FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER TRENING OG KOSTHOLD

Skrevet: 08.02.2015 23:41

God kveld kjære lesere. Nå er det en stund siden sist jeg har delt noe her på bloggen. Jeg tenker jeg skal starte litt forsiktig og se om jeg er klar til å komme ordentlig tilbake. 

Jeg tenke at jeg skulle starte med et lite innlegg om drømmer. Er det noe jeg er virkelig god til, så er det å drømme. I det siste har jeg følgt litt med på reisekontoer på Instagram, blogger som inneholdt reiser og opplevelser, og ble virkelig forelsket i Hawaii etter å ha følgt med på bloggen til Voe. Å oppleve verden og få nye erfaringer, oppleve fantastiske land, byer og kulturer er noe jeg har drømt om lenge. Tenk å bruke et helt år til å reise rundt i verden? Etter å ha tenkt litt, og lest om forskjellige steder og opplevelser har jeg funnet steder i verden jeg ville vært på til forskjellige tider. Hadde kontoen vært fylt opp med penger innen august måned, hadde jeg lett tatt meg et nytt friår bare for å oppleve og leve! Her er noen av stedene jeg kunne tenkt meg å oppleve så snart som mulig!

 

Valentinsdagen i Los Angeles. 
USA er det ultimate stedet å være på Valentinsdagen. Amerikanerne kan å feire kjærligheten. Los Angeles er drømme-destinasjonen denne dagen.Oppleve Hawaii om våren. 
Hawaii er mest sannsynlig fantastisk året rundt, men siden andre steder er på sitt fineste om høsten, er det fint å utnytte våret til et vakkert sted som Hawaii. 

Paris i juni. 
Europa er varmt i juni, som passer bra når man ønsker å sitte i parken under Eiffeltårnet for å se lysshowet om kvelden. 
Feire 4 Juli i USA.
Tenk å få oppleve USA's nasjonaldag i USA! De feirer på en helt annen måte enn vi feier 17 mai!


Nydelige Barcelona i August.
Åh! Jeg må være ærlig å si at jeg har vært forelsket i Barcelona helt siden jeg så filmen "The Cheetha girls" på Disney Channel for over 10 år siden! Jeg elsker gampe bygninger, arkitekturen og den herlige følelsen jeg får av å bare se bilde av byen. Hit MÅ jeg iløpet av livet!


Italia i september/oktober.
Fins det noe vakrere enn klart blått hav, hvite bygninger, fantastisk arkitektur, historie og de fantastiske  stedene Italia har å by på? London i juletider.
Julerush, vakker julepynt i gatene, og ordentlig julefølelse. Tenk å ta juleshoppingen i London? Ja, takk!Nyttårsaften i New York City.
Det er ingen hemmelighet at jeg er veldig fascinert og interessert i å oppleve USA.. Den ultimate og mest fantastiske opplevelsen i USA, må være å oppleve New York City på nyttårsaften. The Ball Drop, opptredene og stemningen. Det må være fantastisk!


Har du noen steder i verden du drømmer om å reise til, og hvorfor? 

 Molly-Melissa


hits