FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER TRENING OG KOSTHOLD

Skrevet: 02.09.2014 01:09

Heihei dere! I dag har jeg gjort noe stort som jeg har planlagt såpass lenge at jeg har spart penger til det. Jeg har nemlig kjøpt meg en ny pc! Jeg har tenkt veldig lenge på at det er på tide med en ny siden skolepc'en som jeg har brukt frem til nå, er på tur til å ta kvelden. Noe av det verste jeg vet, er store forandringer. Jeg liker ikke å flytte, bytte ut elektriske utstyr som mobiltelefon og pc, eller kjøpe nye møbler uten jeg har tenkt leeenge på det... Jeg blir knyttet på en måte som gjør at jeg blir litt lei meg når jeg må bytte ting ut. Jeg har klart å utsette dette kjøpet i over et halvt år, rett og slett fordi jeg vet jeg kommer til å savne den gamle pc'en i ca 2 uker, før jeg innser at det egentlig var lurt med en ny. Haha, vet ikke helt hvor logisk det høres ut, men slik er det da med meg.

 

Pga. den nye pc'en har jeg også skaffet meg en ekstern harddisk (?) slik at jeg får beholde det jeg ønsker fra den gamle maskinen. Nå som jeg ser gjennom gamle bilder og filer må jeg le en god del av meg selv. For ca 2 år siden hadde jeg veldig mange sterke meninger om diverse tema som jeg i dag har helt andre syn på. Jeg hadde for eksempel mye imot Fitnesskonkurranser og dette med en sunn og aktiv livsstil. Nå som jeg faktisk VET noe om disse temaene er det gøy å tenke på hvor uviten og veslevoksen jeg var! En sunn og aktiv livsstil er nå blitt min livsstil, og jeg syns fitnesskonkurranser er utrolig kult og tøft gjort! Det er utrolig fascinerende å se hvor mye en kan forandre og utvikle seg på bare noe år. 

 

Min nye baby


 Elsker at den er så liten og lett! MYE enklere å ta med seg.

 

Jeg er utrolig heldig som har en snill og flink kjæreste som dro meg med for å finne en pc som begge kunne godkjenne. Jeg er såpass blank på alt med elektronikk at mine kriterier for en ny pc var at den ikke skulle være for stor, den skulle være lett og se fin ut. Haha, litt ute på jordet! Programmering, innstillinger og opplæring av Windows 8 til meg fikk han også som oppgaver å gjøre. Nå er det tilvenning og personalising som gjenstår før jeg setter igang å nyter denne saken og med et tungt hjerte gjemmer bort den gamle. Noen andre som har det som meg?

 

Blogges ;*

 

 Molly-Melissa4 kommentarer på "Forandring fryder"
Kommentarer

Gratulerer masse med den nye pcn! Skulle gjerne hatt en ny selv, for har foreløpig enda skole-pcn fra vgs... Og fy flate den er treg, upraktisk, stygg og mange andre fine adjektiv. Pluss, den har ikke cd-rom engang... ;) Med andre ord: Drømme-pc!!

02.09.2014, kl.01:15 URL: http://hht.blogg.no

Helene: Takk for det! :) Jeg forstår godt hvordan du har det! Er utrolig deilig å slippe unna skolepc'en min nå, er en drøm å ha den nye som faktisk reagerer når jeg trykker på et nytt program. Også utrolig praktisk med en enkel pc når man blogger! :))

02.09.2014, kl.02:12 URL: http://mollymelissa.blogg.no/
Morten

Heldig du,som har en sånn kjæreste! :)

02.09.2014, kl.06:51 URL:

Morten: Veldig heldig! :))

02.09.2014, kl.11:58 URL: http://mollymelissa.blogg.no/

Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar: