FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER TRENING OG KOSTHOLD

Skrevet: 07.06.2015 13:22

Hei dere! Jeg blir ofte spurt hva jeg lager eller spiser når jeg ønsker å kose meg litt. Jeg har jo en ganske sunn og aktiv livsstil som gjør at jeg ikke spiser ferdigmat, kaker, snop osv fra butikken. Jeg er også veldig glad i lage mat og kaker fra bunnen av, som gjør at jeg har prøvd meg litt frem for å finne sunnere alternativer. 

Det er ofte mye sukker, hvetemel, tilsetningstoffer osv i vanlige bakevarer og mat generelt. I dag skal jeg vise dere noen eksempler på hvordan man kan gjøre en sukkerbombe om til et litt sunnere alternativ. 

 

Sjokoladekjeks  Original oppskrift: HER

Ingredienser

 5 dl Siktet Hvetemel ------------- Speltmel
 2,5 dl romtemperert smør------ Vita hjertego
 2,5 dl sukker ---------------------- Sukrin
 2 romtempererte egg
 1 ts vanlijesukker
 1 ts natron
 1ts salt
 200 gr god sjokolade ---------- 70% eller 86% sjokolade 


1. Bland sammen romtemperert smør og sukrin med mixmaster. 
2. Bland inn egg i røren.
3. Bland Speltmel, natron og salt sammen i en annen bolle. 
4. Hell litt og litt av melblandingen i smørblandingen, og bland.
5. Hakk opp sjokoladen i grove biter og bland inn i deigen.
6. Legg 1 toppet ts på en bakeplate om gangen.

Jeg har byttet ut hvetemel med spelt, Vita Hjertego som smør, sukker med sukrin og vanlig sjokolade med 70%. Smør er nok den vanskeligste ingrediensen å fjerne. Jeg har prøvd med olivenolje også men røren blir da for rennende.  Kjeksene er kjempegode!  

Vaffelkake

Når man lager vaffelkake er det ofte mye hvetemel, sukker og smør, dette bytter jeg ut med andre ingredienser. Jeg følger egentlig aldri en oppskrift når jeg lager vaffelkake, jeg blander sammen og sper ut med melk hvis det blir for tykt. De er alltid kjempegode! :)  

Ingredienser:

 1 dl Havregryn 
 2 dl Havremel eller Speltmel
 1-2 ts Steviosa
 litt salt
 1 ts bakepulver
 1-2 ss Proteinpulver, jeg bruker Herbalife sitt.
 3-4 egg
 1 ss olivenolje
 Melk/ vann til å spe ut blandingen.

1. Bland alt det tørre.
2. Bland deretter inn egg, olivenolje og melk. 
3. Stek og la hvile litt før du nyter vaflene dine med bær, pålegg eller det som måtte passe.


Jeg har ikke mel, sukker eller sjokolade liggende i kjøkkenskapene mine, som gjør det enklere for meg å ikke bruke produktene. Jeg har byttet alt ut med Speltmel, Havremel, Havregryn, Sukrin, Sukrin Gold, Steviosa, Sukrinmelis, Mandelmel osv. 

 

Senere kan jeg lage et innlegg om hvordan velge et sunnere alternativ for middagsretter. 

 

Ønsker alle en flott søndag  
 Molly-Melissa
 
Skrevet: 15.10.2014 09:17

Det er mange ting jeg syns er viktig når jeg skal trene. Ting som for eksempel behagelige klær, rette produkter både før, under og etter trening, oppvarming, energi osv, men jeg får aldri en god treningsøkt uten bra musikk. Jeg har mange spillelister med treningsmusikk, men jeg må ofte skifte ut mange av låtene siden de fort blir kjedelige. Jeg syns treningsmusikken skal ha en god rytme, og skape en stemning for ekstra motivasjon man ikke har andre steder. Her er noe av musikken jeg liker å trene til.
Booty - Jennifer Lopez ft. Iggy Azalea
 


M.F.P.O.T.Y - Cher Lloyd


Overtime (Vicetone Remix) - Cash Cash

 


I will never let you down - Rita Ora

 


Change your life - Iggy Azalea

 

Har du noen låter du må høre på under trening?

 Molly-Melissa
Skrevet: 12.10.2014 20:28

Hei dere! Nå er helgen snart over og en ny uke venter. Jeg har begynt å like mandagen nå, rett og slett fordi en ny uker betyr en ny start. Hvis den første dagen i uken er bra, er sjansen større for at resten av uken blir bra!

 

I morgen skal jeg våkne klokken 06.00, spise en god og blodsukkerstabil frokost i form av en shake, og ved siden av har jeg en kjempegod urte-te som gir meg en oppkvikkende følelse. Deretter blir det jobb og trening. Jeg passer hele tiden på at jeg får i meg nok mat slik at jeg fungerer bra, og at maten er balansert slik at jeg holder ut lengre. På trening har jeg det gøy med en venninne, slik at treningen ikke føles så tung og kjedelig. Før jeg starter uken min, bruker jeg alltid å ha litt hjemmespa på søndagskveldene for å friske meg opp litt slik at jeg føler meg klar for en ny uke. I dag planlegger jeg også å ta meg tid til litt Medisinsk Yoga hjemme på gulvteppet for å slappe ordentlig godt av før natten kommer. Utrolig deilig!   - Her er litt inspirasjon for den kommende uken. :)

  

Blogges :)  

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 02.09.2014 22:39

 Nå som jeg har kyssesyken og ikke har lov til å være aktiv, har jeg lite å ta meg til og ikke så mye jeg har lov til. De første ukene av kyssesyken bruke jeg for det meste dagene til å sove, være kvalm, spise is pga. utrolig vondt i halsen, se tv uten å ha lyden på, ha hodepine og spise Ibux som om det skulle vært godteri, noe som ikke minner om noe spesielt spennende liv. Jeg raste ned i vekt til min forskrekkelse, siden jeg veldig godt visste at det var musklene mine som forsvant.

 Jeg vet at når jeg får klarsignal fra legen om at jeg er frisk, så er jeg tilbake igjen. Jeg ser hvordan kroppen min reagerer nå som den ikke får den næringen eller aktiviteten den er vant til å få. Når legen forteller meg at jeg kan begynne å trene igjen, så går startskuddet for meg, for da skal jeg virkelig gi sats og gjøre mitt beste for å få tilbake den gode rutinen jeg hadde. Jeg savner virkelig å trene, og tanken på at jeg må starte sakte og forsiktig når jeg får starte igjen, gjør meg utrolig rastløs. Jeg vil raskest mulig tilbake til der jeg var, jeg vil ikke vite at jeg har gått glipp av over en måned med trening. 

 

 

Jeg gleder meg til å komme tilbake til den gode livsstilen igjen. Jeg gleder meg til å kunne trene, ha lyst på god og blodsukkerstabil mat, løpe turer, ha fremgang med treningen min, bli sterkere og gladere. Jeg savner virkelig energien min. Nå skal jeg prøve så godt jeg kan å forberede meg litt til startskuddet mitt går, jeg håper det blir enklere da.Nå er det litt kjedelig for meg å tenke på trening når jeg vet jeg ikke får lov enda. Jeg prøver å glemme det litt. så kan jeg heller glede meg over det når jeg er tilbake igjen. Nå skal jeg bare slappe av, ta det rolig og håpe at jeg snart er frisk igjen. Det er planen!

 

 

 

Blogges :)

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 26.08.2014 16:24

Heihei! Siden jeg er syk, har jeg god tid til å gjøre ting jeg ellers ikke har så god tid til. Jeg er rolig og lite aktiv dag ut og dag inn, og av og til er det godt med et lite avbrekk fra tv-skjermen med How I met your mother og alle de andre seriene som går. Så i dag har jeg kost meg med litt vindushopping via Internett, og funnet mine favoritter på Getinspired.no. De har utrolig mye som frister av flotte godsaker. Det er utrolig deilig å kunne få enda flere treningsklær i samlingen, spesielt nå som vi har en ny sesong med nye farger og litt kjøligere temperatur. Selv om jeg ikke kan trene på enda en god stund, får jeg mye glede og inspirasjon til enda bedre innsats når jeg kan starte igjen. Her er noen av treningsklærne jeg ønsker meg!Har dere noen favoritter innenfor treningsklær dere anbefaler? 

 

 

Blogges ;*

 Molly-Melissa
Skrevet: 07.08.2014 23:49

Hei dere! Nå er jeg bare enda mer gira på høsten enn jeg har vært! I går morges var jeg i et møte der høstens treninger og Herbalife eventyr ble planlagt, kjempespennende! Enda mer spennende er at jeg skal få delta som hjelpetrener for å lære litt og få erfaring, gøy! Det er en super gjeng som er igang med dette, så at det kan bli noe annet enn et flott eventyr! Da møtet var over, ble det en liten runde i butikkene før jeg tuslet hjem i regnværet. Jeg tror ikke regnværet var til noe hjelp med tanke på at jeg håper på å bli frisk snart. Den siste uken har jeg kjent at jeg brygger på noe, håper bare det ikke blir en skikkelig omgangssyke. Men koste hva det koste vil, så skal jeg på gymmen i morgen, håper jeg...


Gårdagens antrekk. Jeg liker den nye jakken min utrolig godt! Fra New Yorker.

Ellers var jeg på langtur i bymarka tirsdags ettermiddag. Utrolig deilig å ha litt cardio ute i skog og mark, deilig for sjelen! Siden jeg har fått meg enda en løpepartner, blir øktene litt tyngre enn når jeg og venninnen min løper. Hege er perfekt å kose-jogge med siden vi har samme tempo, men derimot nå som jeg løper med en fra det andre kjønn, blir jeg pushet hardere og kjenner det i bena flere dager etterpå. Håper det hjelper på kondisen min da! :))


Getting stronger! 

Og dere! For å endelig prøve å bli litt mer voksen, bestemte jeg meg for å lage fisk til middag her en dag... Jeg må være ærlig å si at jeg i utgangspunktet ikke like fisk, som er en stor skam siden pappa er fisker. Jeg kan ikke lage fisk, men fant litt inspirasjon på nett og fikk det faktisk til sånn noen lunde.. Det var faktisk ikke så verst! Kanskje det blir mer fisk fremover? Da blir pappa glad vet jeg! :)

 

Nå skal jeg ta meg en paracet, se en avslappende film og prøve å bli frisk. Utrolig kjedelig å være syk! Blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa

 
Skrevet: 05.08.2014 13:20

God dag dere!  Gårdagen brukte jeg til å rydde og vaske leiligheten, det føltes som en hel treningsøkt når sola stekte inn vinduet. Legday ble det også i varmen, men guri så deilig det er å være tilbake på gymmen! Når man endelig er tilbake etter tre uker uten styrketrening, legger man raskt merke til hvor mye en ferie kan ødelegge. Det er nesten trist å tenke på at det tar lang til å bygge muskler, men at det tar kort tid å miste dem igjen. Jeg krysser alle fingre for at musklene er tilbake om noen uker!

 

Som sagt hadde jeg legday i går, og det resulterer i at jeg reiser meg minst mulig fra stolen i dag. Jeg kjenner at jeg gruer meg allerede til cardioen i kvell, haha. Jeg tenke egentlig bare å komme innom her for å ønske dere alle en fortsatt fin dag, og håper dere har det bra! 

Slenger med noen motiverende bilder!

Blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 04.08.2014 10:00

God morgen!! Nå er jeg endelig tilbake i Trondheim etter noen uker ferie hjemme i nord. I løpet av ferien har jeg dessverre fått i meg litt for mye pizza, is og brødskiver, noe som jeg lett legger merke til! Jeg har heldigvis klart å få i meg Herbalife Shake, hatt noen treningsøkter ute både på land og i vann, og klart å stå opp tidlig nok til å få med meg dagene. 

I ferien har jeg også hatt tid til å være sammen med venner og familie, opplevd nye ting, vokst på ting jeg tidligere ikke har vært komfortabel med, hatt det gøy, og ikke minst hygget meg mye med flotte mennesker!  Nå som jeg er tilbake blir det ingen kjære mor når det kommer til trening og kosthold. Jeg har kastet siste rest av potetgullet mitt, har hatt min første økt på gymmen etter 3 uker uten, og er nå igang med ukas matplan! Back on track!


Restitusjon, balsam for sjela og rett og slett noen helt fantastiske dager på Helgeland med pappa og lillebror!

Frukt-date med min nydelige venninne Janne. Alltid noe spennende å oppleve med henne!!

Joggetur klokken 07.00 om morgenen! Eier verden når alle andre sover, ubeskrivelig!

En liten fjelltur i tåkeværet sammen med Janne er perfekt på en søndag!Girlpower!

Jeg er utrolig gira på denne høsten! Nå fremover blir det mye spennende som skjer, og jeg gleder meg til at alt starter! Jeg skal også kjøre på med bloggingen igjen, så fremover blir det inspirasjon, motivasjon, oppskrifter og mye annet! Dette skal bli den beste høsten noen sinne!! Jeg håper alle nyter de siste ukene av sommeren, og koser seg max! Selv har jeg tatt meg tiden til å være ute i sola, så endelig kan jeg skryte over at jeg har litt farge, haha! Ønsker alle en super start på uken!  Blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa

 

 

 
Skrevet: 08.07.2014 23:45

Har du lite energi til overs etter en lang dag med sommeraktiviteter? Har det blitt litt mye grillmat, iskrem og god drikke? Er det deilig å ligge på terrassen hele dagen? Her kommer jeg med litt inspirasjon og motivasjon til deg for å holde deg aktiv og fin i sommer!

 

♥ Husk å holde deg aktiv! En løpetur hver dag er mye bedre enn ingenting.

♥ Det er lov å kose seg selvfølgelig, det er jo sommer! Men husk at å få i deg nok sunt fett, sunne karbohydrater og proteiner :))

♥ Ikke stress. I ferien skal man ta det rolig. Restutisjon er viktig, men hvis det blir for mye kan effekten bli motsatt.

♥ Ha det gøy! Le, finn på mye gøy, vær med venner og familie og ha det hyggelig! Latter forlenger livet vet dere! 

♥ Tips! Lag en sunn og god shake med juice, bær, og andre godsaker. Fordel og frys i små isformer. Nydelig i sommer!

 
Husk at det ikke handler om å ha den fineste og veltrente kroppen, men å ha et kosthold som gjør at du føler deg bedre og har det bedre. Det du putter i deg på privaten, er det du viser i det offentlige. Kos deg mye i sommer, nyt de flotte dagene, iskrem er et must i sommersolen, men husk å tenke på kroppen din også   Ha en fortsatt fin sommer alle dere flotte mennesker :)

 

 

 Molly-Melissa

 
Skrevet: 16.06.2014 23:31

Heihei dere! Husker dere jeg har snakket om en 90 dager challenge? Tirsdag i forrige uke var ufordringen offisielt over. Hele tre måneder med fokus på et blodsukkerstabilt kosthold, bedre livsstil og generelt bedre liv er nå gjennomført. Jeg hadde satt meg forskjellige mål som jeg ville nå iløpet av de 90 dagene vi har holdt på med dette. Jeg har selvfølgelig sett på målene mine, og vært redd for at jeg ikke skulle klare dem, men når jeg tenker meg om, og nå har fått scannet meg så ser jeg jo at flere av målene er nådd! 

 

1. Redusere fettprosent og øke muskelmasse - Dette har jeg klart! 
2. Klare å følge en kostholdsplan, få i meg nok proteiner, fett og karbohydrater - Jeg er så glad i mitt nye kosthold! Jeg spiser mye mer, og rett mat enn jeg noen gang har gjort før. Kroppen min fungerer mye bedre og magen min har det utrolig bra iforhold til før.  3. Fortsette å trene 4-5 ganger i uken - Dette har jeg også klart å holde. Selv om jeg ikke har vært på gymmen hver dag i det siste, så har jeg brukt naturen mye!


 4. Bedre utholdenhet - Ja!! Endelig klarer jeg å løpe mer enn 100 meter før jeg stopper for å hive etter pusten. Utholdenheten er blitt mye bedre, og jeg er så utrolig glad for det!
5. Spise godteri bare på lørdager - Dette har jeg holdt veldig greit, bortsett fra en liten glipp i påska da det ble litt mer.
6. Få mer livsglede - Jeg har blitt kjent med fantastiske folk som gir meg utrolig mye energi og glede, og jeg har det utrolig bra sammen med dem. Glad jente!7. Føle meg vell og stolt i bikini - Selv om jeg har fett på kroppen, celulitter, null six-pack, osv, så føler jeg meg mye mer vell i bikini enn noen gang før. Jeg vet hva jeg gjør for kroppen min, jeg vet at den aldri har hatt det så bra før, som gjør at jeg er stolt over at kroppen min er i endring. Jeg har faktisk gått ned 10 kg siden sist jeg hadde på meg bikini (i fjor sommer), jeg syns at jeg har litt grunn til å føle meg vell i bikini!

8. Ta mer vare på meg selv og kroppen min - Jeg har en ny livsstil, godt kosthold, trener og tar vare på kroppen min! Har kroppen min det bra, så har jeg det bra! 

 

Før og etterbilde! Kroppen forandrer seg stadig, fra morgen til kveld er formen forskjellig. Bildene viser ikke stor forandring, de viser faktisk at det er mer fett på magen på dag 90 enn dag 1, men jeg har faktisk blitt tynnere rundt midjen. Mitt mål var ikke å se "perfekt ut", men å ha et sunt forhold til mat og kroppen min. Jeg har mistet litt fett siden utfordringen startet, noe som jeg ikke trodde jeg kom til å klare, så jeg jubler! Jeg er stolt over meg selv, og alle de andre som har deltatt i denne utfordringen, rett og slett fordi det er vanskelig å holde på i 90 dager i strekk, spesielt for meg som er nybegynner i dette.  Jeg elsker den nye livsstilen, og jeg elsker at kroppen min har det bra. Det er så godt at jeg kan gjøre en forskjell i min egen hverdag, bare ved å endre dagligdagse ting. 

 

Selv om de 90 dagene med utfordringen er over, blir jeg ikke å slutte med hva jeg har begynt på. Dette gir meg mye! Jeg har mer energi, overskudd, glede og ikke minst en gladere kropp. Selvfølgelig frister det litt med junkfood, og av og til tillater jeg meg selv å spise litt junk også. Jeg er jo tross alt fremdeles et menneske, det er vanskelig å være noe annet :)

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 29.04.2014 20:54

God kveld, lesere. Egentlig skulle jeg vært på MediYoga nå, men det var på tide å høre litt på kroppen min i dag. Tirsdagene mine er tyngre enn jeg er vant til, tidlig opp, skole, jobb og deretter bruker jeg å delta på utetrening og MediYoga etterpå, og ikke vært hjemme for i ti-tiden. Jeg har lagt merke til at kroppen min har fått et lite sjokk på tirsdagene. Da jeg gikk skole og sto opp tidlig, gikk jeg alltid rett hjem da skoledagen var over, og da brukte jeg ikke mer energi etter det. Nå starter jeg vanligvis dagene mine to timer senere enn den gang, og klarer å dra på trening etter jobb, selv om kroppen er litt sliten og trett. I dag var jeg veldig usikker på om jeg skulle dra på utetreningen, men da jeg kom hjem for å få i meg litt næring la jeg merke til at kroppen sa ifra. Vondt i hodet, kvalm og jeg duppa så raskt jeg la hodet på puta for å slappe av i 5 minutter. 

 

Jeg er blitt alt for hard mot meg selv. Når jeg er syk drar jeg på jobb, rett og slett fordi jeg ser på det som skam å ikke møte opp. Det samme gjelder treningen. Kroppen trenger restitusjon på samme måte som den trenger mat, så i dag tok jeg meg rett og slett en dag fri. Å gå fra å være kjempe lat og sofagris, til å være aktiv og bruke mye energi er ikke så enkelt som jeg hadde håpet på. Jeg skulle ønske jeg ikke gikk glipp av Yogatimen, men noe må man dessverre ofte. Yogatimene er alltid så fantastiske! Får ta meg et lite kvarter med lit yoga her hjemme, bare for å få slappet ekstra av :) Det er deilig det 

 


Etter en liten dupp var det på tide å få i seg etterlengtet næring. Proteinpannekakene mine er blitt en favoritt! :))

Lagde meg også en kopp god kakao av Laktosefri melk, bakekakao, Sukrin og Sukrin gold. Nam!

Jeg har også fått skikkelig NAMNAM på ananas og druer, ah må ha!  

Det ble dessverre bare en liten oppdatering fra meg i dag, men det blir nok bedre etterhvert! Jeg håper alle har det fint, og har tenkt litt på hva jeg skreiv i det forrige blogginnlegget mitt. Dere er alle fantastiske ♥ Blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 16.04.2014 11:51

God dag lesere! Siden jeg er blitt så glad i å trene, så blir det vanskelig å holde seg unna i ferien. Det er litt dyrt for en liten uke på treningssenter hjemme, så da bruker jeg det jeg har for hendene, altså naturen! Vi har en perfekt liten plass ute jeg har sett meg ut at jeg skal trene på. Det blir selvfølelig ikke hardtrening når det ikke er vekter inkludert, men det er faktisk bedre enn ingenting! :) Her er min lille plan. Ellers håper jeg på å få gå litt turer i skog og mark, og løpe en del turer med den nye hunden vår! :)

 Aktiv skal jeg iallefall være! Blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa 
Skrevet: 10.04.2014 17:37

God dag, kjære lesere! Hvordan har dere det i dag? Jeg har en kjempegrei dag til nå! Siden jeg har fri på torsdager, nyter jeg senga litt lengre ut på dagen, noe som er helt herlig! Jeg sto opp rundt 12.30, fikk i meg litt næring, fiksa meg og dro på trening. Det er utrolig deilig å trene på dagen, siden det er så lite folk der akkurat da, og at jeg har mye mer energi enn på kvelden! I dag hadde jeg legday, og jeg kan si så mye som at svetten renner på legday! Jeg er veldig glad i øvelser som beinpress, flere typer knebøy, markløft og øvelser med ball. Har dere noen favoritter for bein og rumpe?

 

Nå skal jeg snart på Tigi-kurs med jobben. Blir spennende å se og lære litt nytt. Blogges senere :))

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 06.04.2014 19:45

Jeg kan faktisk ikke tro at det er hele 6 måneder siden begynte å innse fakta. I begynnelsen av oktober 2013 gjorde jeg noe jeg ikke hadde gjort på lenge. Jeg stilte meg på badevekta og fikk da et lite sjokk da det sto 69 kg. Forstå meg rett, 69 kg er ikke mye, men med mine 161 cm i høyde betydde det faktisk at jeg hadde noen kilo mer enn hva som er sunt for kroppen. Jeg kunne forstå at vekta viste dette, siden jeg hadde spist bare junk fra sommeren startet. Jeg tenkte ikke så mye mer over dette. 

Jeg flyttet på hybel, begynte å gå til og fra jobb, spiste veldig lite mat og i begynnelsen av desember bestemte jeg meg for å begynne å trene. I julen da jeg var hjemme gikk jeg på badevekta igjen. Da viste den ca 62 kg. På to og en halv måned hadde jeg gått ned ca 7 kg. Jeg husker følelsen, den var bare helt fantastisk! 

I desember begynte jeg å lage meg middag fra bunnen av. Jeg byttet ut kjøttdeig med kylling, vanlig pasta med fullkornpasta, godteri på hverdager til bare lørdager, og brus med zero saft. Jeg spiste dessverre ikke ordentlig frokost, valgte bigbite til lunsj hver dag og spiste veldig mye brød.Bare på en måned hadde det skjedd mye.

I begynnelsen av mars fikk jeg høre fra en kollega om en kroppscanning hun hadde vært på, da ble jeg nysgjerrig og valgte å teste dette. Jeg fikk testet vekta, fett%, muskelstyrke osv. Jeg fikk også en behovsanalyse og lærte utrolig mye om hva jeg egentlig bør ha i meg iløpet av en dag. Jeg fikk vite akkurat hva jeg burde spise til de forskjellige måltidene, og hva jeg bør få i meg før og etter trening for en bedre restitusjon og et bedre resultat. Etter behovsanalysen har jeg vært veldig flink til å planlegge måltidene mine, og passe på at jeg får i meg nok av rett mat. 
Ca tre og en halv måned mellom bildene. 

Jeg har fremdeles mye å lære, og jeg trenger å bli enda flinkere til å få i meg nok. Jeg skal fortsette å trene, bygge muskler og gjøre så godt jeg bare kan. Planen er ikke å delta i fitness-konkurranser, men bare det å ha et sunt kosthold og en aktiv livsstil er mer enn nok å fokusere på for meg. Jeg føler meg utrolig mye mer sprekere og bedre enn jeg gjorde for 6 måneder siden! Dette kan jo bare bli bedre! :D

 

Jeg håper dere forstår at ting kan skje ganske fort når du først har startet. Dørstokkmilen min var ganske lang, men da jeg hadde vunnet over den gikk ting så mye bedre.  Nå skal vekta bevares, men fett% ned og muskelstyrken opp! Jeg kan ikke vente med å ta progresjonsbilde til sommeren, det skal bli så bra! :))

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 05.04.2014 18:59

Åh jeg elsker løpeturer! I dag er jeg utrolig overrasket over meg selv siden utholdenheten har vært utrolig bra iforhold til tidligere! Jeg løp også en ny rute i dag, det er så spennende å løpe en vei jeg ikke aner fører til. Å løpe den samme ruten hver gang kan bli ganske kjedelig i lengden, men det gjorde seg virkelig å være litt små-spontan og velge en annen vei. Haha, jeg gjør sjeldent noe nytt, så dette er jo litt stort for meg, må le av meg selv siden jeg er så sykt kjedelig i blant! Iallefall, spenningen var der, utholdenheten var forbedret, været var flott, skoene mine gir meg en super demping som jeg bare elsker, og løpeturen var fantastisk! Når jeg kjenner på det at løpingen er bra blir jeg så utrolig glad, så jeg løper rundt med et smil som en galning, og folk smiler tilbake, Elsk! Det er sant det som sies; smil til verden og verden smiler til deg, får jo en fantastisk følelse når det skjer! Dagen blir bare enda bedre! 


Nidelva, bildet tatt fra den gamle bybroa.

Elsker løpeskoene mine!

Bakklandet er som en egen liten landsby, glemmer helt av at jeg er i Trondheim! Utrolig koselig bydel!Joggetur-selfie må til. Alltid vakker på håret! 

Haha, smiler jeg! Det var utrolig godt å ha kort dag på jobb i dag, har fått slappet av og senket skuldrene, godt for kroppen!

Nå blir det middag og restitusjon med en god film, god helg alle sammen! :D

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 02.04.2014 13:25

Heihei! I begynnelsen av mars fortalte jeg om en Challenge jeg har valgt å delta i, kalt "Prosjekt meg". Denne utfordringen startet 10 mars og avsluttes 10 juni. For å delta måtte jeg sette meg noen mål, som jeg ønsker å oppnå innen disse 90 dagene er over. Siden jeg er ganske fersk når det kommer til et rett kosthold, scanning og trening, trengte jeg ikke å ha så alt for høye mål til meg selv. Vi er allerede fire uker inn i utfordringen og jeg syns det er både spennende og vanskelig! Jeg la ut et uklart bilde av målene mine i starten av challengen, men tenkte i dag at jeg ville dele dem med dere ordentlig. Nå kan også dere være med meg i prosessen, og se fremgangen på veien mot målene mine.

En uke før challangen startet og to uker inn i den. Shortsen er way too big, og magen blir bare bedre og bedre!

Det er så gøy å arbeide mot mine mål sammen med mange andre! Motivasjon og inspirasjon er det mye av blant deltagerne, og det er kjempe inspirerende! Som dere ser har jeg ikke et mål om å gå ned i vekt, det er det flere som har vært redd for. Fett% ned, muskelmasse opp! :)) Blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa

 

 
Skrevet: 27.03.2014 00:15

God kveld lesere. I dag har jeg tenkt å være litt mer personlig enn tidligere. Grunnen til at jeg velger å skrive om dette, er ikke for oppmerksomhet, men for at dere skal se at det er en person bak treningen og matlagingen. Kanskje noen av bloggleserne som har følgt meg en stund kan huske mine tidligere personlige innlegg, og forstår ting bedre enn andre. Jeg har lenge hatt behov for oppfølging av profesjonelle for at jeg skulle få livet til å fungere bedre. Det har ikke vært noe alvorlig på lenge, men støtten har vært utrolig god å ha etter livet mitt ble snudd opp ned i 2007. Etter jeg flyttet til Trondheim i høst har det vært vanskelig å få den "hjelpen" jeg er vant med å få, som gjør at jeg har måtte gjøre litt om på livet mitt. Trening og bedre kosthold har vært en liten redning for meg. Da humøret mitt og tankene mine mørknet, var det på tide å finne løsninger for at dagene skulle bli enklere å håndtere. 

 

Jeg startet med å tenke over hva som kunne vært med på å gi kroppen mer energi til å gjennomføre dagene mine. Jeg startet da å trene på gymmen, og oppdaget at bare det å ha noe annet enn livet å fokusere på gjorde underverker. Da jeg var på kroppscanning hos livsstilsklubben, fikk jeg også vite at jeg spiser alt for lite mat, og iallefall ikke rett mat. Bare det å få høre at kroppen min ikke får det den trenger, gjorde at jeg så enda flere løsninger. Etter at jeg begynte å trene og spise rett har ting blitt bedre. Workout Trondheim har også vært en stor hjelp. Bare det å få være sosial med en utrolig hyggelig og morsom gjeng noen ganger i uka, gir meg et utrolig godt humør som jeg ikke har hatt på lenge! Selvfølgelig kan ikke en bedre livsstil hjelpe meg med alle "problemene" mine, men det har vært med på å hjelpe litt, som er helt supert. Jeg er nå blitt forelsket i å trene og spise bedre, og jeg elsker å se progressjonen min, både psykisk og fysisk. Livet blir faktisk lettere når kroppen får det bedre. Jeg tenker klarere, stresser mindre og smiler mer. 


♥ Ordentlig mat er godt for kroppen! ♥ Progresjon fra juni 2013 til Mars 2014, som dere kan se har shortsen min blitt for stor, herlig!


Jeg går for tiden å venter på at oppfølgingen skal begynne, men å få brev om at ventetiden har blitt forlenget gjør at humøret mitt er i ubalanse. Nå ser jeg veldig frem til å reise hjem til påske. Å være med familie og venner som jeg kjenner og føler meg trygg på, blir en ganske fin opptur for meg. Jeg håper dere forstår litt mer om hvorfor jeg blogger en del om trening og kosthold. Jeg elsker å blogge, spesielt om ting jeg bryr meg om. Det å kunne dele mine oppskrifter, progresjon og meninger med dere er noe jeg virkelig liker! Det er kanskje noen som tror at trening og kosthold er noe jeg er blitt hektet på, bare fordi verden er blitt slik, men nå ser dere kanskje at jeg har flere grunner til hvorfor livsstilen min er endret. Jeg jobber både med mitt intre og mitt ytre, på flere måter. Og jeg elsker det!


♥ Tommel opp for trening! 

 

Jeg har nå lært at alt henger sammen, og at det er på tide å fokusere på meg og hva jeg trenger. Første steget til at jeg skal få det bra, er at kroppen min har det bra. Selv om jeg etterhvert må endre litt på livsplanene mine, så er det verdt det for at jeg skal få det bedre. Jeg gleder meg utrolig mye til at oppfølgingen skal begynne, slik at resten av prosessen kan starte. Det er så utrolig godt å vite at jeg har startet på nytt og lever nå et bedre liv. Jeg smiler bare av tanken på at en lysere tid er startet, og at den kommer til å bli lysere. Det er så herlig! :))

 

 Molly-Melissa 
Skrevet: 25.03.2014 23:03

God kveld kjære lesere! Hvordan er uken deres til nå? Dagen min i dag har vært som de fleste tirsdager for meg. "Ekstra" tidlig opp, tre timer skole med modeller og tegninger, jobb noen timer, og deretter utetrening med Workout gjengen! Det er en lang dag, men jeg elsker at dagen slutter med en utrolig sosial utetrening! Jeg hadde Legday i går, og kjente det ganske så godt på treningen i dag, med både cardio og litt rumpe- og lårøvelser. Gleder meg til i morgen, da blir trappa på jobb en stor challange. Haha, men deilig å kjenne det i kroppen at jeg har trent!   OG en stor takk til Leita som var fotograf for meg i dag! :))

Solskinn og skyfri himmel i dag, deilig! 

Denne gangen var hovedaktiviteten kanonball, kjempemorsomt! Ble man truffet, fikk man strafferunde, genialt!

Utrolig deilig at været kunne holde seg sånn i dag, perfekt til utetrening! Strafferunde til meg!  Gøy å få flere øvelser inn i èn aktivitet!

Det er flere av dere som har spurt etter oppskrift til Proteinpannekaker, så da kan jeg bare informere om at jeg er på saken! Siden jeg har jukset frem til nå, prøver jeg nå å lage min egen oppskrift, som tar litt tid siden jeg vil ha dem supergode! Jeg håper dere har tålmodighet! :))  
 


Som dere ser så har jeg listet opp en del ting som jeg tenker kan være med i oppskriften... Så var det bare å finne ut av hva! Hehe...


Nå skal jeg spise opp pannekakene mine, gjøre klart til i morgen, og så skal jeg endelig lalle sove! I morgen er det onsdag, som betyr at vi er halvveis i uken! Hvem gleder seg til helg igjen? Jeg vet jeg gjør det! :))) Blogges! ;*
 Molly-MelissaSkrevet: 23.03.2014 20:54

God søndag alle dere! Etter å ha latet meg i senga hele dagen, var det på tide å bevege seg litt. Heiv i meg en energitabelett, på med treningstightsen og skoene, og ut for å løpe. Det er alltid deilig å komme seg litt ut for å trekke luft og bli litt rosa i kinnene. Problemet med å løpe ute når temperaturen er lav, er at det er vondt å puste, så i dag ble det rolige intervaller på 25 minutter tilsammen. Nå blir det deilig å spise litt mat og ha hjemmespa med ansiktsmaske, hårkur osv :)) 


Elsker de nye joggeskoene mine! Sykt deilig med demping i skoene når jeg løper. Får alltid så sexy lår og legger fra denne vinkelen! haha!

Deilig når veiene begynner å bli fri for snø igjen!Alltid godt med litt tøying etter løping. 

Lagde meg også litt snacks i går, jeg bare elsker frukt i mørk sjokolade. Kunne spist dette hele tiden jeg!
Håper dere har hatt en avslappende og fin helg og får en super kveld! Klem :))

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 17.03.2014 23:16

God kveld! Jeg må være ærlig å si at det første jeg tenkte i morgest var "ah, må jeg virkelig stå opp? 1 dag til helg pliiz?", men jeg sto opp! Nå er uken godt i gang og jeg er forberedt på en innholdsrik dag i morgen! På planen står tre timer med modeller på H2 Skolen, deretter fem timer jobb, en liten tur hjem og deretter utetrening og MediYoga. Ser utrolig frem til å være sammen med en energifull gjeng på utetreningen! Hvis noen ønsker å være med på GRATIS utetrening med Workout Trondheim, er det bare å møte opp på Livsstilsklubben her i Trondheim, mellom klokken 18.00 og 18.30 i morgen. Det er kjempegøy!!

I dag har dagen gått utrolig tregt, regner med at det har noe å gjøre med snøværet som har intruffet byen aaaalt for sent! Blir så raskt slapp og sliten når været er så tungt ute. Vår, hvor er du? Kom tilbake! Jeg har iallefall kost meg på jobb i dag med urtete og muffins jeg lagde i går etter oppskrift fra Fitnessnora som du finner Her. Jeg hadde ikke epler, så bruke blåbær i stedenfor. Nam!! 
 Jeg har også vært på trening med Hege i dag, alltid like bra! Også er det så greit å få henne til å bilder også, hehe!


Må nesten begynne å ta bilde med blitz for bedre kvalitet, blir sikkert bedre etterhvert! :)


Min ukentlig matinnhandlig. Store deler av kurven inneholdt grønnsaker og frukt, Stolt!!

Her er listen min over mat og trening denne uken. Frokost og kvelds er endten Shake, overnight oats eller havregrøt! :)

 

Lunsjen for i morgen er klar, og jeg skal stupe i seng ganske så snart! Er så deilig å begynne å komme inn i de nye rutinene nå! :))

God natt ;*

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 14.03.2014 23:35

Heihei kjære lesere! Nå er det helg og jeg håper alle dere har fått en flott start på den! Jeg skal på jobb i morgen, og skal derfor snart i seng og være opplagt til en siste jobbdag denne uka. Jeg planlegger filmkveld i morgen med godis, det skal bli så godt! I dag har jeg vært å kjøpt meg nye treningssko, så nå ser jeg frem til mye løping ute når været blir fint igjen! Jeg beklager for at jeg blogger på sent på kvelden, men akkurat nå har jeg problemer med å overføre bildene til pc'en, sykt irriterende! Må finne en løsning på dette snart, bluetooth vill ikke sammarbeide mer dessverre...  Jeg har også vært på trening i dag, og armer, skuldre, litt rygg og mage fikk seg en omgang trening, deilig. 


Workout, på tide med restday nå! :)

 

Power!Nye treningssko! Bestselgeren til Asics, 1299 kr. 

 

Nå er det natta på meg, så skal jeg blogge mer i helgen! Tenkte å legge ut min oppskrift på en enkel frokost! Snakkes ;*

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 14.03.2014 12:03

Hei dere! Jeg har lenge hatt mye å tenke på og vært mye stresset og urolig. Jeg har prøvd å stresse ned og slappe av slik at ting kunne bli bedre, men det har ikke virket. Tidligere i uka fikk jeg tilbudet om å være med på kurs i Medisinsk Yoga, og tenkte da at dette kunne være spennende å prøve. Jeg var selvfølgelig usikker på hva det var for noe, men jeg var nysgjerrig og sa såklart ja til å delta. Medisinsk Yoga var helt magisk for meg. Alle tankene mine ble borte og jeg stresset helt ned. Det var så deilig å slappe av og bare stenge alt ute. Jeg ble kjemperolig og slappet av på en måte jeg ikke har gjort før. 

 Det var en rolig atmosfære med alt. Lyset var slått av, telys var tent, rolig musikk i bakgrunnen, og stemmen til instruktøren var rolig og behagelig. Det var enkle og fine øvelser som hjalp kroppen til og slappe av. Det var flere øvelser for å kontrollere pusten. Det man lærer på MediYoga er ting som også kan brukes i hverdagen for å slappe av.Medisinsk Yoga eller MediYoga er en myk, medidativ yogaform med puste- og kroppsøvelser samt meditasjon. MediYoga kan hjelpe til bevissthet, stabilitet, ro, harmoni og bedre helse. Vitenskapelige studier viser også at MediYoga er godt for hjertet, og minsker risikoen for hjerteinfarkt.


Medisinsk Yoga er noe jeg anbefaler alle. Alle trenger å slappe ordentlig av, og få mer balanse i livet sitt. Jeg gleder meg allere til neste uke, da det er en ny time med total avslapping. 

Fra og med neste Tirsdag og Torsdag starter det opp to 6 ukers kurs i Medisinsk Yoga. Kurset starter klokken 20:15 og er ferdig 21:30.
Kunne du tenke deg å være med på dette, ta kontakt med Henriette Overn på henriette.overn@gmail.com eller Mobil 93026374.

Kilder: Mediyoga og Henriette Overn

 

 Molly-Melissa 
 
 
Skrevet: 13.03.2014 23:22

Hei igjen kjære lesere! Nå har jeg endelig gjort ferdig morgendagens lunsj, og endelig satt meg ned litt. Som jeg skrev tidligere i dag, var utetrening med Workout Trondheim på planen for kvelden. Jeg må bare si at det var utrolig gøy! Pga. været var det ikke så mange som deltok i dag, men det var utrolig gøy likevell! Dagens økt var cardio, som besto av flere forskjellige øvelser for å forbedre kondisjon og utholdenhet. Vi spilte også rugby, noe som jeg aldri før har vært med på, men var utrolig morsomt! Det var utrolig herlig å være ute å trene sammen med andre mennesker, deilig for både kropp og sjel! Anbefaler alle å være med på dette!!! Vi er alle forskjellige, og på forskjellige stadier når det kommer til trening, alle passer inn! :)
     Jeg sier ifra neste gang det er utetrening i tilfelle dere syns dette høres spennende ut! :))

 
En utrolig sporty og hyggelig gjeng!!


Jeg beklager bildekvaliteten, men mobilkamera og kveldslys er ikke en god match! 


Første gang du deltar på utetrening får du gratis shake etterpå! Viktig for å bygge opp musklene! :)

Nå nyter jeg litt ananas, mørk sjokolade og mandler til kveldskos. Det er så deilig å ikke savne potetgullposen! :D 

Jeg håper alle får en kjempefin natt, så snakkes vi i morgen! Blogges


 Molly-Melissa 
Skrevet: 13.03.2014 16:28

Heihei, blogglesere! Hvordan står det til med dere? Jeg har fri fra jobb i dag, og ligger som et slakt i senga og bare nyter det. Nå har jeg endelig inntatt min første Herbalife smoothie og er klar for resten av dagen! Planen er å shine hybelen litt, og deretter tenker jeg meg på utetrening med Workout Trondheim.
 
Hver tirsdag og torsdag klokken 18.00 til 19.30 er det gratis utetrening med Workout gjengen. Du møter bare opp på Livsstilsklubben som ligger i lokalet til Hit The Gym (i Midtbyen, Trondheim), mellom klokken 18.00 og 18.30, så er det utetrening på Marinen frem til klokken 19.30. Dette blir min første gang, og jeg ser frem til cardiotrening med en gruppe mennesker. Det er både motiverende at man er flere, og ikke minst sosialt! Er du interessert så er det bare å møte opp! :)
 


 Selfies i den deilige genserjakken jeg fikk i fjor  .


 Nattmat, havregrøt med banan og druer Dagens første måltid, smoothie.

Vi snakkes senere! :)

 

 Molly-Melissa 
 
Skrevet: 12.03.2014 22:38

God kveld lesere! Det er endelig onsdag, som betyr at jeg har fri fra jobb i morgen, og kan sove leenge! Jeg har også treningsfri i morgen, men tenker at hvis det er filt vær, blir det en liten joggetur ute uansett. I dag har det vært jobb og trening som vanlig. På trening følgte jeg programmet til Karianne, en venninne fra jobb, og ser for meg at jeg kommer til å være stiv og støl i morgen, herlig! Lærte meg også noen nye øvelser i dag, som alltid er spennende, så de må prøves flere ganger! Avsluttet økta med 15 min på mølla, blitt så forelska i å løpe! Har elendig utholdenhet og kondis, men får så mye energi av løpinga! :)


 Selfie!  Proteinshake etter trening er kjærlighet!

Da jeg var på kroppscanning og veiledning forrige torsdag, fikk jeg råd og tips til hvordan jeg skulle få i meg nok næring hver dag. Da fikk jeg lære litt om hvordan kostholdet mitt bør være iforhold til hvordan det har vært. Siden jeg syns det er vanskelig å få i meg nok hver dag, fikk jeg høre om Herbalife og hva det kunne gjøre for meg. I dag fikk jeg endelig startpakken min som jeg bestilte samme dag som veiledningen, og jeg ser utrolig frem til å starte med produktene i morgen! Jeg vet det er mange som er skeptiske til slikt kosttilskudd, så nå tester jeg det for deg!  Nå er det virkelig på tide at jeg får i meg nok næring! :)


  Måltidshake: Næringsrikt måltid.  Fiber- og urtetabeletter: Fibertilskudd  Instant Urtete: Øker kvikkhet og konsentrasjon  Multivitaminer: Holder kroppen frisk.

 

Nå skal jeg kose meg med litt frukt og se litt serie før jeg tar natta. Jeg håper alle har hatt en kjempefin dag og får en enda bedre dag i morgen! 

 

 Molly-Melissa


hits