FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER TRENING OG KOSTHOLD

Skrevet: 04.08.2014 10:00

God morgen!! Nå er jeg endelig tilbake i Trondheim etter noen uker ferie hjemme i nord. I løpet av ferien har jeg dessverre fått i meg litt for mye pizza, is og brødskiver, noe som jeg lett legger merke til! Jeg har heldigvis klart å få i meg Herbalife Shake, hatt noen treningsøkter ute både på land og i vann, og klart å stå opp tidlig nok til å få med meg dagene. 

I ferien har jeg også hatt tid til å være sammen med venner og familie, opplevd nye ting, vokst på ting jeg tidligere ikke har vært komfortabel med, hatt det gøy, og ikke minst hygget meg mye med flotte mennesker!  Nå som jeg er tilbake blir det ingen kjære mor når det kommer til trening og kosthold. Jeg har kastet siste rest av potetgullet mitt, har hatt min første økt på gymmen etter 3 uker uten, og er nå igang med ukas matplan! Back on track!


Restitusjon, balsam for sjela og rett og slett noen helt fantastiske dager på Helgeland med pappa og lillebror!

Frukt-date med min nydelige venninne Janne. Alltid noe spennende å oppleve med henne!!

Joggetur klokken 07.00 om morgenen! Eier verden når alle andre sover, ubeskrivelig!

En liten fjelltur i tåkeværet sammen med Janne er perfekt på en søndag!Girlpower!

Jeg er utrolig gira på denne høsten! Nå fremover blir det mye spennende som skjer, og jeg gleder meg til at alt starter! Jeg skal også kjøre på med bloggingen igjen, så fremover blir det inspirasjon, motivasjon, oppskrifter og mye annet! Dette skal bli den beste høsten noen sinne!! Jeg håper alle nyter de siste ukene av sommeren, og koser seg max! Selv har jeg tatt meg tiden til å være ute i sola, så endelig kan jeg skryte over at jeg har litt farge, haha! Ønsker alle en super start på uken!  Blogges ;*

 

 

 Molly-Melissa

 

 

 4 kommentarer på "Back On Track"
Kommentarer

Så flink du er! Hardt å være tilbake etter ferie, hehe :) Kos deg masse og lykke til med treningen!

04.08.2014, kl.10:19 URL: http://regineaf.blogg.no

regineaf:: Tusen takk for det! Alltid hardt å være tilbake, men når man først er igang så er det ingenting som er bedre! :)

04.08.2014, kl.11:25 URL: http://mollymelissa.blogg.no/

Du har jo vært kjempeflink i sommer! Lett for at gode vaner forsvinner helt, men litt er alltid bedre enn ingenting :-) Ha en fin dag!

05.08.2014, kl.10:26 URL: http://www.jlb.blogg.no

Jlb: Så hyggelig at du syns det! :-) Er dessverre alt for lett å ødelegge de gode vanene, men så lenge kan klarer å komme tilbake til dem, skal det nok gå bra! :D Ha en fin dag du også! :)

05.08.2014, kl.12:35 URL: http://mollymelissa.blogg.no/

Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar: