FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER TRENING OG KOSTHOLD

Skrevet: 16.06.2014 23:31

Heihei dere! Husker dere jeg har snakket om en 90 dager challenge? Tirsdag i forrige uke var ufordringen offisielt over. Hele tre måneder med fokus på et blodsukkerstabilt kosthold, bedre livsstil og generelt bedre liv er nå gjennomført. Jeg hadde satt meg forskjellige mål som jeg ville nå iløpet av de 90 dagene vi har holdt på med dette. Jeg har selvfølgelig sett på målene mine, og vært redd for at jeg ikke skulle klare dem, men når jeg tenker meg om, og nå har fått scannet meg så ser jeg jo at flere av målene er nådd! 

 

1. Redusere fettprosent og øke muskelmasse - Dette har jeg klart! 
2. Klare å følge en kostholdsplan, få i meg nok proteiner, fett og karbohydrater - Jeg er så glad i mitt nye kosthold! Jeg spiser mye mer, og rett mat enn jeg noen gang har gjort før. Kroppen min fungerer mye bedre og magen min har det utrolig bra iforhold til før.  3. Fortsette å trene 4-5 ganger i uken - Dette har jeg også klart å holde. Selv om jeg ikke har vært på gymmen hver dag i det siste, så har jeg brukt naturen mye!


 4. Bedre utholdenhet - Ja!! Endelig klarer jeg å løpe mer enn 100 meter før jeg stopper for å hive etter pusten. Utholdenheten er blitt mye bedre, og jeg er så utrolig glad for det!
5. Spise godteri bare på lørdager - Dette har jeg holdt veldig greit, bortsett fra en liten glipp i påska da det ble litt mer.
6. Få mer livsglede - Jeg har blitt kjent med fantastiske folk som gir meg utrolig mye energi og glede, og jeg har det utrolig bra sammen med dem. Glad jente!7. Føle meg vell og stolt i bikini - Selv om jeg har fett på kroppen, celulitter, null six-pack, osv, så føler jeg meg mye mer vell i bikini enn noen gang før. Jeg vet hva jeg gjør for kroppen min, jeg vet at den aldri har hatt det så bra før, som gjør at jeg er stolt over at kroppen min er i endring. Jeg har faktisk gått ned 10 kg siden sist jeg hadde på meg bikini (i fjor sommer), jeg syns at jeg har litt grunn til å føle meg vell i bikini!

8. Ta mer vare på meg selv og kroppen min - Jeg har en ny livsstil, godt kosthold, trener og tar vare på kroppen min! Har kroppen min det bra, så har jeg det bra! 

 

Før og etterbilde! Kroppen forandrer seg stadig, fra morgen til kveld er formen forskjellig. Bildene viser ikke stor forandring, de viser faktisk at det er mer fett på magen på dag 90 enn dag 1, men jeg har faktisk blitt tynnere rundt midjen. Mitt mål var ikke å se "perfekt ut", men å ha et sunt forhold til mat og kroppen min. Jeg har mistet litt fett siden utfordringen startet, noe som jeg ikke trodde jeg kom til å klare, så jeg jubler! Jeg er stolt over meg selv, og alle de andre som har deltatt i denne utfordringen, rett og slett fordi det er vanskelig å holde på i 90 dager i strekk, spesielt for meg som er nybegynner i dette.  Jeg elsker den nye livsstilen, og jeg elsker at kroppen min har det bra. Det er så godt at jeg kan gjøre en forskjell i min egen hverdag, bare ved å endre dagligdagse ting. 

 

Selv om de 90 dagene med utfordringen er over, blir jeg ikke å slutte med hva jeg har begynt på. Dette gir meg mye! Jeg har mer energi, overskudd, glede og ikke minst en gladere kropp. Selvfølgelig frister det litt med junkfood, og av og til tillater jeg meg selv å spise litt junk også. Jeg er jo tross alt fremdeles et menneske, det er vanskelig å være noe annet :)

 

 

 Molly-Melissa0 kommentarer på "#Prosjekt Meg"
Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar: