FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER TRENING OG KOSTHOLD

Skrevet: 28.01.2014 20:06

Siden starten av Desember 2013 har jeg vært mye flinkere til å tenke over hve jeg spiser. Samtidig som jeg begynte å trene, var det enklere å kjøpe sunnere mat og spise bedre. Før gikk det mye i kjøttdeig, pizza og annen ferdigmat, noe som gjorde meg slappere og mindre motivert til både jobb og andre sosiale ting etter jobb. Nå spiser jeg veldig mye kylling, diverse grønnsaker og frukter, samt lager middag fra bunnen. Selv om det er litt kjedelig å lage mat til bare meg, er det da deilig å lage en stor porson slik at jeg har mat flere dager, som gjør matlaging verdt det. 

Jeg er absolutt ikke blitt helt nazi når det kommer til å telle kalorier, for det gjør jeg ikke. Målet er ikke å gå kraftig ned i vekt, bare å få et sunnere kosthold og livsstil uten at jeg skal ta for hardt i. En gang i uken har jeg "juksedag" da jeg spiser litt usunt, noe som er en super motivasjon gjennom uken hvis jeg blir ekstra godterisyk! Også hvis jeg spiser med andre, så nyter jeg det ekstra godt hvis maten ikke er av det sunneste, det ska være lov å kose seg uten å tenke for mye på fitness :) 

Fremover kommer jeg til å vise dere noen av rettene jeg lager. Jeg kommer da til å legge ut oppskrift (jeg er veldig flink til å finne oppskrifter fra andre steder og endrer dem). Under ser dere et lite utvalg av mine middagsretter, kommer alltid på noe nytt og spennende å lage! Syns matlaging er kjempespennende, spesielt når jeg får det til!

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 24.01.2014 22:03

Hei på dere!  For en uke siden da jeg var innom Kicks fikk jeg med meg en prøvepakke fra Clinique som jeg forelsket meg i! Dagen etter dro jeg tilbake for å få produktene i en størrelse som kunne vare en stund. Jeg har lenge tenkt på å kjøpe ordentlige produkter til ansiktet, og nå var det virkelig på tide! Siden huden min er litt fet og raskt blir glinsende, er det vanskelig å ha kontroll på huden uten ordentlige produkter. Denne 3-step skin care serien fra Clinique har virkelig hjulpet meg! Step 1 som er såpen, fjerner sminken utrolig godt! Step 2 er en rens som fjerner urenheter, og dreper kvisene mine! Step 3 er en fuktighetsgivende dagkrem som gjør at huden min får den fuktigheten den trenger, uten at huden blir fet. Kicks har et supertilbud nå med store flasker til en super pris! Nå har jeg supre produkter i en lang tid fremover, og jeg elsker at huden min er blitt så fin! Anbefaler virkelig denne serien til dere som er plaget med litt problemhud! :)
 Molly-Melissa

 

 

 
Skrevet: 23.01.2014 21:39

Hei på dere! Nå prøver jeg igjen å få i gang bloggingen. Poenget med bloggen da jeg startet igjen i fjor høst, var å oppdatere om hvordan livet som lærling i en ny by var, det har jeg vært elendig på! Jeg har blogget ett innlegg annenhver måned, det er ikke noe å skryte over dessverre. Nå har jeg endret litt på designet, header får komme etterhvert hvis jeg får bloggingen til! Grunnen til at jeg har vær dårlig til å sette av tid til bloggen er egentlig fordi jeg har alt for lite å blogge om. Det er stort sett det samme hver dag: Stå opp, dra på jobb, trene, spise og sove. Det er ikke det mest spennende å lese om tenker jeg! Av og til kjøper jeg nye produkter som jeg syns er gøy å tipse om, men ender opp med å glemmer å skrive om det...  Fra nå av planlegger jeg å blogge litt om middagsretter (som ikke inneholder ferdigmat), hud og hårprodukter, litt inspirasjon og drømmer, og ellers hverdagslige ting jeg tenker kan være spennende å lese om. 

Jeg håper virkelig at dette med blogging tar seg fort opp igjen, jeg elsker å se tilbake på gamle innlegg og det å ha forskjellige ting samlet på et sted!  

 
 

 

 Molly-Melissa


hits