :D

Resultatet på den innbakte pizzaen til Torkil og Cecilie =)


Fyllet som var i pizzaen =) NAM! 

Her lages Brownies'n! 

Slik ble tomatsalaten til meg og Lena :D  Uff


Jeg ble også vinneren av Blogg vs Blogg hos Villus.blogg.no .  
Hun gjorde en anmeldelse på bloggen min, og jeg fikk karakter 5-. Hun skrev det at jeg hadde for mange smilefjes, men jeg syns det er koselig når det er smilefjeser i en tekst, ellers så føles bloggen så tom og kjedelig.
Så tusen takk til Villemo! De som vil lese anmeldelsen som trykk Her! =)

Q: Liker du å lage mat? 
Q: hva syns  du om at jeg har smiletegn i tekstene mine? 

-Molly-Melissa x-<3Skrevet: 26.04.2010 18:57
Jeg var nettopp ute av huset for å poste noen innbydelser til konfirmasjonen min, da jeg møtte vær-skiftet IGJEN! 
Når jeg kom hjem tidligere var det regn, og nå var det snø. Litt av en overraskelse det! 
Jeg gikk inn og heiv på meg regntøy og en all-værs-jakkene mine og tok mot til meg og fikk ut. Det var rene vinteren det, alt på nytt igjen. Såe.. Lenge igjen til jul nå?...
Vell... å gå 100 meter til postkassen var ikke så fælt allikevel =) 
Jeg likte disse bildene jeg:

Likte dette bildet spesielt godt! =)

Nå har jeg postet de siste innbydelsene som skal sendes, kanskje det er du som får et brev i posten om noen dager? =)

Nå sitter jeg her og drikker cola med isbiter i. Nam!

Q: Liker du å være ute i uværet*?   
*Uværet = vær som ikke er sol eller opphold. 

-Molly-Melissa x-<3Skrevet: 26.04.2010 17:43
Dere har kanskje lagt merke til at været denne måneden har forandret seg fra å være snø til å være en varm sommerdag, og fra at blomstrene våkner, til at de blir druknet av regnet. Denne dagen så valgte været å være vått og grått, regn, regn og atter regn.  Heldig valgte jeg å ikke sykle til skolen i dag, for da hadde jeg vært en syklene søledam på vei hjem. Jeg valgte derfor å sitte på når resten av ungene skulle bli kjørt til skolen, og tok bussen hjem. Når jeg kom ut av bussen rundt klokken 13.55, følte jeg en forfriskende kald vind i håret mitt, og like etter at regnet øste ned i håret mitt. Akkurat da angret jeg på at jeg ikke hadde følgt rådet til de jeg bor hos om å ta på meg regntøy og alt det styret der.  Men det var faktisk litt godt å være ute i regnet og føle seg litt fri der og da! =) 
Når jeg gikk den siste kilometeren fra bussstoppet og hjem, hørte jeg på en sang som jeg nettopp har lastet ned på mp3'en min, den passet perfekt til situasjonen når jeg gikk der.*  Cheryl Cole- Rain on me * om det var noen som lurte :)
Jeg må bare si at, det å komme hjem etter en kilometer gåtur i regnet, var utrolig godt! Bare få av seg de våte klærne og hoppe i sengen imens musikken sto på fullt var *ELSK*. 

Nå sitter jeg her å gjør ferdig noen invitasjoner og pynter dem fint, så fant jeg på noe lurt =) :

Jeg tok denne søte sommerfuglen,     og .... Sommerfuglen fikk møte saksen ;(Q: Har du oppdaget vær-skiftet , og hva syns du om dette? :)

-Molly-Melissa x-<3Skrevet: 25.04.2010 16:05
Overraskende nok så våknet jeg klokken 09.30 i dag også, men denne gangen av at en stor flue lagde en stor og stygg lyd. Jeg ble så sur at jeg grep tak i en tegneblokk jeg har liggende i en skuffe under sengen min, og slo til så hardt jeg bare kunne.Jeg lignet litt på Donald Duck når jeg holdt på med dette eksperimentet.  Først etter seks angrep på denne irriterende BIZZZZZZE lyden, så klarte jeg å kverke denne stygge erstatteren av en vekkerklokke. Jeg fikk jo så klart ikke til å sove etter dette, så jeg tok heller å stakk ut fingeren min og slo på tv'en. Fordi at det var så "sent" på morgenen, så var det ikke noe barneprogrammer på tv2, som jeg liker å se på. Bare et sånn rart barneprogram kalt Bakugan... Aner ikke hva det skal bety? vell, Tilbake til saken: jeg slo rett på Disney channel (som jeg er stor fan av) og møtte mange rare tegneseriefigurer som jeg kjenner godt til. Jeg la meg godt til rette i den gode, varme og myke sengen min og tittet nysgjerrig på tv-skjermen. 
Jeg har ikke gjort stort i dag egentlig. Som alle vet, så er det søndag, og søndag for meg betyr Sløvedag. Bare ligge å daffe i senga, og bare kose! DEILIG! 


Liker denne sangen! Hørt på den i hele dag :D

Q: Liker du å daffe  på søndager, eller gjør du alt mulig annet?

-Molly-Melissa x-<3Skrevet: 24.04.2010 18:46
Jeg elsker å pynte meg, til og med når jeg bare skal være inne og gjøre ingenting. Så jeg rotet i skapet mitt og fant noe jeg ikke har brukt på en stund, Duger det ;D Jeg har en haug med smykker, øredobber, ringer og armbånd som både henger, og ligger slengt, som jeg også liker å bruke til antrekkene mine for å pynte litt ekstra! =) Her har jeg ikke noe smykker på meg, bortsett fra et smykke fra pappa som jeg ikke har tatt av meg på snart 2 år :D
Ser ut som om at jeg har blanding av rød og brunkrem :P neijda, bare et utrolig rart lys der jeg tok bildet :P

Tight fra Cubus
T-skjorte fra H&M
Cardigan fra Bik Bok Her var noen av smykkene mine ^^

Q: Hva syns du om cardigan med skulderpute? 

-Molly-Melissa x-<3Skrevet: 24.04.2010 17:26
Heii Bloggen. 
Det er lørdag i dag, sant? Vell, det skulle egentlig være konfirmasjons undervisning i går, men det ble det  ikke noe av, så etter jeg hadde vært hos Miriam, så var det rett hjem å slappe av. 
I dag våknet jeg rundt klokken 9.00? Det er litt sånn utrolig, at når jeg kan sove lenge, så våkner jeg tidlig... Ikke noe jeg er så stor fan av egentlig :P
Jeg har også mast om frimerker i det siste, for nå  vil jeg sende ut de siste invitasjonene til konfirmasjonen min, så endelig så har jeg fått fikset det. Bare å få postet dem nå! :D Du lurer kanskje på hvorfor jeg har den overskriften, vell, det gjør jeg også... men det har seg sånn at jeg elsker mat, men jeg er utrolig kresen! Når jeg først finner noe jeg liker, så kan jeg spise en evighet... det er ikke ofte det skjer. 
Når folk lurer på hvilke mat jeg ikke liker, så svarer jeg med å si: "Du må heller spørre om hva jeg egentlig liker". f.eks, jeg liker ikke fisk, (fiskekaker, fiskepudding, og fiskeboller er greit), Jeg liker ikke kjøtt som kommer rett fra dyret, det vi si: Lammelår, kylling, ribbe, kalkun osv... men mat som er kværnet og surret sammen med mye annet rart som: Kjøttdeig, pølser og kjøttboller er godt! Jeg er litt umulig jeg... Nesten en vegetarianer, fordi at jeg elsker grønnsaker og frukt, kan godt leve på det om jeg hadde det valget =)

Q: Er du kresen? :P

-Molly-Melissa x-<3
Skrevet: 23.04.2010 17:10
Heihei. Jeg blogger lite for tiden, kanskje noen har lagt merke til det? =)
Jeg har ikke hatt så mye tid til det. Jeg har for det meste vært ute og gått tur og jogget, og vært sammen med venner, og når jeg kommer hjem, så har jeg ikke energi til å skrive noe her.  Nå har jeg tid til å skrive her fordi det er helg, og i helgen skal jeg vell bare ligge i sengen og sove søtt. Men om noen vet noe jeg kan gjøre i helgen, så SPEAK OUT! :D

På skolen i dag har vi egentlig ikke gjort stort. første til tredje time hadde vi Naturfag og der hadde vi forsøk  som gikk ut på pulsen og kondisjonen vår. Vi skulle gå opp og ned på en benk i 5 minutter, og når vi hadde gjort det skulle vi ta pulsen og se hvor lang tid det tok før vi kom ned på hvilepulsen, som vi hadde tatt tidligere.  (a) det tok lang tid for meg før jeg var nede på hvilepulsen igjen, tror det var rundt 9 minutter?... Dårlig kondisjon you know (a)

i fjerde timen ordnet vi til kunstutstillingen som skal være i morgen. Vi hang opp både malinger og tegninger, og satt fram alle bruene og husene som vi har laget det siste året. Ble ganske bra! :
Det nærmeste tilhører klassen min =)

resten

alle klassene :D

Vi fikk gå tidlig i dag, etter fjerdetimen, så fikk vi dra, fordi at resten av dagen var vi uten lærer, så jeg ble Miriam hjem, og der spiste vi tomatsuppe. STANDARD! :D  NAM!Fordi at jeg kjedet meg litt når jeg var hos Miriam, så bestemte jeg og Miriam oss for å tulle med en venninne av meg fra Ballangen. Jeg ringte henne og snakket fast og løst om litt av hvert, så plutselig sier jeg til henne: "Ehm.. Du? Det er en sånn liten ting jeg ikke har fortalt deg enda.... "  så sa hun med litt rar stemme "jaha.. hva da?" 
"Jeg er fire måneder på vei" sier jeg med en overbevisende stemme. Hun ble utrolig sjokka, og jeg begynte å le, men det hørte hun ikke. Så sa jeg at jeg godt kunne sende henne et bilde, så hun fikk se. Når hun så det ble hun nesten overbevist. Hun hadde kjæresten og moren hennes i samme rom sa (heldigvis så kjenner jeg begge to, så det var ikke så farlig) , de trodde jo selvfølgelig ikke på meg, så jeg sa: "Det er bra de andre ikke tror meg, fordi det er ikke sant" :P

Q: Kunne du blitt overbevist av dette bilde, hvis jeg ikke hadde sagt at det bare er fake ? :P

-Molly-Melissa x-<3
Skrevet: 22.04.2010 21:04
Tannlege-tingen var på skolen vår i dag og viste oss en film om hvordan tennerne blir når man spiser for mye sukker og brus.... Så fikk vi en vannflaske som vi skal helst drikke opp 4 dager om dagen.
I kunst og håndverk i dag skulle vi fotografere, og jeg er jo selvfølgelig FOTOGEN! :D
Legg merke til tuten på vannflasken nede i høyre hjørne :D
Haha! Jeg ser så rund ut i ansiktet!! hehe :P er ikke sånn egentlig :D

Q: Hvor ofte drikker du vann?

-Molly-Melissa x-<3

 Skrevet: 22.04.2010 20:41
I dag har jeg vært på Sortland og handlet pynt til konfirmasjonen min. Vi er litt tidlig ute til at jeg skal konfirmeres i slutten av Juni, men fordi at vi skal få noe pynt, så må vi nesten starte nå, før alle hyllene i butikkene er tomme.
Temafargene mine er da Lilla (som var yndlingsfargen  min når jeg var liten) , Rosa (som er yndlingsfargen min nå), og svart fordi jeg liker svart=) Det ble litt lite svart i pynten, eller rettere sagt, ingen svart i pynten, men på bordkortet så  er det svart på =)
Her er bilder av serviett og pynt som vi kjøpte i dag. Prisen var høy, og vi landet på rundt 749.- ? DYRT!
Ja.,.. også et bevis på at jeg har en sunn uke =)

Pynten som skal være på bordene =)

Pynt :D

En søt liten ting =)

Q: Hva syns du om pynten til konfirmasjonen min? 

-Molly-Melissa x-<3
Skrevet: 20.04.2010 20:15
Denne uken har jeg bestemt meg for å starte å være sunn! Jeg skal trimme hver dag, enten sykle, gå tur eller jogge. Jeg skal også spise sunn mat og ikke noe godteri og brus. 
Til nå så spiste jeg sund mat i går (Mandag) Og jeg jogget hjemmefra til en venninne, og så gikk vi derifra til  Alsvåg (da hadde jeg kommet meg 3km), så gikk vi tilbake og satt litt inne på internett hos henne før jeg tok fatt på joggeturen hjem. 
Jeg var ganske flink syns jeg! :D  Jogget 40 sekunder, og gikk 30 sekunder, og slik fortsatte jeg hele veien hjem. Tilsammen var turen ca. 7 kilometer. 
I dag spiste jeg også sunt, mye frukt og grønt. Så skulle jeg på gitarøvelse, så istedenfor at jeg ble kjørt, så tok jeg el-gitaren på ryggen og syklet til skolen der øvelsen bruker å være. Jeg fikk med meg Miriam, så hun ble med meg, tror hun syns det var litt kjedelig når jeg og gitarlæreren bare snakket og nesten ikke spilte... hehe ^^
Vi dro innom butikken på hjemveien, og det var første gang jeg ikke hadde gått til godterihylla, men til kjøleskapet for å finne VANN!  Så da er det bare for meg å fortsette å holde meg i denne formen som jeg er i =)

Her er noen bilder fra går dagen :

Fin himmel når vi gikk tur

Miriam hoppet i snøen, ja snø har vi fått tilbake igjen, dessverre. 

 hihi!

Q: Bruker du å trimme daglig? 

BTW! Jeg er finalist i BLOGG vs BLOGG hos Villus.blogg.no Du kan stemme på meg her  =)

-Molly-Melissa x-<3

Skrevet: 18.04.2010 20:53
Stem på meg på Blogg vs Blogg på villus.blogg.no/  (a)Vær så snill ? (A) :D

-Molly-Melissa x-<3
Skrevet: 18.04.2010 19:36
Heihei. i dag gikk jeg gjennom all sminken jeg har samlet opp gjennom de siste årene. Mye jeg har brukt av og noe jeg ikke har rørt stort av. Jeg ble litt sjokka når jeg så hvor mye jeg egentlig har. Her er et bilde av hvor mye sminke jeg har (kom jeg har gjemt bort) jeg har enda mere på sminkebordet... 
Mange Foundations, neggellakker, lipglosser, Øyenskygger og Maskaraer.

Rundt klokken 15.00 tida i dag kom Miriam til meg og vi så en utrolig fin film som jeg ble trist av. Slutten ble utrolig trist og jeg trillet tårer. Filmen heter da "Dagboken" eller på engelsk "The notebook". 
ÅH! Jeg anbefaler denne filmen til dem som liker romantiske filmer!

Jeg hadde ikke sagt nei til en film nr. 2!

Dette er et nytt bilde av meg, hva syns du ? :D


Q: Har du gjort noe spennende i helgen? 

-Molly-Melissa x-<3
Skrevet: 17.04.2010 19:31
Nå er det endelig blitt vår, kanskje det ikke vises ute, men temperaturen stiger! 
Jeg har vært inne på hjemmesidene til H&M og Bikbok for å finne Vår-klær. Det er noen av bildene jeg har mikset klær og satt sammen det jeg ville likt! På noen bilder er det også priser, og hvor de kommer fra nedenfor bildet. Kos deg i bildenes verden av Vår-Klær! 
Fra H&M


Hårbånd : 19.50.-
Sko: 129.-
Jumpsuit: 299.-
Blå kjole: 99.-
Rosa kjole: 149.-
Smykke: 69.50.-  Alle fra H&M

Fra H&M

Fra H&M

Blouse: 249.- H&M

Kjole: 399.- H&M

Minna top: 199.- Bik bok
Anker og seiler klær er veldig inn i år, denne ancer toppen koster: 199.- fra BikBok

Sailor Shorts: 299.-  BikBok

Fly Dress: 299.- fra BikBok

Mila Flower Dress: 199.- fra BikBok

Olivia Dress: 249.- fra BikBok

Sandy dress: 299.- fra BikBok


Jeg miksa noen gutte-klær også: 
Antrekk 1:
Hat: 69.50.-
Shirt: 199.-
Trousers: 199.- 
Blazer: 499.-
Antrekk 2:
Hat: 69.50.-
Top: 199.-
Trousers: 249.-
Scarf: 69.50.-
sandals: 249.-
Alt fra H&M

Hjemmeside til H&M :      Trykk her
Hjemmeside til BikBok:   Trykk her

Q:Hva syns du var HOT og hva syns du var NOT?   

-Molly-Melissa x-<3Skrevet: 17.04.2010 18:49
Nå har jeg ikke blogget på noen dager, fordi jeg ikke har hatt noe å si. på torsdag hadde vi hjemmedag, og jeg fikk de verste oppgavene hjemme: Vaske Badet, kjøkkenet, lage middag og muffins. vell, matlagingen var grei, og jeg liker å vaske og slikt, men når det ble bare mas så er det lite hyggelig å gjøre slik. Jeg måtte vaske toalettet (huset største bakteriesamler) . Huff, ekkelt, men nå vet jeg hvordan jeg gjør det =)
Ellers så har jeg ikke gjort stort. Nettby er jo totalt forandret, mange som klager over den, men den tiden de bruker på å klage, bruker jeg tid på å bli kjent med designet og vende meg til det=) Jeg har lagt merke til at dagboken min på nettby har vært full av quiser og alt mulig shit, så jeg renska den i går, og nå er det bar 1 av 50 sider igjen av den =) Bare noen sanger og dikt jeg har laget som står der nå =) Bilder har jeg også slettet, så jeg føler at jeg har rensa ting som har vært skittent :D

I dag sto jeg opp tidlig for å få mest mulig av dagen, slik at helgen ble litt lengre enn jeg er vant til. Ellers har jeg vært i dusjen, testet litt sminke jeg fant (jeg har en haug med sminke som jeg ikke bruker), og endte med fine resultater, litt andreledes enn det jeg bruker, fint med noe nytt.

jeje.. det var litt om de siste dagene. har ikke tatt noen bilder, men neste innlegg blir det noe annet :D 

-Molly-Melissa x-<3Skrevet: 14.04.2010 21:31
Hei igjen :D 
Jeg har vært litt rundt på noen blogger nå og funnet noen bilder av Gründercampen. Måtte bare legge dem ut :

Jeg og Janne hadde åpningsangen på Gründercampen  ^^ som dere ser har du mikrofon og jeg en mygg ^^
Stjal bildet av (lisbethwoie.blogg.no)


Her er litt av gruppen min som vant. Er jeg på tur til å reise meg?  Stjal bilde av Miriam (Miriamxmylife.blogg.bo)

Ja også fant jeg et søtt bilde som Miriam har redigert av meg og henne :D

Q: Bra søtt hva?

-Molly-Melissa x-<3

Skrevet: 14.04.2010 20:49
For tiden er det for det meste planlegging til konfirmasjonen min som skal være 20 Juni. Noen invitasjoner er sendt ut og jeg folder på å lage fler. Som du ser lengre ned har jeg laget noen invitasjoner, men de fleste kjøper jeg ferdig og skriver på. De siste dagene har jeg vært hos Miriam for vi ville være litt sosiale, så vi satt sammen på gulvet og laget invitasjoner og bordkort. Fordi at jeg er litt framfor med invitasjonene, så var det jeg som lagde bordkort. Du finner resultatet lengre ned! =) 
Ellers så har jeg ikke gjort stort. Læreren vår er borte denne uka og neste uka på språkreise i England? Så vi er kjempeglade for å få litt forandring, men så er det negative at vi har MYE naturfag som er utrolig kjedelig. Vi hadde naturfagsprøve i dag, og fy det var kjedelig! Ender vell på karakteren 2 eller 3 ? Alt er bedre enn 1 :D

Jeg skulle jo egentlig på jobb på Norvital på tirsdag, men det ble det ikke noe av dessverre, så da ble det masse dritt-fag på skolen allikevel. I morgen har vi hjemmedag og skal for.eks. Vaske, lage mat, rydde og andre aktiviteter som har med heim-kunskap å gjøre. Det blir bra for da får jeg sove lengre (a)
Nå er jeg trett og vil egentlig legge meg å sove. Så snakkes ;D
Mine Bordkort =)

Miriam Lager invitasjoner

Bilde også ? :O

Det hun trengte... 

Mitt igjen ^^ Ble litt rot (a)

Vi lekte i speilet? eller Miriam lekte Molly (a)

Jeg leker med bamse såklart :D 

Q: Hva gjør du for tiden? 

-Molly-Melissa x-<3
Skrevet: 12.04.2010 17:52
Heihei^^ 
Jeg må bare si at jeg har de beste vennene jeg noen sinne kunne ønske meg!
Det har Bevis på. Fordi i dag så hadde Glenn med en gave til meg på skolen. Han fortalte at han hadde vært i en butikk, og sett en ting som fikk han til å tenke på meg. Jeg ante ikke hva det kunne være og maste for å få vite hva det var. Jeg er flink!  I friminuttet gikk han å hentet gaven fra sekken sin og ga meg denne søte pakken med rødt papir med hvite prikker og gullbånd. Jeg åpnet gaven forsiktig sånn at det skulle være litt spennende, som sakte film. Inni finner jeg et cover, og jeg lurte på hva i alle dager dette skulle være. Så seg jeg en cd'plate laget av sjokolade ligger inni coveret. Med noter i bakgrunnen og denne cd'en så måtte jeg bare smile! Så utrolig søtt syns jeg!  Ikke alle som har så gode venner at de får slike søte  gaver av vennene sine ^^  

I dag lagde jeg også noen innbydelser til konfirmasjonen min, syns de ble søt. Skulle bare lage til de minste brødrene mine, og heller ha ferdiglagde til de andre. =) Med litt fargepapir, lim, pynt og saks, så ble resultatet ganske fint =)
I morgen skal jeg på Norvital å arbeide for klassen. Ønsk meg lykke til ^^

Q: Hva har du gjort i dag? 
Q: Har du fått noe søtt av dine venner før?

-Molly-Melissa x-<3

Skrevet: 10.04.2010 18:43
Jeg har ingen inspirasjon i dag... Ingen.. :S  Jeg har ikke gjort stort i dag.. bare vært i dusjen, vært på butikken, og prøvd å finne ut en frisyre jeg kan ha på konfirmasjonen min.. (som er noen måneder til)... så jeg har lang tid på det. 
Ellers så har jeg bare spist og sløvet. Det er godt, men utrolig kjedelig. Så om noen har noe å inspirere meg med, så vær så snill å fortell :D 


Du ser: Jeg har denne store mikrofoen jeg kan velge å snakke i. Jeg velger å snakke, men jeg har ingenting å si... 
Jeg har mange tanker, og mange meninger... men hvorfor klarer jeg ikke å si noe ? 
Nothing to do, nothing to say, nothing to write... :S 


Q: Har du noen gang hatt denne følelsen?

-Molly-Melissa x-<3Skrevet: 09.04.2010 14:15
Hei alle sammen! Jeg og gruppen min er på nettstedet Vol.No (Vesterålen online) 
Her er det bilder av oss og noen andre grupper som vant noen andre priser... 
Se hele saken  Her =)

Om du ikke ser på saken der, så ser du bildene her :  

Sindre, Amanda, Meg, Sandra og Ingrid =) vi vant tråløse datamuser og en pengesum til hver klasse som var representert i gruppa. 


Gruppa som vant beste presentasjon. Villemo sin gruppe. 


Den ene gruppa som vant prisen "åpen klasse". Malin sin gruppe.


Den andre gruppa som vant "åpen klasse". Janne sin gruppe. =)

Nå skal jeg snart til Miriam og gjøre konfirmasjons leksene, og så skal vi på konfirmasjons undervisning =)
Q: Er du konfirmant i år?
See yah ;*

-Molly-Melissa x-<3Skrevet: 08.04.2010 15:15
Her er en video av mange artister som samler seg og synger for inntekt til Hahiti.
Grunnen til at jeg har skrevet: "Dette skjer ikke ofte" er fordi jeg fikk frysninger av å høre denne sangen og se videoen. 
Så jeg anbefaler at du trykker på play =)Q: Fikk du frysninger ? 

-Molly-Melissa x-<3Skrevet: 08.04.2010 14:07
Hei! Det var Gründercamp i dag også og framføring. Det ble en utrolig bra framføring så jeg glemte all teksten.  Vi trodde ikke at vi skulle vinne, så vi var avslappet og glade. Når prisutdelingen begynte og juryen var ferdig å diskutere var vi spente.  De skulle dele ut tre priser. En for beste idé, en for beste framføring og en for åpen klasse.  De leste først opp hvem som kom på andreplass for beste idé, og så skulle de kåre vinnerne. Jeg bare satt å ventet på å få vite hvem det var, og så hører jeg bare, vinnerne hadde noe ekstra bra, derfor har gruppe 4 vunnet!! Så tenkte jeg; Vi er jo gruppe 4! så vi var hoppende glad og måtte fram på scenen og framføre prosjektet vårt framfor alle de andre. Jeg skulle snakke mest, og jeg hakket og stoppet, jeg et utrolig nervøs og glad på samme tidspunkt så jeg måtte bare få det gjort. Vi fikk en trådløs data-mus hver og 500kr til hver av elevene som skulle gå til klassekassen. Dette var stort ^^
Her er logoen vår:
 

Fy så glade vi ble!! :D 

-Molly-Melissa x-<3

 Skrevet: 07.04.2010 15:59
Heiii! Jeg er i kjempehumør i dag og er med på alt... eller. kanskje ikke alt, men det meste :D 
På skolen i dag hadde vi Gryndercamp, aldri hørt om? ok, da skal jeg forklare!! :)   Det er en bedrift som ønsker å høre fra oss ungdommer hva vi tror kommer til å være i framtiden. Bedriften vi har med å gjøre er Cerpus, aldri hørt om det heller? Ikke så rart, de har bare to kontorer. De har hovedkontoret her i Alsvåg, ikke så langt unna her jeg bor, og så har de et lite kontor i Trondheim. OY! så mye jeg har fått med meg i dag!! Jeg er helt i taket :D 
Temaet deres er TEKNOLOGI. Så oppgaven når var "Hva kan vi gjøre for at det skal bli bedre å lære på skolen? Med teknologiske utstyr så klart" =) 
Vi er 8-10 klasse fra Alsvåg skole og hele 8-klassen fra Myre som er blitt blandet og satt sammen i grupper! 
Jeg er på gruppe 4 med 5 andre koselige ungdommer. Det er 17 grupper i alt, så jeg er bra heldig som er på gruppe 4, fordi vi fikk mat først. Kokken på kjøkkenet var selvfølgelig læreren min, som lagde lasagne sammen med 7. Klasse. NAM! så godt!  Vell. Tilbake til teknologien, så var det utrolig godt å komme ut med mange forslag og ideer! Jeg var kjempeivrig, og jeg fikk "markedssjef" rollen. I morgen skal vi avslutte denne Gryndercampen, og legge fram prosjektet vårt, og jeg skal snakke. Vi hadde skrevet opp på et ark i dag hva vi skulle si, men når jeg øvde, så snakket  og snakket jeg og levde meg helt inn i prosjektet, det var så virkelig. Alle rundt meg så bare dumt på meg og lurte på om det gikk bra med meg. Jeg har ikke alltid vært så glad i skolearbeid, men i dag var det morsomt å gjøre noe nytt. Gleder meg til i morgen. Oja, det er sant. På begynnelsen i dag, så sto jeg og Janne jenta mi på Scenen og sang : Sissy's Song av Alan Jackson. Vi fikk oppdraget for et kulturelt innslag, så da ble det den sangen etter mye om og men. Det var utrolig morsomt å stå på den lille Scenen i den nye gymsalen og synge framfor elever, lærere, ordfører, Cerpus-arbeidere og noen andre. Fosterfaren min var også der, så nå skal jeg gå ned å spørre hva han syns :D  
Etter det så skal jeg hive meg på sykkelen og sykle til Miriam =) Det blir koselig!!! :D 
*Helt vill enda jeg* (A)    Det kommer mer imorgen om prosjektet vårt og resultatet =)Q: Har du noen gang deltatt på Gryndercamp? ^^

