FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER TRENING OG KOSTHOLD

Skrevet: 03.07.2014 23:55

Hei, kjære flotte dere! De siste ukene har gått utrolig fort, og jeg forstår ikke at det snart er en måned siden sist jeg blogget, rart! De siste ukene har gått til utflytting av gammel hybel, og inn i en ny, trening, Herbalife Kurs, Kundekveld, vennekvelder, bryllup og så utrolig mye mer. Når jeg endelig har vært ferdig med dagene, har jeg gått rett til senga og ikke hatt energi til noe annet enn å sove. Nå har jeg endelig en litt rolig uke, så da var det virkelig på tide å blogge litt.

 

Om bare litt over en uke tar jeg ferie, og det GLEDER jeg meg til! Flotte sommerkvelder ved hytta og hyggelige dager hjemme med familie og venner er etterlengtet! Før jeg tar ferie tenker jeg at en liten oppdatering fra de siste ukene er på sin plass. Jeg håper alle har fått en kjempefin start på sommeren sin, og nyter dagene! Dette har jeg gjort i det siste;

 


1 & 2-Trening med min flotte venn. 3- Vasking av hybel. 4- Herbalife Kurs.

1- Venninnekveld på kino og Egon. 2&3-Travel Value er er lur sak! 4- Avslapping ved elva i Skien.

Bryllup 

Bryllups mottakelsen 


3 retter av de 5 rettene som var til middag. Nydelige delikatesser!

VG lista i går! 

 

Det har vært mye i det siste, så en ferie skal bli utrolig godt! Jeg ønsker dere alle har en kjempefin sommer og håper dere har det bra!

Vi Blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 09.06.2014 14:40

Heihei! Jeg må få si at det er utrolig deilig med to fridager etter hverandre! Det er ikke så ofte jeg får det, så nå nyter jeg det med litt latskap! Netflix, frukt, mørk sjokolade, nøtter og sengen min er trofaste venner! Jeg er selvfølgelig litt ute og er aktiv også, men når jeg endelig kan, så slapper jeg av! Det er heller ikke så alt for lenge til sommerferie for min del. Vell, det er litt over en måned igjen, men det kommer til å gå utrolig fort, og jeg gleder meg mye! Ferien planlegges for tiden, og den ser ut til å bli veldig avslappende, og fylt med familie og gode venner. Det skal bli utrolig deilig å være hjemme i nord litt lengre enn bare noen dager i gangen! 

 


 

Siden sist har jeg oppdatert headeren min, som dere kanskje ser? Det ble litt feil med bilder i snøen når solen og sommeren er her! Noen av de nye bildene er fra en treningsøkt jeg hadde ute sammen med Hege forrige helg. Vi var på løpebanen og testet utholdenheten vår, jeg må si at min utholdenhet er E L E N D I G, haha det må forbedres! Jeg er iallefall glad for at den er blitt bedre enn den har vært! På torsdag var vi også på Ikea en tur. Jeg tror jeg aldri har hatt det så gøy på Ikea før, haha rett og slett kjempegøy! Siden jeg hadde fått gavekort på Ikea på til bursdagen min i fjor, var det på tide å bruke det. Det ble innkjøpt et søtt klesstativ, speil og litt andre nyttige ting til hybelen. Gøy med shopping til bolig!
Vi er så søte, haha, stronger than ever!Dumme vi: "Du er tynnest - nei du er tynnest- nei du er det!" Vi kan holde på sånn lenge!!"Hold torsken" - helt til jeg studerte den og forsto at det ikke var en torsk. Datter til en fisker, jeg bør skamme meg!

 

Jeg håper alle dere har hatt en kjempefin langhelg og nyter sommerdagene der dere er! Det kommer oppdatering når jeg finner tiden til det. Dessverre er det mye å tenke på nå. Snart må jeg pakke sakene mine, vaske ut og bytte hybel - Stress. Senere denne måneden skal jeg i bryllup, og ikke lenge etter det blir det ferie. Nå skal jeg sjekke klesvasken, så blir det snart en liten cardiokt ute. Blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 05.06.2014 00:17

Jeg elsker at sommeren er her! Det er varmt og deilig ute, sola er her og sesongen for lettere klær er i full gang! Jeg oppdaget raskt at sommerklærne mine fra i fjor var for store, så da var det på tide å handle inn litt nytt. Siden det har vært "haste shopping" jeg har gjort (siden det er alt for varmt ute til å gå i jeans for eksempel), er det ikke mange innkjøpene jeg har gjort. En lett og enkel sommerkjole, ny shorts, sommerlig singlet, og et par nye sandaler er perfekte plagg å starte sommeren med. Når lønna kommer, blir det enda litt mer shopping, gledes! :)

 

 

Sko fra DinSko - Shorts, topp og kjole fra BikBokJeg har blitt skikkelig forelska i flowerprint! Det er så fint til sommeren å ikke ha bare helt basic plagg, men også plagg med litt mønster og farger.. Jeg også også fått litt lysere hår, deilig nå i sommer! Jeg håper dere har hatt det kjempefint de første juni dagene her, og fortsetter å ha det fint! Blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 29.05.2014 19:21

Hei dere! Nå er det virkelig lenge siden sist blogginnlegg, så da er det på tide med en liten oppdatering. Siden sist har jeg gjort litt forskjellig. I helgen var jeg hjemme i nord en liten tur, for å være gjest i en konfirmasjon. Det var kjempegodt å være litt hjemme igjen, det er så stilt og rolig, deilig for sjelen av og til! Konfirmasjonen var også veldig hyggelig, æresgjesten var kjempefin på dagen sin, og der var selvfølgelig mange fristelser på kakebordet. Det tok meg ikke mange minutter i kirka før jeg begynte å forstå at også jeg begynner å bli gammel, haha. Det er hele 4 år siden jeg ble konfirmert, helt utrolig rart å tenke på hvor lenge det er siden, og hvor mye jeg har opplevd siden da! 


Stille og fredelig hjemme 

#SELFIE

Fineste konfirmanten!!Såå mange fristelser, bare å begrense inntaket! 

Reisen var ganske lang for å kom tilbake til Trondheim, så jeg har bare hatt to jobbdager denne uken foreløbig, og så er vi så heldige med helligdag i dag! Sola skinner, temperaturen er høy, sommerfølelsen er her, og jeg er happy! I dag startet jeg dagen sammen med Hege på gymmen men litt styrketrening, deretter dro vi på marinen (parken), og jeg er nettopp kommet tilbake fra flere timer i solsteken. Krysser fingrene for at jeg har fått litt farge i dag :)  Jeg har også kjøpt meg ny sommerkjole! Det er utrolig lite fine sommerkjoler på butikkene nå, utrolig kjedelig! Fant min på Bikbok til en billig penge.


Fra Cardio økta vår i går kveld! :))Deilig med frukt og bær ute i sola 

Smilesmile.  How to get a bikinibody: put a bikini on your body! 

 


Haha, vi er så søte! Jeg håper alle dere har hatt en kjempefin helligdag, og har det samme flotte været som vi har! Nå skal jeg nyte resten av dagen med litt serie eller film, deilig! Blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 20.05.2014 23:02

God kveld dere! Været her i Trondheim er til å skyte av, helt fantastisk med varme og sol! Som jeg nevnte i går skulle jeg og venninnen min på Marinen for å grille, noe som vi har snakket om en stund. Det å sitte ute på gresset og nyte forsommeren er en helt fantastisk følelse.

 

Noe som er spesielt her i Trondheim, er at alle tør å være seg selv, og at folk er seg selv ute. Da vi satt på Marinen fikk vi oppleve ganske så mange forskjellige mennesker, noe som var både spennende og rart. Hjemme i nord er det sjeldent at noen setter seg ute i det offentlige og synger for full hals, men dette skjer støtt og stadig her i byen. Det var også flere som hadde med seg gitaren sin og jamma ute med vennene sine. Det er så utrolig flott at folk fremdeles gjør ting som dette, sammen og ute. Det var jo utrolig rart for meg siden jeg ikke har opplevd det før, men det gjorde meg også veldig glad. Det er rett og slett inspirerende å se andre være seg selv, uten å skamme seg over det. Fantastisk! 

 

Her er noen bilder fra den flotte ettermiddagen vår ute i sola.

 Proteinbarer og blåbær til snacks, kjempegodt!

Chill i parken!Et bedre alternativ til vanlig pølser og pølsebrød :)

Grillmester Hege sto for grillingen, superherlig! 

Deilig å slappe av på gresset i sommervarmen.

 

Ah, nå er sommeren snart her for fult, og jeg gleder meg utrolig mye! Det skal bli utrolig koselig å ha flere ettermiddager og kvelder i parken med grilling, soling og flotte mennesker. Jeg er utrolig klar for årets beste årstid, dette skal bli så bra! Nå skal jeg snart legge meg til å sove og drømme om den flotte årstiden vi har i vente. God natt kjære dere, blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 19.05.2014 15:57

God dag dere! De siste dagene har vi hatt et fantastisk vær her i Trondheim. Når det er 15+ med varmegrader så er det ikke annet å gjøre enn å være ute. I går tok jeg og Hege oss en lang gå/løpetur rundt Nidelva og litt rundt i byen, og bare koste oss i sola. Byen her er så utrolig fin, og jeg bare elsker alle de gamle bygningene og stedene, så da er det jo en selvfølge å ta bilder absolutt overalt!  I ettermiddag skal vi ut i go' været igjen for å grille, det blir jo bare helt herlig! Sommeren er den beste årstiden, det går det ikke an å krangle på. Her er noen bilder fra igår :)


Viktig å kose seg med litt is i den flotte varmen!

Noe jeg har hatt lyst til å gjøre lenge, er å ta bilder foran Nidarosdomen. Nå er også DET turistbildet i boks, haha! Jeg fant også en ny innstilling på telefonen min, så da ble det noen spesielle bilder også!!

Jeg har enda Slå-hjul skillsa mine inne! 

Deilig å bare slappe av på Marinen og nyte solen så lenge som mulig.

Gamle bybroa skal også dokumenteres! Elsker de gamle husene her!


Nå er det ikke alt for lenge til vi skal å grille, sommerfølelse til hundre!! Jeg håper dere også har godt vær og nyter de flotte dagene. Blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 18.05.2014 20:53

God kveld kjære lesere! I går var selveste 17 mai, dagen jeg virkelig elsker og ser frem til. For første gang har jeg feiret dagen i en storby, noe som var kjempespennende. Jeg tror jeg aldri har sett så mange folk på et sted før, samlet for å feire noe felles. Siden det også er 200 års jubileum for grunnloven var det ekstra god stemning, og hele byen var fantastisk. Jeg startet dagen med en god frokost før jeg dro inn til byen sammen med Hege. Det ble både iskrem og litt kake på oss før borgertoget startet. Jeg har aldri sett lignende borgertog som det her i Trondheim. Ikke bare er det flere timer langt, men det er også utrolig innholdsrikt med både historie, dansegrupper, sanggrupper, forskjellige tema-grupper og så utrolig mye mer. Utrolig spesielt å se så mange forskjellige og flotte mennesker. Her er et lite utvalg av de mange hundre bildene jeg tok fra dagen!

 


Deilig frokost med havregrøt og friske bær 

Søteste Hege :))

Lille meg. Dagens antrekk, utrolig deilig å bruke kjole!  Jeg har virkelig lyst på bunad, så det er på ønskelista!!

Ordføreren i kommunen :)

Barte-gruppa! Haha, helt syke barter, digger det!!

Den berømte Starwars gjengen fikk jeg også sett. Haha, hva har det med 17 mai å gjøre? Digger Trondheim!Morten Gamst Pedersen og resten av RBK gjengen! 


Jeg fikk ikke sett hele toget, men det er likeså greit for jeg tror føttene mine hadde dødd hvis jeg skulle stått der en time lengre. Jeg dro i middag utenfor byen et sted, og ble servert kjempegod mat sammen med flotte folk. Det er utrolig rart å ikke feire 17 mai med de hjemme, men det er alltid gøy å oppleve nye ting også! Etter middagen dro jeg på kino sammen med Hege. Vi så filmen The other woman, og den var helt genial! Anbefaler den til alle som liker gode komedier, overraskende bra! 

Jeg håper alle hadde en kjempefin feiring av nasjonaldagen vår! Nå kan sommeren bare komme, denne sommeren tror jeg blir bra!  

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 13.05.2014 23:07

God kveld dere! Hvordan har dere hatt det siden sist? Jeg er her enda, spiser sunt og trener så ofte som jeg føler kroppen takler. Jeg er mye sliten nå, det er rett og slett bare surr akkurat nå for tiden, så derfor velger jeg heller å slappe helt av på slutten av dagen istedenfor å blogge. I morgen er det tidlig opp for å jobbe litt med Herbalife som jeg ser veldig frem til. Det er så spennende å lære nye ting, spesielt ting som kan hjelpe meg til å hjelpe andre! Jeg ser også veldig frem til 17 mai! Jeg elsker den dagen! Jeg elsker korpsmusikken, alle menneskene, is, sang og leker, det er rett og slett en fantastisk dag! Jeg krysser fingrene for godt vær! Jeg er allerede i 17 mai modus og pynter maten min med Norge-flaggets flotte farger!

 
Jeg er blitt utrolig glad i proteinlappene mine, masse proteiner 


Blir sakte men sikkert sterkere! Selv om formen har blitt dårligere etter dagene hjemme i påsken, må det dokumenteres! Jeg håper alle får noen flotte dager fremover! Jeg skal prøve å blogge litt oftere, men jeg lover ingenting. Nå må jeg sove, god natt flotte mennesker 

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 11.05.2014 20:24

God kveld, lesere! I dag var det igjen tid for et Herbalife seminar, og jeg må få si at jeg elsker disse seminarene! Det er en herlig gjeng som jeg blir så fort glad i! Det sosiale, energien og menneskene er helt fantastisk, jeg tror aldri jeg har opplevd et slikt miljø før! På seminaret lærer vi mer om merket og businessen, og jeg blir kjempe inspirert til å fortsett den nye livsstilen min med et stabilt blodsukkerbalansert kosthold og produktene. Jeg blir også utrolig inspirert av å høre andres erfaringer og historier, tenk at det faktisk finnes et miljø og et merke som kan være med på å forandre livet til det bedre?! Åh, jeg blir så glad av å tenke på det!   I dag fikk jeg også min første pin for å ha kommet opp til neste nivå, som er kjempegøy! Å bli anerkjent for det man gjør er så utrolig motiverende. Jeg er blitt ordentlig glad i Herbalife jeg! 

 
Søteste Karianne ble med på bloggselfie! Flotte Business Women 

Stolte jenter med sin første pin. Haha, se på lille bolle-meg da, alltid så vakker jeg, dør! :))

Utrolig gøy å være med på noe som dette! :D

Nå skal jeg lage plan over neste uke, og så er resten reservert til avslapping og kanskje jeg skal se litt tv til en forandring. Hvem har tv men ikke bruker den? Jaja, der har dere meg. Håper dere har hatt en fin søndag alle sammen! Blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 09.05.2014 23:43

God kveld alle dere! Nå er det helg for ganske mange, og jeg nyter den litt jeg også her jeg sitter å nyter en god kopp med te og ser Gullruten. Jeg er fremdeles i litt lykkerus etter den kjempesøte overraskelsen i går! Nå har jeg også bestilt togbilletter til senere i mai, da skal jeg hjemover en liten helg for å feire konfirmasjonen til en fantastisk jente! Det er så godt å tenke på at jeg snart skal en tur hjem igjen, det er så utrolig viktig å være sammen med familie og venner!    Dagen i dag har gått ganske fort. Jobb og trening og deretter hjem for å slappe av før en ny dag starter. Jeg har også mye i tankene for tiden, mye som må ordnes og beslutninger som skal tas, så det er et lite stress akkurat nå. Deilig å koble av med litt trening i dag, da! 

 


Savner virkelig havet hjemme, er utrolig rart å ikke bo bare noen meter unna. Nyter iallefall utsikten mot havet når jeg først ser det! :)
 

Siden jeg ikke har oppdatert bloggen så mye de siste ukene, tenke jeg dere kunne få et lite innblikk i hva jeg har gjort i det siste. Noen små snapchat-bilder har det blitt iløpet av ukene! :)


Spist god mat ♥ Kjøpt meg ny kjole ♥ Ny Treningstights  ♥ Proteinlapper


Løpetur i snøvær  ♥ Deilig kveldsmat ♥ Matlaging  ♥ Rusletur i Byen

 

Jeg håper alle får en kjempefin og avslappende helg! Blogges senere ;*

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 08.05.2014 21:01

... Å vite at de du er glad i, også er glad i deg. For en time siden var det noen som ringte meg og informerte om at jeg måtte komme ut en liten tur. Jeg forsto selvfølgelig ikke mye, men begynte å forstå det når bestevenninnen til fostersøsteren min sto på trappen med en presang til meg. Å få en presang hjemmefra er det søteste i verden! Dadda hadde tenkt på meg, og det er så utrolig godt å tenke på! Jeg setter utrolig mye pris på en sånn herlig oppmuntring! Hopper og danser jeg, nå! Haha, jeg blir så fort glad av sånne ting ♥. Jeg håper at alle dere ser hvor mye dere betyr for noen. Alle er vakre mennesker, og alle fortjener å være glad i noen og at noen er glade i seg!  


TUUUUSEN TAKK kjære Daidda! Du fikk meg virkelig til å smile nå, det trengte jeg 
 

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 08.05.2014 00:24

Jeg tenker ofte på det å vokse opp og å bli voksen. Vi blir trent og forberedt på å stå på egne ben fra den dagen vi blir født. Jeg husker da jeg skulle fylle 14 år, jeg var kjemperedd og ville ikke bli eldre enn 13 år. 13 virket som en trygg og grei alder å være på. Jeg bodde hjemme, gikk skole og trengte ikke å tenke så veldig mye på fremtiden eller på hvilke valg jeg måtte ta. Jeg svevde på friheten og det å bli tatt så godt vare på uten å måtte gjøre så mye for det. Å være 13 var perfekt. Jeg hadde selvfølgelig litt hastverk med å bli voksen, for da kunne jeg bestemme alt selv og gjøre akkurat som jeg ville, men jeg tenkte ikke på at den tryggheten kom til å forsvinne. 

 

Å bli voksen betyr at man må ta ansvar for seg selv og ha muligheten til å ta vare på andre. Det betyr å tjene egne penger, være selvstendig, se ting i et større perspektiv, forsørge seg selv, ta egne valg og så mye mer som jeg ikke har forstått meg på helt enda. Å bli voksen er noe man blir kastet ut i, selv om du er blitt forberedt på det hele livet. Jeg mener jo selv at jeg har vært "voksen" lenge, men jeg fikk et lite sjokk da jeg flyttet fra Nordland og skulle bo langt hjemmefra. Voksenlivet blir fort ensomt siden livet blir veldig A4. Jeg savner alt det sosiale, all fritiden, det å bli tatt vare på, at andre tar mine valg og bestemmer over meg. Jeg savner alt jeg var klar for gi slipp på. Voksenlivet er ikke like gøy som det livet man hadde som barn. Hvis man kunne sette livet på pause eller spole tilbake, så tror jeg ikke at jeg er alene om å ha brukt muligheten. 

 

Overgangen fra å være en beskyttet ungdom til å være voksen med jobb og bor hjemmefra er ganske stor. Det er skummelt. Det er trygt og godt å være ung. Jeg håper alle som fremdeles går skole nyter livet sitt og ikke haster med å bli voksen. Det er fantastisk å være ung ♥ Er det andre som har det som meg? :)

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 12.04.2014 09:16

Torsdag kveld var jeg på kurs sammen med jobben og mange andre frisører fra byen. Kurset ble holdt av Tigi, et av verdens største selskaper innenfor frisørbransjen. Dette er mitt første kurs siden jeg kom hit til Trondheim, og jeg angrer ikke på at jeg dro! Jeg ble utrolig inspirert, lærte mange supre teknikker på ting jeg har lurt lenge på, og fått se mange flotte frisyrer. Det er også gøy å se hvordan andre frisører bruker produktene. Produkter jeg vanligvis bare bruker i tørt hår, bruker dem også i vått, noe som var veldig genialt! Mye kommer til å bli testet ut nå fremover, spennende! :)


Klare for kurs! :)) Også må meg på si: GRATULERER MED DAGEN til Hege! Hun fyller år i dag! :)))))


Elsker at kurset var så gjennomført! Utrolig greit å lære ny ting! :))

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 24.02.2014 00:56

Heihei! Endelig har jeg satt meg ned for å redigere litt bilder og oppdatere dere om uken min. Har hatt en kjempegrei uke! På tirsdag fikk jeg ordnet litt opp i ettervekst-situasjonen min, noe som virkelig var på tide :) Onsdag gikk jeg opp fra å være Trainee til Junior frisør, som betyr at jeg jobber litt mer selvstending, noe som er litt skummelt, men også veldig spennende! Torsdag var min Day off, som betyr en god dose Gossip Girl, selfies og chill. Fredag var jeg ute med kollegane mine, utrolig koselig å gjøre noe sosialt etter jobb. Vi hadde vunnet en konkurranse hos en restaurant, så da fikk vi gratis Tapas og Cava. Kjempehyggelig! Lørdag gikk til jobb og en herlig kveld hjemme med taco. I dag har jeg vært i max søndagskoma, har sovet og sett Gossip Girl om hverandre. Er utrolig deilig å ha dager man kan slappe ordentlig av og bare nyyte det uten å tenke på noe annet!  Snakkes etterhvert! :)

-Btw. Oppdaterer Instagram litt oftere enn jeg oppdaterer bloggen, så følg meg gjerne der!   Mollymelissas :)


Hair done - Utsikt over Trondheim - Selfie 
 

Ute med gjengen :)


Lørdag: After workout-pic og Taco.

 

 Molly-Melissa

 
Skrevet: 05.02.2014 20:00

God onsdag alle dere! Jeg er litt sein med bloggingen, og henger litt etter når det kommer til ting som skjer, men det får så være. Siden meningen med bloggen er å fortelle om livet mitt i Trondheim, er det jo greit å ha noen innlegg som faktisk er om det. Helgen som var hadde jeg frihelg, og brukte da litt av lørdagen min til å se meg litt mer rundt her i byen. Jeg har lenge ønsket å dra opp til Kristiansten Festning, siden jeg har hørt ryker om en kjempefin utsikt! Fram til nyttårsaften ante jeg ikke hvor festningen lå, men det fant jeg ut da siden det er der de fleste i byen samles for å se på fyrverkeriet.
På lørdag tok jeg meg en liten joggetur dit, og det var utrolig forfriskende å stå i vinden og se ut over byen. Siden man fort kan bli litt desorientert om stedene og veiene i byen, var det perfekt utsikt til å få klart opp i hvor ting ligger iforhold til hverandre. Jeg elsker at festningen ligger litt i høyden og har den utsikten den har. Et perfekt sted for å trekke litt luft og bare slappe av. Mitt mye favorittsted i byen! 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 08.12.2013 21:15

I går var dagen for det årlige Warehouse/H2 Julebordet, og det var en utrolig opplevelse!  Dette var mitt første julebord så jeg var veldig spent på hvordan det kom til å være. Julebordet ble holdt på Britannia Hotel her i Trondheim, et utrolig stort og fint hotell. Til mat var det koltbord med både fisk- og kjøttretter, og deretter forskjellige deserter. 

Hvert år er det utdeling av awards til salonger og ansatte som har gjort det ekstra bra gjennom året. I år ble det ingen priser på oss, men å bli nominert til flere av prisnene er en stor ære det også!  Neste år drar vi nok noen awars i land! :) Hele kvelden var kjempegøy hvor det var mye snakk, dansing, musikk og en spesiell liten opptreden. Siden jeg aldri hadde vært på julebord før var jeg redd det skulle bli kjedelig, men jeg hadde det virkelig kjempegøy! Å slå seg løs på dansegulvet er noe jeg gjør ganske skjeldent, så dette var ekstra morro! Gleder meg allerede til neste års julebord!

 


Ready for partey :)


Kjempegøy med et stort julebord!Forsto virkelig ikke hva dette var på begynnelsen, men det var kjempestili da!


Selfie med andres maske!


Hege (lærling i en annen H2 salong) og meg :)


Having a great time!


Avslutter innlegget med et bilde lånt av en kollega, H2 Portobello gjengen! :)

Yours truly,

Molly-Melissa
Skrevet: 02.10.2013 02:00

Hei flotte mennesker!  Nå er det natt og jeg har selvfølgelig energi når jeg ikke behøver det... De siste timene har jeg lest litt i Tigi-bøkerne for å få litt inspirasjon, lære mer om produkter og sett dvd-er av hårklipper! Har kjent på det at jeg er lei av å anbefale de samme produktene til kundene mine bare fordi jeg ikke kan mest om dem. Nå har jeg fått litt innputt på hvilke produkter som kan brukes istedenfor hverandre, så det skal bli spennende å prøve seg litt frem! 

 

På lørdag hadde jeg langdag, bokstavelig talt!  H2 ("kjeden") jeg er lærling i hadde hårshow og fest, og alle lærlingene skulle delta med egen modell til hårshowet. Dette var en konkurranse, men jeg syns det var gøy å i det hele tatt få delta på noe slikt, så jeg tenkte ikke så mye på konkurransen...  På tirsdag i forrige uke var jeg ute på gata for å finne en modell siden de jeg hadde som mulige modeller ikke hadde muligheten den dagen, så da hadde jeg hastverk med å finne en modell! Var ute i 5 minutter på gata før jeg hadde funnet meg en modell til showet, haha enkelt! -Iallefall, på lørdag hadde jeg jobb fra 10-18  og så skulle jeg arbeide på modellen min for å gjøre henne klar til showet. Sto fra 17.00 til 19.00 med hår og sminke før det var catwalk-øving på de flotte modellene! Kjempegøy å ha egen modell som skal vises fram og representere seg! Siden jeg var sent ute med å skaffe modell og pga influensa fra min side, så var planleggingen til showet ganske dårlig... Visste sånn ca hvordan jeg ville ha håret, men skulle jo helst ha øvd meg, og tenk ut klær en stund før. Etter catwalkøvingen fikk vi mat og drikke før vi gikk tilbake til salongen for å ordne siste finish. Showet begynte 22.30 og det var utrolig morsomt! Kjempeflinke modeller som gikk på catwalken, og mange fine frisyrer utført av lærlingene! Er storfornøyd med å være i læring under et konsept som liker å inspirere og gjøre spennende ting! 

hot


Øving på Catwalken

Fikk servert Sushi! Min første sushi!

Jeg og modellen min Thea før siste finish i salongstolen!

Wet-look med litt bølger i front. Tupperte krøller på siden.

Temaet til showet var "Høstmote", tenke umiddelbart at man kler på deg om høsten! Skjerfet var egentlig ikke påtenkt før i siste minutt. Ansiktet ble for blekt og gikk for mye i ett med genseren, så måtte bryte opp dette med skjerfet som gikk i samme farge som leppestiften. Skjerfet kom da i veien for håret som ødela en del. Neste år blir det bedre, lover!! :)Showtime!

En del folk møtte opp :)

Flotte modeller! Tok dessverre ikke så mange bilder siden jeg filmet store deler av showet.. 


Gleder meg allerede til neste år! Nå skal jeg lese litt over produktene jeg har bestemt meg for å bli kjent med, så er det natta!

 

Yours truly,

Molly-Melissa
Skrevet: 25.09.2013 19:42

I går hadde jeg bursdag og fylte så mye som 18 år!! Siden jeg ble forkjøla klarte jeg ikke å fokusere på så mye annet enn det, så bursdagsfølelsen var dessverre ikke der hele tiden. Sykt å tenke på at jeg er myndig nå, og har lov til å gjøre litt av hvert! Det var litt trist å ikke ha vennene eller familie rundt meg på dagen min.. Det ble liksom ikke det samme å ha bursdag uten dem. Jeg koste meg iallefall sammen med de på jobb og de andre som spiste kake sammen med meg i går! :)  Tror det blir litt feiring når fostermoren min kommer nedover på besøk, gleder meg!

 Jeg startet dagen min klokken 06.00 siden jeg skulle ha kjøretime i byen klokken 07.30. Kjøretimen gikk utrolig bra, og fikk faktisk skryt over at jeg har blitt flinkere til ting jeg ikke var såå flink til sist gang. Nå er det bare to landeveiskjøringer, en teoritime og muligens noen ekstratimer før jeg kan ta oppkjøringen. Fikk faktisk melding bare noen timer etter kjøretimen var over om at oppkjøringen er bestilt, så nå har jeg en dato å se fram til! Fikk litt sjokk siden det ikke er så alt for lenge til, så nå må jeg bare lese litt til sikkerhetskontrollspørsmålet som er med på oppkjøringen, og bare øve, øve, øve når jeg har kjøretime! Føler meg ikke klar, haha!


Skolebilen står klar når jeg ankommer! :)

Etter kjøretimen dro jeg på jobb som vanlig. På jobb serverte jeg kake for å feire bursdagen min, utrolig koselig å se at de setter pris på sånn! :)) Jeg var også på skolen og forberedet litt til hårshowet vi skal ha på lørdag (forteller om dette senere). Da jeg var ferdig på skolen kom de jeg har bodd hos midlertidig på jobb til meg med gaver, mat og cupcake. Det gjorde virkelig dagen bra!! Siden jeg ikke har endret adresse hit enda, så har jeg ikke fått posten min, så dette var den eneste gaven jeg fikk. Jeg hadde ikke forventet å få gave på dagen min, så det var utrolig koselig at de hadde tenkt på meg!


Kake på jobb :)


Gave :D


Alkoholfri drikke (siden jeg ikke drikker), men morsomt å få noe fra Vinmonopolet!! Cupcake, Votter og Mariuslester som jeg har ønsket meg! :))Namnam! Kjempesøt bursdagskake!

 

Etter jobb dro jeg hjem og koste meg med besøk og de jeg bor sammen med. Spiste kake og bare slappet av med jentesnakk resten av kvelden :)


Smilende og glad bursdagsbarn! 

Yours truly,

Molly-Melissa
Skrevet: 23.09.2013 23:54

Lørdagen var dagen for innflytting. Jeg har på en måte både gledet meg og gruet meg litt.. Jeg har hatt det utrolig godt og lettvindt hos dem jeg bodde midlertidig hos, så det ville jeg liksom ikke forlate. Er utrolig takknemmelig for at de åpnet hjemme sitt for meg en hel måned! Jeg har selvfølgelig gledet meg til å pakke ut og lage meg et lite hjem hvor mine ting er. Var både på Kid og Clas Ohlson på lørdag og handlet inn litt forskjellig for å gjøre hybelen litt mer hjemmekoselig. Det er egentlig ganske stor plass her til å sette tingene sine på, så det ser ganske stusselig og trist ut på hybelen min foreløbig. Jeg har jo ikke fått alle tingene mine ned hit enda, så jeg gleder meg kjempemye til fostermoren min kommer på besøk om noen uker, da har hun med seg de siste tingene mine. Skal bli utrolig godt å ha henne her! Savner alle hjemme, er litt trist å ikke ha kjente fjes rundt her å snakke med! 

 

Iallefall. Siden det er over 100 stykker som flyttet inn på samme dag hadde vi forskjellige innflyttingstider. Jeg kom da i ni-tiden på morgenen og fikk omvisning og flyttet inn tingene mine. Deretter dro jeg til byen sammen med de jeg har bodd hos, og tok oss en koselig frokost på McDonalds. Har aldri vurdert å spise frokost der før, men det var en ganske grei ting å gjøre den dagen siden jeg ikke rakk å spise før jeg dro til hybelen, og slapp å handle inn mat da. Etterhvert blir det innkjøp av TV, som jeg får i bursdagsgave av pappa og dem, og så blir det en liten tur på IKEA for å handle inn litt småsaker. Gleder meg til alt er på plass! :)


Vellkomstgave!


Liker ikke helt at det ikke er vanlige hyller i skapet... Men delig med litt ekstra plass!


Hybelen... Utrolig kjedelig og trist nå, men er vell bare å begynne å innrede litt! :)


Deilig med stor seng og nye pynteputer! 


Passe fornøyd med egen hybel igjen! :)

Utsikten fra taket her! Elsker at jeg ser havet!

Kjøkkenet :) Med oppvaskmaskin og stekovn! Stor oppgradering iforhold til hybelen jeg hadde i fjor! 
Badet. Siden bygget er splitter nytt, er det ganske nymoderne og utstyrt med sensorer på badet slik at lyset slår seg på av seg selv. Genialt!

Utsikten fra kjøkkenvinduet vårt. Har full oversikt over de som går forbi, mye spennende å følge med på!!

 

I dag etter jobb lagde jeg kake siden jeg fyller 18 år i morgen! Sykt så fort tiden og årene har gått! Har alltid ventet på dagen, men føler at det ikke haster helt nå... Kunne egentlig vært 17 i et år til, haha! I morgen tidlig må jeg opp tidlig siden jeg har kjøretime 07.30... Deretter er det jobb til 18.00 og så får vi se hva som skjer etter det. Er litt kjipt at jeg ikke har adressen min her, siden jeg ikke får noe bursdagskort eller gaver på dagen min.. Det kommer etterhvert når de hjemme har sendt posten min videre hit.. Får prøve å finne på noe spennende og spesilt slik at dagen blir litt feiret! :D Nå må jeg sove slik at jeg får meg opp når jeg skal. Nattanatta!! :)


Bake kake! 

 

Yours truly,

Molly-Melissa

 
Skrevet: 12.09.2013 11:57

Hei! Det går sakte med bloggingen for tiden, men dagene bare flyr avsted og jeg sitter igjen her uten å hatt energi til å oppdatere bloggen. I dag har jeg fridag og tenkte jeg skulle lage et lite blogginnlegg. Som sagt gjør jeg ikke så veldig mye annet enn arbeid hver dag, så blogginnleggene består stort sett av bilder fra jobbdagene. 

 

På søndag som var gikk jeg meg en tur i byen og bestemte meg for å finne ut hvor hybelen min ligger. Nå er det bare 9 dager igjen til jeg flytter inn, og jeg er kjempespent på hvordan det blir!  Iallefall, jeg fant fram gps'en på mobilen min og begynte å gå etter hva den fortalte meg. Selvfølgelig viste den meg den mest krunglete veien av de alle, men jeg fant frem etter litt tid! En del oppoverbakker blir det å gå for å komme seg hjem etter jobb, kan bli litt skummelt på vinterstid, men det får bli et problem jeg ordner da... Hybelen min ligger ikke så veldig langt unna jobb. Jeg tok tiden på tur tilbake etter at jeg fant fram, og det tar ca 15-20 minutter å gå, ganske greit egentlig! 


Etter at jeg hadde funnet fram og kommet meg tilbake til sentrum skulle jeg vende nesen og dra hjem til hvor jeg oppholder meg for tiden. Det var en utrolig fin dag, varm og sola skinte, så da kunne jeg liksågrei bare gå tilbake istedenfor å ta bussen som jeg vanligvis gjør. Det var kanskje ikke mitt lureste valg med tanke på at jeg gikk i skoletter, men det var en utrolig fin gåtur likevell! Fikk tatt litt bilder og gått av meg noen gram samtidig!


Så fant jeg det endelig! Er fremdeles en byggeplass nå da... 


Fornøyd med gjennomført oppdrag!På vei hjem gikk jeg forbi domkirka igjen... når det kommer til meg og historiske ting, så kan jeg bare ikke forklare det...

Turistbilder....Føler at jeg tar bilde av de samme tingene om igjen... Er vell på tide at jeg ser nye ting snart! 

Og hva har jeg gjort denne uken på jobb?


Det vanlige! Hatt noen kunder, noen prosjekter og hadd det ganske fint! Er kjempeskummelt hver gang jeg får en kunde for jeg aner ikke hvor jeg skal begynnte... Men ender alltid opp med at det blir fine resultater! På tirsdag var jeg på skolen igjen, og denne gangen hadde jeg bestemt meg for å øve på oppvikling til permanent. Dette er noe jeg elsker og savner å gjøre i salongen. Noen mener sikkert at jeg gal som sier det, men det er en av de tingene jeg føler meg mest trygg og sikker på innen frisøryrket! 

Jeg holdte på en time første gangen da jeg viklet opp. Tok meg god tid siden jeg vet at de tre timene går ganske så sakte.. Etter å ha fått godkjent viklingen fikk jeg en utfordring på å klare det på 45 minutter. Å få en utfordring er bare spennende det, og da jeg var ferdig var jeg spent på tiden jeg brukte. Kunne smile lett da jeg hadde bare brukt 30 minutter. Irriterer meg at vi ikke gjør permanent i salongen, hadde lett tatt på meg den jobben! :)) 

I går var en vanlig dag med kunder og de tingene som gjøres i en salong. Er helt sykt å tenke på at jeg er på min fjerde jobbuke allerede, tiden har gått utrolig fort! I dag har jeg fridag og jeg ligger fremdeles i senga og nyter at jeg kan slappe av i dag. Har utrolig lyst å dra til byen å bruke penger som jeg ikke har, men skal prøve å holde meg igjen her og se om tiden flyr litt uten pengene mine.... Håper alle har en fin uke og at uken forstetter å være fin! 

 

Yours truly,

-Molly-Melissa

 

 

 
Skrevet: 07.09.2013 21:23

De siste dagene har det ikke skjedd så mye egentlig, men torsdag var en spesiell dag for meg.. Jeg hadde kjøretime, det er den første gangen jeg har kjørt i en storby, eller en by i det hele tatt som har lyskryss. Trodde jeg skulle dø flere ganger iløpet av de 90 minuttene vi var i bilen. Det er helt nytt for meg å skal kjøre på en vei som har flere kjørefelt i samme retning, og det å følge med på sykelistene som deler kjørebane med meg, var noe jeg aldri hadde tenkt over før! Syns serriøst at sykelistene skal ha flere regler, for å kjøre på dem er alt for lett! Heldigvis kjørte jeg ikke på noen under kjøretimen min, men om ikke kjørelæreren min hadde hintet om at speilbruk var en smart faktor i bilkjøring, så vet jeg ikke helt hvordan det hadde gått. Haha! Syns iallefall synd på kjørelæreren siden jeg kvalte bilen en million ganger, og stadig hadde samtaler med bilen som kunne lyde som dette: "Kom igjen, kom igjen, detta går bra! Kjør nu, nu kjør vi, litt fortar nu så rækk vi det før lyset blir rødt igjen, kom igjen!" Siden jeg har god selvironi ble det en del latter fra meg selv på grunn av snakkingen min. Stakars kjørelæreren min måtte tro at jeg var gal. Jaja... Neste kjøretime er på bursdagen min, så da blir det mer øving på bykjøring. Etter det har jeg landeveiskjøring, kartkjøring og så er det vell ikke så veldig mye igjen etter det. Ikke lenge til jeg kan rope ut ordet som så mange andre på min alder skriker ut for tiden. Gleder meg!


Et lite bilde at forskjellen på hva jeg er vandt til og hva jeg må venne meg til. Har ikke noe ordentlig bilde av veiene hjemme i nord, men dere kan de at de er en del smalere og at det er langt ifra en by jeg er vandt til. Det skal bli spennede å se om jeg klarer å få førerkortet her nede! 

I går og i dag har jeg vært på jobb, og har ikke gjort noe spesielt utenom det. Har hatt litt kunder og jeg syns det er utrolig morsomt å få litt utfordring selv om jeg gruer meg litt i forkant. Nå er jeg ferdig med min tredje uke på jobb, som har gått utrolig fort! Nå er det også bare 17 dager igjen til jeg fyller 18! Har litt lyst til å gjøre noe spennende den dagen siden det er dagen jeg har ventet lenge på, selv om jeg ikke helt er klar for å bli myndig. Får se om fosterforeldrene mine er her den dagen sånn at vi kan gjøre noe sammen, eller om jeg må finne på noe en annen gang.. Gleder meg litt!


"Jeg fletter håret og sover med det i natt så får jeg kjempefine bølger i morgen!"... haha, selvfølgelig ble det ikke vellykket! ;)


Kom og prøv den nye serien vi har fått inn fra Tigi! Hair Reborn heter den og inneholder mye fuktighet som er bra for håret! 

Trøtt på jobb i dag! ..
I dag fyller jeg opp bloggen med selfies, skal prøve å ha noe mer spennende på bildene mine i morgen! Søndag er fridag som betyr opplevelsedag! Må bare finne fram gps'en så kanskje jeg klarer å finne fram til hvor hybelen min er?.. Sikkert ikke.  Ha en super helg dere! :))

 

Yours truly,

-Molly-Melissa
Skrevet: 03.09.2013 23:50

I dag kjære blogglesere har vært en grei dag. Humøret og energien er ikke helt på topp, dessverre har man noen sånne dager også, håper morgendagen blir bedre iallefall! Siden det er tirsdag har jeg vært litt på H2 skolen som hver tirsdag. På skolen angrep jeg dukken min og klipte den ganske så kort.. Elsker når jeg får klippe bort mye hår!


Må bare få nevne at kundene mine aldri ser slik ut på håret før jeg klipper dem... Haha, blir flau av dårlige inndelinger!


Dukken min fikk en del kortere hår for å si det sånn! Syns det er vanskeligere å klippe håret på en dukke enn på et menneske!


Work in progress.. 
 

Etter tre timer med skole dro jeg tilbake til salongen for tre nye timer med jobb. I dag fikk vi også inn nye produkter i salongen som er veldig spennende! Jeg ser frem til å lære om dem og anbefale dem videre! Siden jeg bare har vist dere en liten del av salongen, tok jeg i dag nye bilder som viser en del mer av salongen! :) Det er ikke en klassisk og enkel salong! Den inneholder mange detaljer, spennende kriker og kroker som er veldig greit siden man fort blir inspirert av designet!
Prøvde også å gjøre noe nytt med håret mitt i dag siden jeg er lei av at det bare henger og slenger. Tupperte det lett og lagde hestehale.. Den datt selvfølgelig sammen iløpet av dagen, neste gang blir det bruk av mer hårspray og kliper! :)Snakkes! :)

 

Yours truly,

-Molly-Melissa
Skrevet: 01.09.2013 19:05

Hei blogglesere! De siste dagene har gått til jobb og avslapping. Det har vært utrolig deilig å ha fri i helga, jeg har kost meg mye både sammen med andre og alene! Jeg har gjort forskjellige ting de siste dagene, men har valgt å ikke ta så mange bilder. Da jeg kjøpte mobilen min sa de at jeg ikke trengte minnekort siden det var et stort minne allerede på den, men gjett hvem som har for lite lagringsplass på mobilen nå? Joda... Det er meg det. Tok iallefall noen få bilder, må bare begynne å slette ting på mobilen slik at jeg kan ta flere bilder! :)

 

På torsdag da jeg var ledig fant jeg fram en dukke og øvde litt på en kort klipp. Begynner også å få flere kunder nå, som er utrolig spennende! Nyter livet på jobb!


På fredag hadde jeg en utrolig bra dag! Hadde først en kunde som ble superfin på håret! Jeg lærte samtidig noen nye stripeteknikker og fikk leke meg litt med styling. Både kunden og jeg ble kjempefornøyd med resultatet, morsomt å gjøre nye ting! Etter jobb dro jeg ut og hadde en kjempehyggelig kveld sammen med en gammel venn. Trondheim er i mine øyne, mye mer spennende enn hvor jeg kommer fra! Elsker å være her selv og jeg kjenner på savnet etter de hjemme i nord!
 I går var jeg i byen å møtte noen jeg bodde på samme hybelhus med i fjor, utrolig koselig å møte dem her! Må si at det var godt å være litt sammen med nordlendinger!  Siden de var på shopping ble det dessverre litt shopping på meg også.. Haha, burde serriøst gjemme bankkortet mitt slik at jeg må motstå fristelser.  


Etter min lille tur til sentrum hadde jeg kjøpt inn småting fra H&M..


Min måte å feire en lørdag på!


Chill på sofaen!


Dette er da meg i dag. Det har vært utrolig godt med helg, men kjenner jeg gleder meg litt til å dra på jobb i morgen! :))

 

Yours truly,

-Molly-Melissa
Skrevet: 28.08.2013 20:55

Heihei!  I morgest la jeg merke til at det var på tide å skaffe meg en ny concealer siden den jeg har fra før er ganske smasha etter å ha landa på gulvet. Etter jobb i dag gikk jeg innom Kicks for å skaffe meg en concealer som ikke var av den billige og dårlige sorten jeg vanligvis kjøper. Etter å ha informert en av dem som jobber der om hva jeg så etter ble jeg anbefalt merket MAC. Jaja tenkte jeg, siden jeg vet at det ikke er av det billigste merket, men tenkte så enkelt som at dette kunne da være en tidlig bursdagsgave til meg selv! Jeg finner alltid en unnskylding for å leve litt ekstra godt, haha!!  Smilte pent og betalte, jeg! Nå er jeg utrolig spent på om den funker som de sier at den skal, har nemlig aldri hatt MAC før, så det skal bli spennende å se i morgen når jeg legger på ny make-up! Er det noen av dere lesere som har prøvd dette merket før, og hvis ja, syns dere om det?

Yours truly,

-Molly-Melissa
Skrevet: 27.08.2013 22:25

Hei! Jeg har ikke så spesielt mye bloggmaterieale akkurat nå, men det kommer flere innlegg etterhvert som dagene går! I dag ville jeg bare benytte sjansen til å informere alle blogglesere om at siden jeg er lærling/Trainee, gjør jeg alle klipp og fargebehandlinger for halv pris! Dette er jo et supert tilbud som også mange studenter setter pris på! Salongen jeg jobber på heter da H2 Portobello og ligger i Thomas Angelsgate I Trondheim. Kom innom salongen en tur eller ring 73807603 for timebestilling! Stikk også innom instagramkontoen til salongen Her :)   

 

Spread the word! :)
 

Yours truly,

-Molly-Melissa
Skrevet: 25.08.2013 21:31

God søndag, lesere!  I går var jeg ganske så utmattet da jeg kom hjem, hvorfor aner jeg faktisk ikke, men det gjorde iallefall at jeg gikk tidlig til sengs. Gårdagen inneholdt jobb til klokken 18.00. Hadde faktsik noen kunder iløpet av dagen, noe som var kjempespennende! Likte aktiviteten, selv om det går litt tregt når jeg arbeider med kundene.. Jeg hadde iallefall en kjempefin dag, trives godt med de jeg jobber sammen med, noe som jeg syns er utrolig positivt! Selv om dagene går veldig i ett, og jeg mister oversikten over hvilke dag i uken det er, har jeg iallefall kjempegreie folk rundt meg! :)


Klar for siste dag i den første uka på jobb :)Jeg kan også meddele det at det ikke er vits i å lakke neglene sine når man er frisør... Neglelakken var ødelagt på slutten av dagen..


Koser meg på jobb!I dag var det deilig å sove litt lenge, selv om jeg våknet tidlig siden jeg trodde jeg skulle på jobb, haha. Iallefall, så tok jeg meg en liten gåtur innover til byen i finværet. Byen er ekstra fin når himmelen er blå og solen er fremme!  Gikk meg en tur forbi domkirka, eller Nidarosdomen som den også heter. Bygningen er utrolig vakker å se på! Elsker gamle bygninger med spesielle utskjæringer. Når jeg først var i byen gikk jeg å surra litt rundt for å finne nye og spennede steder, men siden jeg ikke eier retningsans (noe jeg nylig har funnet ut av), så kunne jeg ikke forville meg for mye.. Håper jeg får igang gps'en på mobilen min snart slik at jeg tør å gå andre steder enn hvor jeg vet veien tilbake fra. Føler meg helt elendig på det punktet! 


Nidarosdomen, vakker!


La merke til at det var mulighet for å gå inn for å se, det har jeg utrolig lyst til å gjøre en gang! Kanskje litt kjedeli å gjøre det alene, så kanskje jeg får med meg noen etterhvert! :)


Nyter utsikten! :)
En McFlurry var heller ikke noe å forakte, må nyte solvarmen når den er her!


Elsker at det er så mange mennsker her! Byen virker så mye mer levende når det er aktivitet!


Syns det er utrolig rart at jeg skal på jobb i morgen, siden jeg bare har hatt en dag med helg, når jeg er vandt med å ha lørdagene fri også. Men jeg gleder meg til jeg kommer meg ordentlig inn i rytmen med arbeidsdager og fridager! :) Nå skal jeg bare kose meg og slappe av før en ny jobbdag startet! Hver dag er spennende her! :)

 

Yours truly,

-Molly-Melissa
Skrevet: 23.08.2013 19:48

Har hatt en utrolig fin dag i dag! Startet med en liten avslappingstur i sakte tempo forbi torget mot jobb. Utrolig hærlig å starte uten stress om morgenen! Tok noen bilder, deilig at sola valgte å komme tilbake en tur idag! :)


Rolig morgen i hovedgata!

Småtrøtt kanskje...!

Da jeg kom på jobb fikk jeg min første kunde siden jeg startet som lærling, utrolig morsomt å ha en egen kunde å arbeide på. Klippen var enkel og grei etter min mening, og fikk vite mot slutten av klippen at jeg hadde gjort en god jobb. Godt å vite at jeg fremdeles kan det jeg lærte tidligere i år! Gleder meg til å fortsette med kunder i morgen! Dagene begynner å føles kortere nå som jeg har blitt vandt til arbeidstiden og fått meg flere ting å gjøre. Ellers i dag har det ikke skjedd så utrolig mye. Nå skal jeg bare slappe av og kanskje se en film. Har bare morgendagen igjen på jobb før fridag på søndag. Skal prøve å finne på noe spennende å gjøre på søndag, noen som har forslag? Skal iallefall ta meg en gåtur og se om jeg finner veien til toget uten å måtte bruke bussen, haha det kan bli spennende! 


Fikk også navneskiltet mitt i dag. Meget glad ja! :)
Chill på bussen hjem. Elsker akkurat denne delen av dagen! 

 

Yours truly,

-Molly-Melissa
Skrevet: 22.08.2013 16:45

Jeg våket i åttetiden i morgest og lurte på om jeg ikke skulle stå opp snart.. Tror kroppen begynner å venne seg til de nye rutinene, bortsett fra at i dag er fridag slik at jeg kunne sove noen timer lengre. Da jeg endelig fant ut at det var passende å stå opp i 10 tiden, gjorde jeg meg klar for litt shopping og dro avgårde til byen. Syns det er utrolig hærlig at jeg slipper å sitte på bussen i en time for å komme meg til et shoppesenter (den tiden det tok da eg bodde hjemme i Vesterålen), nå som jeg bor i Trondheim tar bussturen rundt 10 minutter. Noe annet jeg liker med å bo i en storby er det store utvalget av klesbutikker og utvalget i klesbutikkene.

Var innom BikBok en tur og fikk se kolleksjonen til Mary-Kate og Ashley Olsen, men må være ærlig å si at jeg ikke syns noe spesielt om klærne. Jeg har alltid likt tvillingene, men når det kommer til klesstilen deres, så er den litt for dyster og sær for meg... Skal bli spennede å se de neste to kolleksjonen de kommer med i Bikbok butikkene. Tanken min da jeg dro til byen, var å få kjøpt meg dyne, pute og laken til jeg flytter inn på hybelen i september, og kanskje litt klær. Ja, penger fikk jeg iallefall brukt!


Dyne, pute og laken ble det!

Klær fra BikBok og Gina Tricot, smykke og neggellakk fra Gina Tricot, småting fra Cubus.Glajente i storbyen! Nå blir det et etterlengtet neglestell på meg! 
 

Yours truly,

-Molly-Melissa
Skrevet: 21.08.2013 23:58

Dagen i dag har vært utrolig spennende og innholdsrik! Alt startet med at jeg fikk arbeide litt på kundene på jobb, fikk vaske hår, sette farge i ettervekst, og få klippe en klipp. Kjente i fingrene at jeg har savnet å arbeide med kunder og hår! Syns det var utrolig godt å ha noe å gjøre i salongen, siden det har vært litt lite for meg å gjøre de første dagene. Trainee skiltet er nå hengt opp på døren, så det skal bli spennede å se om jeg får noen kunder på fredag! Etter jobb dro jeg en liten tur ut før jeg dro sammen med jobben på restaurant. Hadde en utrolig hyggelig kveld med god mat i godt selskap! Utrolig morsomt å få være en del av en jobb-gruppe, om jeg kan kalle det for det? Legger allerede merke til at jeg kommer til å trives godt sammen med gjengen på H2 Portobello! :)

I morgen har jeg fridag, som jeg skal bruke til å handle inn dyne og pute til hybelen og kanskje shoppe litt klær. Føler at jeg kastet en del klær før jeg flyttet hit, så legger merke til at jeg har et litt for lite utvalg! Har kost meg kjempemye i dag og gleder meg til jobb på fredag! Skal bli morsomt å starte med egne kunder og gjøre litt mer fagrelatert, er kjempeklar nå! :) Nå tar jeg natt, og ønsker jeg alle en kjempefin dag i morgen! 

 

Yours truly,

-Molly-Melissa
Skrevet: 20.08.2013 21:47

Jeg må nesten begynne innlegget her med å si at jeg elsker å kunne sove en god stund lengre enn andre på min alder, siden jeg ikke begynner på jobb før 10.00. Bakdelen med å starte såpass sent på jobb er at jeg ikke er fedig før 18.00, som betyr at det er rett hjem å spise, slappe av og så legge seg for å gjøre alt om igjen dagen etter.. Jaja.  Siden det bare var min andre dag som lærling i dag, er det fremdeles ikke så mye for meg å gjøre i salongen. Derfor bruker jeg litt tid på å finne meg ekstra arbeid som ender opp meg å gå over gulvet med kost en del ganger, og å hjelpe de andre som jobber i salongen. I dag var også første dag på H2 skolen for meg. Der skal vi lære nye ting og forberede oss på svenneprøven, dette skal skje tre timer hver tirsdag. På skolen i dag begynnte vi å klippe, noe som jeg har savnet å gjøre siden jeg nesten ikke har rørt saksen min i sommer. Siden jeg ikke kjenner noen av de andre lærlingene som er på skolen samtidig som meg, blir de tre timene ganske lange og kjedelige. Håper på å bli kjent med noen etterhvert! 

I morgen starter jeg med kunder, det skal bli kjempemorsomt! Kjenner litt frykt for at jeg skal bli veldig nærvøs og gjøre feil, men får bare krysse fingrene for at alt går bra! Hvis noen er i Trondheim og trenger en klipp er det bare å stikke innom, halv pris på både klipp og farge når jeg gjør jobben! :) Nå skal jeg ta å hoppe i dusjen før jeg lander i senga for en lang og fin natt!  Jeg er dessverre elendig på å huske å ta bilder fra dagene mine, men det skal jeg prøve å bli flinkere til! Skal også prøve å lage et lengre innlegg om ikke så lenge! 

 


En liten pause på bakrommet, hærlig å sette seg ned av og til! Når jeg ikke finner noe mer å gjøre, ender jeg opp med langhårsdukka.. Vet ikke helt hva jeg har gjort her..Haha

 

Yours truly,

-Molly-Melissa
Skrevet: 19.08.2013 22:58

Planen var at jeg egentlig skulle blogge et lite innlegg i går, men siden jeg hadde en koselig stund ute i går kveld, ble det for sent å starte med bloggen. Jeg hadde tenkt å skrive litt om hvordan jeg trodde dagen i dag skulle bli, og at jeg var veldig spent på å begynne på jobb. Istedenfor å skrive om hva jeg trodde skulle skje, skal jeg heller fortelle hva dagen min faktisk inneholdt! :)

I dag startet jeg dagen tidlig for å ha tid til å dusje og stelle meg før jeg dro inn til byen. Siden jeg ikke begynner på jobb før klokken 10.00, hadde jeg tid til å få kjøpt meg busskort slik at det ikke blir for dyrt å reise til og fra jobb, det anbefales når man bor i Trondheim!  Siden det var min første dag på jobb som lærling fikk jeg en del informasjon og instruksjon på hvordan ting skulle gjøres. Jeg brukte første del av dagen til å observere, hjeple til og sette meg litt inn i hvordan salongen fungerte. Etterhvert som dagen gikk begynte det å klø i fingrene etter å gjøre noe, så da fikk jeg meg en langhårsdukke som jeg lekte meg litt med.
 


Jeg brukte ikke styling da jeg lagde oppsettet, så det ble litt krusete.
Salongen jeg jobber på heter H2 Portobello, dette er litt av interiøret. Dagen har vært veldig spennende, og mye nytt å sette seg inn i. Fikk også tre store bøker jeg må se gjennom, og en del produkter å lære om. Kjenner at jeg grugleder meg til å starte med kunder siden det begynner å bli noen måneder siden jeg hadde en kunde sist, men skal bli spennende!  I morgen skal jeg på H2 skolen hvor lærlinene møtes hver tirsdag og lærer om ting vi ikke gjør så mye av i salongene, dette skal bli spennede! Gleder meg til å lære nye ting! Etter jobb klokken 18.00 kjente jeg at det kommer til å bli en tilvenningsfase for kroppen, siden man står hele dagen og er mye aktiv i forskjellige posisjoner man vanligvis ikke bruker. Alt i alt er jeg storfornøyd med første jobbdag, og ser frem til i morgen! 
 Yours truly,

-Molly-Melissa
Skrevet: 17.08.2013 21:37

I går ettermiddag startet jeg reisen min til Trondheim. Denne gangen hadde jeg med meg en del kilo som absolutt ville bekrefte at jeg var på flyttefot. For at reisen ikke skulle koste så alt for mye, valgte jeg å reise med natttoget fra Fauske, noe som jeg tenkte var lurt. Klokken 03.00 i natt stoppet toget midt ute i ødemarka, etter en time fikk vi beskjed over høytaleren av lokomotivet var defekt, som vil si at det var fri for støm, og kunne derfor ikke frakte oss videre. Rundt klokken 05.00 fikk vi hjelp at et annet lokomotiv som kjørte oss til nermeste stasjon. Dette var jo et godt stykke fra Trondheim, som betydde at jeg hadde fem timer fremfor meg i buss sammen med en haug andre reisende mennesker. Et kvarter etter klokken var fylt 11, ankom jeg sentralstasjonen i Trondheim, noe som var utrolig deilig. Å ha sitte konstant i over 20 timer i strekk er virkelig ikke noe å anbefale.
 Siden hybelen jeg skal bo i ikke er innflyttingsklar enda, har jeg vært så heldig å få bo midlertidig hos familie til en venninne av meg. Etter at jeg hadde lagt ifra meg bagasjen og hatt et lite ærend i byen, landet jeg raskt i senga for en hærlig liten powernap. Noen timer etter hvilen min og litt oppfreshing, fristet det å dra på min første Rosenborg kamp, min aller første store fotballkamp, noen gang. Etter den første omgangen av spillet var jeg rett og slett i litt sjokk over hvor engasjerte fotballfans kan være, men når andre omgang var igang, deltok jeg på noen av de mange kampropene til RBK fansen. I starten tenkte jeg at dette ikke var noe for meg.. men da kampen var over, forsto jeg at det ikke var siste gang jeg skulle delta på noe slikt. Det var en utrolig morsom opplevelse! 


Klar for kamp utstyrt med Rosenborg hettegenser og skjerf
!


Fikk vite at det var nærmere 14 000 mennesker som publikum på Lerkendal under kampen, sykt med mennesker!

For å være helt ærlig, så var jeg egentlig mer opptatt av supporterne enn spillerne... Haha, typisk!...  
Det var det om dagen i går og dagen i dag. Kommer med nytt blogginnlegg i morgen!

 

Yours truly,

-Molly-Melissa
 


 

 
Skrevet: 15.08.2013 15:58

Dette året skal bli et spennende år! I morgen pakker jeg siste rest og tar tingene mine med meg ned til Trondheim. Det er trist å skulle flytte fra denne vakre plassen og menneskene her, men jeg syntes det også skal bli godt å komme seg litt ut i verden og oppleve et nytt kapittel i livet!   I Trondheim skal jeg være frisørlærling på en av H2 salongene, noe som jeg gleder meg mye til! Å være frisør i en storby er noe annerledes enn å være frisør ute på bygda her, så dette skal bli utrolig spennende! Jeg ser fram til å lære mye nytt, oppleve uforglemmelige ting, og skal kjenne på det å være ordentlig selvstendig! 
På bloggen her har jeg tenkt å dele bilder, opplevelsene mine og hvordan det er å flytte ca 100 mil hjemmefra. Jeg gleder meg til å komme igang! Her er et bilde fra tidligere i sommer da jeg var i Trondheim en tur. 
 


Yours truly,

-Molly-Melissa


hits