FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER TRENING OG KOSTHOLD

Skrevet: 28.10.2015 19:42

Dag 2, 25 september, dro vi for å se La Sagrada Familia. Den berømte kirken som ble tegnet og av arkitekten Gaudi  og påbegynt på slutten av 1800-tallet. Meningen med kirken var å klare å lage noe som folk ikke trodde kunne lages. Bygget er helt spesielt og enormt stort, og antas ikke ferdigbygd før i år 2026. Da det var veldig lang kø for å komme seg inn i kirken, bestemte vi oss heller for å gå rundt den og ta noen bilder, spise en is, og dra på et shoppingsenter jeg hadde sett meg ut før vi reiste. 

La Sagrada Familia i all sin prakt.Et veldig uklart bilde av Primark, men her ser dere grunnen til at jeg ville på akkurat kjøpesenteret Diagonal Mar! ♥♥♥

Etter den lille shoppingturen vår, på omtrent 1 time og 30 minutter, dro vi tilbake til leiligheten, og gjorde oss klar for kvelden. Herbalife teamet jeg er en del av, hadde blitt invitert på Cava og Canapès, og temaet for kvelden var "splash of gold". Etter kveldens første stopp dro vi på Herbalife-fest, og møtte på Herbalifere fra andre deler av Europa. Kvelden var kjempehyggelig, vi danset, sang og hadde det gøy sammen. Slike kvelder glemmer en ikke. 

Cava og canapèn var i tjuende etasje og vi fikk en helt utrolig utsikt over byen. Dette var det beste bildet av oss fargemessig, ekstra søte var vi også da vi ser veldig seriøse ut, dette før vi fikk beskjed om at fotograf var klar, hehe.

Sjekk utsikten dere!

På tur til festlokalet så jeg denne saken. Elsker slike kunstverk med sterke farger, nydelig!

Dagen etter var det duket for selve Ekstraganzaen. I dag igjen var det tidlig opp fra sengen for å rekke å få gode plasser på stadion. Det var en helt fantastisk stemning mellom alle de 18 000 Herbaliferne på stadion, jeg har aldri opplevd noe lignende før. På et visst tidspunkt tok hele salen bølgen, om og om igjen, helt fantastisk gjeng! Jeg lærte mye på disse to dagene (lørdag og søndag) med herbaliferne. Det var mange forskjellige foredragsholdere, og jeg ble veldig inspirert til å jobbe videre! Jeg ble bare ekstra stolt over å være en del av foretaket. Ronaldos nyeste energidrikk med Herbalife ble også lansert denne helgen, til alles glede og jubel. Det skjedde så utrolig mye på så kort tid, at det er umulig å beskrive! Det var en opplevelse for livet!


Stolt nordmann kvinne!

Lansering av CR7 Drive med selveste Cristiano Ronaldo ♥ ♥ 

Å se så mange Herbalifere på ett sted ga meg et sterkt inntrykk, og jeg forsto hvor stort dette selskapet er! 


Lørdags kveld dro vi også ut å spiste, og jeg fikk endelig en etterlengtet bursdagskake. Min kjære hadde sneket seg til betjeningen og ordnet med lys og bursdagssang. Alle gjestene i den delen av restauranten vi satt i, sang bursdagssang til meg og en annen jente i gjengen vår. Det var helt fantastisk. Betjeningen spanderte til og med Cava på oss, denne restauranten var vi utrolig heldig med! Restaurant Bodega monumental anbefales på det varmeste!Siden store deler av lørdag og søndag gikk til arrangementet, slappet vi av når vi kunne. Det ble ikke tatt så mye mer bilder den helgen, annet enn på extravaganzaen. Vi reiste tilbake til Norge mandag. Det var en kjempeflott tur, og jeg ble enda mer forelsket i byen. Oppholdet med gjengen var flott, og jeg er virkelig glad for at jeg dro! Det er fremdeles mye jeg ikke fikk sett eller gjort, så det blir nok flere turer til Barcelona i fremtiden. Jeg gleder meg allerede! I really recommend this restaurant! ♥ 

♥ Molly-Melissa0 kommentarer på "Drømmen om Barcelona Del 2"
Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar: