FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER TRENING OG KOSTHOLD

Skrevet: 10.10.2014 12:06

Hei dere! For noen uker siden fylte jeg 19 år, og hadde en kjempefin dag sammen med kjæresten min. I bursdagsgave fra han fikk jeg noe jeg har ønsket meg utrolig lenge. Hver gang jeg har sett denne klokken fra Daniel Wellington har jeg virkelig smeltet. Den er så enkel, klassisk og stilren, perfekt! Jeg liker denne fargen utrolig godt, den er ikke for mørk og ikke for lys, og passer kjempefint til hudfargen min. Drømmeklokken er endelig min på grunn av min alt for snille kjæreste! 
Blogges :)  

 Molly-Melissa

 

 
Skrevet: 09.10.2014 21:38

Heihei! Da var det på tide med en liten oppdatering her på bloggen. Det er dessverre ikke alt man rekker over nå om dagen. Jeg har endelig begynt å jobbe, og treningen er jeg kommet litt igang med igjen, men det er dessverre ikke alt kroppen tåler nå helt med en gang.

 

Da jeg startet opp å blogge igjen i fjor høst, var planen min å fortelle om hvordan det var å være frisørlæring i en storby. Iløpet av det siste året har det skjedd noen endringer i planene mine, og har da funnet ut av at jeg ikke ønsker å bli frisør likevel. Jeg sluttet som lærling i juli, tok meg noen uker ferie, og da jeg kom tilbake til Trondheim var det rett på kyssesyken. Dette året har jeg valgt å bruke som et tenkeår, finne ut av hva jeg ønsker å bli, jobbe litt og teste litt forskjellige ting. Da jeg endelig fikk beskjed om at kyssesyken var over for ca to uker siden, var det på tide å starte i jobb. Heldigvis hadde jeg fått meg litt arbeid før jeg ble syk, så da ble det mye enklere å komme seg i gang.

   For øyeblikket jobber jeg litt i barnehage, og trives veldig godt med det. Jeg liker det å teste ut forskjellige områder og kjenne litt på om dette er noe jeg ønsker å utdanne meg innenfor. Det er så spennende at det er så mange ting å velge mellom! Etter jobb er jeg også med som coach på noen ute-treninger vi arrangerer her i byen. Dette er noe jeg også interesserer meg mye for, og kunne faktisk tenkt meg å fortsette videre med. Spennende!

 
I helgen var vi en liten tur på fjellet for å nyte naturen og den flotte høstdagen. Det er så deilig å komme seg opp i høyden og se utover landskapet. Jeg håper at nå som jeg ikke jobber i helgene som jeg gjorde før, at det blir mer turgåing, opplevelser og et mer sosialt liv. Jeg skal også ta meg mer tid til bloggen etterhvert, men først er det greit å komme seg godt tilbake til rutinene og hverdagen igjen :)

 

Blogges :) 

 

 Molly-Melissa

 
Skrevet: 18.09.2014 22:09

Hei og god kveld dere! I dag har jeg gjort to ting jeg har planlagt lenge, nemlig å ha en liten photoshoot med venninna mi, og hatt min første treningsøkt etter kyssesyken. Jeg er ikke 100% frisk enda, men prøver meg litt forsiktig frem og tar det rolig på gymmen som legen anbefaler. Må si det var utrolig deilig å faktisk kunne delta på treningsøkten til venninnen min og ikke bare være der for moralsk støtte. Tror aldri jeg har gledet meg til å være stiv og støl, men det gjør jeg nå, det blir så deilig!

 

Før treningsøkten vår tok vi oss en liten tur i byen for å finne fine steder til å ta noen bilder. Det er så utrolig kleint å skal posere ute i det offentlige når flere mennesker går fordi og bare smiler til oss, men naturen er alltid en perfekt bakgrunn så da må vi bare tåle det. Ny header til bloggen ble det også! Her er noen bilder fra vår lille shoot, utrolig hyggelig å være sammen med venninnen min igjen etter over en måned med sykdom!

 


Utrolig herlig med litt høstbilder!

 

 

Blogges :)

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 17.09.2014 21:47

Det er så utrolig deilig at høsten er her. Etter en varm og fin sommer er det godt når det begynner å bli kjølig ute og fargene i naturen endrer seg. Det beste med høsten er levende lys, varme og gode gensere, kakao og fantastiske filmer og serier som man koser seg med i høstmørket. For øyeblikket sitter jeg inntullet i dynen min med levende lys rundt meg, en kopp med varm kakao i hånden og Gossip Girl på skjermen, perfekt! Høsten er så fredelig og vakker, jeg nyter hvert minutt! Utover høsten planlegger jeg å dele flere oppskrifter med dere, og gi dere inspirasjon til en bedre hverdag. Høsten er en utrolig fin årstid hvor man liker å ta ekstra godt vare på seg selv og de nærmeste, og hva er bedre enn å dele glede via mat og aktiviteter? 

 

Jeg håper dere alle har hatt en fin start på denne høsten med både skole, jobb og alt det andre dere gjør. Jeg er veldig klar til å starte høsten min, og ser frem til å få fart på en herlig årstid! Jeg ønsker dere en kjempefin kveld videre! :)

  

Blogges :)

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 02.09.2014 01:09

Heihei dere! I dag har jeg gjort noe stort som jeg har planlagt såpass lenge at jeg har spart penger til det. Jeg har nemlig kjøpt meg en ny pc! Jeg har tenkt veldig lenge på at det er på tide med en ny siden skolepc'en som jeg har brukt frem til nå, er på tur til å ta kvelden. Noe av det verste jeg vet, er store forandringer. Jeg liker ikke å flytte, bytte ut elektriske utstyr som mobiltelefon og pc, eller kjøpe nye møbler uten jeg har tenkt leeenge på det... Jeg blir knyttet på en måte som gjør at jeg blir litt lei meg når jeg må bytte ting ut. Jeg har klart å utsette dette kjøpet i over et halvt år, rett og slett fordi jeg vet jeg kommer til å savne den gamle pc'en i ca 2 uker, før jeg innser at det egentlig var lurt med en ny. Haha, vet ikke helt hvor logisk det høres ut, men slik er det da med meg.

 

Pga. den nye pc'en har jeg også skaffet meg en ekstern harddisk (?) slik at jeg får beholde det jeg ønsker fra den gamle maskinen. Nå som jeg ser gjennom gamle bilder og filer må jeg le en god del av meg selv. For ca 2 år siden hadde jeg veldig mange sterke meninger om diverse tema som jeg i dag har helt andre syn på. Jeg hadde for eksempel mye imot Fitnesskonkurranser og dette med en sunn og aktiv livsstil. Nå som jeg faktisk VET noe om disse temaene er det gøy å tenke på hvor uviten og veslevoksen jeg var! En sunn og aktiv livsstil er nå blitt min livsstil, og jeg syns fitnesskonkurranser er utrolig kult og tøft gjort! Det er utrolig fascinerende å se hvor mye en kan forandre og utvikle seg på bare noe år. 

 

Min nye baby


 Elsker at den er så liten og lett! MYE enklere å ta med seg.

 

Jeg er utrolig heldig som har en snill og flink kjæreste som dro meg med for å finne en pc som begge kunne godkjenne. Jeg er såpass blank på alt med elektronikk at mine kriterier for en ny pc var at den ikke skulle være for stor, den skulle være lett og se fin ut. Haha, litt ute på jordet! Programmering, innstillinger og opplæring av Windows 8 til meg fikk han også som oppgaver å gjøre. Nå er det tilvenning og personalising som gjenstår før jeg setter igang å nyter denne saken og med et tungt hjerte gjemmer bort den gamle. Noen andre som har det som meg?

 

Blogges ;*

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 29.08.2014 14:26

Ah! Jeg virkelig elsker at året har fire forskjellige sesonger! Etter noen måneder med de samme fargene og fasongene, er det virkelig på tide med noe nytt og fresht! Høsten er også en av de årstidene jeg liker utrolig best. Etter en lang sommer med korte shorts, lyse og knalle farger, er det godt å roe litt ned med rolige og koselige plagg som varmer i høstlufa. I dag var jeg en liten tur i byen og kjøpte med meg noen nye godbiter. Jeg har enda tilgode å finne en ordentlig herlig cardigan og en fin høstjakke. 

 

Nå har jeg tømt stativet mitt for sommerkjoler og andre overdeler med blomsterprint. Jeg har erstatter sommerklærne med nye og gamle godbiter som kommer til å bli brukt i høst. Mine favorittfarger denne sesongen er grå og gult. Forelsket! 

 

Veske: tilfeldig veskebutikk. Skjerf: Cubus.  Overdeler fra venstre: Cubus, Vero Moda, BikBok, Urban, NewYorker, Butikk i Litauen, HM.
Nye negllakker er også et must når man vil pynte seg!


Nå er det virkelig på tiden med både ny pc og kamera. Dessverre er jeg ikke så alt for glad i speilrefleksen jeg har hjemme i nord, men det er vell en tanke å kanskje hente den hvis bloggingen skal bli bedre..        Hvordan ser garderoben din ut denne sesongen? Link gjerne til bloggen din, alltid gøy med inspirasjon! :)

 

Blogges ;*

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 26.08.2014 00:14

Hei dere! Jeg hadde jo store planer om at denne høsten skulle bli knall, både med trening, blogging osv.  Men jeg har fått beskjed om at planene mine må utsettes godt over en måned. Midt opp i alle forventningene og gleden over at høsten er i gang, har jeg nå fått kyssesyken. Den startet egentlig for tre uker siden, som gjør at jeg har vært i veldig dårlig form og hatt lite energi til å gjøre noe som helst. Jeg har ikke engang vært innom tanken på å røre pc'en min, annet enn å underholde meg med Netflix en gang iblant. Nå begynner jeg å bli i bedre form, og er ikke like syk som jeg har vært, så jeg skal prøve meg på litt blogging når jeg har energi nok til det. Utrolig kjipt å få aktivitetsforbud rett etter ferie, men det er ikke annet å gjøre enn å gjøre det beste ut av det. Nå skal jeg ta frem en bok jeg kjøpte i sommer, og prøve å lese litt i den, men jeg kjenner at lysten på å lese er mindre enn lysten på å sove.  Jeg er iallefall heldig at jeg kjenner flotte mennesker her som passer på meg og er snille og gode! Gleder meg mye til å være aktiv igjen!! :)


I forrige uke fikk jeg en kjempesøt  "God bedring" -gave. Utrolig koselig!

 

 

Blogges ;*

 Molly-Melissa
Skrevet: 07.05.2014 00:39

God kveld kjære lesere! Hvordan har dagen deres vært? :)   I dag som alle mine andre tirsdager, har det vært en lang dag. Jobb, utetrening og MediYoga sto på planen, så jeg kom ikke hjem før litt over 22 i kveld, snakk om å være flink til å være aktiv!   På jobb i dag var vi litt ekstra kreativ og forberedte oss til 17 mai som ikke er om så alt for lenge! Så heldig som jeg var ble jeg dulla med, det er alltid så herlig! Fine frisyrer ble det også, kjempegøy! Her er noen bilder fra vår lille Photoshoot i Trondheims gater.

 
Foto: H2 Portobello

I dag var det også supert oppmøte på utetreningen, så det var kjempegøy! Vi var også på et nytt sted denne gangen, en kjempefin park perfekt for utetrening! I dag var også siste gangen med MediYoga, og jeg må bare takke så utrolig mye til kjære Henriette for noen fantastiske timer med avslapping. Jeg har lært utrolig mye om hvordan jeg skal klare å kontrollere kroppen min til å slappe av. Jeg sover mye bedre nå, slapper mer av, stresser mindre og tar det mer med ro. Jeg anbefaler virkelig å delta på Medisinsk Yoga, det er virkelig herlig å slappe av på en annen måte. Helt fantastisk! 
 


Utrolig morsomt at så mange møtte opp! :DKjempefin park for både barn og voksne! 

Vi var utrolig heldig med været i dag, selv om det var litt kaldt. Trening ute er spesielt deilig når solen titter frem, kos!♥ Jeg håper dere får en kjempefin dag i morgen, det fortjener dere alle, god natt 

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 04.05.2014 21:52

Hei hei! Jeg beklager fravær fra bloggen den siste uken, det er bare sånn det blir iblant dessverre. Jeg tror ting blir mye bedre fremover nå! I går var første gang på lenge at jeg har trent med Hege. Hun har endelig kommet tilbake til byen og vi er igang igjen! Det har vært utrolig kjedelig å trene alene, så nå skal det bli deilig å få den sosiale biten tilbake i treninga! Er også så utrolig greit å trene sammen med noen, for da er vi trygge på at vi kan hjelpe hverandre hvis vi trenger det, det er et stort pluss hvis man skal øke i vekter! Nå skal vi kjøre på og bli så fine som mulig til sommeren, så er målet å se enda bedre ut til neste sommer, herlig med noen mål! :)

 


Ny treningstights har jeg også! Sånn blir det når jeg glemmer igjen hjemme og ikke rekker å løpe hjem! Hehe!Haha, så creepy ansiktsuttrykk da! :)

I dag har jeg også vært å bada i havet! Tirsdag denne uken ble jeg utfordra, men siden jeg ikke har hatt noen til å filme ble det ikke bading da. I går ble jeg utfordra igjen, så da tok jeg med meg Hege og Stian, så dro vi å bada! Det er helt sykt å tenke på at dette tullet startet hjemme i Øksnes, og at det har spredd seg til hele landet! Da vi kom til plassen der vi skulle bade, innså vi at det faktisk hadde spedd seg mye mer enn antatt, det var flere mennesker der for å gjennomføre utfordringa! Kjempegøy! 

 


Fin dag å bade på iallefall! Var ikke så kaldt som jeg hadde trodd, deilig! :))


Da jeg var kommet meg hjem igjen på hybelen mekka jeg sammen deilige frokostmuffins. Det er så herlig å ha "stort" kjøkken, da er det så lett å hive seg rundt for å lage noe spennende. Alltid gøy å lage noe nytt! :)) Jeg er alt for glad i å lage mat og bake ting! I morgen kommer det også ny oppskrift på bloggen, gled dere! :)

 

 


nomnom!

 

Nå skal jeg snart finne sengen min, så blir det ny uke i morgen! Ser frem til harde treningsøkter den kommende uken! Hege; det er supert å ha deg tilbake! :D Blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 02.05.2014 14:33

Hei dere! Jeg kan ikke forstå at det er mai allerede! Det er ikke lenge siden det var nyttår, utrolig rart å tenke på hvor fort året går. Vi er jo snart halvveis i 2014!   De siste dagene i april brukte jeg til å slappe av, og det har vært deilig. Nå sitter jeg her og teller ned til den flotte dagen jeg ser frem til hvert år, nemlig 17 mai. Det er først da jeg klarer å si at sommeren er nær. Jeg elsker den dagen. Energien, det sosiale, og det at et helt land feirer noe sammen, er jo helt fantastisk fint å se på. Det er også andre ting så se frem til i mai. Neste helg skal jeg på Herbalife seminar igjen, den 25 skal jeg i konfirmasjon oppe i nord og det skjer sikkert mye annet spennende! Her er min collage for måneden mai!

 Utrolig herlig med litt inspirasjon. Nå skal jeg løpe til trening, blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 27.04.2014 19:20

God ettermiddag/kveld! Det er søndag og jeg nyter den så godt jeg kan! Jeg sov helt til klokken 13.00 i dag, og det var faktisk utrolig deilig! Heiv i meg frokost, og kom meg ut av døra for å nye vårsola. Jeg hadde bestemt meg for å ta meg en tur rundt Nidelva, det har jeg hatt lyst til lenge, men jeg har liksom aldri kommet meg så langt. Jeg hadde jo egentlig ingen anelse om hvor jeg skulle komme meg inn på stien, eller hvor den fortsatte når jeg var kommet halvveis, men utrolig nok fant jeg fram uten å måtte lete så mye. Det skal ikke være så greit når man er alene og ikke kjenner veiene her.  Det var en helt vakker tur rundt elva. Det krydde av mennesker ute, i alle parker og rundt kafeer og alle steder egentlig. Vi har hatt noen fantastiske vårdager her siden jeg kom tilbake fra Nordland. Temperaturen er også ganske høy, og det vises på hvordan alle kler seg; shorts, t-skjorter, kjoler og annet lett tøy, herlig! Jeg vil si det er sommertemperaturer! 

 


Det kryr av mennesker på marinen i dag :)

Bakklandet er så vakkert og spesielt, elsker det!

En liten tur oppe på festningen måtte jeg også. Nydelig utsikt over byen.Etter løpeturen var det på med shorts og lette klær. Shortsen har jeg aldri fått på meg før, så det var kjempegøy at jeg fikk den på meg!  Det er så deilig å tenke på at temperaturene her i Trondheim er høyere enn hjemme i nord, heldige meg som har flytta hjemmefra! :))

 

Jeg håper alle har og har hatt en fantastisk søndag! Alle fortjener å slappe av og kose seg på flotte dager. Nå skal jeg kose meg med ananas, boken min, og bare nyte godværet før en ny uke starter i morgen. Blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 26.04.2014 21:50

Det er endelig blitt lørdag, og jeg er superhappy for at det er helg! Denne uken startet jeg med en lang reise hjemmefra, ute av mine gode rutiner, og frustrert over at jeg ikke har klart å følge planene mine. Jeg er kjempeklar for å slappe av nå, kos meg med litt frukt dyppet i mørk sjokolade, en spennende bok, og total avslapping i senga. Jeg krysser alle fingre for at jeg klarer å hente meg helt inn neste uke, men det er litt vanskelig når treningsvenninnen min som motiverer meg mye ikke er i byen. Planlegging av uken skjer i morgen, og jeg er klar for å gjøre mitt beste. Ha en kjempefin lørdag dere, så blogges vi i morgen! ;*

Kosekroken <3
Skrevet: 25.04.2014 21:19

Sommeren nærmer seg og jeg ser utrolig frem til den! Det er allerede litt sommerfølelse ute nå, og jeg ser mange som griller og bruker sommerklær, og jeg elsker det! Jeg elsker sommeren, det er virkelig den årstiden jeg liker aller best. Sol, varme, bading, iskrem, grilling, sene kvelder ute, og best av alt; mye tid med venner. Jeg ser tilbake på bilder fra forrige sommer, og jeg vet at denne sommeren kommer til å bli mye bedre, det skal bli så herlig! Jeg gleder meg til den fantastiske årstiden som vi har i vente!!

 

Er det flere med meg som virkelig ser frem til varme og fantastiske dager? 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 24.04.2014 23:50

God kveld, kjære lesere. Som dere vet har jeg hatt fridag i dag, som betyr at jeg har sovet lenge. Det var utrolig deilig å våkne uten vekkerklokke, og kunne bare fortsette å ligge i senga uten å stresse ut av den. Jeg har selvfølgelig brukt dagen min på å lese bok, det er utrolig rart å tenke på at jeg er blitt hekta, jeg som ikke har tatt i en pocketbok på flere år! Haha, men det er gøy! Jeg har nå kjøpt alle bøkene i Fifty shades serien, og jeg ser for meg at helgen blir brukt til å lese! Kjempegøy! 

 

Jeg har også vært på utetreningen i dag, som var kjempedeilig. Vi har et så utrolig fint vær nå, både sol og varme, så å trene ute var bare helt fantastisk! Siden jeg ikke var på MediYogaen på tirsdag, var jeg så heldig at jeg fikk delta i dag. Det var utrolig deilig å få slappe av og bare konsentrere meg om pusten og hvordan kroppen har det. Etter yogaen følte jeg meg utrolig lett og uthvilt, og jeg er nå veldig motivert til å komme tilbake på rett spor etter ferien! Det er vanskelig å gjøre ting alene, men med denne flotte gjengen jeg har blitt kjent med, er det så mye enklere siden vi alle motiverer hverandre, elsker det! Alle er så støttende og gir gode råd, hva skulle jeg gjort uten dem? Tusen takk til Henriette som har de fantastiske MediYoga timene, du er så flott!  


Vakre Trondheim  

Happy selfie :))


Nå skal jeg finne senga, og få meg noen timer søvn slik at jeg er klar for morgendagens jobb og trening. Jeg håper alle dere har hatt en kjempefin dag, og får en minst like fin dag i morgen! Blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 23.04.2014 23:20

 

God kveld, lesere! De siste dagene har det vært deilig å bare slappe helt av og glemme bloggen litt. Mandag var en lang dag. Jeg hadde en del venting på flyplassen oppe i nord før flyet mitt skulle gå. Det at bussene går bare to ganger i døgnet fra meg til flyplassen, er noe jeg absolutt ikke savner med å bo i nord! Her i Trondheim går bussene hele tiden, og det er jo bare helt herlig! Jeg kom ikke hjem før i ti-tiden på kvelden, så da hadde jeg ikke energi nok til å sette meg ned for å blogge. I går, tirsdag startet jeg som vanlig tidlig på H2 skolen, hadde jobb og var på trening etter det. Jeg valgte dessverre å ikke delta på utetreningen og Yogaen siden jeg var så sliten og trøtt etter dagen før. Jeg valgte også å legge meg litt tidlig i går, og der har dere grunnen til at jeg er en slapp blogger!

Energien min har falt mye siden jeg var hjemme. Å ikke følge matplanen min var ikke det lureste. Det er rett og slett vanskelig å følge rutinene når jeg er sammen med andre som ikke har de samme rutinene som meg. Det er fort at jeg mister måltider, og spiser annet enn det jeg skal. Viljestyrken klarte jeg å ha ganske lenge, men da jeg skulle kose meg med venner, måtte viljestyrken bare trappe ned... jaja, vell tilbake i Trondheim nå, og jeg er klar for at rutinene mine skal falle på plass igjen! :)

 
5 timer med venting på flyplassen går ganske fort når man forsvinner i en bok, og spiser gode måltidsbarer! :)
I dag har været vært fantastisk. Det er utrolig fint å tenke på at sommeren nærmer seg. Luften er varm og deilig nå, og 17 mai-følelsen er noe jeg kjenner på! Etter jobb og trening i dag, tok jeg meg en liten gåtur i midtbyen, det er litt deilig å se andre butikker enn bare salongen iblant. Glemmer fort at det er en verden utenfor arbeidsplassen! I dag har jeg kjøpt noe jeg egentlig ikke liker å kjøpe, nemlig lave vårsko. Jeg elsker jo sko, men jeg vil jo aller helst gå i hæler, skoletter og andre herlige skotøy som gir meg litt lengre legger. Jeg er ikke så veldig fan av småsko, men det er jo noe jeg må ha. Å gå opp og ned "he**vettesbakken" (som jeg kaller en bratt bakke jeg er nødt å gå hver dag), i hæler er ikke godt, og jeg ødelegger skoene mine alt for fort! Da er det greit å ha et par sko jeg bruker til og fra jobb, og til andre ganger jeg ikke bruker hæler. 

 

Jeg må si jeg syns synd på hun som skulle selge meg sko, jeg ante jo ikke hva jeg ville ha. Det eneste jeg hadde å fortelle var at jeg hater flate sko, rett og slett fordi jeg aldri har kunnet gå med hælene. Da ble det lyse, helt enkle og søte sko med en liiten hæl sånn at jeg skulle kunne bruke dem uten å ødelegge dem, som jeg gjør med andre småsko. Elendige meg.

 

 


Vakker dag i Trondheim.

Søte og enkle. Jeg er blitt så utrolig kjedelig. Går rett inn i en butikk, spør etter hjelp, og tar det første jeg prøver. Haha, føler meg som en mann!

Er ikke helt gira på blingblingen, haha men det får være, sko har jeg iallefall en bitteliten stund nå! 

Har også kjøpt meg en supersøt blomst! Jeg elsker blomser, og blir utrolig glad av å ha en levende blomst å ta vare på! Søteste lille glasskrukken. Elsker sånne små detaljer i livet! Nå skal jeg hoppe i seng, og sove leenge i morgen. Fridag etter to dager på jobb er ikke noe jeg klager på. God natt, blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 21.04.2014 01:14

God kveld, kjære lesere :) Min siste dag her i nord har jeg tilbrakt sammen med familie og venner. I morges tillatte jeg meg selv å sove litt ekstra lenge, deilig å få sove litt sent èn dag i ferien. Jeg har vært ganske flink til å stå opp i en fin tid på morgenen slik at jeg ikke skulle kaste bort så mye tid nå som jeg først er hjemme. I dag hadde jeg bestemt at dagens kokk skulle være meg, så jeg sto for middagen. Det er så morsomt å se hvordan de hjemme liker matlagingen min. Selvfølgelig ble det spesialiteten min, Kylling i form.  Det har også vært veldig fint vær her i dag, så jeg tilbrakte litt tid på verandaen i solen med en god bok. Vi har også vært å gått litt tur, og jeg har tatt mange flotte bilder. Naturen her oppe i nord er så vakker, at det er vanskelig å ikke ønske å dokumentere det. Det er sånne bilder jeg ser tilbake på når jeg savner hjem :) Et lite bildedryss av dagen.

 


Våknet til at denne søtingen kom inn på rommet mitt. Alltid koselig med kos :))

Dinner Ala Molly.

Helt ærlig, jeg er oppslukt i boka. Har ikke lest bok på flere år, så dette er gøy!

Verandakos :)

Jeg elsker havet.  Dette er på vei mot Nyksund.

Gamleveien mot Stø som er fredet. Vakkert.

Det er så vakkert å se hvordan de gjorde det i gamledager. Mye tid og arbeid er lagt ned i denne veien.

Ut mot havet. Fra Myre og ut mot øyene.

Avsluttet dagen med en siste biltur for denne gangen. Leverte bilen og jogga 3-4 km for å komme hjem. Elsker cardio!

 

I morgen reiser jeg tilbake til Trondheim. Selv om jeg liker å være hjemme med nære og kjære, er det godt å dra tilbake til rutiner og mine ting. Jeg tror og håper det ikke er så veldig lenge til jeg kommer nordover igjen, og jeg ser allerede frem til det. Nord er hjem, sånn er det bare! :)  Nå må jeg sove litt, det blir nok en lang dag i morgen. Skal prøve å mobilblogge litt! Blogges ;*

 

 

 

 
Skrevet: 19.04.2014 00:50

God kveld! Jeg må få si at dette har vært en utrolig flott dag! Jeg startet dagen med å kjøre til Melbu, hvor jeg gikk videregående skole i fjor. Der møtte jeg gamle venner som jeg ikke har sett på utrolig lenge. Sammen dro vi til frisørlæreren vår på besøk, noe som var kjempekoselig! Det var så utrolig godt å være sammen igjen, og å kunne tulle og ha det gøy igjen. Å møtes etter nesten et år fra hverandre var fantastisk. Det som er så spesielt med vennene mine, er at selv om vi har vært fra hverandre en stund, har vi ikke vokst fra hverandre så mye, herlig!


Reunion er så koselig! Akkurat fått beste folka inn i bilden 

Påskekos hos beste læreren vår 

Selfie med de beste 

Stakk innom det gamle hybelhuset vi bodde på, guri så rart å være tilbake, men fremdeles så herlig med alle minnene ♥.

Etter besøket hos læreren vår, plukket vi opp flere venner og dro ut å spiste.  Haha, må le av at jeg har på meg joggesko til antrekket mitt. Supre å kjøre bil i, men glemte selvfølgelig å skifte når jeg gikk ut av bilen, looking good! Jeg håper det ikke blir lenge til neste gang jeg får være sammen med denne flotte gjengen, det er så enkelt å være meg med dem. Elsker dere folket! :D


Jeg er så glad for at jeg endelig har tid til å være noen dager hjemme, og å få møte de flotte vennene mine. Jeg håper det ikke er lenge til neste gang  Blogges ;*

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 18.04.2014 01:50

God kveld, lesere! Det har vært en utrolig fin og koselig dag i dag! Jeg startet dagen med en liten treningsøkt ute sammen med min nye kompis. Møtte også på gamle kjenninger, som er utrolig hyggelig når jeg ikke har sett dem på kjempelenge. Etter økta ute ble det frokost hos den ene fostersøstren min, som var kjempekoselig. Hun lagde fantastisk gode frokostmuffins som jeg ble forelsket i, nam! Jeg har også vært ute en liten tur ute sammen med en venninne fra ungdomsskolen. Det er utrolig lenge siden jeg har tilbrakt tid sammen med henne, så det var virkelig på tide å møtes igjen. Det som er med henne, er at når vi først møtes er det som vi aldri mista kontakten, og det er helt fantastisk! Det er så godt med sånne venner! 

 


Flotte Sørvågvannet, jeg elsker naturen her!

Det er utrolig koselig å båle her om både vinteren og sommeren, mange minner herifra! :)

Pretty

Søteste Teiko på tur. Ligner utrolig mye på hunden til pappa at jeg blir forvirret, haha!Viktig med bra skotøy til løping ute!

Søteste Janne pia mi og meg. Guri som jeg har savna henne! 

 

I kveld hadde vi også spillkveld med hele gjengen. Det er så hyggelig å finne på sånne ting sammen. Glad i familien min 

Nå skal jeg sove! I morgen drar jeg til Melbu for å møte noen venner jeg gikk sammen med på videregående der. Vi skal å besøke læreren vår, så det skal bli kjempegøy å se alle igjen! Jeg håper alle får en kjempefin langfredag i morgen! :) Blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa 
Skrevet: 17.04.2014 02:03

God kveld kjære lesere! Rundt klokken 15.00 var endelig hjemme på kjøkkenet hos fosterfamilien min. Det er utrolig rart å komme hjem igjen, for det føles som om at jeg aldri har dratt. Nå føles Trondheim veldig fjernt, men jeg kjenner jeg savner byen litt allerede! Det er noe spesielt med å bo alene og å være sin egen hersker uten å måtte ta hensyn til så mange andre. Iallefall, en togtur på ca 9 timer var veldig koselig. Det er utrolig avslappende å vite at jeg kommer frem uten å gjøre noe stort selv. Det ble ikke mange timene med søvn på toget, men så fort jeg hadde entret bussen som skulle ta meg med videre, sov jeg i noen timer. Nå er jeg ganske klar for noen sammenhengende timer med søvn, før jeg skal tidlig opp i morgen for en tidlig treningsøkt, hvis været tillater det. 

 


Jeg har også fått tid til å ta igjen litt lesing. Starta med boka i oktober, og er ikke halvveis engang, haha, lite prioritert!

Selfies on the train, ofc!Har også fått meg en ny kompis! Vårt nyeste familiemedlem er helt herlig! :))

NÅ må jeg sove. Blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa 
Skrevet: 15.04.2014 21:04

Åh, endelig kan jeg si at jeg har påskeferie! I kveld tar jeg natttoget nordover, og jeg er kjempegira! Det skal bli så deilig å komme hjem igjen! Jeg har ikke vært hjemme siden jul, så det er en utrolig glede jeg kjenner på nå! Jeg er endelig ferdig å pakke kofferten min, og skal nå lage meg litt mat til turen. Enkelt og greit, så lager jeg meg proteinlapper til turen. Superenkelt å spise uten å grise, pluss at det er supergodt og sunt! Dette blir nok min første hjemreise uten et lager med flere flasker brus og en pose med godteri. Det er så deilig at jeg får i meg næring via andre gode snacks! 

 

Togturen tar ca 9 timer, og deretter blir det en busstur på 5 timer. Jeg kjenner jeg gruer meg til å sitte stille så lenge, spesielt i harde og lite komfortable seter. Så lenge jeg kommer meg hjem til påske, så er jeg glad! :) 

 


Min nydelige rosa koffert er nå klar! Ready!

Til dere som lurer; Ja jeg skal trene og holde kostholdet som normalt i påska! :) Det kommer treningsplan :)


Superhappy som skal reise hjem! 

 


Jeg har lagd meg ny spilleliste på Spotify, med samle gode sanger som jeg skal kose meg med på hjemreisen. Du finner den HER.

 

Jeg ønsker dere alle en kjempefin kveld, og håper dere har det bra! Blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa 
Skrevet: 12.04.2014 21:01

God kveld, og god helg kjære lesere! Endelig er det helg, og jeg er veldig klar for å slappe max av nå! Dagen på jobb var utrolig lang, og på slutten av dagen var det ikke mer energi igjen, så jeg erklærte treningfri i dag. Jeg har nettopp spist lasagne av egen oppskrift, som du finner HER, og skal nå nyte påskeegget mitt som jeg fikk fra sjefen i går, nam! Det er så deilig å se frem til litt snop på lørdager. Jeg føler ikke at jeg har et stort behov for godteri lenger, men det er godt iblant likevel.     Jeg var også å kjøpte meg en ny bukse i dag, siden jeg vil ha litt ordentlige klær til jeg drar hjem. Alle jeansene mine er for store, og ser rett og slett posete ut på meg, så det var virkelig på tide med en ny! Ekstra stas var det jo selvfølgelig da jeg la merke til at jeg faktisk kom meg inn i en størrelse jeg ikke kan huske å ha brukt før, herlig!

 


Elsker High-waist jeans!

Deilig med litt snop til helgen. Påskeegg Ha en super helg dere! Jeg skal bruke tid på å slappe av, se film og begynne å pakke kofferten min, herlig!!

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 11.04.2014 22:53

God kveld! Jeg startet selvfølgelig dagen min med å forsove meg til påskefrokosten på jobb! Vi var på Tigi kurs i går kveld, så ble det veldig sent, og det var visst noe kroppen min kjente på. Kurset var kjempebra og veldig inspirerende! Jeg tenker at det kommer et eget lite innlegg med bildedryss fra kurset, mye bra!!

 

Ellers kan jeg fortelle at jeg er utrolig glad for tiden! Jeg har møtt utrolig mange fantastiske mennesker etter jeg ble kjent med Herbalife, og sosiallivet har blitt mye bedre enn det har vært det siste halvåret. Jeg er også spesielt smilende for tiden siden jeg snart reiser hjem til nord! Jeg har telt dagene siden jul, og jeg kan ikke forstå at det bare er fire dager igjen til jeg setter meg på toget og drar hjem. Haha, snakker jeg mye om dette? Det er virkelig en viktig del av livet å være sammen med familie og venner! Det forstår jeg først nå, haha! Har allerede lagt planer for noen av dagene, så jeg er kjempegira!! Dette blir bra!


Søteste sjefen hadde lagd oss påskeegg, jeg blir så glad av sånne ting! :D

Jobbselfie. Superfornøyd med at t-skjorta endelig passer!
Workoutselfies! Var forresten overkroppen som fikk kjenne det i dag!

Jeg håper dere får en kjempefin fredag i morgen, så blogges vi snart ;*

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 10.04.2014 02:48

Det ble en veldig sen oppdatering i kveld, men det håper jeg går greit! I dag hadde jeg bestemt meg for en litt lengre treningsøkt enn på en stund, og det var bare helt fantastisk! De siste dagene har det vært utrolig mye cardio, så nå var det virkelig på tide med styrke! Det var også utrolig deilig å øke litt på vektene i dag, begynner å bli mer obs på det nå, som er supert! Jeg har også brukt litt tid på "kontorarbeid" som jeg kaller det, ganske greit å ha litt oversikt over aktiviteten på bankkontoen! Så der har dere mine unnskyldninger for sen blogging! 

 

I morgen har jeg fri fra jobb, så da blir det en "tidlig" økt på gymmen før det blir avslapping og deretter Tigi-kurs på kvelden. Nå skal jeg nyte det nye Costume jeg fikk i posten i dag, sammen med litt mørk sjokolade før jeg legger meg for å sove.
 Jeg håper det er bare jeg som er våken nå, og at dere lesere sover godt akkurat nå :) Blogges i morgen ;*

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 08.04.2014 17:48

God ettermiddag lesere! Nå er jeg kommet til den delen av dagen jeg kaller for "Shake, skifte, blogge". Tirsdag betyr fult program, og jeg er bare innom hjemme en liten tur for å drikk shake slik at jeg er klar til trening, skifte klær og oppdatere dere litt. I går ble det ikke blogging, og det var egentlig litt deilig å ta en liten dag fri. Nå er jeg tilbake, og skal prøve å underholde dere med mitt. For tiden har jeg utrolig mye overskudd og energi, og føler meg utrolig bra! Det gir meg også en ekstra boost å vite at det er akkurat 1 uke igjen til jeg reiser hjem en tur, og jeg kan ikke vente, det skal bli såå bra! Finnes ikke ord på hvor mye jeg savner venner og familie, ufattelig!! 

 

Nå er jeg ferdig med shaken, skifta klær har jeg også gjort, og veldig snart er jeg ute av døra igjen. Full fart er supert! Jeg skal som vanlig på trening med Workout Trondheim, og jeg gleder meg! Det er så utrolig fantastiske mennesker jeg møter der, gjør dagen og uken bare så utrolig mye bedre! Jeg håper alle dere har det bra, og kanskje dere også teller ned dager til påsken? 
Kjører på med dårlig-bildekvalitet-selfies i dag!! Klar for utetrening iallefall!

 

Ha en super kveld alle sammen!! Blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 06.04.2014 16:22

God ettermiddag dere!! For en time siden kom jeg hjem etter et supert seminar sammen med fantastiske mennesker. I dag har jeg lært mye om Herbalife, og nå ser jeg ikke på det som er merke lenger, men et samfunn, en fantastisk gjeng! Det er så utrolig mye energi og inspirasjon, at jeg blir super-happy! Jeg er så glad jeg har blitt introdusert for en sånn flott gjeng! Jeg syns det er utrolig spennende å lære nye ting, spesielt å lære mer om hvordan jeg kan hjelpe meg selv og andre til å få en bedre hverdag. Dette var jo bare midt i blinken!

 
Selfie da!

Over til noe annet! Det er et fantastisk vær vi har ute i dag! Solen skinner, det begynner å bli varmt ute, og det kryr av mennesker ute! På vei hjem tidligere kunne jeg ikke la være å ta noen bilder. Elsker at våren er her!!
Ved sentralstasjonen, hvis noen skulle lure :)

Solsiden. Det er så herlig å se flere båthavner, minner meg om hjemme! :)


Nå skal jeg ut å løpe i finværet. Denne søndagen her kjennes absolutt ikke ut som en søndag, helt rart! Har mer energi enn før, og det er utrolig deilig! Blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 06.04.2014 10:26

God morgen lesere! Jeg er allerede ute av døren og på tur til et seminar der jeg skal lære mer om Herbalife. Jeg er forberedt på en lang og spennende dag med flotte mennesker, så dette blir nok bra! Må bare beklage mobilblogging, aldri gjort det før.. Ha en super søndag alle sammen! :D
Skrevet: 05.04.2014 16:46

Det er så deilig når følelsen av vår dukker opp! Jeg sluttet tidlig på jobb i dag, så jeg har gått litt rundt i byen og bare kjent på vårfølelsen. Jeg har også vært innom noen butikker i dag, og det var virkelig på tide. Det er veldig lenge siden jeg har gått rundt i butikker uten å måtte stresse, så i dag var det ekstra godt å bare gå rundt å se litt. Jeg liker også å finne små detaljer som kan gi et lite piff i hverdagen, og det trenger faktisk ikke å være større enn et putetrekk med fine farger. Åhlens har utrolig mange fine ting, og akkurat der fant jeg et supersøtt putetrekk med blomster på, perfekt til vår- og sommerfølelsen! Har også kjøpt med meg noen små ting, som jeg skal ha med meg når jeg reiser hjem om bare 10 dager. Jeg syns det er utrolig koselig å gi ting, spesielt til mennesker som betyr ekstra mye for meg, og har derfor kjøpt med meg noen gaver. Den beste følelsen jeg vet om, er følelsen av å gjøre en forskjell i noens hverdag, og spesielt det å sette et smil på ansiktet til noen, GULL verdt! Jeg gleder meg utrolig mye til å dra hjem til nord! Det er nok ikke mange dager til jeg finner frem kofferten min for å starte å pakke. Det skal bli så herlig å se venner og familie igjen!

 


Fått oss hund hjemme, så jeg løper raskt å skaffer hundegodis. Har alltid brukt å ha liggende hundesnacks, men har utrolig nok ikke hatt det på lenge. Må også få si at de som jobber på dyrebutikken jeg var innom, er kjempehyggelige! Lærte utrolig mye på de minuttene jeg var innom, det liker jeg! :))

Elsker friske farger og mønstre på tekstiler, perfekt!

Jeg var også superklar for treningsøkta i går som dere kanskje ser! Det er så gøy å forbedre kroppen til trening med både næring og et program! 

Nå skal jeg ut å løpe! Det blir litt cardio i dag før jeg skal slappe av i kveld. I morgen går store deler av dagen til et seminar, så da er det greit å være oppladet. Blogges senere da, flotte lesere! ;*

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 03.04.2014 17:32

God dag lesere! Jeg håper dere liker den nye headeren min :) . Siden jeg har fri har jeg prøvd å nyte dagen så godt som mulig. Sov til halv elleve ca, surra rundt, tatt en lang dusj og tusla ned på det nærmeste kjøpesenteret. Det er på fridagene jeg får ting gjort, så i dag har jeg vært å fått gjort litt forskjellig. Jeg har også fått bestillingen min fra Hebalife, så nå er jeg happy! Ble nettopp fri for shaken min, som er litt kjedelig siden det er så utrolig enkelt å ha det til frokost, så det er supert at leveringstiden ikke er så lang! 
Nå tester jeg ut forskjellige produkter for å bli vant til dem, som betyr at det blir små innkjøp i begynnelsen. Ganske greit det! :)

Har også kjøpt meg denne. Nå blir løpingen MYE enklere, skal testes senere! :)

Så må jeg få si at meny har 3 for 2 deal på premiumsjokoladene, og det er rett og slett farlig for meg, haha. Kan spise alle på en dag jeg!

Jeg håper alle har en fin torsdag! Jeg syns ukene går utrolig fort nå, og det er bare utrolig deilig! Nå er det bare 12 dager igjen til jeg sitter på toget opp til nord, gleder meg!! Nå skal jeg lage meg litt middag og deretter se en film. Fikk plutselig veldig lyst til å se en gammel disneyfilm, de er jo de beste da, haha! Blogges ;*

 

 

' Molly-Melissa

 

 
Skrevet: 03.04.2014 10:55

Goood morgen lesere! Jeg må virkelig si at jeg har vært produktiv i natt. Siden jeg har fri i dag, tillater jeg meg selv å være litt lengre våken, for å styre med bloggen. Jeg har nå fått meg header, rettet opp på designet som har vært litt skeivt, lagd et innlegg til "Om Meg" knappen i menyen, ryddet opp i kategoriene og ellers litt småting. Det er så deilig når jeg plages en stund og endelig får ting til #Denfølelsen !  Å blogge er jo noe jeg liker utrolig godt, men når designet ikke har vært som jeg har ønsket, har lysten til å blogge vært litt dårlig. Jeg har stor tro på at blogglysten kommer til å øke nå! Jeg håper dere liker den nye headeren min, og hvis dere har noen meninger om resten av designet, så tar jeg imot konstruktiv kritikk med et smil! :)) 

Jeg har også lagd meg en Facebookside til bloggen. Det hadde vært hyggelig om du hadde "likt" den :))  

 Molly-Melissa
Skrevet: 01.04.2014 17:44

God ettermiddag kjære lesere! Har noen av dere blitt lurt i dag? Det har jeg! Noe av det første venninnen min sa til meg i morges, var at hun er gravid. Gjett om jeg gikk fem på? Det tok litt tid før jeg husket hvilken dato det er i dag, haha, jeg hadde jo det sjokka-ansiktet. 1 april er nesten farlig, jeg tror jo på nesten alt! Iallefall, dagen startet klokken 07.00 i dag, etter en god natts søvn. Jeg var så trøtt og sliten i går etter jobb, trening, vasking av klær osv, at jeg sovna tidlig og glemte av bloggen. Det var deilig å sovne tidlig til en forandring, for det skjer egentlig litt for sjeldent. I dag har jeg da vært på skolen og fiksa håret til en venninne, vært på jobb, og er nå innom hjemme for å spise litt. Jeg er snart på tur ut døren igjen for å dra på utetrening. Gleder meg! MediYoga blir det også i kveld, så jeg ser for meg at jeg er ganske så trøtt når jeg kommer hjem igjen i kveld. Skal prøve å blogge litt mer i morgen! :)  Legger ved noen bilder av været vårt i dag, nå vil jeg bare at varmen skal komme!

 
Vårfølelse! :)))

Blogges ;*

 

 Molly-Melissa 
Skrevet: 30.03.2014 22:51

God kveld lesere :) Nå er det snart slutt på de flotte 38 sammenhengende timene med avslapping, og jeg nyter de siste så godt jeg kan! Dagen min har gått til ren latskap. Jeg syns det er ganske greit å bruke søndagene til restitusjon etter en lang uke med jobb og trening, og for å samle krefter for en ny uke. Mat- og treningsplanen min for uke 14 er allerede klar, og både håret og kroppen har fått pleie og er klar for ny uke. Denne uken er det MediYoga igjen, og jeg gleder meg mye! Jeg skal også på et spennende seminar på søndag, så jeg krysser fingrene mine for en super uke! 
 


Shampo og Hårkur fra Gorgeous, for gjennoppbygging av håret! Plan for uke 14.

 

Her er også spillelistene mine som jeg bruker på trening. Kom gjerne med tips til flere sanger dere liker til trening! Elsker å høre ny musikk! :)

Til Styrketrening:  Workout Love

Til Cardio:  Cardio Love

Håper dere får en kjempefin start på uken! Blogges ;*

 

 Molly-Melissa 

 

 
Skrevet: 29.03.2014 22:07

Heihei, lesere! Har dere en fin lørdagskveld? Jeg har lagt meg i senga nå, og her blir jeg resten av kvelden, og deilig er det! Jeg syns uka har gått kjempefort, men jeg klager ikke siden jeg elsker søndager. De siste dagene har vært kjempegode! Jeg blir i så godt humør og får så utrolig mye energi av å være sosial etter jobb. Etter utetreninga på torsdag var jeg i kjempehumør, og humøret har egentlig holdt seg ganske godt. Det er utrolig deilig å være i et humør som gjør at jeg hopper og danser og synger høyt til musikken min, haha. Jeg liker gode dager! :)

 

I går var jeg på kino sammen med Hege. Siden jeg har bestemt meg for å være litt "Ja-menneske", så fikk hun velge film og jeg var helt med! Jeg er egentlig ikke så alt for glad i action osv, men denne gangen var det ganske så greit! Filmen vi så var Need for speed, og jeg likte den kjempegodt. Den var realistisk nok til at jeg kunne si at jeg likte den, haha jeg er så kristisk på sånne type filmer. Nå skal jeg virkelig bli flinkere til å se filmer i andre kategorier enn Komedie og Romantikk, for det er alltid det jeg ender opp med. Anbefaler Need For Speed! :)
 

Siden vi dro på kino i går, ble det trening i dag. Vanligvis syns jeg det er deilig å ha helgene treningsfrie, men i dag var det godt å trene litt. Aller helst ville jeg være på kamp, sesongstart for Rosenborg, men jeg var iallefall ivrig å følge med på livekommentarene på VG. Kom ofte noen kommenterer fra meg når det kom oppdatering, haha, når ble jeg interessert i fotball da? Gøy er det!


Gymselfies med Hege må til!

Har tatt fram en tynnere jakke nå, begynner å bli varmere i luften, så krysser alle fingre for at våren nærmer seg! :)


Nå skal jeg fortsette å ligge her i senga mi som et slakt, se en film, nyte litt frukt og kakao. Det er så deilig med helg! Ha en fortsatt fin helg dere! Blogges ;*

 

 Molly-Melissa 
Skrevet: 27.03.2014 21:36

Heihei kjære lesere! I dag har vært en kjempefin dag! Etter blogginnlegget mitt i natt har jeg fått hyggelige meldinger som jeg setter utrolig stor pris på! Det er så hyggelig at slike personlige innlegg blir tatt så godt i mot! :))  Siden jeg har hatt fri i dag, startet jeg ikke dagen min før klokken var 11.30, og det var utrolig deilig å sove litt! Da jeg hadde inntatt den deilige frokosten min var det på tide å gjøre noen fornuftige ting. Det ble litt telefonsamtaler rundt omkring, og etter det var over var det på tide med kjøkkentid! I dag har jeg endelig funnet og lagd ferdig oppskriften min på de etterspurte proteinpannekakene. Oppskriften kommer på bloggen i morgen! :) 

Jeg har også vært på utetrening med workout gruppen i dag! Tok med med workoutbuddyen min Hege, kjempemorsomt for oss å trene sammen ute også! I morgen blir det treningsfri, for da skal vi etter planen på kino. Vi har ikke funnet film enda, så hvis dere har anbefalinger til hvilken film vi bør se, så rop ut!  Det skal bli deilig med kino igjen! 
Frokost! Havregrøt med sukrin, kanel, elpe, druer og hakkede mandler! NAM!Det er så utrolig fint ute for tiden! Elsker båthavna, minner meg om hjemme 

Workout Trondheim! Dere er så fantastiske! :D

 

Nå tar jeg snart kvelden og krysser fingrene for en fin dag i morgen, for både meg selv og dere! Blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa 
Skrevet: 22.03.2014 19:44

Endelig er det helg for meg også! Etter en lang og fin dag på jobb, er det nå på tide å sette meg ned for å slappe av og spise god mat! I tillegg har jeg planlagt å kose meg med litt snop i kveld siden det er lørdag. I dag har jeg restday, og det var utrolig rart å ikke skulle gå til gymmen etter jobb. Ble bare stående utenfor salongen en stund med en kollega å prate litt før jeg tvang meg selv til å gå hjem. Restday er kjedelig, men også veldig godt, problemet er bare at jeg ikke aner hva jeg skal gjøre på den tiden jeg vanligvis trener.. Haha, er blitt så vandt! Nå skal jeg koose meg! :)


Trondheim by som begynner å tømmes etter en lang og varm dag.

Jeg måtte bare ha min elskede blåbærbolle til lunsjen min i dag, det er lov en gang i blant! NAM!!!!! Ren kjærlighet denne!

Lagde meg forresten pizza i går, den ble supergod! Elsker at det finnes sunnere alternativ til pizza! Ekte helgekos!

Fikk også Shai bladene mine i posten i går, sykt rask levering! Nå blir det ordentlig hjemmespa i helgen! Herlig!

 

Jeg håper alle får en kjempefin lørdagskveld og nyter helgen til det fulle! Blogges i morgen! ;*

 

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 20.03.2014 23:35

Ah, for en deilig dag! Etter jeg hadde postet forrige innlegg, bestemte jeg meg for å ha litt egenpleie med hårkur, ansikt -og kroppskrubb og fiksing av neglene. Det er så deilig å føle seg ordentlig ren og pen etter egenpleie! Selv om kroppen nettopp hadde blitt frisket opp, dro jeg på utetrening og hadde det kjempegøy i snøen med flotte mennesker. Vi har det så gøy under treningen, glemmer litt av at vi trener kroppen samtidig som vi blir litt kjent med hverandre.Blir alltid så glad etter treningene med Workout Trondheim, er sjeldent jeg ler så mye som jeg gjør med dem, herlig! 

Nå skal jeg slappe litt av med serie, også har jeg hveteboller stående klar for steking. Jeg prøver meg litt frem for å finne en god oppskrift til sunne hveteboller, er kjempespennende å se om det blir vellykket! Det kommer litt oppskrifter fremover nå, så jeg håper dere liker det og blir inspirert til å lage mer mat fra bunnen av! :)

 
Pakket og klart for dagens økt! Elsker de nye skoene mine, vil trene bare av å se på dem! :))

Oppvarming med gjengen!

Tror jeg ikke har lekt "Haien kommer" siden barneskolen, så det var utrolig gøy i dag!, Liker å "leke" oss i form! 


Te er deilig etter trening :)

Jeg håper alle får en kjempefin fredag og fin start på helgen!  Blogges i morgen! ;*

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 20.03.2014 14:15

God dag kjære lesere! Jeg elsker torsdager, rett og slett fordi jeg har fridag og kan slappe av så mye jeg vil! Jeg var så heldig med at telefonen ringte i formiddag, slik at jeg kunne stå opp og få tid til å gjøre litt forskjellig. Jeg har nettopp bestilt nye blader til Shaihøvelen min, og jeg gleder meg utrolig mye til å få dem i posten! Jeg er stor fan av Shaihøvelen, tror jeg aldri har brukt en høvel som fjerner hår så godt som den, elsk! Ellers i dag har jeg prøvd å ordne litt på bloggdesignet, og fått satt inn en meny under headeren, slik at det blir enklere å finne frem til for eksempel matoppskrifter. Siden jeg ikke er heilt 100% på Html koder, får jeg ikke det til å bli som jeg ønsker. Det får bare være sånn inntil videre. Håper dere finner det nyttig med menyen! :)


Druer hjelper litt mot frustrasjonen på Html koder! :)

Frokosten min i dag. Proteinpannekaker med mager vaniljekesam og bær, elsker det! Nytes med zero-saft! :)

Nå skal jeg gjøre litt småting på hybeln før jeg ser en god film! Utetrening i dag blir det også. Gledes! 
Blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa
 
Skrevet: 19.03.2014 23:17

God kveld kjære lesere! Nå er det endelig kveld igjen, og jeg har fri fra jobb i morgen, deilig! I dag har jeg gjort som vanlig, jobb og trening. Løp plutselig på Hege på gymmen, noe som var helt supert siden vi ikke hadde planlagt å trene sammen i dag, men kunne gjøre det likevell. Etter en god økt for mage og armer, ba jeg henne på en god middag som "High five" for god innsats med treninga vår. Det var så utrolig hyggelig å ha noen å spise middag med, herlig! Jeg serverte Kylling i sterk saus med fullkornris og salat, og etter Heges bedømming ble maten vellykket, som var superkoselig å høre! Oppskriften fant jeg på bloggen til Tante Trine, men som alltid har jeg mekka litt og funnet en egen måte å lage det på. Det er ikke alltid så greit når jeg ikke har alle ingrediensene, da improviserer jeg! :) Jeg lager ofte denne retten, så tenkte å dele den med dere meget snart! :)

 


Workout! 

Gla'-bilder etter treningsøkta! Føler meg så turist når jeg elsker å ta bilder ved forskjellige statuer, haha! 

Middag med Hege! :)

Nam! Hva sier dere til oppskrift? :)

I morgen ska jeg prøve å fikse litt på designet, ønsk meg lykke til! God natt lesere ;*

 

 Molly-Melissa 
Skrevet: 18.03.2014 23:41

Heihei! Endelig er dagen over. Det har vært en super og innholdsrik dag, noe som jeg bare elsker! Men det er godt når dagen er over, og jeg kan gå i dvalemodus forran pc'en og gjøre meg klar for sengen. Jeg har akkurat tatt en god og varm dusj, lagd lusjen til i morgen, lagd meg litt kveldsmat og pakket treningsbagen! Utetreningen i dag var knallbra! Vi hadde noen morsomme oppvarmingsøvelser og deretter en kjempegøy stafett med hinderløype. Det er så deilig å kunne trene ute sammen med flotte mennesker, uten å tenke over at det faktisk er trening. Vi har det så gøy!

 


En av oppvarmingsøvelsene var ?ballongkrig? Iallefall, kjempemorson og veldig slitsom i snøen! :)

Foto: Henriette Overn


Stafett med hinderløype! 

Marinen dekket av snø. Nydelig!

Super ernergisk gjeng! Det er så gøy med dem!

Etter utetreningen, var det MediYoga, utrolig herlig! Dvalemodus ble aktivert allerede da! Prøvde med blitzen denne gangen ser dere. hmm..

Nå har jeg spist havregrøt til kvelds. Utrolig rart at jeg sa nei til å smake dette når jeg bodde hjemme i nord.. Utrolig godt! 

Det er så deilig med bær til topping! Gleder meg til sommeren og enda mer bær, frukt og deilige godsaker!

Nå skal jeg endelig legge meg til å sove, skal bli så godt etter en lang dag, og en ekstra god natt etter MediYogaen. Gledes! God natt kjære lesere. Blogges i morgen! :)

 

 

 Molly-Melissa 
Skrevet: 18.03.2014 17:41

Heihei! Jeg er bare hjemme en kjapp tur for å skifte klær og få i meg litt næring. Jeg drar ganske snart ned til byen igjen for å være med på utetrening på marinen og deretter MediYoga. Det skal bli godt å være litt ute å få brukt litt energi sammen med herlige mennesker! Selv om moder jord bestemte seg for at det var bedre sent enn aldri for snøen å komme til Trondheim, så trosser vi været og er ute uansett!  Her er noen bilder fra dagen min så langt!  Til en forandring er det mange bilder av meg! 

 
I dag har jeg fått klipt og styla håret, det var sykt godt å bli dulla med! :))
Selfie i snøværet! :)

Jeg har også endelig fått enda en pakke fra Herbalife! Nå blir det fine mellommåltider på meg! Også energitabeletter, supert før treningsøkta!

Nå skal jeg nye en kopp urtete med høyt koffeininnhold slik at jeg er klar for dagens treningsøkt. Kjempeklar nå!!!! :)

 

 

 Molly-Melissa 
Skrevet: 16.03.2014 21:31

God kveld, lesere! Akkurat nå irriterer jeg meg over at jeg ikke får til bloggdesignet. Tenkte å ordne meny under headeren slik at det var enklere å finne fram til gamle innlegg. Jeg får sette meg ned en dag jeg har ordentlig god tid, for ingenting vil funke nå, haha typisk! Jeg planlegger også ukas trening og matplaner, slik at alt skal være klart for en ny uke. Jeg setter stor pris på matinnslag hvis noen har noe jeg bør teste! Blir raskt tom for egne ideer til middag. Det skal bli godt å starte en ny mandag med jobb, trening og storinnhandling. Selv om jeg elsker helgene er det ganske greit at mandagene også kommer.  Jeg har litt på planen denne uken, og ser frem til å komme igang! :)  Er du klar for en ny uke?
 


Inspirasjon til ny uke! :) Var så sykt fornøyd da jeg oppdaget av shortsen fra i fjorsommer er alt for stor. Happy!

Snakkes ;*

 

 Molly-Melissa
Skrevet: 15.03.2014 22:46

Heihei! Nå er det endelig helg for meg også, og jeg er utrolig klar for en koselig kveld i senga med netflix, frukt og smeltet sjokolade. Er det noen andre enn meg som har byttet ut potetgull, melkesjokolade og annet godis med frukt? Jeg elsker det! Både druer, banan, annanas, epler, kiwi osv er utrolig deilig å dyppe i sjokolade. Jeg har også blitt anbefalt forskjellige typer 70% fra Premium, så i dag skal jeg teste dem, spent! Jeg blir nok å holde meg til netlifx i helgen, så hvis noen har anbefalinger til hva jeg bør se på, så skriv det gjerne i kommentarfeltet, alltid spennende med nye filmer og serier! 


Slappis-lørdag  
 
Jeg vet at det er flere som har reagert litt og lurt på hva produktene fra Herbalife er. Jeg kan fortelle dere at jeg erstatter ikke måltidene mine med Herbalife, jeg bruker det i tillegg for å få i meg NOK næring, ikke mindre næring. Jeg har ikke tenkt meg mer ned i vekt nå, jeg vil bare stabilisere den og få i meg nok av det jeg bør ha i meg. Jeg forstår at noen er skeptiske, men jeg har noen som passer på meg, og hvis jeg hadde byttet ut måltidene mine med Herbalife, så hadde jeg fått hjelp for å komme på rett spor igjen :).  Jeg spier som aldri før! Frokost, lunsj, mellommåltidene mine er på tur i posten, middag og av og til kvelds. Er superstolt for at jeg får i meg rett mat, og ofte nok! Kjennes på kroppen!
I dag lagde jeg lasagne til middag, etter oppskriften min Her. Nam! 

Nå skal jeg slenge meg i senga og starte Netflixen, så blogges vi i morgen. Ha en super lørdag alle sammen!! :)))

 Molly-Melissa
 
Skrevet: 11.03.2014 23:53

Hei og god kveld, lesere! :) Nå er jeg snart på tur i seng, men tenkte å oppdatere dere litt før jeg endelig lukker øynene for noen timer. Tirsdagene mine er alltid like. Tirsdag er dagen i uka jeg står opp tidlig for å være på H2 Skolen før jeg drar på jobb. I dag har jeg bare gått på autopilot, jeg lærer aldri at jeg må legge meg tidligere om kveldene, spesielt natt til tirsdag! Etter jobb var det trening med Hege, og deretter en snartur innom Clasohlson for å skaffe meg en blender. Nå skal jeg bli superflink til å lage smoothies, og det gleder meg med utrolig mye til! Begynner å bli så ekstra glad i frukt, grønnsaker og bær, at jeg lett velger bort potetgull og melkesjokolade, det er deilig det!
 Dagen avsluttet jeg med kurs i Medisinsk Yoga hos Livsstilsklubben, som var helt magiskt! Det har vært mye som har skjedd i det siste, så det var utrolig deilig å kunne slappe heeelt av og bare forsvinne litt inn i meg selv! Tenker å fortelle dere mer om dette i et senere innlegg, så følg med! :))


  Workout Buddies. 


 Medisinsk Yoga ♥  

Nå må jeg virkelig sove, snakkes i morgen! Natta ;*

 

 Molly-Melissa
 
Skrevet: 10.03.2014 23:50

Heihei! Først av alt vil jeg bare komme med et litt sent: "Bank i bordet!" Selvfølgelig når jeg endelig skrev på bloggen at vi har hatt et fantastisk vær i det siste, så begynner det å regne fosser! Forfriskende, men vått, haha! Hvis jeg ser bort fra været, må jeg si det har vært en ganske grei mandag! Det har ikke vært så mye å gjøre på jobb i dag, så da ble det fort til en slapp og kjedelig formiddag. Ettermiddagen og kvelden har gått til trening, matvarehandling for uka og matlaging. Det beste med mandager er å starte litt på nytt. Hver mandag etter ukas første treningsøkt drar jeg på butikken og handler inn for hele uka. Det er så greit å handle for hele uka når jeg har planlagt matlagingen allerede på søndag, pluss at jeg sparer penger på å handle litt hver dag!

Jeg deltar også i en 90 dagers Challange som kalles "Prosjekt MEG", som betyr at jeg har satt meg noen mål som jeg vil nå innen challangen er over. Alt startet i dag, og ender 10 Juni. Jeg ser veldig frem til de neste 89 dagene med trening, bedre kosthold, ny livsstil, motivasjon, hjelp, forandringer og en bedre versjon av meg. Det er så greit å delta på en slik challange, den gir meg enda mer motivasjon til å forbedre meg. Det skal bli så gøy å se om jeg klarer målene mine! :

Utrolig utydelig bilde av målene mine da, men skulle fram til at de henger på veggen, slik at jeg ikke glemmer dem. Dette skal bli bra!! :)

Nå må jeg virkelig legge meg til å sove, tidlig opp i morgen! Snakkes ;*

 

 Molly-Melissa 
Skrevet: 09.03.2014 14:27

God søndag dere! Jeg ligger flat i senga og skal snart se en god film, så jeg tenkte å oppdatere dere litt først. Gårdagen gikk som forventet; jobb, trening, middag, småsnacks og film. Jeg fikk også pluttselig lyst til å leke forfatter, så brukte store deler av natten til å skrive en lang roman om noe jeg ikke er helt sikker på, haha! Det var så utrolig deilig å kunne ligge i senga med pc'en på fanget med openoffice som førsteprioritet og musikk i bakgrunnen. Det er så alt for skjeldent at jeg tar meg tid til å slappe av på den måten, det var herlig! 


♥ Lørdagssnacks. ♥ Kyllinggrateng. ♥ Workout.
 

 Det er ikke så lenge siden jeg våknet nå, så jeg har akkurat fått i meg litt mat. Jeg fant en oppskrift på fotballfrues blogg i går som jeg hadde lyst til å prøve i dag, så det gjorde jeg! Jeg prøvde mandelgrøten hennes HerDen var kjempegod, men jeg kjenner jeg må venne meg litt til mandelmelet. Alt nytt må prøves noen ganger før jeg får helt smaken på det! :) Nå skal jeg nyte søndagen! Blogges kanskje senere i dag! Tenker å legge ut en ny oppskrift. :)


Ble utrolig fort mett av denne grøten, bør prøves! Godt med friske druer til!


 Molly-Melissa 
Skrevet: 07.03.2014 23:26

Hello there! Jeg må få si at jeg elsker å ha noen å trene med! På dager jeg kanskje har lyst til å bare slappe av etter jobb, er det virkelig motivasjon å vite at noen venter på meg på gymmen! Selvfølgelig tar treningen litt lengre tid når det er to snakkeglade jenter som trener sammen, men det er jo utrolig hyggelig å være sosial etter jobb også! Når vi er to så er det alltid en som har oppdaget en ny øvelse som vi må prøve, som er supert! Selv om vi trener sammen så trener vi i hvert vårt tempo og etter hvor mye vi selv klarer, det syns jeg er utrolig greit siden den eneste jeg konkurrerer mot er meg selv. Vi heier på hverandre, vi! :))


♥ Her om dagen etter trening. Svett og nydelig  :D

Vell! Det er ikke så alt for lenge siden jeg kom inn døren etter å hva vært på hyggelig besøk hos Hege! Vaffler og film er en utrolig fin start på helgen! Nå lager jeg morgendagens lunsj! Jeg har endelig fått hjelp og veiledning når det kommer til kostholdet mitt, noe som jeg setter sykt stor pris på! Så for å få i meg nok av både det ene og det andre, så skal jeg bli flink til å lage både frokost og lunsj dagen i forveien. Er så herlig å vite at maten er ferdig når jeg skal spise den, det blir så mye enklere å spise rett da! Det blir jobb og trening i morgen, resten av helgen går til avslapping, da blir det nok litt blogging! :)

 Har også kjøpt meg sukrin og mandelmel nå! Hvorfor ikke velge sunnere alternativer? ♥ Kjøpte meg også denne søte hjerteskåla! Den bruker jeg til frokosten min Overnight Oats ♥ Litt juksemåltid i dag, men åh det var godt!!

 

 Molly-Melissa 
Skrevet: 06.03.2014 17:22

Hei og god torsdag alle!! Jeg har hatt en kjempegod dag!  Fri fra jobb, tidlig opp, god og sunn frokost, fått lære mye mer om kosthold, vært på trening, vasket klær, spist enda mer mat, ryddet og nyter vårfølelsen! Det er så herlig her i Trodheim nå! Gode temperaturer ute, tørt og fint på bakken, virkelig vårfølelse, allerede i Mars! Og dere!!.. Det er bare 40 dager til jeg reiser hjem til påske, ser så utrolig frem til å være hjemme med familie og venner. Det går langt tid mellom hver gang jeg ser dem at når jeg først er hjemme, så nyter jeg hvert eneste minutt. Gledes!

Jeg har også hørt flere som har prøvd oppskriftene jeg har lagt ut her. Fortell meg hvis du har prøvd dem, har du lagd egen twist, likte du dem? Tell me! :)) Det kommer fler oppskrifter etterhvert! :) 


 Proteinshake etter trening.  Proteinpannekaker fra tidligere i uka, elsker dem!

 Molly-Melissa 


 
Skrevet: 03.03.2014 01:18

Heihei! Helgen har virkelig gått fort! Selv om jeg har brukt store deler av tiden til Gossip Girl så har det vært deilig å slappe av så mange timer i strekk! I morgen (eller egentlig i dag), er det på tide å sette fart på mars måned! Jeg har litt forberedt for denne uken og jeg ser veldig frem til å starte uken! Først skal jeg på jobb med hyggelige kollegaer og kunder, før jeg setter i gang ukas trening! Mølla er min gode venn og jeg ser alltid etter å forbedre utholdenheten! Deretter er det flere runder med squats og markløft, og ellers gode øvelser! Nå sitter jeg nok engang med ukas middagsplanlegging, men jeg må være ærlig å si at jeg snart går tom for nye ideer til matretter! Har dere noen favoritter jeg bør teste? Let me know! :) Nå blir det natta hos meg, og jeg håper alle får en flott start på uken! :)


Har forresten lagd fastelavensboller etter egen oppskrift! Rettelse: heiv forskjellig i en bakebolle og fikk et ganske greit resultat! Nomnom! ...og ja, gjenbruk av tallerken sparer faktisk vann, haha!

Og dere! Her om dagen var det noen hyggelige jenter fra Norges Kreative Fagskole innom salongen som ønsket å ta et bilde. Fikk det tilsendt, kjempegøy med et slikt bilde fra salongen! 

 Molly-Melissa

 
Skrevet: 01.03.2014 20:23

Hei kjære lesere! Hvordan er helgen deres? Jeg har frihelg og nyter hvert minutt! Jeg elsker det å kunne sove så lenge jeg vil, ah det er noe av det beste med helgene! I kveld har jeg planlagt filmkveld i senga med litt hjemmelagd smågodt, noe som jeg har sett frem til hele uka. Jeg prøver så godt jeg kan å vente med godteri til lørdager, men det er jo utrolig vanskelig når jeg er sjokoholiker, haha! Jeg har vært utrolig flink til nå, selv om jeg av og til har lyst til å cheate. Men resultater kommer dessverre ikke hvis man jukser..  Her er iallefall kveldens godbiter! :)


Kjempeenkelt! ♥ Bananskiver med økologisk peanøttsmør inni og mørk sjokolade på topp. Jeg valgte å sette de i kjøleskapet en stund slik at sjokoladen stivnet. Sunt og godt!


♥ Me and my workout buddy! Svett og happy!

BTW! Albumet "Alive" til Jessie J er utrolig grei å trene til! ;)

 Molly-Melissa
Skrevet: 28.02.2014 00:21

Heihei flotte lesere! Jeg vet at det er mange av dere som nyter vinterferie nå, og kanskje har noen allerede hatt den? Iallefall, det er spesielt slike ting jeg savner ekstra mye fra det å gå skole, mye ferie! Siden jeg ikke har ferie nyter jeg litt bilder på nett fra steder jeg drømmer om å reise til. Jeg har tidligere lagt ut blogginnlegg om mine drømmedestinasjoner, men jeg syns det er vanskelig å blogge om slikt! Det er utrolig vanskelig å velge ut bare noen få steder som jeg deler med dere, når jeg egentlig har lyst til å reise jorden rundt. Jeg elsker å reise og å se fantastiske steder. Skulle gjerne tatt et friår bare for å reise rundt og oppleve steder, kulturer og historier. 


♥ Jeg har utrolig lyst til å gå på den kinesiske mur.  ♥ Tenk å gå inne i tårnet i Pisa!

♥ Se pyramidene i Egypt med mine egne øyne. ♥ Bade i Dødehavet.


♥ Mopedtur rundt øya Santorini.  ♥ Kjenne brisen fra Niagara Fossen.

 Er det fler enn meg som drømmer om steder som dette?  Fortell meg steder du vil reise til! :)

 Molly-Melissa 
Skrevet: 27.02.2014 00:01

Heihei! For øyeblikket ligger jeg i senga med en kopp med Camille-te, Sex and The City på tv og diverse shoppenettsider på nettleseren. Jeg savner å gå inn i en butikk og faktisk finne noe jeg virkelig har lyst på! De siste månedene har jeg dessverre ikke brydd meg så alt for mye om hva jeg har kledd på meg. Som frisør må man forvente at klærne kan bli fulle av hår og farger, som betyr at man alle helst velger bort en bedre klesstil. Jeg gjør i alle fall det, siden jeg er ekspert på å grise hårfarge, spesielt bleiking på klærne mine, skikkelig uheldig altså! Jeg gleder meg til sommeren, feriedager og varmere vær. For tiden ser jeg ikke vits i å handle nye klær, så jeg gleder meg ekstra mye til å shoppe når sommeren nærmer seg, da passer det seg bedre med pumps, kjoler og penere klær! Her er noen ting som frister for øyeblikket! :)

Btw! Skulle prøve en gammel shorts jeg brukte mye av i fjor, for å se hvordan den passet meg nå. For å si det sånn, så har trening og bedre kosthold virkelig gitt resultater! Spennende! :)


  Molly-Melissa

 


hits