FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER TRENING OG KOSTHOLD

Skrevet: 02.09.2014 22:39

 Nå som jeg har kyssesyken og ikke har lov til å være aktiv, har jeg lite å ta meg til og ikke så mye jeg har lov til. De første ukene av kyssesyken bruke jeg for det meste dagene til å sove, være kvalm, spise is pga. utrolig vondt i halsen, se tv uten å ha lyden på, ha hodepine og spise Ibux som om det skulle vært godteri, noe som ikke minner om noe spesielt spennende liv. Jeg raste ned i vekt til min forskrekkelse, siden jeg veldig godt visste at det var musklene mine som forsvant.

 Jeg vet at når jeg får klarsignal fra legen om at jeg er frisk, så er jeg tilbake igjen. Jeg ser hvordan kroppen min reagerer nå som den ikke får den næringen eller aktiviteten den er vant til å få. Når legen forteller meg at jeg kan begynne å trene igjen, så går startskuddet for meg, for da skal jeg virkelig gi sats og gjøre mitt beste for å få tilbake den gode rutinen jeg hadde. Jeg savner virkelig å trene, og tanken på at jeg må starte sakte og forsiktig når jeg får starte igjen, gjør meg utrolig rastløs. Jeg vil raskest mulig tilbake til der jeg var, jeg vil ikke vite at jeg har gått glipp av over en måned med trening. 

 

 

Jeg gleder meg til å komme tilbake til den gode livsstilen igjen. Jeg gleder meg til å kunne trene, ha lyst på god og blodsukkerstabil mat, løpe turer, ha fremgang med treningen min, bli sterkere og gladere. Jeg savner virkelig energien min. Nå skal jeg prøve så godt jeg kan å forberede meg litt til startskuddet mitt går, jeg håper det blir enklere da.Nå er det litt kjedelig for meg å tenke på trening når jeg vet jeg ikke får lov enda. Jeg prøver å glemme det litt. så kan jeg heller glede meg over det når jeg er tilbake igjen. Nå skal jeg bare slappe av, ta det rolig og håpe at jeg snart er frisk igjen. Det er planen!

 

 

 

Blogges :)

 

 Molly-Melissa0 kommentarer på "Helt ærlig"
Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar: