FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER TRENING OG KOSTHOLD

Skrevet: 12.06.2013 11:16

En god stund har jeg gått rundt og trodd at jeg kom til å komme opp i Engelsk muntlig, i dag fikk jeg bekreftet dette! Fredag klokken 11.00 er det min tur til å vise flotte engelskkunnskaper til en tilfeldig sensor!... Haha.. I motsetning til vanlige elever i videregående skole ble jeg veldig glad for å komme opp i muntlig eksamen. Å få en ekstra karrakter på vitnemålet ser jeg på som positivt! Ettersom første oppgave (den delen av eksamen som vi får forberede oss på) ligner veldig på en oppgave som vi har gjort før, så dette tror jeg skal gå bare bra! Nå holder jeg på med å forbedre den forrige presentasjonen og prøver mitt beste for å oppnå så god som mulig karrakter! Gleder meg faktisk til eksamensdagen! 

 

(Beklager for mobilbilder),

-Molly-Melissa

 
Skrevet: 11.06.2013 20:52

Siden jeg går frisørlinjen og lærer om forskjellige ting angående hår, tenkte jeg at å gi noen hårtips kunne vært morsom. Jeg må bare opplyse om at dette er blandinger av fakta fra boken, og personlige erfaringer og tips. Jeg håper dere finner hårtipsene hjelpsom og interessant.

 

PLEIE AV HÅR: For å få drømmehåret er det flere faktorer som spiller inn.
1. Spise variert og sunn mat.
2. Klippe tuppene når det begynner å bli flisete.
3. Ikke bruke butikkfarge, frisørfargene er bedre for hår og hodebunn!
4. Pleie håret mye med kur. Er håret veldig ødelagt etter kjemisk behadling er kur lurt å bruke flere ganger i uken, hvis ikke skal man helst bruke kur 1-2 ganger i uken.
5. Være forsiktig når man grer vått hår. Hårstårene strekkes lett og ødelegges.
6. Bruke varmebeskyttende ved bruk av varmeverktøyer som hårføner, stylingjern, krølltang osv.MOROCCANOIL: Dette produktet liker jeg veldig godt! Oljen gjør håret mykt og tilfører glans. Den er også ganske fin til å roe ned krusete eller luftig hår. PÅFØR ikke i hodebunnen, dette gjør at håret lett virker skittent og fett. Påfør bare i tuppene.

SHAMPOO OG BALSAM: For at håret og hodebunnen din skal ha det så godt som mulig, bør man få hjelp til å velge rette produkter. Man trenger nødvendig vis ikke å ha samme type shampoo som balsam, dette er pga. håret og hodebunnen kan ha forskjellige behov. Produkter du kjøper på butikk er vanligvis veldig utvannet, og er derfor ikke like bra som salongprodukter. Stikk innom en frisørsalong og få hjelp til å velge rette produkter til deg :)

TANGLE TEEZER: ELSKER DENNE! Flokene mine har aldri vært så smærtefrie før. Man kjenner selvfølgelig at man børster håret, men der er stor forskjell til en vanlig børste. Børsten kan kjøpes på forskjellige nettsteder til rundt 129-150 kr. 


VÆR FORSIKTIG MED TUPPERING: Tuppene brekker lettere om man tupperer håret hver dag. Husk å gre ut tupperingen før du legger deg om kveldene :)
 


Hvis dere har spørsmål til forskjellige ting angående hår osv, er det bare å komme med dem i kommentarfeltet! Jeg skal prøve å svare så godt som mulig på det dere lurer på!

-Molly-Melissa

 
Skrevet: 28.05.2013 13:11

Det er dessverre lite aktivitet fra meg her på bloggen.. Interessen har vært ganske død i det siste, men prøver å oppdatere når det skjer noe nytt... Jeg tenkte jeg skulle komme med et lite innlegg om mine hårtips. Hvis det er noe dere lurer på innenfor hår og frisørfaget, er det bare å spørre! 

 Ellers er mine fremtidige planer eksamen i frisørfaget, muligens en muntlig eksamen, skaffe meg en lærlingeplass og ta fatt på sommeren... Skummelt at man skal være ferdig med skolen for alltid, men skal bli deilig å være ferdig på en måte... 


Slenger med et instagram-bilde fra en deilig soldag fra forrige uke! 
 

-Molly-Melissa
Skrevet: 26.03.2013 14:07

Hei!
Etter hva jeg har fått med meg på værmeldingen, så ser ikke påskeværet så veldig bra ut her oppe i nord... Det er da jeg kan holde meg inne i varmen, kose meg med et lite påskeegg, og drømme meg bort i tanken på ferieparadiser! Her er flere av drømmedestinasjonene jeg ønsker å besøke!-Molly-Melissa

 
Skrevet: 21.03.2013 19:09

I videoen i forrige innlegg sa jeg at jeg skulle legge ut bilde av jakken jeg kjøpte. Det gjemte jeg selvfølgelig å gjøre i det innlegget, men nå har jeg endelig husket på det!  
Det var egentlig meningen å kjøpe en jakke som lignet veldig på denne, men lengre bak. Den kostet 200 kr mindre enn den jeg endte opp med å kjøpe, grunnen til det var at jeg ikke la merke til den jakken jeg egentlig skulle ha før jeg hadde betalt og gått ut av butikken.. SMARTA!

Iallefall. Jakken er fra Vero Moda og koster 459 kr.


Jakken når meg ned til rompa (men jeg har ikke verdens lengste overkropp, så den kan nå andre til hodtepartiet).

-Molly-Melissa
Skrevet: 18.03.2013 20:52

Jeg må bare få sagt at det er lengde siden jeg gjorde en videoblogg sist, og den gang var det helt elendig. Jeg er ikke helt inne i hvordan man skal gjøre det, men det får så være... Her er da video av mine innkjøp fra Bodø og Oslo. 

NB! Den grønne blusen er fra BikBok, ikke fra Gina Tricot!
 

 

 

-Molly-Melissa
Skrevet: 17.03.2013 21:37

Jeg har jo vært ute å reist denne uken som har vært, og har med meg en del bilder tilbake.
Først var vi i Bodø på fylkesmessa for ungdomsbedrifter, og siden vi har egen bedrift i klassen, så var vi deltakere i år!
Vi hadde en liten drøm om å vinne en av prisene vi hadde meldt oss på, men dessverre gikk de prisene til noen andre bedrifter. Vi var hele 70 ungdomsbedrifter som stilte på fylkesmessa for Nordland, så det var egentlig ganske vanskelig å skulle få en pris i utgangspunktet.

Mandag kveld var det en liten prisutdeling på SAS hotellet med middag og programlederen var ikke andre enn selveste Stian Blipp!! Kjempemorsom fyr med mye rart på lager! Deretter på tirsdag formiddag hadde vi stand i glasshuset, og prisutdeling til slutt. Da vi var ferdige der tok vi fly ned til Oslo.

I Oslo har vi vært innom spørretimen på stortinget, og så har vi deltatt på minitinget, som var veldig spennende! Vi var også innom Studioet til Wella og fikk en gjennomgang av produktene deres, som var lærerikt for oss som skal bli frisører!  Ellers har vi bare koset oss sammen, shoppet en del og bare slappet av i hovedstaden!


Lite bildedryss fra denne uken!

 
Mia og meg som venter på at middagen skal starte mandag kveld i Bodø.

Her venter vi på å få komme inn til middagen. (Bildet tilhører Fylkesmessa Nordland på Facebook). 

Stian Blipp som Programleder på Fylkesmessa! 

Meg og Margrethe <3

På prøverommet ofc!

Jan Thomas Studio, like ved pensjonatet vi bodde på! 

Kongen og Dronningens hus!

StortingetUtenfor Louis Vuitton

På T-banen til Wella Studio!Turistbilde med Celin!

Bønder på bytur! Følte meg som DEN turisten som skulle ha bilde av absolutt ALT!! 

Var innom Ben & Jerrys flere ganger.... Må si jeg ELSKER iskrem!


Video av innkjøpene kommer i morgen!

-Molly-Melissa

 
Skrevet: 07.03.2013 21:44

//Mobilblogging//  
Siden jeg skal hjem i helgen, og har liten tid på søndag til pakking, så jeg må pakke i dag.
Jeg har ingen anelse hva jeg skal pakke, så jeg er spent på hva jeg finner ut!
Det er avreise til bodø mandag morgen i åttetiden og ankommer bodø i firetiden, så jeg må finne litt underholdning til bussturen. Er veldig spent på fylkesmessa, hvor vi skal representere ungdomsbedrifren vår. Krysser fingrene for en av prisene som deles ut!
 Nå må jeg fortsette med pakkingen før jeg tar natten!
Skrevet: 06.03.2013 20:11

Tidligere dette skoleåret stripet jeg håret mitt mørkere, og rett før jul bleiket jeg noen striper for å gjøre det litt lysere.
I dag fikk jeg en venn i klassen til å stripe håret mitt enda lysere, siden jeg liker å ha lyst hår når våren kommer.
Å være frisørelev og å få lov til å arbeide på hverandre og ordentlig hår er spennende.
Vi lærer mye av å eksprimentere på hverandre, og å få prøve ut.

Før stripene i dag: 


Under stripingen:

Ser sååå bleik ut her!

Etter stripingen, resultatet: Ble lysere i håret, og det mørke underhåret er nå borte!
Sorry for bildekvaliteten, mobilbilder!

 

-Molly-Melissa 
Skrevet: 05.03.2013 19:06

Jeg tenker ofte på hvordan det hadde vært å få reist rundt i verden og opplevd nye steder og kulturer.
Syntes det er utrolig spennende med nye steder! Jeg har samlet mine topp 8 reisedestinasjoner som jeg drømmer om!
Virker noen av disse stedende spennende for deg?

 


 

-Molly-Melissa
Skrevet: 02.03.2013 22:35

I år skal ting skje!
I nærmeste fremtid skal jeg ut å reise, noe som jeg gleder meg til!  Det skal bli herlig å oppleve nye ting!
Siden jeg skal være i Litauen i 2 uker, kan det jo være spennende for dere å se litt av landet, så følg med på Instagram.
Jeg skal poste en del bilder på turen!
Instagram: Mollymelissas


2013
11-12 Mars: Fylkesmesse i bodø
12-15 Mars: Klassetur til Oslo
06-20 April: Utveksling til Klaipeda, Liatuen
01-17 Mai: Russetid
21 Juni: Sommerferie
Etter sommerferien: Lærlingetid som jeg mest sannsynlig skal ta i Trondheim!


 Det kan hende jeg kommer til å poste litt bilder og info her på bloggen også!

 

-Molly-Melissa
Skrevet: 16.12.2012 00:02

Legger merke til at lesertallene på tabellen er på sitt verste. Jeg har dessverre ingen interesse av å blogge lengre... hvorfor vet jeg ikke helt. Jeg er opptatt av skole, kjæreste, avslapping og bare nyte livet litt uten å måtte presse meg selv til å dokumentere hvert eneste steg jeg tar. 
Jeg har da funnet ut av at Instagram passer meg ganske greit. Det tar ikke lang tid, man poster et bilde og slipper å skrive mye tekst, og man får samtidig dokumentert litt.

 

Jeg kan iallefall oppdatere dere om at skolegangen går heilt greit. Lærer mye om hår og hva man skal gjøre som frisør. Jeg har vært ute i praksis og syntes det var ganske så greit. Skal bli litt godt å få en utdannelse etterhvert slik at man vet man har rett til arbeid, så tar jeg resten etterhvert. 
 Forrige uke hadde vi en egenpleie dag, og fant ut av at noen blonde striper i håret ikke kunne skade, så da stilte en kompis i klassen opp og stripte foliestriper på meg. Det ble flere striper enn jeg hadde trodd, og fikk håret mitt til å se helt farget ut. Ble litt i sjokk siden jeg ikke skulle ha blondt hår, men jeg vender meg nok snart til stripene. Det var akkurat slikt det var da jeg stripte mørke striper tidligere i høst. 

Her ser du bilde av meg tidigere i høst med mørke striper, og meg nå med blonde striper.
Og nå:


Nå er det lysere oppå håret og mer rødt/brunt nede (under), liker det, men kanskje litt lyst til å være meg.. Tilvenning! :))Jeg vil igjen beklage min fraværendehet fra bloggen. Lik meg heller på Instagram (Mollymelissas) om dere ønsker å se mer til meg :)) 

 

-Molly-Melissa
Skrevet: 12.10.2012 22:35

Hei kjære lesere! Som dere kanskje fikk med dere på et av de tidligere innleggene mine, hadde jeg bursdag for bare noen uker siden, så på onsdag kom jeg hjem til pappa og fikk gaven min. Utrolig koselig å komme tilbake hit forresten, også var det ekstra spesielt denne gangen å komme hit siden jeg hadde med meg kjæresten min for første gang♥. I bursdagsgave fikk jeg da ny mobiltelefon; Samsung Galaxy S3, bortskjemt? ja... litt kanskje? :)))) Fikk også et herlig natttøy og parfyme, er kjempe fornøyd!  

Det jeg skulle fortelle til dere, er at jeg nå har fått meg INSTAGRAM, helt utrolig at jeg også skulle få dette, er alltid skikkelig treig når det gjelder det nye som er inn. Iallefall... Følg meg på Instagram dere, er jo så utrolig gøy!:) Heter "Mollymelissas" :)

-Molly-Melissa
Skrevet: 08.10.2012 11:56

Siden jeg går frisørlinjen, så eksprimenterer vi en del med farger og klipp. I forrige uke stripet en klassekompis håret mitt i brun/røde striper. Er fremdeles litt uvandt å ha så mørkt hår, men er flott med litt mørkere farger i håret om høsten! :) Blir sikkert å legge ut mange forskjellige eksprimenter vi har iløpet av året, på bloggen.Slik ble jeg seende ut :)

Slik var fargen min før stripingen:
-Molly-Melissa

 
Skrevet: 29.09.2012 21:03

Jeg har ofte øyeblikk jeg føler meg i ekstra jentefilm modus, og må ha en dose med blanding av kjærlighet, drama og komedie. Jeg tenkte jeg skulle gi dere min topp 10 liste over jentefilmer. Legg gjerne igjen en jentefilm du anbefaler i kommentarfeltet! 

1. Notebook: En Film du ender opp å gråte til! 2.Dear John: Ekte kjærlighet! 3. Mamma Mia: En film du synger med på og elsker!

4. Sex and the City og 5. Sex and the City 2: Filmene du drømmer deg bort i og elsker! 6. 27 Dresses: Bryllusplanleggeren!

7. A Cinderela Story: Filmen om den ekte drømmeprinsen. 8. Mean Girls: Genial film som viser hvor gale jenter kan være.

9. The sisterhood of the traveling pants: Ekte venner og en bukse. 10. Legally blonge: Genial film om en ekte jentejente.

 

-Molly-Melissa

 
Skrevet: 25.09.2012 21:23

For noen uker siden Bestilte jeg en skjønnhet på nettet fra Storbritania. Ikke mindre enn en kopi av Aleksander Wang! Originalen koster oppimot 7000 kr, så foreløbig holder det med en kopi for meg! Er egentlig ikke så veldig glad i å gå med vesker, eller jeg finner det mer praktisk å bruke jakkelommene som lagersted, siden jeg alltid er så redd for å glemme vesken når jeg reiser meg og går et sted.

Jeg har vært forelsket i Alexander Wang vesken i en ganske lang stund nå, så da jeg så denne på Ebay til en billig penge, måtte jeg bare ha den. Fake eller ikke, jeg elsker den!


-Molly-Melissa


Skrevet: 24.09.2012 22:39

Kroniskt at jeg skulle begynne å blogge igjen i dag, men i dag har jeg faktisk har noe å blogge om! Som sagt i overskriften så fylte jeg 17 år i dag, hele 17 år!! Ikke til å tro at man er blitt så gammel allerede... Bare 1 år igjen til jeg kan kjøre opp, sykt nok så skulle jeg ønske jeg kunne være 16 år for alltid, det er jo den tryggeste og beste alereden, eller hva?

 

Iallefall, så har jeg feiret litt i dag sammen med kjæresten min og en venninne. Siden jeg ikke vær vært så veldig glad i å feire de siste årene, hadde jeg lyst til å feire litt for en gangs skyld, men kanskje litt vanskelig når man bor på hybel og har verken plass til folk eller penger til kake og annen snop. Derfor var det ganske greit og koselig med bare en liten feiring. Hadde laget gele og jordbær dyppet i sjokolade for å ha litt å kose oss med, utrolig godt må jeg si! Tok dessverre ikke så mange bilder av dagen, er blitt bare dårligere og dårligere til å bruke kamera nå, men noen få bilder har jeg tatt. En koselig dag har det vært, så takk dere som har gratulert meg og feiret litt sammen med meg♥


Roser og øredobber av kjæresten♥ Utrolig koselig! :DGelegodisen og jordbærene :)

Og et noen-dager-gammelt-bilde av meg, siden jeg ikke har snudd kamera mot meg i dag .. :)

Btw. Headeren er bare midlertidig til jeg får fikset ny!

 

-Molly-Melissa
Skrevet: 22.08.2012 22:49

Siden vi i dag lærte litt om farging av vipper og bryn tenkte jeg å vise dere resultatet på meg.

Siden jeg har blonde bryn og vipper tenkte jeg at jeg kunne farge vippene sorte og brynene i en lys brun tone... noe som jeg syntes ble for mørkt for meg. Man må vell bare venne meg til det? :) Er uten sminke på disse bildene, fargene er også litt mørkere i virkeligheten.


Her ser dere hvor lyse vipper jeg egentlig har. 
Hva syntes du om å farge vipper og bryn?

-Molly-Melissa 
Skrevet: 21.08.2012 22:05

Når man starter en blogg, og skriver på den noen år, blir det tilslutt en vane som man dessverre kan legge av seg når man får et sosialliv, det er iallefall grunnen i dette tilfellet. Jeg har kanskje ikke så mye å gjøre om dagene, men blogging blir det ikke noe av. Har vært ganske opptatt i sommer med reising og besøk her og der, som har gjort at tilgang til internett har vært et problem, også at tiden ikke strekker til for å fortelle hva jeg holder på med. 
 Det er ikke så mye som har skjedd siden sist. Jeg har nå flyttet på hybel igjen og startet skolen. Jeg går nå frisørlinjen på Melbu, som er noen timer unna der jeg bor. Vi har dessverre ikke gjort så mye enda, stort sett bare informasjon og slike ting. Fikk faktisk startpakken i dag, som inneholdt sakser, kliper, kammer, børster og annet diverse, kan love at jeg var som et barn på julaften der jeg satt å åpnet kofferten med inneholdet, utrolig morsomt!
 

Iallefall, når ting begynner å bli mere spennede på skolen kan det hende jeg forteller litt fra skolehverdagen som frisørstudent, og kanskje noen bilder av mine stakkars prøvekaniner. Til da får dere bare vente i spenning til neste gang jeg setter meg ned og tar meg tid til å oppdatere. Jeg beklager igjen for lite blogging!

Hybelen min i år!
Jeg hadde ikke sett hybelen min før jeg bestillte den, så da jeg kom for å flytte inn fikk jeg sjokk da jeg innså at dette var det eneste kleskapet jeg hadde..

Badet er like lite som det jeg hadde i fjor, men må si det ser bedre ut i år.

Syns det ble så mye mer hjemmekoseli på hybelen i år, akkurat dette jeg ville!

-Molly-Melissa
Skrevet: 04.07.2012 20:17

...ble ikke slik jeg hadde tenkt. Planen var at siden det nå var sommer, så skulle jeg begynne å blogge litt igjen, men så ble planene brått endret.  Ikke lenge før skoleferien var startet  fikk jeg beskjed om at min kjære bestemor lå på sykhus, så da ble det for meg å hive meg på hurtigruten sammen med pappa, for å reise nedover til helgeland for å se henne. Ikke mange dager senere døde hun. I går var begravelsen hennes, en fin seremoni men en trist dag. Etter å ha kjent henne siden jeg var liten, og alltid tatt henne som en selvfølge når man kom hjem til henne, er det trist å miste noen man er så glad i. 

Nå skal jeg prøve å nyte sommeren som er igjen, håpe på fint vær og gode minner og glede seg til høstens skolestart. Skal også prøve å blogge litt oftere enn en gang annenhver måned :) 

Noen bilder fra sommeren så langt:

Fikk selvfølgelig med pappa på et bilde ute på dekk i solen :)


-Molly-Melissa
Skrevet: 28.05.2012 17:02

Gårdagen gikk til å feire den store dagen til lillebror Brendan. Helt utrolig at han er blitt så stor, og nå konfirmant! Hadde det veldig hyggelig med familie og slekt i går, hvor det ble en del kakespising og bildetaking. Utrolig morsomt å se folket igjen! :) Jeg holdt også tale til min søte lillebror, noe som jeg kanskje må beklage, for han virket ikke så veldig fornøyd når jeg nevnte noen flaue episoder fra da han var liten :D Noen bilder fra dagen:
Konfirmanten selv :D


Stilig konfirmasjonskake! 


Åpnet kaken med første stykket. 


Gavebordet, og gavene åpnet.


Tripp, trapp, tresko. Pappa, lillebror, meg og mamma ♥


Søskene sammen med mamma :))


Meg sammen med fadderbarnet mitt :)  Søte jenta ♥

-Molly-Melissa
Skrevet: 17.05.2012 22:55

Jeg har gledet meg stort til denne dagen. Elsker 17. Mai. Gå i tog, høre årets tale, høre korpset spille, se barn leke, spise is, se bunader og flagg. Heldige som vi var, hadde vi sol men vinden kunne vært noe varmere, men skal ikke klage. Tror vi var en av de få stedene som faktisk hadde sol i dag. Det var hyggelig å feire 17.Mai igjen, selv om jeg ikke hadde den rette følelsen, men hadde det gøy med å se at andre moret seg med forskjellige aktiviteter og konkurranser! Er blitt veldig sløv med kameraet, så der er ikke så mange bilder fra dagen på minnekortet dessverre, men her er iallefall de som er!
Gratulere med dagen! :))

17. Mai toget.


Lille gudbarnet mitt som koser seg med fløyte i penværet! 


Ikke kjole i år, så da ble det ny jeans, blondetopp og dressjakke. For ikke å glemme 17.mai sløyfa :)


Fletter i håret er full 17.mai stil!


Selvutløster er utrolig flink til å være uklar, ååh ♥ ♥ ♥ ♥


Nydelie 17.mai blomstern som sto på borde når eg kom heim i går ættermiddag. Hærlige altså! 
 

Har dere hatt en fin 17.mai?

-Molly-Melissa


 
Skrevet: 14.04.2012 19:39

Jeg har lagt merke til den nye trenden, Dip Dye. Dette er altså farge nederst i håret. Syns det er utrolig stilig og sommerslig, så elsker det! Har funnet en måte hos Sølvi hvor man kan ha Dip Dye en dag og så vaske det ut igjen, utrolig greit egentlig om man ikke ønsker å betale dyre dommer for farge. 

Hva syns du om denne trenden? 
 

-Molly-Melissa

Skrevet: 09.04.2012 00:12

Sitter her og sikkler etter sko på nettet. OMG så lyst jeg har på sko! OG et sted og vær hvor man kan bruke sko som ikke er vanntett og foret. Skulle gjerne gått med slike sko hver dag om bare jeg kunne. Det beste jeg vet er søte kjoler, nytt acessories og pene sko, men hva skal man med alt dette når man bor oppe i lille Nord-Norge, er 16 år og ikke er prinsesse? Da er det bare å drømme om fremtiden hvor jeg mener jeg skal oppholde meg i storbyer, hellst i utlandet. Det er utrolig deilig å drømme om fremtiden selv om man vet at halvparten mest sannsynlig ikke blir gjennomført... Vell, skulle gjerne hatt disse i gangen min! ♥

1.HER /  2. HER  /  3.HER  /  4. HER

5. HER  /  6. HER


7.   HER

 

-Molly-Melissa
Skrevet: 06.04.2012 17:55

We actually have a pretty good life♥


Music for your soul :)

 

-Molly-Melissa
Skrevet: 02.04.2012 21:51

Ah, Gleder meg til våren! Hadde en liten teaser av vår for bare noen dager siden, men den domme snyen kom uønsket tilbake. Kunne endelig gå i litt mer lettkledde klær og legge vintertøyet litt vekk, men nei, det viste seg å ikke være lurt likevell. Får håpe April skjuler mange varme, snø- og regnfrie dager! :)


Alt fra Gina Tricot. Dessverre har vi ikke denne butikken her i nord.. 

 

-Molly-Melissa

 

 
Skrevet: 28.03.2012 10:22

Jeg ønsker meg noe nytt. Kleskapet mitt er fullt av klær men ingenting som jeg ønsker å bruke.. Nå som det går
mot vår ønsker jeg meg mer lette klær. Dette er bare noe det jeg ønsker meg.

Alt fra  Bubbleroom

-Molly-Melissa
Skrevet: 05.03.2012 23:25

Da var det på tide å krype under dyna igjen etter en kjempefin dag! Håper at dere også har hatt en fin dag! :)

 

-Molly-Melissa

 
Skrevet: 01.03.2012 01:41

You're the first thing i think of
each morning when i rise.
You're the last thing i think of
each night when i close my eyes.

You're in each thought i have
and in every breath i take.
My feelings are growing stronger
with every move i make.

I want to prove i love you
but that's the hardest part.
So i'm giving all i have to give,
to you i give my heart.

 


//Google

-Molly-Melissa
Skrevet: 25.02.2012 20:50I kveld skal jeg bare kose meg hjemme, se en film og slappe av. Vinterferie ♥
 

-Molly-Melissa
Skrevet: 24.02.2012 20:29


Liker♥

-Molly-Melissa
Skrevet: 17.02.2012 20:57

Er litt irritert og sliten her jeg ligger på sofaen. Tenke jeg skulle ordne litt på designet (et bra sted å starte om
jeg blogger innimellom), men det vil bare ikke fungere. Det har lenge vært mye tull med designet mitt. Bilder og
tekst som stikker  ut av skrivefeltet og sidemenyen er tullete, så nå har jeg blitt lei. Prøvde å lage bloggen større,
men det ble bare fælt. Så nå er bloggen såpass stor at jeg kan laste opp bilder i 700px, men da blir det smått til
innlegget, og om jeg bruker 800px forsvinner bildet ut av bloggen. Så hallo fortvilelse! Forstår ikke at bloggen er
annerledes inne på selve innleggene, enn på forsiden.. haha jeg er elendig til dette!   Mitt søte ansikt nå:


"Men kordan i svarte ska eg få detta tell?? hmm"


"Nei... Gikk ikke dæ heller. Typisk!"
 
"Enn detta då..??  næi..."

 

Hjelp!

-Molly-Melissa

 
Skrevet: 17.12.2011 20:38

Var i byen i går å fikk brukt gavekortet mitt. Fant ut av at jeg bare hadde noen dager igjen før det ble utgått, så da var
det rett inn på B young for å finne noe til rundt 300 kr. Siden jeg alltid kjøper kjoler som bare passer til en årstid, var
det på tide å gjøre som kvinner flest; kjøpe seg en liten svart kjole, som passer til alt! Fant en enkel og fin en til
399,- nå er det bare å mixe og matche så har man klær til jul også! :))


Dumme kamera som gjør at huden min ser utrolig flekkete ut ;S 


SÅ KLAR FOR JUL! :))

-Molly-Melissa

 
Skrevet: 19.11.2011 00:31

Er akkurat nå hos Miriam, hvor vi har sett film, spist mye godt og syngt for full hals.. Har dessverre ikke kameraet
med, klarte visst å glemme det i stresset før jeg dro hjemmefra, så får heller prøve å blogge noe i morgen :)

                                              God natt!♥

-Molly-Melissa
Skrevet: 02.11.2011 12:03

Har utrolig lyst på dette til jul! Nye sko, veske, lue (lua jeg elsker) og enda fler ringer! Tror også jeg kanskje skal
sjekke litt på nett etter mobiltelefon.. kanskje.. hvis jeg finner noe billig :) Sykt å tenke på at det er så kort tid igjen til
jul.. men gleder meg så utrolig mye! I år SKAL jeg ha julefølelse! :) Jeg har jo absolutt ikke rå til å like klær å sko,
så da må man vell nesten bare ønske til jul.. :)

                             Har du noen juleønsker allerede?

-Molly-Melissa
Skrevet: 20.10.2011 17:16

I dag var den store Global Dignity Day, altså en dag / del av dag satt av til å være sammen i grupper for å snakke
om Verdighet. Verdighet er et utrolig vidt begrep, og kanskje litt vanskelig å beskrive. Det var veldig fint at det var
satt av en dag til slike ting som dette. Vi fikk høre mange verdighets historier som vi ka lære mye av. For eks. å ta
vare på hverandre, være omtenksomme, ha respekt og ha kjærlighet til andre og seg selv. Kronprinsen vår er jo en
av de som er mest for dette og er Norges talsperson innenfor Dignity Day, noe som er utrolig bra for landet vårt! 

Jeg hadde dessverre en litt dårlig dag i dag, så min motivasjon for tema var nok ikke slik det egentlig skulle vært.
Men jeg lover at min motivasjon er på et mye høyere nivå neste fredag, for da skal jeg delta og jobbe for OD! Gleder
meg til å bidra og gjøre noe godt for et annet land, og for mennesker som trenger oss. Mye verdighet i det! :)

                      Har du vært med på dette i dag?

-Molly-Melissa
Skrevet: 08.10.2011 20:01

Er egentlig ganske sliten og trett etter en lang dag sammen med gamle og nye venner, så skal nå bare slappe av
og være sammen med papa og dem før jeg reiser tilbake til hybelen i morgen. Skal heller prøve å blogge litt i
morgen om jeg får tid! :) Ha en fortsatt fin helg! 

Love in the sun - Instrumental (Taio Cruz Style)


-Molly-Melissa
Skrevet: 01.10.2011 18:53

Tenkte jeg skulle ha en liten spørsmålsrunde på bloggen min, så det er bare å spøre om hva dere vil,
svarer på det meste. Svarene kommer i kveld, så fort fort!


-Molly-Melissa
Skrevet: 30.09.2011 23:02

Trenger hjelp fra dere! Nå sitter jeg her å er helt fortvilet, skjønner ikke helt hva jeg har gitt meg ut på, helt umulig å sette inn en header i rett størrelse og alt mulig.. huff... Tenkte jeg skulle bytte designet mitt, pga. jeg syns det er mye kjedeligere enn andre sitt, men kanskje det spm gjør at bloggen min ikk er en rosa og bimbo. Vell, derfor lurte jeg på... fordi at jeg sliter med det nye designet jeg tuller med, hvilken syns dere jeg skal bruke? Det som er "meg" eller det som er litt mer.. likt alle andre?eller :Hva syns dere?

-MOLLY-MELISSA
Skrevet: 24.09.2011 13:57
380522-1-1316865472623.jpg
Sweet sixteen! today it's my day...... I dag fyller jeg hele 16år, utrolig at tiden har gått så fort, ikke lenge siden jeg var 12.. Vell, det jeg skulle fram til, var at jeg ikke har internett her hjemme så jeg får ikke blogge ordentlig for i morgen når jeg kommer tilbake på hybelen. Så nå skal jeg bare kose meg med litt kake før jeg pakker opp noen gaver:) ha en fin helg dere! -Molly-MelissaSkrevet: 14.07.2011 23:00
Vi kan gjøre det slik: Du trykker på bildet og stemmer på kjolen min, så legger du igjen en kommentar på dette innlegget, der du skrivet at du har stemt og legg ved en link, så stemmer jeg på din! :)
Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

-Molly-Melissa
Skrevet: 14.07.2011 00:14

As you can see, i'm back again. Har vært på en 3 ukers lang ferie med stopp hos en venninne en uke, og videre med familie. Kom hjem tidligere i dag, og i morgen blir det å lete etter hybel, så ikke mye fri fra nå av altså. Skal prøve å komme meg igang med bloggingen snart, men kan ikke love tidspunkt :) 

 

Snakke litt - Admiral p

-Molly-Melissa
Skrevet: 05.06.2011 19:15

Nå kan både du og Zølvi vinne! Hvis du stemmer på henne Her, og kommenterer på bloggen hennes, kan både hun vinne en tur tul GOA og du kan vinne noe annet fra bloggen hennes!
Du gjør dette for dere begge! :)

Hjelp henne å vinne! :)   

-Molly-Melissa♥
Skrevet: 04.05.2011 19:22

Jeg har lenge lurt på dette med å bli sonset av en sponsor. I dag regirterte jeg meg på >Sponsetblogg.no<, og gleder meg til å se om det blir et vellykket forsøk på å skaffe sponsor på bloggen. De har allerede skaffet meg en sponsor, så nå venter jeg bare i spenning på et mulig oppdrag. Det blir spennende å finne ut om dette egentlig virker! ^^

Har du registert deg?

                                                                Sponsetblogg.no

-Molly-Melissa♥

 
Skrevet: 02.04.2011 10:08

380522-1-1301731733505.jpg
Nå er jeg, Villemo og Malin i krakow og shopper. En utrolig stor og flott by! (Malin og Villemo på bildet)
Skrevet: 30.03.2011 15:37

380522-1-1301492254605.jpg
Nå er vi på ferjen til Kiel! Utrolig flott båt! Har kjøpt mye godteri allerede, og gjort et GODT kjøp på parfyme! Sitter nå på øverste dekk og nyter en milkshake sammen med Malin og Villemo mens vi ser ut over Oslofjorden:) Gleder meg til den lange bussturen i morgen! Utrolig koselig å bli kjent med nye folk:D SNAKKES!<3
Skrevet: 26.03.2011 22:29

Hihi, siden Molly har gjeste innlegg på min blogg så må jeg også det :*Janne heter jeg :DJeg skal bo her til imorgen :D Vi skal se på film å ha det gøy ^^ Det kommer flere bilder imorgen tror jeg :) Begynner å blogge igjen da :D Molly har hatt makeover å fiksa håret mitt :) Som dere ser på bildet, har jeg krøller ;p Men nå skal jeg vise henne hvordan man har jentekveld siden hun ikke har hatt det :D Snakkes <3 Glad i deg pusi ;*


- Janne :*
Skrevet: 24.03.2011 18:22

Da jeg var hos pappa i vinterferien, var jeg innom butikken og fikk øye på denne. Jeg hadde hørt nye om Starbucks kaffen, men fordi jeg egentlig ikke liker kaffe, iskaffe, kaffelatte osv, så fristet det ikke så veldig, men jeg skulle jo selvfølgelig prøve! Jeg fant ut av at den egentlig var helt grei. Denne var med ekstra sjokolade,  men den var fremdeles litt for sterk for meg..  Jeg skulle bare så inderlig ønske at jeg likte denne godt nok til å ville kjøpe den flere ganger :)

Liker du STARBUCKS coffee?

 

-Molly-Melissa♥
Skrevet: 07.02.2011 18:55

... nå tenker jeg ikke på den måten som i om jeg har hatt sex eller ikke, men ifølge denne artikkelen så er jeg ikke vekten alikevell. Det irriterer meg litt, fordi jeg likte å være vekten jeg!  MEN!!  hvorfor i alle dager har de ikke lagt merke til dette før? :S


(Bilde fra 9.klasse, men jeg ser like dom ut akkurat nå uansett)

 

Har du fått et nytt stjernetegn?♥


-Molly-Melissa♥

 
Skrevet: 12.12.2010 21:29

Jeg har utrolig lyst på noe nytt, og jeg har sett litt rundt på internett og funnet ut av at jeg egentlig har lyst til å farge håret mitt litt mørkere, og klippe det kortere. Noe slikt som dette:

Den ene eller den andre ^^

Tror du jeg hadde kledd det?

-Molly-Melissa♥


hits