-Molly-Melissa x-<3Skrevet: 06.04.2010 18:03
Miriam har vært så snill å laget en ny header til meg, og jeg er storfornøyd! 
Når har jeg hatt den gamle en lang stund, så det var godt med en ny en nå. 
Jeg vil bare si tusen takk til Jenta mi Miriam ( miriamxmylife.blogg.no)  i love you<3


Q: Hva syns du om den nye headeren min ? 

-Molly-Melissa x-<3Skrevet: 05.04.2010 21:59
Har du noen gang følt deg helt forlatt? At ingen bryr seg? Du er alene med mange problemer? Du er ikke den eneste som har det slikt.  Det er mange som føler seg ensom, forlatt og utelatt. Av og til føler jeg det også.. eller... mange ganger. 
Noen ganger er det jeg selv som velger å sitte alene på rommet mitt og være litt ensom, men en slik ensomhet er litt godt. Men når man blir utelatt med vilje er ikke så koselig. En kan miste selvtilliten, og all lyst på å være ute sammen med folk, eller i det hele tatt leve. Alle ønsker oppmerksomhet, ALLE! Men når man har gått i lag tid uten å ha fått oppmerksomhet, så blir det veldig rart å først få det... Jeg vet hvordan det er... Man tror at alle bare tuller med deg, som om de rakker ned på deg... det er egentlig en veldig rar følelse.. 


Alene i en stor verden...

Det er nok derfor vi har venner<3

Kanskje du ikke vil slippe noen inn? det er ikke så veldig rart det heller... Aly and Aj- speak for myself...  
 Hører på den nå.. Jeg har veldig spredd musikk-smak, så jeg hører på de også =) <3

Q:Føler du deg alene og ensom iblant?

-Molly-Melissa x-<3Skrevet: 04.04.2010 12:09
Jeg har akkurat vært innom bloggen til min beste venninne, Miriam Merethe Bekken. (miriamxmylife.blogg.no) , 
Når jeg leser lengre ned på bloggen hennes, så finner jeg et bilde som ser slik ut:


Unnskyld at jeg stjal det fra deg (a) 
Men når jeg leser dette, så forstår jeg at det jeg gjør den dag i dag, kommer jeg til å se tilbake på om mange mange år.
Derfor er det viktig for meg å gjøre ting jeg vil gjøre, og ikke la bagateller stoppe deg. Fordi du vet; Det er bedre å angre på det man har gjort, enn det man ikke har gjort.  
Det er mye jeg sier jeg angrer på, men om jeg hadde fått muligheten til å gå tilbake å gjort det andreledes, så hadde jeg ikke gjort det. Fordi de små tingene som jeg angrer på, er det som gjør en stor forskjell i livet mitt.  Det er de små tingene som endrer tilværelsen. Derfor vil jeg bare si: Ikke gjør noe dumt som du vet kan ha en negativ virkning på livet ditt, men om du vet at det du gjør, kan være en hjelp til å slippe deg fri, så gjør det.  Det finnes ikke så mange muligheter og sjanser til de små tingene, så ta sjansen når du har den.!!

-Molly-Melissa x-<3Skrevet: 03.04.2010 20:37
I dag har jeg vært på Leknes (the big city in Lofoten) og møtt mange gamle kjente. Kjempe koselig å møte de gamle vennene mine igjen, lenge siden sist nå. Ble kjent med noen nye, som var utrolig koselig! :D 
Etter mye kos med dem dro jeg hjem og skulle spise middag, og jeg var i himmelen! Vi hadde tjukk-pannekake med blåbær på toppen, Som sagt, HIMMELSK godt!
Ikke lang tid etterpå dro vi på Bowling og fordi at jeg er så flink, så fikk jeg STRIKE på første kast :D YEY! Jeg er  flink! :D
Jeg hadde ledelsen lenge, men jeg vant ikke. Spillet for meg handler ikke om å vinne, men om å ha det gøy ^^
Her er litt bilder fra dagen i dag : 

Sko størrelse 37 så klart! :D


Rett før slutten ledet jeg, men etter siste kastet på banen var tatt, så kom jeg på andre plass  ^^


Tjukk-pannekake med blåbær <3


Bowlingballer i alle farger og tyngder 
Alle banene. vi hadde helt til venstre ! 


Bowling-sko må man ha :D

Og til slutt; dansematten måtte vi bare på! :D
Kjempefin dag i dag syns jeg! 

Q: Er det lenge siden du var på Bowling? (Hvis du noen gang har vært?)

-Molly-Melissa x-<3
Skrevet: 02.04.2010 15:12
Det har skjedd en gang at jeg har fått blomster, og det var da jeg var meg på UKM i Februar. Da fikk jeg en kjempefin rose som jeg har hengt til tørk. så om noen vil gi meg en blomst, så vær så god :D (A)
Jeg har alltid likt blomster, og jeg må være ærlig å si at ROSE er den fineste blomsten jeg vet om. 
Rett og slett forelska i roser! Jeg var å søkte på google.no her om dagen, og jeg fant mange fine bilder av roser. 


Jeg likte dette bildet best av alle : 
Q: Hvilke blomst er din yndlings blomst? 

-Molly-Melissa x-<3
Skrevet: 01.04.2010 19:05
Har du lagt merke til hvor avhengig du har blitt av Internett, dekning og tilgang til kontakt med andre?
I dag skjedde det noe som viste meg hvor avhengig jeg er av disse signalene som sendes. 
Når jeg sto opp i morges hadde jeg ikke dekning på mobilen min, dette var litt rart.  Jeg trodde at det bare var på rommet mitt, men når jeg kom ned til de andre, så hadde ikke de dekning de heller. På både Facebook og Nettby, var det mye klage over dette med dekningen her i Lofoten. Plutselig ble Internettet tatt også, så jeg forsto ingenting. 
Senere på dagen fikk vi vite at det hadde skjedd noe her på Leknes som de skulle få en tekniker til å fikse i 17.00 tida, men de har ikke ordnet dekningen enda. Jeg har flere ganger tatt opp mobilen i dag og skulle ringe til noen, men så husker jeg på at jeg ikke har dekning, ikke særlig koselig det. 
Tenk så vant vi har blitt til det å ha tilgang til all kontakt over Internett og mobil. Det er ikke så lenge siden de ikke hadde slikt. Tenk så heldig vi er som lever i en ny generasjon :) 
Pc'en min faktisk :D


Q: Hva hadde du gjort om du mistet all dekning og tilgang til Internett? 

-Molly-Melissa x-<3
Skrevet: 01.04.2010 18:26
I dag sov jeg lenge, lengre enn vanlig. Jeg sto opp rundt 12.30 og snublet ned trappen med øynene mine halvt lukket.
Når vi hadde stelt oss, gikk vi tur til Leknes og tilbake igjen. En ganske så forfriskende tur =)
Når vi kom hjem igjen, fant vi ut av at ingen av oss hadde spist frokost, så vi bestemte oss for å dra på Lille Milano å spise middag. Jeg og x-stemoren min (kan jeg si det?) vi delte en Durum og x-stesøstren min (om jeg kan si det også?) spiste hamburger. Så utrolig godt med mat! Lenge siden jeg hadde spist slik mat. Møtte noen kjente og snakket litt med de, det var koselig. Nå sitter jeg bare her og gjør ingenting, men det er godt det også. 
Her er noen bilder som jeg har tatt i dag ^^

I natt sto jeg ved vinduet og hørte på mange ungdommer som var ute og ropte å bråkte når de gikk forbi på veien, så jeg begynte å skrive litt på en ny sang :D :

Vet du hva dette er? 

Durumen min<3 Fy så godt! 

Blomsten  igjen. 


Har du spist durum før? :D

-Molly-Melissa x-<3

hits