FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER TRENING OG KOSTHOLD

Skrevet: 17.01.2016 21:58

Hvis det er et ord jeg tror vi mennesker bruker mye, så er det ordet "håp". Vi mennesker er enkle. Vi strever alltid etter mer enn det vi har,selvfølgelig av forskjellige grunner. Vi ønsker å oppnå noe, prestere, kjenne på spesielle følelser, gjøre vårt beste, og mest av alt har vi et håp om at det vi ønsker oss vil gå i oppfyllelse. Jeg tror på at det er noe som kalles for en skjebne. Hvis noe er ment skal skje, skjer det, er det ikke mening at noe skal skje, skjer det ikke. Men det er jo lov til å håpe, ikke sant? Jeg tror vi mennesker sammenligner oss ofte med fantasier, Tv-serier, kjendiser og de tingene vi har på avstand. Jeg tror også at mange av oss kan oppnå det vi ønsker oss, men kan vi alle oppnå våre drømmer? Jeg har en teori om at uansett hvor mye man jobber for noe og strever etter drømmen, er det skjebnen som avgjør om det blir suksess eller ikke. Selv mener jeg at jeg står på hele tiden for å oppnå mine drømmer, til tider legger jeg mer vekt på noen drømmer og mindre vekt på andre. Tror jeg at drømmene mine kommer til å gå i oppfyllelse? -Jeg vet rett og slett ikke, men det er jo lov til å håpe, ikke sant? 

I år har jeg laget meg en krukke som jeg skal legge en lapp i hver dag hvor det står stikkord fra dagen min. De dagene som er ekstra gode skal lappen være rosa, de dagene som er dårlige skal lappen være grå. De resterende dagene skal lappen være hvit. På lappene står det også tallet på hvilken dag det er i året. Når året er omme vil det være 366 lapper i krukken min, jeg kommer forhåpentligvis til å se mange rosa lapper som gir meg et håp på at fremtiden kommer til å bli bra. Fordi det er lov å håpe, det er viktig å håpe, og jeg tror de fleste av oss trenger det, håp er det som har fått meg videre i livet. 

 

♥ Molly-Melissa
Skrevet: 01.01.2016 23:45

Den første dagen i det nye året vil jeg bruke til å se tilbake på det året som har vært. Et år består oftest av 365 dager, 52 uker og 4 årstider. 2015 besto av hele 53 uker og bare 3 årstider, da sommeren nektet å komme som bestilt. Et år består også ofte av oppturer, nedturer, ferieturer, ute-dager, inne-dager, venner, familie, arbeid, latter, tårer, opplevelser, nye og gamle veier, og veldig mye mer. Mitt 2015 inneholdt mye mer enn jeg hadde trodd. Jeg startet året med å søke skole etter inspirasjon jeg fant på jobb, deretter bestilte jeg billetter til årets happening; Barcelona, drømmen. Jeg tok deretter med meg kjæresten på sommerferie til nord, og hadde en stressende sommer da vi skulle rekke innom alle. Etter sommeren begynte jeg på skolen og innså tidlig at fritiden forsvant. Vi dro til Barcelona og hadde fantastiske opplevelser der. Så kom julen, og jeg feiret endelig igjen med pappa og lillebror etter hele 9 år, julen kunne ikke blitt bedre.
   Året inneholdt mange gode og nye opplevelser, på noen måter var 2015 et godt år, men psykisk sett var 2015 et drittår. På grunn av 2015, vet jeg at 2016 blir mye bedre, for når man har en grunnmur og byggeklosser blir det enklere å bygge seg oppover. 

 

2016 består av 366 dager, 52 uker, og forhåpentligvis 4 årstider. Jeg ser frem til hver eneste dag, og jeg bestemmer meg i dag for at det nye året skal bli mye bedre enn det forrige! God nyttår, alle sammen.


♥ Molly-Melissahits