FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER TRENING OG KOSTHOLD

Skrevet: 29.08.2014 14:26

Ah! Jeg virkelig elsker at året har fire forskjellige sesonger! Etter noen måneder med de samme fargene og fasongene, er det virkelig på tide med noe nytt og fresht! Høsten er også en av de årstidene jeg liker utrolig best. Etter en lang sommer med korte shorts, lyse og knalle farger, er det godt å roe litt ned med rolige og koselige plagg som varmer i høstlufa. I dag var jeg en liten tur i byen og kjøpte med meg noen nye godbiter. Jeg har enda tilgode å finne en ordentlig herlig cardigan og en fin høstjakke. 

 

Nå har jeg tømt stativet mitt for sommerkjoler og andre overdeler med blomsterprint. Jeg har erstatter sommerklærne med nye og gamle godbiter som kommer til å bli brukt i høst. Mine favorittfarger denne sesongen er grå og gult. Forelsket! 

 

Veske: tilfeldig veskebutikk. Skjerf: Cubus.  Overdeler fra venstre: Cubus, Vero Moda, BikBok, Urban, NewYorker, Butikk i Litauen, HM.
Nye negllakker er også et must når man vil pynte seg!


Nå er det virkelig på tiden med både ny pc og kamera. Dessverre er jeg ikke så alt for glad i speilrefleksen jeg har hjemme i nord, men det er vell en tanke å kanskje hente den hvis bloggingen skal bli bedre..        Hvordan ser garderoben din ut denne sesongen? Link gjerne til bloggen din, alltid gøy med inspirasjon! :)

 

Blogges ;*

 

 Molly-Melissa1 kommentarer på "Passion 4 Fashion"
Kommentarer

Så utrolig mye fint :)) Fin blogg du har!

29.08.2014, kl.14:42 URL: http://fashi0ndoll.blogg.no

Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar: