FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER TRENING OG KOSTHOLD

Skrevet: 30.03.2010 23:29
Nå har jeg nettopp sett filmen VEGAS. En film som handler om tre fosterbarn som ikke har det så veldig bra. Filmen vises fra et fosterbarns perspektiv, som jeg syns er utrolig bra! Denne filmen er veldig nært det som faktisk er i virkeligheten, sorg, tro,  håp,hat, skuffelser, vennskap og kjærlighet.  
Denne filmen vil jeg anbefale på det høyeste! Jeg gir den 6
Når man ser filmen, forstår man utrolig mye av hva disse ungdommene og andre ungdommer i samme situasjon opplever og gjennomgår .  se filmen og du forstår ! 

Fordi at jeg er fosterbarn, så syns jeg det er flott at det finnes en film om dette. Jeg kjenner meg igjen i noen situasjoner, å det føles litt godt at jeg ikke er alene. Det er langt fra flott å være fosterbarn å bo vekk fra foreldrene sine,  men når jeg ser denne filmen, så ser jeg at jeg har det faktisk utrolig bra der jeg bor. Mange har det verre enn meg, det unner jeg ingen. 

-Molly-Melissa x-<3
Skrevet: 30.03.2010 20:26
Etter jeg hadde laget videobloggen, så oppdaget jeg at det hadde kommet inn noen flere spørsmål. Her er svarene på de:

fra: <3 meg u know

 

Hva skjedde med deg å Martin? 
-Det er et veldig godt spørsmål, det skjedde så mye, så.. :S

Hvordan beskriver du deg selv?
- Lita, søt, snill, omtenksom, beskjeden, rar.... kanskje flere ord?

Vil du si hvem du liker?
-Ehm.. definer "liker" , som jeg sa i videoblggen så liker jeg mennesker for hvordan de er, men jeg er ikke forelsket... 

Er du flink på skolen?
-Haha (A) jeg er sånn passe flink. jeg har ikke de verste karakterene, men jeg har ikke 6'ere.. 

Har du flest joggebukser eller ola bukser?
-Ola bukser :D

Hva vil du bli?
-Hva jeg vil bli? litt vanskelig å si.. jeg har alltid ønsket å bli artist, men jeg vet ikke helt.. jeg tenker også litt på psykolog, men hvem vet? det finner jeg ut av etterhvert ;D

Ser du på Paradise hotell?

-Ja! klart jeg gjør det ^^ 

Kjenner du moren til tanta til faren til søstra til venninna til naboen til mammaen til tremeningen til faren til tanta til mannen til søstra til eieren til det siste dyret du så? :D
-Sorry, det gjør jeg ikke :P

Skjønte du den?
-Jeg er ikke dom ;P

Når du sier navnet mitt forsvinner jeg, hvem er jeg? eeeeelns
-Hvem vet? 

Jeg har 30 kr, det er 2 mynter, men den ene mynten er ikke en 20kr, hvordan går det?
-Kanskje den andre mynten er en 20kr ? ^^

I en by i Texas har 5% av befolkningen hemmelig telefonnummer. Hvis du velger 100 vilkårlige telefonnummer ut av denne byens telefonkatalog, i gjennomsnitt, hvor mange av disse ville vært hemmelige nummer?
-Aner ikke jeg ^^ må nesten spørre mattelæreren min  (a)

Si den morsomste vitsen du vett :D
-Jeg kan ingen morsomme vitser, jeg kan bare gamle, tørre og kjedelige vitser.. 

Vell, det var alle ^^ 

-Molly-Melissa x-<3Skrevet: 30.03.2010 15:24
380522-1-1269955469668.jpg
Nå er jeg i Lofoten og koser meg:) det er deilig med ferie! -Molly-Melissa x-<3Skrevet: 29.03.2010 12:18
Når jeg var nede i stua i sted, så kom fosterfaren min hjem med en eske, han hadde vært å handlet, og jeg måtte bare le! Eid!

Hehe (a)   Hva syns du?

-Molly-Melissa x-<3Skrevet: 27.03.2010 20:17
Hei hei. Nå er den en stund siden jeg skrev noe her, så jeg tenkte jeg måtte gjøre noe med det.
I det siste så har jeg ikke gjort så alt for mye (som vanlig), men i helgen så har jeg vært medhjelper på en leir på skolen, koselige unger som var der =)
Jeg har dessverre ikke  vært så mye sammen med Miriam som jeg ville, men det får jeg nesten ta igjen etter påsken =)
På mandag skal jeg til Lofoten (HJEM) og jeg gleder meg kjempe mye! Nå har jeg ikke vært der på over 3 måner, og det er ALT for lang tid, så det blir koselig!
Bort her ifra, og få litt fri kommer til å bli kjempe godt! Skal nok blogge litt når jeg er der også , så da blir det litt info om hva jeg gjør og hva jeg ikke gjør... =)
Påska er på vei, så da må man vell finne fram påskepynten og dukene og pynte litt. Så gleder jeg meg jo selvfølgelig til Påskeegget jeg får hos påskeharen :D 

På Torsdag hadde hele skolen tur-dag!  
Torsdag morgen klokken 08.00 var jeg utenfor huset til Miriam og bare ventet på at hun skulle på tatt på seg skiene sine, slik at vi kunne begynne dagens store trim. De andre fra 5-10 klasse skulle gå fra skolen, men fordi at jeg om Miriam bor så nært der vi skulle være, så gikk vi en snarvei, som 1-4 også skulle ta litt senere. Jeg og Miriam var de første som kom fram til Melen, der vi skulle være. (Melen er et lite "fjell" som er i Sørvågen, der jeg og Miriam bor). Så vi fant oss et utrolig fint sted å sitte, og tråkket ned litt snø med skiene våre, og satte oss ned og spiste frokost. Det var så utrolig godt å sitte ute i den hvite snøen, med den varme sola mitt i ansiktet vårt, og spise hver vår vaffelkake med brunost, som jeg hadde tatt med. Vi var framme ved melen klokken 08.35, bare 25 minutter etter vi hadde begynt å gå fra Miriam sitt hus. Vi kunne se noen andre komme gående ,rundt om klokken 09.00. Ganske treg hva? (A) Neida, det var egentlig utrolig godt å være der litt før alle andre, og bare sitte der å slappe av før vi skulle grille og leke i snøen. 
Vi gikk tilbake litt over klokken 12.00, så vi kom hjem lenge før skolen egentlig var slutt, men hvem kunne være sur for det? Her er noen bilder fra turen! :D

Iselin og Molly på ski. På tur hjem igjen 
Vi sitter å venter, og ser ingen!

Ut på tur, aldri sur! 

Her tar vi bilder :D
Miriam la seg ned og slappet av til de andre kom..

Utrolig dårlig bål :S

Stoppested. Vi er aller først :D

Ha en GOD PÅSKE!!! :D

-Molly-Melissa x-<3Skrevet: 24.03.2010 21:30
Svar på spørsmålsrunden =) 

-Molly-Melissa x-<3Skrevet: 23.03.2010 18:50
380522-1-1269366645107.jpg
Jeg og miriam er ute og går før kirkens nødhjelp:) har dere støttet aksjonen? -Molly-Melissa x-<3Skrevet: 21.03.2010 20:54
Hei bloggen. Jeg har ikke skrevet så mye i det siste, har ikke orket ...
Jeg har ikke vært i det rette humøret, ikke at jeg er det nå heller, men syns det var på tide å skrive noen ord..
Kulturkvelden ble kjempebra, og forestillingen dagen etter også! Det  er utrolig godt å være ferdig med det nå.
Bare gleder meg til å komme på skolen i morgen og gjøre skolearbeid. Har en engelskstil å innlevere til torsdag, så jeg skal nok bruke litt tid på den framover nå. 
Det blir bra å komme tilbake til de vanlige ukedagene på skolen, har så mye i tankene nå som jeg vil legge vekk en stund, så det blir godt å gjøre noe annet :)
De siste dagene har jeg ikke gjort så mye... Var hos Miriam i går og så en film sammen med henne ^^ Kjempekoselig! 
I dag har jeg bare vært inne og ikke gjort noe spesielt, bare hørt på musikk og gått i ring rundt i rommet mitt. Flott søndag, sant? Nei... Jeg skulle egentlig vært en tur ute å gått på ski i sola, men kom meg aldri så lang at jeg orket det...  Kanskje i morgen? 

Men nå hadde jeg tenkt å ha en liten spørsmålsrunde, det du kan spørre meg om alle mulige spørsmål. Uansett hva, skal prøve å svare så godt jeg kan =)
Den forrige spørsmålsrunden svarte jeg ikke på fordi det var så lite spørsmål, men denne gangen så skal jeg svare på videoblogg =)

Noe du lurer på eller vil spørre om? =)


-Molly-Melissa x-<3Skrevet: 18.03.2010 15:46
Hei bloggen.  
I dag har vi hatt generalprøve på skuespillet til i kveld. Er litt spent på om vi får det til^^
Ungdomstrinnet har skuespill fra " røverne i kardemmomeby" og jeg skal være med på hip hop gruppa og så skal jeg være lærer sammen med flere andre ^^
Det blir kjempegøy! 
her er noen bilder fra bak scenen på generalprøven og tidligere på skolen i dag! :

et stort stygt øye, og underlivet tell en gutt x)

Janne som sin karakter 

Molly i sin karakter.. :S (Jeg bruker ikke briller til vanlig)

Skriver kanskje senere.. byeybye

-Molly-Melissa x-<3Skrevet: 17.03.2010 20:47
Hei! i går var jeg hos Miriam og vi måtte jo finne på noe å gjøre, så vi gikk på youtube, fant fram sangen : single ladies av Beyonce, og så etter den og danset selv. her er resultatet av hvordan det ble med Miriam :D

De gale har det bra! :D

-Molly-Melissa x-<3Skrevet: 16.03.2010 14:53
Jeg hadde lagt meg ned under den varme dyna og satt på litt musikk på mp3'en min.
Basshunter som spilte, og de var virkelig fengende også!

Så begynte jeg å synge, ikke samme sang som jeg hørte på. Så jeg slo av mp3'en min og fortsatte å synge på noe helt ut av det blå, men noe som er så nært mitt hjerte også...
Fordi at jeg er så flink til å glemme det jeg synger, så tok jeg fram en helt ny blokk, og begynte å skrive det jeg hadde sunget. 

Da jeg begynte var klokken muligens 10.35, og jeg fikk det så utrolig godt til! Jeg har hatt skrivesperre en god stund nå, så det var godt å få dette til! =)
Sangen var ikke så kjedelig som mine bruker å bli, men denne er det mange som forsto hva jeg mente. Jeg var så stolt når jeg la fra meg blokken og la meg ned i senga igjen for å sove. Jeg sovnet med en gang, og det er ikke vanlig. En så fin natt har jeg ikke hatt på lenge! :D

Liker du å skrive musikk?

-Molly-Melissa x-<3Skrevet: 15.03.2010 21:20
For bare 15 minutter siden ropte fostermoren min på meg, og jeg måtte komme ned for hun ville snakke med meg.
Hun har vært i byen hele dagen og shoppet på salg. Når jeg kom ned trappen og inn i stuen pekte hun på en stor pose fra en sportsbutikk, og jeg bare gliste.
Jeg åpnet posen, og trakk opp en helt ny all-værs-jakke, noe som jeg hadde ønsket meg. Men det mønsteret og fargen, UTROLIG! Jeg bare elsker jakken allerede. Er jeg heldig eller er jeg heldig? Var ikke den Utrolig fin?!

Bruker du å bli glad for små ting som skjer i hverdagen? Det gjør iallefall jeg. Hvert minutt, og hver detalj gjelder<3

-Molly-Melissa x-<3Skrevet: 15.03.2010 15:27
Det er utrolig hva man kan finne på når man er sammen med vennene sine, men når man er alene så er det ikke slik. 
Har du noen gang tenkt det du også? Kanskje du har lagt merke til at når du er helt alene så føles det ut som at du er det eneste menneske på jord? Eller at du føler at du er inne i et lite, lukket og kaldt  rom, og at bak den lukkede døren, er det fullt av mennesker som ikke vil snakke med deg , eller leter etter deg. 
Jeg hadde denne følelsen i dag. Jeg har to venninner som jeg er så utrolige glade i, men i dag så var det bare den ene jeg fikk ordentlig kontakt med. Begge jentene mine går på samme skole som meg, og jeg møter dem hver dag med mindre at noen skulker.. Og det at den ene venninna mi ikke så på meg når hun snakket til meg, gjorde meg lei meg. Jeg forsto med en gang at noe var galt. Hun sa at det ikke var noe, men det vet jeg at det var... Det er litt vanskelig å få vite hva det er når jeg ikke vill tvinge det ut av henne, det gjør meg bare til en dårlig venninne, så jeg har et lite ønske om at hun skal fortelle meg dette <3
Jeg er utrolig glad i vennene mine, og er kjempe redd for å miste dem.
Fordi jeg vet, at jeg er utrolig heldig som har de, og om jeg mister de, så fortjener jeg virkelig ingen verdens ting!

Jeg er så utrolig glade i dere!<3 lu ;*

Har du noen venner du ikke kan leve uten?

-Molly-Melissa x-<3Skrevet: 14.03.2010 16:32
Vell.. i dag så har jeg ikke gjort stort. våknet klokken 08.40 og sto opp rundt 10.30.
Alt jeg har gjort i dag er å ligge i senga mi å se på tv, høre på musikk, spise, og sist men ikke minst; Tatt bilder av meg selv :S  her er resultatet av litt kamera-kos og redigering:

Fake a smile, maybe?
Øynene mine...

Meg på gulvet. 

Redigerte Miriam også<3

Hvordan har din helg vært?

-Molly-Melissa x-<3 

Skrevet: 13.03.2010 18:17
Heeeeeiiii. 
Sortland-tur med  bestejenta mi i dag. Det var koselig. Vi hadde med oss ei jente også, ei som Miriam har i dansegruppa si, så vi løp rundt i butikker for å finne klær til henne =)
Jeg kjøpte meg ikke så mye... litt sminke, og sånn påskeegg ting :D
Her er noen bilder av det vi har gjort i dag =) :
Søt kjole sant? Vill ha en slik!

NAM!

 Sjampo, Balsam, egg, boller, brus <3

Minimodell :D


Liker dere Påskeeggene? 

-Molly-Melissa x-<3
Skrevet: 12.03.2010 20:00
Heihei Bloggen. =)

Sløv dag på skolen i dag....  Ingen øvelser til kulturkvelden, og alt var bare kjedelig. Lærerne sto ved kateteret (som  vil si ved siden av pulten min, har pult helt fremst) Og bare snakket i ett sett om andre verdenskrig og synet til et menneske. 
Så når skolen var ferdig, ble jeg hentet og vi dro til fostersøsteren min og spiste middag... Spiste ikke så mye, og det legges veldig godt merke til! Jeg har gått rundt i huset i hele dag og lett etter mat som er god å spise, men det var aldri noe godt jeg fant.
Så nå sitter jeg her og spiser Vafler, og drikker vann, og skal kose meg med en film nå snart.
Så jeg sier bare: God Helg Alle Sammen! <3


Det ser ikke så godt ut på bildet.. men det er det ^^


-Molly-Melissa x-<3Skrevet: 11.03.2010 20:04
Vell.. hva kan jeg si?  Jeg bare ELSKER å ta fram sminken min og bare gjøre noe sykt... Her er to av mine resultater denne uken :S
Ehm... ikke særlig fint? :S   De nede ble litt skremt når jeg kom....

Liker du å gjøre noe sprøtt?

-Molly-Melissa x-<3Skrevet: 11.03.2010 18:06
Hei Bloggen min!<3
I dag har det vært en fin dag syns jeg. På begynnelsen av skoledagen så hadde vi Engelsk og gym, men fordi at jeg er så flink til å glemme gym tøyet mitt (skjer veldig sjelden) så, da ble det ikke gym på meg... vell.. Jeg og Miriam tok en volleyball og sto å sentret litt mens de andre i klassen prøvde å fokusere på å holde balansen. 
I tredje time kom en mann fra Vesteråls-kraft for å overrekke den store pengesummen til den ene halvdelen av klassen. Vi som satt å så på ble litt misunnelige, fordi vi ikke kom på bildene... men, vi tok litt bilder vi også: 
 Fra høyre: Miriam, meg, Janne<3 love yah!<3

Mine jenter<3

En kan jo ikke si nei til litt kos i friminuttene? (A)

Her er halve klassen og pengesummen =)

Og resten av oss... ikke helt i glad-humør. Det kom to journalister  fra to forskjellige aviser!

Lisbeth smiler og er glad.. tro hvem hun tenker på ? (A)

Cecilie er ikke så fornøyd... 

3000,- til oss =)


Vi har en lærer på skolen som er kjent for en ting: HAN SETTER FRA SEG KAFFEKOPPEN OVER ALT! 
(kontaktlæreren til Janne og Kunst & Håndverk læreren vår). Så i dag så fant jeg en kaffekopp i trappeoppgangen til lærerværelset... Jeg bestemte meg med en gang for å kalle dette bildet for: "Den forlatte Kaffekopp".

De tre siste timene hadde vi øving til kulturkvelden... og det ser ut som om alt går framover, å det er et godt tegn! =)

Jeg er i godt humør i dag og skal nå ned å mekke meg litt mat.... Blir ikke noe ordentlig middag fordi noen er borte,noen vill ikke ha mat... og jeg tar det jeg liker best av allt: "gjørp".. Vell, det er det fosterfaren min kaller det for, fordi at det er bare mye mat oppi en liten boks. Egentlig heter det Spetti! Og det er nam! 
Har du noen gang smakt denne retten? Likte du det? 

-Molly-Melissa x-<3Skrevet: 10.03.2010 17:39
Heisann bloggen! :D 
Jeg orker egentlig ikke å skrive så mye, så det blir for det meste bare bilder.
I går var jeg sammen  med Janne, hun ble med meg hjem, og ikke lenge etter dro vi på gitarøvelse som vanlig. Hun dro hjem rett etter det så jeg dro til Miriam  =) Hadde det kjempegøy med musikk, film, og mye annet tull vi fant på.
Vi ble litt sultne, så dette var resultatet av gårsdagen: 


 vi tok bilder i dag av oss selv... noe til en kunst og håndverk oppgave. 

Var hun ikke søt ? :D<3Miriam skulle til bestemoren igjen så hun følgte meg halve veien hjem :DBare mye mye mye snø i går! 

Nå sitter jeg her med gitaren på fanget mitt, forsterkeren på full guffe, og jeg prøver å skrive en ny sang :D 
Jeg vet hva den skal hete, og melodien er på plass, men, nå er det bare teksten som mangler.
Jeg har jo blitt spurt om meg kunne opptre på skolen dagen etter påskeferien fordi det skal være et seminar på skolen? Med 8-10 klasse fra skolen jeg går på, og 8 klassen fra Myre... så jeg aner ikke hvilke sang jeg skal spille, så jeg skriver heller en ny en og bruker nok den! =)

Skriver du sanger?

-Molly-Melissa x-<3Skrevet: 08.03.2010 14:26
Heihei bloggen. <3
I dag så har det vært en skoledag med mye forskjellige ting. 
De tre første timene hadde vi vanlig skoledag med ny-norsk, historie og fysak. 
De tre siste timene hadde vi øving til kulturuken. Jeg skal spille en av lærene, hun jeg og Miriam bruker å sitte barnevakt for =) Så jeg skal synge noen greier, som kan bli veldig morsomt.
Vi var bare noen få' på skolen i dag, så den gruppen jeg var med i som skulle øve på sangen om lærerne,  ble fort ferdig med det vi skulle gjøre, så jeg og Miriam gikk til kunst og håndverk og hjalp til med å lage kulisser. Det var utrolig morsomt egentlig, med maling og utskjæring.  Hele kulturkvelden har temaet "Torbjørn Egner", og ungdomstrinnet skal ha om de tre røverne i Kardemomeby. Dette kan bli morsomt! Andrea har bursdag i dag, og fylte 14 år. Hun går i klassen under meg, men hun er en søt å snill jente som er morsom å tulle med =) Så gratulere til henne!

På fredag var jo klassen på Sortland og besøkte Vesterål-kraft (bedriften) , og hadde omvisning og alt der.... Rett før vi dro igjen så svarte vi på et spørsmåls-skjema og i dag fikk vi resultatet. De hadde aldri hatt et så stort resultat der før, og den ene delen av klassen min (den delen jeg ikke var på) hadde 13 av 13 rette! Og da kom på førsteplass. Og min del av klassen fikk 12,06 av 13 rette, så vi kom på andreplass. Så klassen vant 3000 kr til klassekassen!  VI EIE Myre, Sortland, Holmstad og Bø- skolene! :D

Det er kvinnedagen i dag også. Så gratulere til alle andre jenter der ute! 
Jeg må bare ta opp noe som vi lærte på skolen i dag: For hver hundrelapp en mann tjener i jobben sin, så tjener kvinne bare 75 kr! Jeg liker virkelig ikke denne forskjellsbehandlingen mellom kvinner og menn!
Det burde være likestilt, fordi noen ganger er det faktisk kvinner som jobber hardere enn menn i forskjellige tilfeller. Det at de skal straffet fordi at de er kvinner er bare dumt.
Er du enig med meg? 
-Molly-Melissa x-<3Skrevet: 07.03.2010 13:57
Hei bloggen. 
Helga er snart slutt og jeg er i full gang med å være sammen med den beste jenta i verden<3 
Fredagen så var jeg på konfirmasjons-undervisning og etter det satt jeg barnevakt hos de samme som på onsdag (hvis du leser lenger ned så finner du ut av hvem er er). Der hadde jeg og Miriam det kos sammen! Vi spiste pizza (som du ser lengre ned) , og hun var så søt og laget noe på pizzaen min før hun serverte den til meg: 

Lørdag (i går) så var jeg hos Miriam jenta og så film.  ikke hvilken som helst film, men en film jeg har villet se LEENGE.
Twilight New moon! Jeg likte den filmen virkelig godt... og jeg må jo si at Jacob (Taylor Lautner) er sykt fin!
Mens vi så filmen, så koste vi oss med riskrem som Miriam hadde laget, og saltstenger og gulerot som vi dyppet i dipp og spiste, Utrolig godt!  
På hjemturen så skulle Miriam samme vei som meg fordi hun skulle til bestemoren sin, så satt hun på sparken min, så jeg fikk trimmet litt samtidig =) Så når jeg kom hjem så var jeg så varm og full av energi, så jeg ante ikke hvor jeg skulle gjøre av meg...  Men godt var det å få løpe litt. i dag skal jeg bare sitte inne å varme meg mens jeg hører på den sterke og kalde vinden og det grå og våte regnet utenfor vinduet mitt. 

Har du hatt en fin helg?

-Molly-Melissa x-<3

Skrevet: 05.03.2010 22:13
380522-1-1267823615704.jpg
Nå er jeg og Miriam barnevakt igjen. Og vi har fått pizza og mye godteri som vi koser oss med når vi ser på norske talenter på tv2. klem fra Miriam Og Molly-Melissa x-<3Skrevet: 04.03.2010 17:05
Hei Boggen. Jeg har ikke blogget så mye i det siste, så jeg skal fortelle litt om denne uka så langt.

Mandag var første dag på skolen etter vinterferien, og en veldig fin dag egentlig.
Jeg hadde ikke vært i så godt humør på LENGE! Så jeg bare elsket å være tilbake på skolen å være sammen med mine to gulljenter Miriam og Janne<3  Senere den dagen gjordte jeg ikke stort. Fordi at jeg hat vært uten pc i vinterferien, så ble internettet prioritert den dagen.
Tirsdag så ble Janne med meg hjem fra skolen. Tirsdager er våre faste "Janne og Molly dager", fordi vi har gitar-øvelse sammen litt senere på dagen. Det var så utrolig koselig å sitte i hver vår stol å snakke om hva vi har gjort i vinterferien, og andre slags mulige ting som vi liker å snakke om. Det meste går jo ut på gutter og slike ting.
Senere dro på Gitarøvelse og hadde det kjempegøy. Følelsen av å høre din egen gitasr spille i høytalerne er helt nydelig!
Jeg og janne spillte gitar og sang i mikrofonene, og gitarlæreren vår satt seg ved slagverket og spilte i takt med oss. Det var utrolig kult å ha flere instrumenter med i sangene. Vi som bare er vant meg stemmene våre og gitarene, så dette var en flott opplevelse som vi liker godt!
Vi tok noen biler når vi satt å ventet på at gitartimen skulle begynne, så det ble noen rare og stilige bilder syntes jeg!


Onsdag (i går) var vi på en utstilling på biblioteket på Myre, og lærte litt om Norge under andre verdenskrig. Jeg syntes egentlig at det var utrolig lærerikt! Det å få høre hva andre har opplevd, og hvordan det var i deres øyne, er fantastisk å høre på. Jeg liker jo ikke kriger og våpen og slik, men når man får vite det av mennesker som har opplevd andre verdenskrig, så er det mye mere spennende enn å lese det i en bok der etterkommere av menneskene som opplevde krigen skriver.
Senere så satt jeg barnevakt sammen med Miriam jenta mi hos ei lærerinne som vi liker veldig godt! Så da satt vi dær og studerte forskjellige ting på internett mens vi spiste godteri og koste oss. Skulel trodd det var lørdag jo :ONår jeg kom hjem i 22.00 tiden, så stupte jeg i seng, og sovnet bare noen timer senere. Jeg er så flink at jeg glemte å sette på vekkerklokken, så jeg forsov meg.
Og når jeg nevner det, så er vi over på dagen i dag (Torsdag).
Dagen på skolen i dag var egentlig litt kjedelig og lite gøy.
Læreren vår har funnet på noe nytt nå. Fordi han vet at det er mange som tar bilder med mobilen sin, i timene, så har han bestemt seg for å ta frem en lilla liten "kurv" som alle skal legge mobilene sine ned i når timen begynner. Der skal de ligge til timen er over og det blir friminutt, så får vi mobilene tilbake. Jeg syntes egentlig det er en fin løsning, fordi da trenger ikke timene å bli forstyrret av mobiltelefoner eller noe annet som ødelegger klasse-miljøet mer.
På slutten av dagen så hadde vi mat og helse. Der laget vi fiskekaker, og desert. Jeg var så heldig og fikk oppdraget å lage deserten. Husker jo aldri hva den heter når jeg skal forklare noe, men det var rødsaus til :O Og det forteller deg jo SÅÅÅÅ mye.... hmm...
Har et bilde, så du får se, og kanskje du vet hva det er ?  =)Ellers når jeg ser på uken i sin egen helhet, så har det faktisk vært en kjempe fin uke =)

Hvordan har din uke vært? :D

-Molly-Melissa x-<3
Skrevet: 03.03.2010 16:57
Hvis du skulle ha en kjæreste, hvordan skulle han vært?
(Ikke at du vil kontrollere han) men, hvordan er drømmetypen din?


Min "Drømmetype" er en som er snill og grei, omsorgsfull og sikker på hva han gjør.
En som er forsiktig og romantisk, helst ikke av den klønete typen. 
En som alltid vil være der når du trenger han, og kan stole 100% på. En som jeg ikke trenger å passe på hva jeg sier eller gjør når jeg er sammen med han, en han gjør ting enklere.
En JEG ville gjort alt for og elsket for hva han er, og ikke brydd meg om hva alle andre sier om han. 
For min drømmetype skal være seg selv, og ingen andre, UANSETT!

Hvordan er din drømmetype? Fortell meg i kommentar-feltet =)
Da blir jeg glad! ^^-Molly-Melissa x-<3Skrevet: 02.03.2010 14:56
Hei bloggen. Nå er Janne her igjen, og vi har det utrolig kos! 
Vi sitter her å snakker om alt mulig rart og hører på musikk og overdøver musikken med latteren vår (a)

På skolen i dag så få vi en film de tre første timene; Hipp Hipp hora het den. Vi har et sånn lite problem med klassemiljøet vårt, så vi skulle se den for å kanskje forstå mere av problemet til klassen.
Ikke lenge siden jeg så den filmen hjemme, så jeg fikk inn stoffet to ganger, like greit det =)
Så nå har vi inngått noen få "regler" i klassen; Vi skal si hei til alle som kommer inn i klasserommet hver dag. og si hade når man går for dagen. Og vi skulle oppføre oss fint og heller gi komplimenter enn å si noe stygt. Så i dag har jeg og Miriam gått rundt på skolen, og når vi møtte noen, så hilste vi på de. En må jo være snill utenfor klasserommet også :D

Nå skal vi snart på gitarøvelse, så jeg blogger litt senere =)

-Molly-Melissa x-<3Skrevet: 01.03.2010 17:51
Gå inn på denne linken og vinn ONEPIECE, kjempe enkelt! =)
http://helenevjk.blogg.no/1267461596_her_kan_du_vinne_onep.html#comment

Jeg syns de er kjempesøte og har veldig lyst til å vinne en av denne søte jenta: 


-Molly-Melissa x-<3
Skrevet: 01.03.2010 17:30
Hei bloggen.
Når jeg snakket med pappa i går, så fikk jeg vite at farmor har bursdag i slutten av uken. Så jeg bestemte meg for å skrive et brev til henne. Ikke bare det, men så har jeg laget noen få' bordkort til konfirmasjonen min som jeg ble fornøyd med =)
Temafargene er allerede bestemt, og de ble jo selvfølgelig Rosa/ Lilla og svart.
Brevet til Farmor<3

Kosesokkene mine må jeg alltid ha<3

Bordkortene =)'
Hva syns du om kortene ? 

-Molly-Melissa x-<3


hits