FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER TRENING OG KOSTHOLD

Skrevet: 07.08.2014 23:49

Hei dere! Nå er jeg bare enda mer gira på høsten enn jeg har vært! I går morges var jeg i et møte der høstens treninger og Herbalife eventyr ble planlagt, kjempespennende! Enda mer spennende er at jeg skal få delta som hjelpetrener for å lære litt og få erfaring, gøy! Det er en super gjeng som er igang med dette, så at det kan bli noe annet enn et flott eventyr! Da møtet var over, ble det en liten runde i butikkene før jeg tuslet hjem i regnværet. Jeg tror ikke regnværet var til noe hjelp med tanke på at jeg håper på å bli frisk snart. Den siste uken har jeg kjent at jeg brygger på noe, håper bare det ikke blir en skikkelig omgangssyke. Men koste hva det koste vil, så skal jeg på gymmen i morgen, håper jeg...


Gårdagens antrekk. Jeg liker den nye jakken min utrolig godt! Fra New Yorker.

Ellers var jeg på langtur i bymarka tirsdags ettermiddag. Utrolig deilig å ha litt cardio ute i skog og mark, deilig for sjelen! Siden jeg har fått meg enda en løpepartner, blir øktene litt tyngre enn når jeg og venninnen min løper. Hege er perfekt å kose-jogge med siden vi har samme tempo, men derimot nå som jeg løper med en fra det andre kjønn, blir jeg pushet hardere og kjenner det i bena flere dager etterpå. Håper det hjelper på kondisen min da! :))


Getting stronger! 

Og dere! For å endelig prøve å bli litt mer voksen, bestemte jeg meg for å lage fisk til middag her en dag... Jeg må være ærlig å si at jeg i utgangspunktet ikke like fisk, som er en stor skam siden pappa er fisker. Jeg kan ikke lage fisk, men fant litt inspirasjon på nett og fikk det faktisk til sånn noen lunde.. Det var faktisk ikke så verst! Kanskje det blir mer fisk fremover? Da blir pappa glad vet jeg! :)

 

Nå skal jeg ta meg en paracet, se en avslappende film og prøve å bli frisk. Utrolig kjedelig å være syk! Blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa

 1 kommentarer på "Et lite snev av feber..."
Kommentarer

Mamma

Masse go bedring jenta mi. <3

E vannvitti masse gla i dæ! <3

Mange klæmma fra mamma.^_^

08.08.2014, kl.00:41 URL:

Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar: