FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER TRENING OG KOSTHOLD

Skrevet: 09.10.2014 21:38

Heihei! Da var det på tide med en liten oppdatering her på bloggen. Det er dessverre ikke alt man rekker over nå om dagen. Jeg har endelig begynt å jobbe, og treningen er jeg kommet litt igang med igjen, men det er dessverre ikke alt kroppen tåler nå helt med en gang.

 

Da jeg startet opp å blogge igjen i fjor høst, var planen min å fortelle om hvordan det var å være frisørlæring i en storby. Iløpet av det siste året har det skjedd noen endringer i planene mine, og har da funnet ut av at jeg ikke ønsker å bli frisør likevel. Jeg sluttet som lærling i juli, tok meg noen uker ferie, og da jeg kom tilbake til Trondheim var det rett på kyssesyken. Dette året har jeg valgt å bruke som et tenkeår, finne ut av hva jeg ønsker å bli, jobbe litt og teste litt forskjellige ting. Da jeg endelig fikk beskjed om at kyssesyken var over for ca to uker siden, var det på tide å starte i jobb. Heldigvis hadde jeg fått meg litt arbeid før jeg ble syk, så da ble det mye enklere å komme seg i gang.

   For øyeblikket jobber jeg litt i barnehage, og trives veldig godt med det. Jeg liker det å teste ut forskjellige områder og kjenne litt på om dette er noe jeg ønsker å utdanne meg innenfor. Det er så spennende at det er så mange ting å velge mellom! Etter jobb er jeg også med som coach på noen ute-treninger vi arrangerer her i byen. Dette er noe jeg også interesserer meg mye for, og kunne faktisk tenkt meg å fortsette videre med. Spennende!

 
I helgen var vi en liten tur på fjellet for å nyte naturen og den flotte høstdagen. Det er så deilig å komme seg opp i høyden og se utover landskapet. Jeg håper at nå som jeg ikke jobber i helgene som jeg gjorde før, at det blir mer turgåing, opplevelser og et mer sosialt liv. Jeg skal også ta meg mer tid til bloggen etterhvert, men først er det greit å komme seg godt tilbake til rutinene og hverdagen igjen :)

 

Blogges :) 

 

 Molly-Melissa

 0 kommentarer på "Mitt tenkeår"
Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar: