FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER TRENING OG KOSTHOLD

Skrevet: 28.02.2014 00:21

Heihei flotte lesere! Jeg vet at det er mange av dere som nyter vinterferie nå, og kanskje har noen allerede hatt den? Iallefall, det er spesielt slike ting jeg savner ekstra mye fra det å gå skole, mye ferie! Siden jeg ikke har ferie nyter jeg litt bilder på nett fra steder jeg drømmer om å reise til. Jeg har tidligere lagt ut blogginnlegg om mine drømmedestinasjoner, men jeg syns det er vanskelig å blogge om slikt! Det er utrolig vanskelig å velge ut bare noen få steder som jeg deler med dere, når jeg egentlig har lyst til å reise jorden rundt. Jeg elsker å reise og å se fantastiske steder. Skulle gjerne tatt et friår bare for å reise rundt og oppleve steder, kulturer og historier. 


♥ Jeg har utrolig lyst til å gå på den kinesiske mur.  ♥ Tenk å gå inne i tårnet i Pisa!

♥ Se pyramidene i Egypt med mine egne øyne. ♥ Bade i Dødehavet.


♥ Mopedtur rundt øya Santorini.  ♥ Kjenne brisen fra Niagara Fossen.

 Er det fler enn meg som drømmer om steder som dette?  Fortell meg steder du vil reise til! :)

 Molly-Melissa 
Skrevet: 27.02.2014 00:01

Heihei! For øyeblikket ligger jeg i senga med en kopp med Camille-te, Sex and The City på tv og diverse shoppenettsider på nettleseren. Jeg savner å gå inn i en butikk og faktisk finne noe jeg virkelig har lyst på! De siste månedene har jeg dessverre ikke brydd meg så alt for mye om hva jeg har kledd på meg. Som frisør må man forvente at klærne kan bli fulle av hår og farger, som betyr at man alle helst velger bort en bedre klesstil. Jeg gjør i alle fall det, siden jeg er ekspert på å grise hårfarge, spesielt bleiking på klærne mine, skikkelig uheldig altså! Jeg gleder meg til sommeren, feriedager og varmere vær. For tiden ser jeg ikke vits i å handle nye klær, så jeg gleder meg ekstra mye til å shoppe når sommeren nærmer seg, da passer det seg bedre med pumps, kjoler og penere klær! Her er noen ting som frister for øyeblikket! :)

Btw! Skulle prøve en gammel shorts jeg brukte mye av i fjor, for å se hvordan den passet meg nå. For å si det sånn, så har trening og bedre kosthold virkelig gitt resultater! Spennende! :)


  Molly-Melissa

 
Skrevet: 24.02.2014 00:56

Heihei! Endelig har jeg satt meg ned for å redigere litt bilder og oppdatere dere om uken min. Har hatt en kjempegrei uke! På tirsdag fikk jeg ordnet litt opp i ettervekst-situasjonen min, noe som virkelig var på tide :) Onsdag gikk jeg opp fra å være Trainee til Junior frisør, som betyr at jeg jobber litt mer selvstending, noe som er litt skummelt, men også veldig spennende! Torsdag var min Day off, som betyr en god dose Gossip Girl, selfies og chill. Fredag var jeg ute med kollegane mine, utrolig koselig å gjøre noe sosialt etter jobb. Vi hadde vunnet en konkurranse hos en restaurant, så da fikk vi gratis Tapas og Cava. Kjempehyggelig! Lørdag gikk til jobb og en herlig kveld hjemme med taco. I dag har jeg vært i max søndagskoma, har sovet og sett Gossip Girl om hverandre. Er utrolig deilig å ha dager man kan slappe ordentlig av og bare nyyte det uten å tenke på noe annet!  Snakkes etterhvert! :)

-Btw. Oppdaterer Instagram litt oftere enn jeg oppdaterer bloggen, så følg meg gjerne der!   Mollymelissas :)


Hair done - Utsikt over Trondheim - Selfie 
 

Ute med gjengen :)


Lørdag: After workout-pic og Taco.

 

 Molly-Melissa

 
Skrevet: 18.02.2014 20:44

Hei dere! Jeg har en utrolig dårlig uvane når det kommer til småsnacks. Jeg er sulten hele tiden, eller rettelse; jeg trenger å tygge på noe hele tiden. Det er utrolig lett å kjøpe litt sjokolade, potetgull eller annet usunt til akkurat disse øyeblikkene. Det er utrolig lett å kjøpe det usunne uten å tenke over at for. eks frukt er like godt å småspise på! Jeg er blitt veldig glad i Vaniljekesam med eplebiter, med bittelitt 70% sjokolade på toppen. Et mye sunnere alternativ enn potetgull og annet snacks. NAM 

  Molly-Melissa
Skrevet: 16.02.2014 16:58

Pizza er alltid populært, i alle slags former, smaker og størrelser. Pizza trenger ikke å være Grandiosa eller fra Peppes for å være godt, du kan også lage en god OG sunn pizza selv hjemme. Jeg har aldri før lagd en sunn pizza, så det var utrolig gøy å finne ut av at det ikke var så vanskelig som man skulle tro. Kjempemorsomt å ekspirmentere litt med saus og fyll! Slik ble min pizza:

Deig:
♥ 3,5 dl Havregryn
♥ 2,5 dl Fullkornshvetemel
♥ 2,5 dl Vann
♥ 1/2 pakke tørrgjær
♥ Litt salt 

Fyll:
♥ 1/2- 1 boks Tomatpurre og/eller 1/2- 1 boks Pesto
♥ 1 pakke Kyllingfillet
♥ 1 Squash
♥ 1/2 Paprika (Rød eller Gul)
♥ 6-8 Cherrytomater
♥ Litt ost til topping


Slik gjør du: 
♥ Bland sammen det tørre til deigen, og tilsett deretter lunket vann. Arbeid godt med deigen.
♥ Du kan la deigen heve til dobbel størrelse, eller bare rulle den ut med en gang.
♥ Jeg valgte å legge tomatpurre på halve pizzaen og pesto på den andre halvdelen. Dette velger du selvfølgelig selv!
♥ Ha så på stekt kyllingkjøttdeig.
♥ Legg til slutt på grønnsaksfyllet og ost.
♥ Stek ved 225 grader i ca 15 minutter.
 

 Molly-Melissa
Skrevet: 14.02.2014 21:40

Hei kjære lesere! Jeg håper alle har en kjempefin dag i dag! Det har vært så utrolig herlig å se all kjærligheten som har vært i dag. Har snakket med flere som har planlagt date og alt, så utrolig søtt! Jeg elsker valentinesdag, syns det er fint å ha en dag der man kan gjøre noe ekstra spesielt for hverandre og vise at man virkelig bryr seg om noen (selv om det er fint å gjøre dette hvilken som helst annen dag i året, men likevell). Dagen er kanskje skikklig klisje, men av og til er det godt med litt klisje også! Jeg har smilt utrolig mye i dag, blir så varm i hjertet når jeg hører og ser kjærlighet, (haha) men det er fantastisk å se på!  Selv har jeg hatt treningsdate med en venninne og nå sitter jeg klar i senga med kosekær på, Ben & Jerry's iskrem og en fin kjærlighetsfilm på Netflix. OG til alle andre single der ute, vi får krysse fingrene for neste års Valentinesdag! :D


Jeg har faktisk lagd "Valentinsdagboller", litt sunnere enn vanlige hveteboller, prøvde å lage hjerteform på de, haha :D

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 13.02.2014 01:02

Heihei! Hvordan har dere det? I morgen har jeg fri fra jobb, som betyr at det blir deilig å sove litt lengre enn vanlig! Når jeg endelig står opp blir det å spise en god frokost, noe som jeg gleder meg til. Jeg spiser utrolig sjeldent frokost, noe som er veldig dumt siden det er et veldig viktig måltid... Det er noe av det beste med fridagene; å ha tid til frokost. Etter frokost blir det en tidlig treningsøkt på gymmen, er så deilig å trene når det er lite folk der, da slipper jeg å vente på at apparatene skal bli ledige. Jeg beklager at det blir mye snakk om trening og mat, men det er utrolig morsomt nå som jeg endelig tar det mer serriøst og faktisk ser resultater! Jeg har lagd en liten collage av inspirasjon og motivasjon til trening og bedre kosthold. Noe jeg elsker å se, er progresjonsbilder. Er utrolig mye av det på nett, og det gir virkelig motivasjon til å fortsette. Jeg tar selv progresjonsbilder, og det er utrolig morsomt å se tilbake på hvordan jeg så ut for noen måneder siden, og hvordan jeg ser ut nå. Det er så gøy å se at det faktisk skjer forandringer!

 

 Molly-Melissa


 
Skrevet: 12.02.2014 00:34

God kveld dere! Jeg stikker bare innom for å gi dere tips til morgendagens middag! Her om dagen oppdaget jeg en oppskrift på pakken til Kyllingkjøttdeigen, og da ble jeg inspirert til å prøve noe nytt (nytt for meg, haha), nemlig kyllingkjøttboller! Jeg prøvde meg litt frem og ble kjempefornøyd med resultatet! Jeg fikk også rester som jeg har fryst til en annen gang, kjempesmart spesielt hvis du er student eller hybelboer! :)  Oppskriften gir mange kjøttboller, supert å ha i fryseren til en travel hverdag.

Du trenger:
♥ 1 Pakke Kyllingkjøttdeig
♥ 1/2 Paprika
♥ 1/2 Løk
♥ 2 Fedd hvitløk
♥ 1 Chili
♥ 2 ss Olivenolje
♥ Salt og Pepper


Slik gjør du:
♥ Hakk opp paprika, løk, hvitløk og chili i små biter og bland sammen.
♥ Bland inn Olivenoljen og deretter kyllingkjøttdeigen.
♥ Ha i litt salt og pepper for å få bedre smak. Trengs ikke så mye!
♥ Lag små baller av kjøttfarsen og stek på stekepanne til skorpen blir gylden.

Voilà! Kjempegode og sunne kjøttboller!

 Server med en god salat og litt fullkornspasta av eget ønske. Molly-Melissa
Skrevet: 10.02.2014 00:44

Hei og god natt alle dere? Det er natt til mandag, og min vanlige rutine er å bruke den første timen av natten til planlegging av uken framover. Akkurat nå er jeg igang med listen og middager for den kommende uken, noe som alltid er vanskelig! Jeg bruker også å planlegge mandagens treningsøkt, elsker å komme på trening og vite hva jeg skal gjøre av øvelser. Nå som det også er lønningstid er det alltid litt godt å "vindushoppe" på internett, og selvfølgelig ende opp med å bestille ting som jeg kanskje ikke har sååå mye bruk for, haha. Jeg beklager at jeg er utrolig dårlig til å oppdatere bloggen, men denne helgen har det vært deilig å bare slappe av. Jeg planlegger flere blogginnlegg allerede, så det blir noen oppdateringer iløpet av uken som kommer. Håper alle får en super uke! :)

 


Neglepleie Lysere tid Selfie på gymmen Omelett med kylling, paprika og Squash.

 

  Molly-Melissa
Skrevet: 07.02.2014 23:36

Heihei! På tide å kose seg litt ekstra? Til helgen er det deilig å slappe litt ekstra av, og nyte et godt måltid. Ofte tenker man at et godt måltid også er et usunt måltid, men heldigvis kan man gjøre en vri på oppskrifter! Siden jeg elsker å lage mat fra bunnen, er det enklere å bestemme hva man ønsker og ikke ønsker å ha i maten sin. Jeg har lenge brukt ferdigpakker fra Toro når jeg skulle lage lasagne, men så innså jeg endelig at lasagne kan smake enda bedre uten å jukse. I min oppskrift har jeg valgt å bruke litt pastaplater, slik at man ikke føler at man ødelegger hele Lasagneopplevelsen.
 
Du trenger:

♥ 1 pakke karbonadedeig
♥ 1 halv Løk
♥ 2 Hvitløksfedd
♥ 1 boks Tomatpurrè
♥ 1 boks Hakkede tomater
♥ 1 Squash
♥ 1 Boks Cottage Cheese
♥ 3-4 Lagagneplater
♥ Litt ost til topping 


Slik gjør du:
 Først steker du karbonadedeigen i en panne. Deretter tilsetter du hakked løk og hvitløk og lar det bli litt gyldent.
♥ Bland inn tomatpurrèen og boksen med hakkede tomater. La det surre i noen minutter.
♥ Bruk en ostehøvel eller lignende for å lage "pastaplater" av squashen. (Den er erstatter for pastaplatene). 
♥ Nå skal du legge ting lagvis: Kjøttsaus, Cottage Cheese, Sqash. Du kan også legge ett lag med pastaplater hvis du ønsker det. Avslutt med litt ost på toppen.
♥ Stek midt i ovnen på 200 grader i ca 35 minutter.

Server gjerne med salat og brød! :) 

 Molly-Melissa
Skrevet: 05.02.2014 20:00

God onsdag alle dere! Jeg er litt sein med bloggingen, og henger litt etter når det kommer til ting som skjer, men det får så være. Siden meningen med bloggen er å fortelle om livet mitt i Trondheim, er det jo greit å ha noen innlegg som faktisk er om det. Helgen som var hadde jeg frihelg, og brukte da litt av lørdagen min til å se meg litt mer rundt her i byen. Jeg har lenge ønsket å dra opp til Kristiansten Festning, siden jeg har hørt ryker om en kjempefin utsikt! Fram til nyttårsaften ante jeg ikke hvor festningen lå, men det fant jeg ut da siden det er der de fleste i byen samles for å se på fyrverkeriet.
På lørdag tok jeg meg en liten joggetur dit, og det var utrolig forfriskende å stå i vinden og se ut over byen. Siden man fort kan bli litt desorientert om stedene og veiene i byen, var det perfekt utsikt til å få klart opp i hvor ting ligger iforhold til hverandre. Jeg elsker at festningen ligger litt i høyden og har den utsikten den har. Et perfekt sted for å trekke litt luft og bare slappe av. Mitt mye favorittsted i byen! 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 04.02.2014 19:17

Noen dager elsker jeg å lage et mer komplisert middagsmåltid, men andre ganger er det også deili å gjøre noe litt enklere. Proteinpannekaker med Cottage Cheese, Jordbærsyltetøy og Blåbær er et sunt og godt alternativ. Proteinpannekakene har jeg kjøpt på fitnessbutikk, men fås sikkert kjøpt på internett også! Denne gangen valgte jeg å prøve Cottage Cheese til pannekakene. Cottage cheese har jeg faktisk aldri smakt før, og jeg kjenner jeg kanskje må venne meg til å spise det, pga konsistens og smak. 

 

Retten er utrolig mettende!
 Molly-Melissa
Skrevet: 01.02.2014 12:07

Hei alle dere!  Nå sitter jeg her og nyter frilørdagen min med Ellen Gegeneres på tv og frokost i senga! Det er så utrolig deilig å kunne våkne tidlig selv om jeg har fri, for da slipper jeg å gå glipp av en kjempefin dag!  Planen i dag er å ta en liten joggetur ute, når jeg endelig kommer meg ut av sengen... Litt senere tenker jeg å lage en sunn Lasagne som jeg er veldig spent på! Oppskrift kommer etterhvert her på bloggen. Siden det er lørdag, også kalt juksedagen min, så skal jeg lage sjokoladefondant. Jeg elsker sjokolade og jeg har virkelig forelsket meg i sjokoladefondant, det smaker utrolig mye bedre når jeg lager noe selv, speseilt når jeg får det til!  Jeg håper alle får en super dag, og nyter helgen like mye som jeg skal! :)  Blogges senere!

 


Frokost: Vanlijekesam med flerkorn, banan og blåbær.


Den siste uken har jeg lagd forskjellige nye middagsretter som har vært kjempegode, utrolig deilig å spise sunn mat!

 

 Molly-Melissa


hits