FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER TRENING OG KOSTHOLD

Skrevet: 31.03.2014 15:19Heihei! Nå er April snart her, og jeg er kjempeklar! Den 10 april er det bare to måneder igjen av "Prosjekt meg", og jeg ser frem til å fortsette mot mine mål. Ellers i april skal jeg gjøre litt forskjellig, og jeg gleder meg mye! Jeg skal for eksempel reise hjem til påske, og der skal jeg virkelig kose meg! Det blir kvalitetstid med familie og venner, gåturer, bilturer (har jeg et lite håp om), god mat og sikkert enda mer :) Jeg håper på godt vær, slik at det blir enda flere cardioøkter ute, det skal bli så bra! Jeg skal også lære enda mer om Herbalife, og jeg er utrolig spent og gleder meg! Det er så gøy å lære og å oppleve nye ting, jeg er helt gira på denne måneden.Håper den blir like bra som jeg tror!

Har dere noen planer for April? :))

 

 Molly-Melissa 
Skrevet: 30.03.2014 22:51

God kveld lesere :) Nå er det snart slutt på de flotte 38 sammenhengende timene med avslapping, og jeg nyter de siste så godt jeg kan! Dagen min har gått til ren latskap. Jeg syns det er ganske greit å bruke søndagene til restitusjon etter en lang uke med jobb og trening, og for å samle krefter for en ny uke. Mat- og treningsplanen min for uke 14 er allerede klar, og både håret og kroppen har fått pleie og er klar for ny uke. Denne uken er det MediYoga igjen, og jeg gleder meg mye! Jeg skal også på et spennende seminar på søndag, så jeg krysser fingrene mine for en super uke! 
 


Shampo og Hårkur fra Gorgeous, for gjennoppbygging av håret! Plan for uke 14.

 

Her er også spillelistene mine som jeg bruker på trening. Kom gjerne med tips til flere sanger dere liker til trening! Elsker å høre ny musikk! :)

Til Styrketrening:  Workout Love

Til Cardio:  Cardio Love

Håper dere får en kjempefin start på uken! Blogges ;*

 

 Molly-Melissa 

 

 
Skrevet: 29.03.2014 22:07

Heihei, lesere! Har dere en fin lørdagskveld? Jeg har lagt meg i senga nå, og her blir jeg resten av kvelden, og deilig er det! Jeg syns uka har gått kjempefort, men jeg klager ikke siden jeg elsker søndager. De siste dagene har vært kjempegode! Jeg blir i så godt humør og får så utrolig mye energi av å være sosial etter jobb. Etter utetreninga på torsdag var jeg i kjempehumør, og humøret har egentlig holdt seg ganske godt. Det er utrolig deilig å være i et humør som gjør at jeg hopper og danser og synger høyt til musikken min, haha. Jeg liker gode dager! :)

 

I går var jeg på kino sammen med Hege. Siden jeg har bestemt meg for å være litt "Ja-menneske", så fikk hun velge film og jeg var helt med! Jeg er egentlig ikke så alt for glad i action osv, men denne gangen var det ganske så greit! Filmen vi så var Need for speed, og jeg likte den kjempegodt. Den var realistisk nok til at jeg kunne si at jeg likte den, haha jeg er så kristisk på sånne type filmer. Nå skal jeg virkelig bli flinkere til å se filmer i andre kategorier enn Komedie og Romantikk, for det er alltid det jeg ender opp med. Anbefaler Need For Speed! :)
 

Siden vi dro på kino i går, ble det trening i dag. Vanligvis syns jeg det er deilig å ha helgene treningsfrie, men i dag var det godt å trene litt. Aller helst ville jeg være på kamp, sesongstart for Rosenborg, men jeg var iallefall ivrig å følge med på livekommentarene på VG. Kom ofte noen kommenterer fra meg når det kom oppdatering, haha, når ble jeg interessert i fotball da? Gøy er det!


Gymselfies med Hege må til!

Har tatt fram en tynnere jakke nå, begynner å bli varmere i luften, så krysser alle fingre for at våren nærmer seg! :)


Nå skal jeg fortsette å ligge her i senga mi som et slakt, se en film, nyte litt frukt og kakao. Det er så deilig med helg! Ha en fortsatt fin helg dere! Blogges ;*

 

 Molly-Melissa 
Skrevet: 28.03.2014 14:58

Heihei! Det er flere som har spurt etter oppskrift på proteinpannekaker, og siden jeg har jukset tidligere med ferdigblandingen til proteinfabrikken, var det på tide å lage en egen oppskrift. Jeg har valgt å kalle "pannekakene" for lapper, siden de er litt søtere enn vanlige pannekaker. Proteinlappene mine har blitt testet og godkjent av mine nye venner i Workout Trondheim. Håper dere liker dem! :)

 

Mollys Proteinlapper

Du trenger: 
 3 dl Havregryn
 1 dl Fullkornsmel
 2 ss Cottage Cheese
 1 ss Herbalife Formula 1 Vanilje blanding 
 1 Egg
 1 Eggehvite
 2 ss sukrin
 1/2 ts Salt
 1 ts Kanel
 Soyamelk etter behov (eller lettmelk)

Slik gjør du det:
 Bland sammen alt det tørre. (Har du ikke Formula 1 kan du bruke vaniljedropper for vaniljesmaken).
 Bland sammen Cottace cheesen med eggene.
 Tilsett røren i det tørre.
 Hell i Soyamelk til en fin konsistens på røra.
 Stek i stekepanne som vanlige pannekaker.
 

 


 


Enjoy! :)

 

 

 Molly-Melissa 
Skrevet: 27.03.2014 21:36

Heihei kjære lesere! I dag har vært en kjempefin dag! Etter blogginnlegget mitt i natt har jeg fått hyggelige meldinger som jeg setter utrolig stor pris på! Det er så hyggelig at slike personlige innlegg blir tatt så godt i mot! :))  Siden jeg har hatt fri i dag, startet jeg ikke dagen min før klokken var 11.30, og det var utrolig deilig å sove litt! Da jeg hadde inntatt den deilige frokosten min var det på tide å gjøre noen fornuftige ting. Det ble litt telefonsamtaler rundt omkring, og etter det var over var det på tide med kjøkkentid! I dag har jeg endelig funnet og lagd ferdig oppskriften min på de etterspurte proteinpannekakene. Oppskriften kommer på bloggen i morgen! :) 

Jeg har også vært på utetrening med workout gruppen i dag! Tok med med workoutbuddyen min Hege, kjempemorsomt for oss å trene sammen ute også! I morgen blir det treningsfri, for da skal vi etter planen på kino. Vi har ikke funnet film enda, så hvis dere har anbefalinger til hvilken film vi bør se, så rop ut!  Det skal bli deilig med kino igjen! 
Frokost! Havregrøt med sukrin, kanel, elpe, druer og hakkede mandler! NAM!Det er så utrolig fint ute for tiden! Elsker båthavna, minner meg om hjemme 

Workout Trondheim! Dere er så fantastiske! :D

 

Nå tar jeg snart kvelden og krysser fingrene for en fin dag i morgen, for både meg selv og dere! Blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa 
Skrevet: 27.03.2014 00:15

God kveld lesere. I dag har jeg tenkt å være litt mer personlig enn tidligere. Grunnen til at jeg velger å skrive om dette, er ikke for oppmerksomhet, men for at dere skal se at det er en person bak treningen og matlagingen. Kanskje noen av bloggleserne som har følgt meg en stund kan huske mine tidligere personlige innlegg, og forstår ting bedre enn andre. Jeg har lenge hatt behov for oppfølging av profesjonelle for at jeg skulle få livet til å fungere bedre. Det har ikke vært noe alvorlig på lenge, men støtten har vært utrolig god å ha etter livet mitt ble snudd opp ned i 2007. Etter jeg flyttet til Trondheim i høst har det vært vanskelig å få den "hjelpen" jeg er vant med å få, som gjør at jeg har måtte gjøre litt om på livet mitt. Trening og bedre kosthold har vært en liten redning for meg. Da humøret mitt og tankene mine mørknet, var det på tide å finne løsninger for at dagene skulle bli enklere å håndtere. 

 

Jeg startet med å tenke over hva som kunne vært med på å gi kroppen mer energi til å gjennomføre dagene mine. Jeg startet da å trene på gymmen, og oppdaget at bare det å ha noe annet enn livet å fokusere på gjorde underverker. Da jeg var på kroppscanning hos livsstilsklubben, fikk jeg også vite at jeg spiser alt for lite mat, og iallefall ikke rett mat. Bare det å få høre at kroppen min ikke får det den trenger, gjorde at jeg så enda flere løsninger. Etter at jeg begynte å trene og spise rett har ting blitt bedre. Workout Trondheim har også vært en stor hjelp. Bare det å få være sosial med en utrolig hyggelig og morsom gjeng noen ganger i uka, gir meg et utrolig godt humør som jeg ikke har hatt på lenge! Selvfølgelig kan ikke en bedre livsstil hjelpe meg med alle "problemene" mine, men det har vært med på å hjelpe litt, som er helt supert. Jeg er nå blitt forelsket i å trene og spise bedre, og jeg elsker å se progressjonen min, både psykisk og fysisk. Livet blir faktisk lettere når kroppen får det bedre. Jeg tenker klarere, stresser mindre og smiler mer. 


♥ Ordentlig mat er godt for kroppen! ♥ Progresjon fra juni 2013 til Mars 2014, som dere kan se har shortsen min blitt for stor, herlig!


Jeg går for tiden å venter på at oppfølgingen skal begynne, men å få brev om at ventetiden har blitt forlenget gjør at humøret mitt er i ubalanse. Nå ser jeg veldig frem til å reise hjem til påske. Å være med familie og venner som jeg kjenner og føler meg trygg på, blir en ganske fin opptur for meg. Jeg håper dere forstår litt mer om hvorfor jeg blogger en del om trening og kosthold. Jeg elsker å blogge, spesielt om ting jeg bryr meg om. Det å kunne dele mine oppskrifter, progresjon og meninger med dere er noe jeg virkelig liker! Det er kanskje noen som tror at trening og kosthold er noe jeg er blitt hektet på, bare fordi verden er blitt slik, men nå ser dere kanskje at jeg har flere grunner til hvorfor livsstilen min er endret. Jeg jobber både med mitt intre og mitt ytre, på flere måter. Og jeg elsker det!


♥ Tommel opp for trening! 

 

Jeg har nå lært at alt henger sammen, og at det er på tide å fokusere på meg og hva jeg trenger. Første steget til at jeg skal få det bra, er at kroppen min har det bra. Selv om jeg etterhvert må endre litt på livsplanene mine, så er det verdt det for at jeg skal få det bedre. Jeg gleder meg utrolig mye til at oppfølgingen skal begynne, slik at resten av prosessen kan starte. Det er så utrolig godt å vite at jeg har startet på nytt og lever nå et bedre liv. Jeg smiler bare av tanken på at en lysere tid er startet, og at den kommer til å bli lysere. Det er så herlig! :))

 

 Molly-Melissa 
Skrevet: 25.03.2014 23:03

God kveld kjære lesere! Hvordan er uken deres til nå? Dagen min i dag har vært som de fleste tirsdager for meg. "Ekstra" tidlig opp, tre timer skole med modeller og tegninger, jobb noen timer, og deretter utetrening med Workout gjengen! Det er en lang dag, men jeg elsker at dagen slutter med en utrolig sosial utetrening! Jeg hadde Legday i går, og kjente det ganske så godt på treningen i dag, med både cardio og litt rumpe- og lårøvelser. Gleder meg til i morgen, da blir trappa på jobb en stor challange. Haha, men deilig å kjenne det i kroppen at jeg har trent!   OG en stor takk til Leita som var fotograf for meg i dag! :))

Solskinn og skyfri himmel i dag, deilig! 

Denne gangen var hovedaktiviteten kanonball, kjempemorsomt! Ble man truffet, fikk man strafferunde, genialt!

Utrolig deilig at været kunne holde seg sånn i dag, perfekt til utetrening! Strafferunde til meg!  Gøy å få flere øvelser inn i èn aktivitet!

Det er flere av dere som har spurt etter oppskrift til Proteinpannekaker, så da kan jeg bare informere om at jeg er på saken! Siden jeg har jukset frem til nå, prøver jeg nå å lage min egen oppskrift, som tar litt tid siden jeg vil ha dem supergode! Jeg håper dere har tålmodighet! :))  
 


Som dere ser så har jeg listet opp en del ting som jeg tenker kan være med i oppskriften... Så var det bare å finne ut av hva! Hehe...


Nå skal jeg spise opp pannekakene mine, gjøre klart til i morgen, og så skal jeg endelig lalle sove! I morgen er det onsdag, som betyr at vi er halvveis i uken! Hvem gleder seg til helg igjen? Jeg vet jeg gjør det! :))) Blogges! ;*
 Molly-MelissaSkrevet: 24.03.2014 21:27

God kveld! Den siste uka har jeg tenkt mye på de fantastiske tingene jeg har fått være med på de siste årene. Det har alltid vært i mars og april alt har skjedd. Tenkte å mimre litt med dere :)

 

I 2011 (10 klasse) dro jeg med klassen min til Polen og Tyskland på klassetur. Den turen er noe jeg aldri kommer til å glemme. Vi ble bedre kjent med hverandre, opplevde ting sammen, og hadde det kjempegøy! Jeg kjenner på det at det er kjedelig at den tiden er over, den var så herlig! Vi var innom flotte byer, flere konsentrasjonsleirer, litt shopping og ellers mange nye og flotte opplevelser. Savn!

I fjor da jeg gikk frisørlinjen på Melbu skulle klassen være med på fylkesmessen i Bodø til Ungt Entreprenørskap, noe som var en herlig opplevelse. Jeg elsker turer med klasser og vennene mine. Vi ble bedre kjent og hadde en fantastisk tid! Vi fikk være med på å vise frem bedriften vår, spise en supergod middag på Rica, hotellopphold med supre venner, og ellers bare kos. Rett etter fylkesmessen var over, dro vi rett til Oslo for å ha en liten uke med klassetur. Kurs hos Wella, en tur innom Minitinget og ellers litt forskjellig opplegg.I april dro jeg med flere andre fra skolen på utveksling i Litauen. Utvekslingen varte i to uker. Det var et supert opplegg med forskjellige kulturelle innslag, turer og mye læring om forskjellen fra deres skole til vår. Kjempegøy å ha fått venner i Litauen også! Byen var nydelig og jeg er helt sikker på at jeg kommer til å dra dit igjen iløpet av livet! Jeg kan ikke forstå at tiden har gått så fort. Jeg husker alt som om det skulle vært i går. Minner er så fantastiske å ha! Hvis jeg kunne gjort tingene om igjen slik at jeg aldri glemmer noe og får holde på følelsen, så ville jeg gjort det! Jeg ser frem til alt det spennende som kommer til å komme senere i livet. 

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 23.03.2014 20:54

God søndag alle dere! Etter å ha latet meg i senga hele dagen, var det på tide å bevege seg litt. Heiv i meg en energitabelett, på med treningstightsen og skoene, og ut for å løpe. Det er alltid deilig å komme seg litt ut for å trekke luft og bli litt rosa i kinnene. Problemet med å løpe ute når temperaturen er lav, er at det er vondt å puste, så i dag ble det rolige intervaller på 25 minutter tilsammen. Nå blir det deilig å spise litt mat og ha hjemmespa med ansiktsmaske, hårkur osv :)) 


Elsker de nye joggeskoene mine! Sykt deilig med demping i skoene når jeg løper. Får alltid så sexy lår og legger fra denne vinkelen! haha!

Deilig når veiene begynner å bli fri for snø igjen!Alltid godt med litt tøying etter løping. 

Lagde meg også litt snacks i går, jeg bare elsker frukt i mørk sjokolade. Kunne spist dette hele tiden jeg!
Håper dere har hatt en avslappende og fin helg og får en super kveld! Klem :))

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 22.03.2014 19:44

Endelig er det helg for meg også! Etter en lang og fin dag på jobb, er det nå på tide å sette meg ned for å slappe av og spise god mat! I tillegg har jeg planlagt å kose meg med litt snop i kveld siden det er lørdag. I dag har jeg restday, og det var utrolig rart å ikke skulle gå til gymmen etter jobb. Ble bare stående utenfor salongen en stund med en kollega å prate litt før jeg tvang meg selv til å gå hjem. Restday er kjedelig, men også veldig godt, problemet er bare at jeg ikke aner hva jeg skal gjøre på den tiden jeg vanligvis trener.. Haha, er blitt så vandt! Nå skal jeg koose meg! :)


Trondheim by som begynner å tømmes etter en lang og varm dag.

Jeg måtte bare ha min elskede blåbærbolle til lunsjen min i dag, det er lov en gang i blant! NAM!!!!! Ren kjærlighet denne!

Lagde meg forresten pizza i går, den ble supergod! Elsker at det finnes sunnere alternativ til pizza! Ekte helgekos!

Fikk også Shai bladene mine i posten i går, sykt rask levering! Nå blir det ordentlig hjemmespa i helgen! Herlig!

 

Jeg håper alle får en kjempefin lørdagskveld og nyter helgen til det fulle! Blogges i morgen! ;*

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 21.03.2014 13:58

Heihei dere! Tidligere i uka viste jeg dere hva jeg hadde servert middagsgjesten min, og i dag tenke jeg å dele oppskriften med dere. Den er opprinnelig hentet Her, men siden jeg ikke alltid har alt av ingredienser, improvirerer jeg med det jeg har og mekker litt nytt. Jeg er ofte innom bloggen hennes for å finne tips og oppskrifter, en perfekt kokebok på nett!  Oppskriften er til to personer, eller som middag, og lunsj dagen etter.
 

Min versjon av Kylling i form med Hot saus:
 

Du trenger:

♥ 2 Kyllingfileeter
♥ Salt og pepper
♥ 1/2  Rødløk
♥ 1 Paprika 
♥ 1 Chilli
♥ 1 boks hakkede tomater
♥ 1 1/2 ts Curry pasta 

 

Slik gjør du:
Krydre kylligfileetene med salt og pepper. 
♥ Stek dem på panne til de får en fin stekeskorpe, og legg dem i en ildfast form. 
♥ Stek løk, paprika og chilli i en panne til løken blir gylden.
♥ Tilsett boksen med hakkede tomater og Curry pastaen, la stå noen få minutter.
♥ Hell blandingen i den ildfaste formen sammen med kyllingfileetene. 
♥ Stek i ovnen på 180 grader i ca 30 minutter. Sjekk gjerne om den er gjennomstekt da.
 
Server med Fullkornris eller -pasta, og en god salat. Sunt, enkelt og kjempegodt!   

 Molly-Melissa

 
Skrevet: 20.03.2014 23:35

Ah, for en deilig dag! Etter jeg hadde postet forrige innlegg, bestemte jeg meg for å ha litt egenpleie med hårkur, ansikt -og kroppskrubb og fiksing av neglene. Det er så deilig å føle seg ordentlig ren og pen etter egenpleie! Selv om kroppen nettopp hadde blitt frisket opp, dro jeg på utetrening og hadde det kjempegøy i snøen med flotte mennesker. Vi har det så gøy under treningen, glemmer litt av at vi trener kroppen samtidig som vi blir litt kjent med hverandre.Blir alltid så glad etter treningene med Workout Trondheim, er sjeldent jeg ler så mye som jeg gjør med dem, herlig! 

Nå skal jeg slappe litt av med serie, også har jeg hveteboller stående klar for steking. Jeg prøver meg litt frem for å finne en god oppskrift til sunne hveteboller, er kjempespennende å se om det blir vellykket! Det kommer litt oppskrifter fremover nå, så jeg håper dere liker det og blir inspirert til å lage mer mat fra bunnen av! :)

 
Pakket og klart for dagens økt! Elsker de nye skoene mine, vil trene bare av å se på dem! :))

Oppvarming med gjengen!

Tror jeg ikke har lekt "Haien kommer" siden barneskolen, så det var utrolig gøy i dag!, Liker å "leke" oss i form! 


Te er deilig etter trening :)

Jeg håper alle får en kjempefin fredag og fin start på helgen!  Blogges i morgen! ;*

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 20.03.2014 14:15

God dag kjære lesere! Jeg elsker torsdager, rett og slett fordi jeg har fridag og kan slappe av så mye jeg vil! Jeg var så heldig med at telefonen ringte i formiddag, slik at jeg kunne stå opp og få tid til å gjøre litt forskjellig. Jeg har nettopp bestilt nye blader til Shaihøvelen min, og jeg gleder meg utrolig mye til å få dem i posten! Jeg er stor fan av Shaihøvelen, tror jeg aldri har brukt en høvel som fjerner hår så godt som den, elsk! Ellers i dag har jeg prøvd å ordne litt på bloggdesignet, og fått satt inn en meny under headeren, slik at det blir enklere å finne frem til for eksempel matoppskrifter. Siden jeg ikke er heilt 100% på Html koder, får jeg ikke det til å bli som jeg ønsker. Det får bare være sånn inntil videre. Håper dere finner det nyttig med menyen! :)


Druer hjelper litt mot frustrasjonen på Html koder! :)

Frokosten min i dag. Proteinpannekaker med mager vaniljekesam og bær, elsker det! Nytes med zero-saft! :)

Nå skal jeg gjøre litt småting på hybeln før jeg ser en god film! Utetrening i dag blir det også. Gledes! 
Blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa
 
Skrevet: 19.03.2014 23:17

God kveld kjære lesere! Nå er det endelig kveld igjen, og jeg har fri fra jobb i morgen, deilig! I dag har jeg gjort som vanlig, jobb og trening. Løp plutselig på Hege på gymmen, noe som var helt supert siden vi ikke hadde planlagt å trene sammen i dag, men kunne gjøre det likevell. Etter en god økt for mage og armer, ba jeg henne på en god middag som "High five" for god innsats med treninga vår. Det var så utrolig hyggelig å ha noen å spise middag med, herlig! Jeg serverte Kylling i sterk saus med fullkornris og salat, og etter Heges bedømming ble maten vellykket, som var superkoselig å høre! Oppskriften fant jeg på bloggen til Tante Trine, men som alltid har jeg mekka litt og funnet en egen måte å lage det på. Det er ikke alltid så greit når jeg ikke har alle ingrediensene, da improviserer jeg! :) Jeg lager ofte denne retten, så tenkte å dele den med dere meget snart! :)

 


Workout! 

Gla'-bilder etter treningsøkta! Føler meg så turist når jeg elsker å ta bilder ved forskjellige statuer, haha! 

Middag med Hege! :)

Nam! Hva sier dere til oppskrift? :)

I morgen ska jeg prøve å fikse litt på designet, ønsk meg lykke til! God natt lesere ;*

 

 Molly-Melissa 
Skrevet: 18.03.2014 23:41

Heihei! Endelig er dagen over. Det har vært en super og innholdsrik dag, noe som jeg bare elsker! Men det er godt når dagen er over, og jeg kan gå i dvalemodus forran pc'en og gjøre meg klar for sengen. Jeg har akkurat tatt en god og varm dusj, lagd lusjen til i morgen, lagd meg litt kveldsmat og pakket treningsbagen! Utetreningen i dag var knallbra! Vi hadde noen morsomme oppvarmingsøvelser og deretter en kjempegøy stafett med hinderløype. Det er så deilig å kunne trene ute sammen med flotte mennesker, uten å tenke over at det faktisk er trening. Vi har det så gøy!

 


En av oppvarmingsøvelsene var ?ballongkrig? Iallefall, kjempemorson og veldig slitsom i snøen! :)

Foto: Henriette Overn


Stafett med hinderløype! 

Marinen dekket av snø. Nydelig!

Super ernergisk gjeng! Det er så gøy med dem!

Etter utetreningen, var det MediYoga, utrolig herlig! Dvalemodus ble aktivert allerede da! Prøvde med blitzen denne gangen ser dere. hmm..

Nå har jeg spist havregrøt til kvelds. Utrolig rart at jeg sa nei til å smake dette når jeg bodde hjemme i nord.. Utrolig godt! 

Det er så deilig med bær til topping! Gleder meg til sommeren og enda mer bær, frukt og deilige godsaker!

Nå skal jeg endelig legge meg til å sove, skal bli så godt etter en lang dag, og en ekstra god natt etter MediYogaen. Gledes! God natt kjære lesere. Blogges i morgen! :)

 

 

 Molly-Melissa 
Skrevet: 18.03.2014 17:41

Heihei! Jeg er bare hjemme en kjapp tur for å skifte klær og få i meg litt næring. Jeg drar ganske snart ned til byen igjen for å være med på utetrening på marinen og deretter MediYoga. Det skal bli godt å være litt ute å få brukt litt energi sammen med herlige mennesker! Selv om moder jord bestemte seg for at det var bedre sent enn aldri for snøen å komme til Trondheim, så trosser vi været og er ute uansett!  Her er noen bilder fra dagen min så langt!  Til en forandring er det mange bilder av meg! 

 
I dag har jeg fått klipt og styla håret, det var sykt godt å bli dulla med! :))
Selfie i snøværet! :)

Jeg har også endelig fått enda en pakke fra Herbalife! Nå blir det fine mellommåltider på meg! Også energitabeletter, supert før treningsøkta!

Nå skal jeg nye en kopp urtete med høyt koffeininnhold slik at jeg er klar for dagens treningsøkt. Kjempeklar nå!!!! :)

 

 

 Molly-Melissa 
Skrevet: 17.03.2014 23:16

God kveld! Jeg må være ærlig å si at det første jeg tenkte i morgest var "ah, må jeg virkelig stå opp? 1 dag til helg pliiz?", men jeg sto opp! Nå er uken godt i gang og jeg er forberedt på en innholdsrik dag i morgen! På planen står tre timer med modeller på H2 Skolen, deretter fem timer jobb, en liten tur hjem og deretter utetrening og MediYoga. Ser utrolig frem til å være sammen med en energifull gjeng på utetreningen! Hvis noen ønsker å være med på GRATIS utetrening med Workout Trondheim, er det bare å møte opp på Livsstilsklubben her i Trondheim, mellom klokken 18.00 og 18.30 i morgen. Det er kjempegøy!!

I dag har dagen gått utrolig tregt, regner med at det har noe å gjøre med snøværet som har intruffet byen aaaalt for sent! Blir så raskt slapp og sliten når været er så tungt ute. Vår, hvor er du? Kom tilbake! Jeg har iallefall kost meg på jobb i dag med urtete og muffins jeg lagde i går etter oppskrift fra Fitnessnora som du finner Her. Jeg hadde ikke epler, så bruke blåbær i stedenfor. Nam!! 
 Jeg har også vært på trening med Hege i dag, alltid like bra! Også er det så greit å få henne til å bilder også, hehe!


Må nesten begynne å ta bilde med blitz for bedre kvalitet, blir sikkert bedre etterhvert! :)


Min ukentlig matinnhandlig. Store deler av kurven inneholdt grønnsaker og frukt, Stolt!!

Her er listen min over mat og trening denne uken. Frokost og kvelds er endten Shake, overnight oats eller havregrøt! :)

 

Lunsjen for i morgen er klar, og jeg skal stupe i seng ganske så snart! Er så deilig å begynne å komme inn i de nye rutinene nå! :))

God natt ;*

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 16.03.2014 21:31

God kveld, lesere! Akkurat nå irriterer jeg meg over at jeg ikke får til bloggdesignet. Tenkte å ordne meny under headeren slik at det var enklere å finne fram til gamle innlegg. Jeg får sette meg ned en dag jeg har ordentlig god tid, for ingenting vil funke nå, haha typisk! Jeg planlegger også ukas trening og matplaner, slik at alt skal være klart for en ny uke. Jeg setter stor pris på matinnslag hvis noen har noe jeg bør teste! Blir raskt tom for egne ideer til middag. Det skal bli godt å starte en ny mandag med jobb, trening og storinnhandling. Selv om jeg elsker helgene er det ganske greit at mandagene også kommer.  Jeg har litt på planen denne uken, og ser frem til å komme igang! :)  Er du klar for en ny uke?
 


Inspirasjon til ny uke! :) Var så sykt fornøyd da jeg oppdaget av shortsen fra i fjorsommer er alt for stor. Happy!

Snakkes ;*

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 16.03.2014 14:36

God dag kjære lesere. Akkurat nå nyter jeg frokosten min og ser Nothing Hill på tv. Selv om jeg står opp ganske sent på søndager, trenger jeg en super frokost til alle de andre dagene i uka når jeg står opp tidlig. En lett og enkel frokost fant jeg på bloggen Her for noen uker siden, og har siden lagd og spist dette ganske ofte. Siden jeg ikke klarer å spise så mye om morgenen har jeg endret litt på oppskriften og tilsatt litt for å lage det til min egen. Kjempegodt! Håper du liker det :)

 

Min versjon av Overnight Oats

Du trenger:
 1 dl havregryn
 2 ss mager kesam
 1/2 dl lettmelk
 1 sqoop sjokolade-proteinpulver
 1 ts sukrin
 1 halv ts kanel 

Slik gjør du:
 Bland sammen alt og sett i kjøleskapet over natten.
 Spis om morgenen med det du måtte ønske av frukt og bær. 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 15.03.2014 22:46

Heihei! Nå er det endelig helg for meg også, og jeg er utrolig klar for en koselig kveld i senga med netflix, frukt og smeltet sjokolade. Er det noen andre enn meg som har byttet ut potetgull, melkesjokolade og annet godis med frukt? Jeg elsker det! Både druer, banan, annanas, epler, kiwi osv er utrolig deilig å dyppe i sjokolade. Jeg har også blitt anbefalt forskjellige typer 70% fra Premium, så i dag skal jeg teste dem, spent! Jeg blir nok å holde meg til netlifx i helgen, så hvis noen har anbefalinger til hva jeg bør se på, så skriv det gjerne i kommentarfeltet, alltid spennende med nye filmer og serier! 


Slappis-lørdag  
 
Jeg vet at det er flere som har reagert litt og lurt på hva produktene fra Herbalife er. Jeg kan fortelle dere at jeg erstatter ikke måltidene mine med Herbalife, jeg bruker det i tillegg for å få i meg NOK næring, ikke mindre næring. Jeg har ikke tenkt meg mer ned i vekt nå, jeg vil bare stabilisere den og få i meg nok av det jeg bør ha i meg. Jeg forstår at noen er skeptiske, men jeg har noen som passer på meg, og hvis jeg hadde byttet ut måltidene mine med Herbalife, så hadde jeg fått hjelp for å komme på rett spor igjen :).  Jeg spier som aldri før! Frokost, lunsj, mellommåltidene mine er på tur i posten, middag og av og til kvelds. Er superstolt for at jeg får i meg rett mat, og ofte nok! Kjennes på kroppen!
I dag lagde jeg lasagne til middag, etter oppskriften min Her. Nam! 

Nå skal jeg slenge meg i senga og starte Netflixen, så blogges vi i morgen. Ha en super lørdag alle sammen!! :)))

 Molly-Melissa
 
Skrevet: 14.03.2014 23:35

Heihei kjære lesere! Nå er det helg og jeg håper alle dere har fått en flott start på den! Jeg skal på jobb i morgen, og skal derfor snart i seng og være opplagt til en siste jobbdag denne uka. Jeg planlegger filmkveld i morgen med godis, det skal bli så godt! I dag har jeg vært å kjøpt meg nye treningssko, så nå ser jeg frem til mye løping ute når været blir fint igjen! Jeg beklager for at jeg blogger på sent på kvelden, men akkurat nå har jeg problemer med å overføre bildene til pc'en, sykt irriterende! Må finne en løsning på dette snart, bluetooth vill ikke sammarbeide mer dessverre...  Jeg har også vært på trening i dag, og armer, skuldre, litt rygg og mage fikk seg en omgang trening, deilig. 


Workout, på tide med restday nå! :)

 

Power!Nye treningssko! Bestselgeren til Asics, 1299 kr. 

 

Nå er det natta på meg, så skal jeg blogge mer i helgen! Tenkte å legge ut min oppskrift på en enkel frokost! Snakkes ;*

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 14.03.2014 12:03

Hei dere! Jeg har lenge hatt mye å tenke på og vært mye stresset og urolig. Jeg har prøvd å stresse ned og slappe av slik at ting kunne bli bedre, men det har ikke virket. Tidligere i uka fikk jeg tilbudet om å være med på kurs i Medisinsk Yoga, og tenkte da at dette kunne være spennende å prøve. Jeg var selvfølgelig usikker på hva det var for noe, men jeg var nysgjerrig og sa såklart ja til å delta. Medisinsk Yoga var helt magisk for meg. Alle tankene mine ble borte og jeg stresset helt ned. Det var så deilig å slappe av og bare stenge alt ute. Jeg ble kjemperolig og slappet av på en måte jeg ikke har gjort før. 

 Det var en rolig atmosfære med alt. Lyset var slått av, telys var tent, rolig musikk i bakgrunnen, og stemmen til instruktøren var rolig og behagelig. Det var enkle og fine øvelser som hjalp kroppen til og slappe av. Det var flere øvelser for å kontrollere pusten. Det man lærer på MediYoga er ting som også kan brukes i hverdagen for å slappe av.Medisinsk Yoga eller MediYoga er en myk, medidativ yogaform med puste- og kroppsøvelser samt meditasjon. MediYoga kan hjelpe til bevissthet, stabilitet, ro, harmoni og bedre helse. Vitenskapelige studier viser også at MediYoga er godt for hjertet, og minsker risikoen for hjerteinfarkt.


Medisinsk Yoga er noe jeg anbefaler alle. Alle trenger å slappe ordentlig av, og få mer balanse i livet sitt. Jeg gleder meg allere til neste uke, da det er en ny time med total avslapping. 

Fra og med neste Tirsdag og Torsdag starter det opp to 6 ukers kurs i Medisinsk Yoga. Kurset starter klokken 20:15 og er ferdig 21:30.
Kunne du tenke deg å være med på dette, ta kontakt med Henriette Overn på henriette.overn@gmail.com eller Mobil 93026374.

Kilder: Mediyoga og Henriette Overn

 

 Molly-Melissa 
 
 
Skrevet: 13.03.2014 23:22

Hei igjen kjære lesere! Nå har jeg endelig gjort ferdig morgendagens lunsj, og endelig satt meg ned litt. Som jeg skrev tidligere i dag, var utetrening med Workout Trondheim på planen for kvelden. Jeg må bare si at det var utrolig gøy! Pga. været var det ikke så mange som deltok i dag, men det var utrolig gøy likevell! Dagens økt var cardio, som besto av flere forskjellige øvelser for å forbedre kondisjon og utholdenhet. Vi spilte også rugby, noe som jeg aldri før har vært med på, men var utrolig morsomt! Det var utrolig herlig å være ute å trene sammen med andre mennesker, deilig for både kropp og sjel! Anbefaler alle å være med på dette!!! Vi er alle forskjellige, og på forskjellige stadier når det kommer til trening, alle passer inn! :)
     Jeg sier ifra neste gang det er utetrening i tilfelle dere syns dette høres spennende ut! :))

 
En utrolig sporty og hyggelig gjeng!!


Jeg beklager bildekvaliteten, men mobilkamera og kveldslys er ikke en god match! 


Første gang du deltar på utetrening får du gratis shake etterpå! Viktig for å bygge opp musklene! :)

Nå nyter jeg litt ananas, mørk sjokolade og mandler til kveldskos. Det er så deilig å ikke savne potetgullposen! :D 

Jeg håper alle får en kjempefin natt, så snakkes vi i morgen! Blogges


 Molly-Melissa 
Skrevet: 13.03.2014 16:28

Heihei, blogglesere! Hvordan står det til med dere? Jeg har fri fra jobb i dag, og ligger som et slakt i senga og bare nyter det. Nå har jeg endelig inntatt min første Herbalife smoothie og er klar for resten av dagen! Planen er å shine hybelen litt, og deretter tenker jeg meg på utetrening med Workout Trondheim.
 
Hver tirsdag og torsdag klokken 18.00 til 19.30 er det gratis utetrening med Workout gjengen. Du møter bare opp på Livsstilsklubben som ligger i lokalet til Hit The Gym (i Midtbyen, Trondheim), mellom klokken 18.00 og 18.30, så er det utetrening på Marinen frem til klokken 19.30. Dette blir min første gang, og jeg ser frem til cardiotrening med en gruppe mennesker. Det er både motiverende at man er flere, og ikke minst sosialt! Er du interessert så er det bare å møte opp! :)
 


 Selfies i den deilige genserjakken jeg fikk i fjor  .


 Nattmat, havregrøt med banan og druer Dagens første måltid, smoothie.

Vi snakkes senere! :)

 

 Molly-Melissa 
 
Skrevet: 12.03.2014 22:38

God kveld lesere! Det er endelig onsdag, som betyr at jeg har fri fra jobb i morgen, og kan sove leenge! Jeg har også treningsfri i morgen, men tenker at hvis det er filt vær, blir det en liten joggetur ute uansett. I dag har det vært jobb og trening som vanlig. På trening følgte jeg programmet til Karianne, en venninne fra jobb, og ser for meg at jeg kommer til å være stiv og støl i morgen, herlig! Lærte meg også noen nye øvelser i dag, som alltid er spennende, så de må prøves flere ganger! Avsluttet økta med 15 min på mølla, blitt så forelska i å løpe! Har elendig utholdenhet og kondis, men får så mye energi av løpinga! :)


 Selfie!  Proteinshake etter trening er kjærlighet!

Da jeg var på kroppscanning og veiledning forrige torsdag, fikk jeg råd og tips til hvordan jeg skulle få i meg nok næring hver dag. Da fikk jeg lære litt om hvordan kostholdet mitt bør være iforhold til hvordan det har vært. Siden jeg syns det er vanskelig å få i meg nok hver dag, fikk jeg høre om Herbalife og hva det kunne gjøre for meg. I dag fikk jeg endelig startpakken min som jeg bestilte samme dag som veiledningen, og jeg ser utrolig frem til å starte med produktene i morgen! Jeg vet det er mange som er skeptiske til slikt kosttilskudd, så nå tester jeg det for deg!  Nå er det virkelig på tide at jeg får i meg nok næring! :)


  Måltidshake: Næringsrikt måltid.  Fiber- og urtetabeletter: Fibertilskudd  Instant Urtete: Øker kvikkhet og konsentrasjon  Multivitaminer: Holder kroppen frisk.

 

Nå skal jeg kose meg med litt frukt og se litt serie før jeg tar natta. Jeg håper alle har hatt en kjempefin dag og får en enda bedre dag i morgen! 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 11.03.2014 23:53

Hei og god kveld, lesere! :) Nå er jeg snart på tur i seng, men tenkte å oppdatere dere litt før jeg endelig lukker øynene for noen timer. Tirsdagene mine er alltid like. Tirsdag er dagen i uka jeg står opp tidlig for å være på H2 Skolen før jeg drar på jobb. I dag har jeg bare gått på autopilot, jeg lærer aldri at jeg må legge meg tidligere om kveldene, spesielt natt til tirsdag! Etter jobb var det trening med Hege, og deretter en snartur innom Clasohlson for å skaffe meg en blender. Nå skal jeg bli superflink til å lage smoothies, og det gleder meg med utrolig mye til! Begynner å bli så ekstra glad i frukt, grønnsaker og bær, at jeg lett velger bort potetgull og melkesjokolade, det er deilig det!
 Dagen avsluttet jeg med kurs i Medisinsk Yoga hos Livsstilsklubben, som var helt magiskt! Det har vært mye som har skjedd i det siste, så det var utrolig deilig å kunne slappe heeelt av og bare forsvinne litt inn i meg selv! Tenker å fortelle dere mer om dette i et senere innlegg, så følg med! :))


  Workout Buddies. 


 Medisinsk Yoga ♥  

Nå må jeg virkelig sove, snakkes i morgen! Natta ;*

 

 Molly-Melissa
 
Skrevet: 10.03.2014 23:50

Heihei! Først av alt vil jeg bare komme med et litt sent: "Bank i bordet!" Selvfølgelig når jeg endelig skrev på bloggen at vi har hatt et fantastisk vær i det siste, så begynner det å regne fosser! Forfriskende, men vått, haha! Hvis jeg ser bort fra været, må jeg si det har vært en ganske grei mandag! Det har ikke vært så mye å gjøre på jobb i dag, så da ble det fort til en slapp og kjedelig formiddag. Ettermiddagen og kvelden har gått til trening, matvarehandling for uka og matlaging. Det beste med mandager er å starte litt på nytt. Hver mandag etter ukas første treningsøkt drar jeg på butikken og handler inn for hele uka. Det er så greit å handle for hele uka når jeg har planlagt matlagingen allerede på søndag, pluss at jeg sparer penger på å handle litt hver dag!

Jeg deltar også i en 90 dagers Challange som kalles "Prosjekt MEG", som betyr at jeg har satt meg noen mål som jeg vil nå innen challangen er over. Alt startet i dag, og ender 10 Juni. Jeg ser veldig frem til de neste 89 dagene med trening, bedre kosthold, ny livsstil, motivasjon, hjelp, forandringer og en bedre versjon av meg. Det er så greit å delta på en slik challange, den gir meg enda mer motivasjon til å forbedre meg. Det skal bli så gøy å se om jeg klarer målene mine! :

Utrolig utydelig bilde av målene mine da, men skulle fram til at de henger på veggen, slik at jeg ikke glemmer dem. Dette skal bli bra!! :)

Nå må jeg virkelig legge meg til å sove, tidlig opp i morgen! Snakkes ;*

 

 Molly-Melissa 
Skrevet: 09.03.2014 23:17

God kveld kjære blogglesere! Jeg tenkte å tipse dere om en veldig enkelt og godt middagsrett. Jeg er ofte rundt og ser på andres blogger for inspirasjon, og prøver ofte andres oppskrifter. Denne gangen har jeg blitt inspirert og gjort en litt annen versjon av tantes kjøttdeiggrateng som du finner Her. Istedenfor kjøttdeig har jeg valgt å bruke kyllingfillet. Jeg lager ikke de største posonene siden jeg lager til bare meg. Dette er nok til middag to dager for en person.

Du trenger:
♥ 1 kyllingfillet i terninger
♥ 1 pakke hakkede tomater
♥ 2 fedd hvitløk
♥ 5-6 cherrytomater
♥ 1/2 Squash i skiver
♥ 1/2 Løk i skiver
♥ Litt ost til topping
♥ Salt og Pepper

Slik gjør du: 
♥ Stek kyllingterningene i en stekepanne. 
♥ Når kyllingterningen begynner å bli gyldne tilsette du hvitløksfedden, de hakkede tomatene og litt salt og pepper.
♥ Hell blandingen i en ildfast form.
♥ Ha grønnsakerne over blandingen og avslutt med ost som topping.
♥ Stek i ovnen på 220-225 grader i ca 25 minutter. 

Kjempeenkelt og kjempegodt! Server med fullkornspasta og en god salat.

 

 Molly-Melissa

 
Skrevet: 09.03.2014 14:27

God søndag dere! Jeg ligger flat i senga og skal snart se en god film, så jeg tenkte å oppdatere dere litt først. Gårdagen gikk som forventet; jobb, trening, middag, småsnacks og film. Jeg fikk også pluttselig lyst til å leke forfatter, så brukte store deler av natten til å skrive en lang roman om noe jeg ikke er helt sikker på, haha! Det var så utrolig deilig å kunne ligge i senga med pc'en på fanget med openoffice som førsteprioritet og musikk i bakgrunnen. Det er så alt for skjeldent at jeg tar meg tid til å slappe av på den måten, det var herlig! 


♥ Lørdagssnacks. ♥ Kyllinggrateng. ♥ Workout.
 

 Det er ikke så lenge siden jeg våknet nå, så jeg har akkurat fått i meg litt mat. Jeg fant en oppskrift på fotballfrues blogg i går som jeg hadde lyst til å prøve i dag, så det gjorde jeg! Jeg prøvde mandelgrøten hennes HerDen var kjempegod, men jeg kjenner jeg må venne meg litt til mandelmelet. Alt nytt må prøves noen ganger før jeg får helt smaken på det! :) Nå skal jeg nyte søndagen! Blogges kanskje senere i dag! Tenker å legge ut en ny oppskrift. :)


Ble utrolig fort mett av denne grøten, bør prøves! Godt med friske druer til!


 Molly-Melissa 
Skrevet: 07.03.2014 23:26

Hello there! Jeg må få si at jeg elsker å ha noen å trene med! På dager jeg kanskje har lyst til å bare slappe av etter jobb, er det virkelig motivasjon å vite at noen venter på meg på gymmen! Selvfølgelig tar treningen litt lengre tid når det er to snakkeglade jenter som trener sammen, men det er jo utrolig hyggelig å være sosial etter jobb også! Når vi er to så er det alltid en som har oppdaget en ny øvelse som vi må prøve, som er supert! Selv om vi trener sammen så trener vi i hvert vårt tempo og etter hvor mye vi selv klarer, det syns jeg er utrolig greit siden den eneste jeg konkurrerer mot er meg selv. Vi heier på hverandre, vi! :))


♥ Her om dagen etter trening. Svett og nydelig  :D

Vell! Det er ikke så alt for lenge siden jeg kom inn døren etter å hva vært på hyggelig besøk hos Hege! Vaffler og film er en utrolig fin start på helgen! Nå lager jeg morgendagens lunsj! Jeg har endelig fått hjelp og veiledning når det kommer til kostholdet mitt, noe som jeg setter sykt stor pris på! Så for å få i meg nok av både det ene og det andre, så skal jeg bli flink til å lage både frokost og lunsj dagen i forveien. Er så herlig å vite at maten er ferdig når jeg skal spise den, det blir så mye enklere å spise rett da! Det blir jobb og trening i morgen, resten av helgen går til avslapping, da blir det nok litt blogging! :)

 Har også kjøpt meg sukrin og mandelmel nå! Hvorfor ikke velge sunnere alternativer? ♥ Kjøpte meg også denne søte hjerteskåla! Den bruker jeg til frokosten min Overnight Oats ♥ Litt juksemåltid i dag, men åh det var godt!!

 

 Molly-Melissa 
Skrevet: 06.03.2014 17:22

Hei og god torsdag alle!! Jeg har hatt en kjempegod dag!  Fri fra jobb, tidlig opp, god og sunn frokost, fått lære mye mer om kosthold, vært på trening, vasket klær, spist enda mer mat, ryddet og nyter vårfølelsen! Det er så herlig her i Trodheim nå! Gode temperaturer ute, tørt og fint på bakken, virkelig vårfølelse, allerede i Mars! Og dere!!.. Det er bare 40 dager til jeg reiser hjem til påske, ser så utrolig frem til å være hjemme med familie og venner. Det går langt tid mellom hver gang jeg ser dem at når jeg først er hjemme, så nyter jeg hvert eneste minutt. Gledes!

Jeg har også hørt flere som har prøvd oppskriftene jeg har lagt ut her. Fortell meg hvis du har prøvd dem, har du lagd egen twist, likte du dem? Tell me! :)) Det kommer fler oppskrifter etterhvert! :) 


 Proteinshake etter trening.  Proteinpannekaker fra tidligere i uka, elsker dem!

 Molly-Melissa 


 
Skrevet: 03.03.2014 01:18

Heihei! Helgen har virkelig gått fort! Selv om jeg har brukt store deler av tiden til Gossip Girl så har det vært deilig å slappe av så mange timer i strekk! I morgen (eller egentlig i dag), er det på tide å sette fart på mars måned! Jeg har litt forberedt for denne uken og jeg ser veldig frem til å starte uken! Først skal jeg på jobb med hyggelige kollegaer og kunder, før jeg setter i gang ukas trening! Mølla er min gode venn og jeg ser alltid etter å forbedre utholdenheten! Deretter er det flere runder med squats og markløft, og ellers gode øvelser! Nå sitter jeg nok engang med ukas middagsplanlegging, men jeg må være ærlig å si at jeg snart går tom for nye ideer til matretter! Har dere noen favoritter jeg bør teste? Let me know! :) Nå blir det natta hos meg, og jeg håper alle får en flott start på uken! :)


Har forresten lagd fastelavensboller etter egen oppskrift! Rettelse: heiv forskjellig i en bakebolle og fikk et ganske greit resultat! Nomnom! ...og ja, gjenbruk av tallerken sparer faktisk vann, haha!

Og dere! Her om dagen var det noen hyggelige jenter fra Norges Kreative Fagskole innom salongen som ønsket å ta et bilde. Fikk det tilsendt, kjempegøy med et slikt bilde fra salongen! 

 Molly-Melissa

 
Skrevet: 01.03.2014 20:23

Hei kjære lesere! Hvordan er helgen deres? Jeg har frihelg og nyter hvert minutt! Jeg elsker det å kunne sove så lenge jeg vil, ah det er noe av det beste med helgene! I kveld har jeg planlagt filmkveld i senga med litt hjemmelagd smågodt, noe som jeg har sett frem til hele uka. Jeg prøver så godt jeg kan å vente med godteri til lørdager, men det er jo utrolig vanskelig når jeg er sjokoholiker, haha! Jeg har vært utrolig flink til nå, selv om jeg av og til har lyst til å cheate. Men resultater kommer dessverre ikke hvis man jukser..  Her er iallefall kveldens godbiter! :)


Kjempeenkelt! ♥ Bananskiver med økologisk peanøttsmør inni og mørk sjokolade på topp. Jeg valgte å sette de i kjøleskapet en stund slik at sjokoladen stivnet. Sunt og godt!


♥ Me and my workout buddy! Svett og happy!

BTW! Albumet "Alive" til Jessie J er utrolig grei å trene til! ;)

 Molly-Melissa


hits