FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER TRENING OG KOSTHOLD

Skrevet: 04.11.2016 02:05

Av og til har jeg litt guts og tør å tenke tilbake på fortiden. For hva besto den egentlig av? Jeg kan ærlig si at jeg egentlig ikke vet hva en barndom skal inneholde, men jeg har lenge hatt en tanke om at barndommen er den tiden hvor du lærer deg grunnleggende ting, lever i trygge omgivelser og blir kjent med mulighetene i verden. Jeg lærte meg hvordan jeg skulle overleve. Siden den gang har jeg levd på grunn av trass. Jeg har nektet å gi meg selv opp til en idiotisk idé om at de som har vært på bunnen, blir på bunnen.

 

Jeg har med vilje glemt mye av fortiden min, av og til må man bare det. Jeg har glemt hvordan det var å ha en mor og far. Jeg har glemt mye av de fine og positive opplevelsene. Jeg har hengt meg opp i dem mindre hyggelige opplevelsene selv om mange av dem også er glemt. Jeg har glemt at man ikke alltid skal møte alle nye og tøffe utfordringer alene. Én ting har jeg iallefall lært, og det er at barndommen har mye å si for hvordan person man har lyst til å være. Barndommen skal ikke være en periode man brytes ned, men en periode man skal bygges opp. Barndommen er en periode der du lærer deg rett og galt, i mitt tilfelle, lærte jeg at alt var galt. Jeg har innsett at barndommen min var en tid jeg lærte mye feil, jeg lærte mye som jeg aldri blir å lære mine etterkommere. Hva jeg har lært meg selv i ettertid, er at livet er bare en gang, og skal man henge seg opp i ALT som er "galt", blir livet kjedelig å leve. Det er viktig å ta sjanser, ha det gøy, tørre å være litt vågal og spontan, fordi man lærer mens man lever. Jeg tenker at det viktigste med barndommen ikke er hva man lærer i den, men hva man lærer av den. I så fall, så har barndommen min vært svært lærerik, og den lærer meg noe nytt hver dag.

Jeg vet at mange har hatt en barndom de ikke er stolte av, og til dem vil jeg si at dere er ikke alene. Vi kan gjøre det beste ut av det vi er og det vi har lært. Vi kan hjelpe andre og vi kan hjelpe oss selv. Det er ikke så enkelt å være et menneske alltid, men vi kommer oss gjennom det, og det er det viktigste. Vi kommer til å møte mennesker vi kan lære av, og som viser oss et lys i en mørk tunnel. Livet gir oss kun det vi kan takle. Vi blir sterkere. Det kommer alltid en solskinnsdag etter regnet. Husk at det alltid finnes solskinnsdager
 0 kommentarer på "Hva er egentlig en barndom?"
Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar: