FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER TRENING OG KOSTHOLD

Skrevet: 05.04.2014 18:59

Åh jeg elsker løpeturer! I dag er jeg utrolig overrasket over meg selv siden utholdenheten har vært utrolig bra iforhold til tidligere! Jeg løp også en ny rute i dag, det er så spennende å løpe en vei jeg ikke aner fører til. Å løpe den samme ruten hver gang kan bli ganske kjedelig i lengden, men det gjorde seg virkelig å være litt små-spontan og velge en annen vei. Haha, jeg gjør sjeldent noe nytt, så dette er jo litt stort for meg, må le av meg selv siden jeg er så sykt kjedelig i blant! Iallefall, spenningen var der, utholdenheten var forbedret, været var flott, skoene mine gir meg en super demping som jeg bare elsker, og løpeturen var fantastisk! Når jeg kjenner på det at løpingen er bra blir jeg så utrolig glad, så jeg løper rundt med et smil som en galning, og folk smiler tilbake, Elsk! Det er sant det som sies; smil til verden og verden smiler til deg, får jo en fantastisk følelse når det skjer! Dagen blir bare enda bedre! 


Nidelva, bildet tatt fra den gamle bybroa.

Elsker løpeskoene mine!

Bakklandet er som en egen liten landsby, glemmer helt av at jeg er i Trondheim! Utrolig koselig bydel!Joggetur-selfie må til. Alltid vakker på håret! 

Haha, smiler jeg! Det var utrolig godt å ha kort dag på jobb i dag, har fått slappet av og senket skuldrene, godt for kroppen!

Nå blir det middag og restitusjon med en god film, god helg alle sammen! :D

 

 

 Molly-Melissa4 kommentarer på "Smil til verden!"
Kommentarer

Så nydelig du er :-) Smil til verden, så smiler verden til deg!

05.04.2014, kl.21:00 URL: http://lenasvendsen.blogg.no
Celine V

Du e flenk!

læs blogen din kvær dag! du e så inspireranes!:D

05.04.2014, kl.21:23 URL:

Lena Svendsen: Tusen takk for en kjempehyggelig kommentar! :D

05.04.2014, kl.22:23 URL: http://mollymelissa.blogg.no/

Celine V: Så hyggelig å høre! :D

05.04.2014, kl.22:23 URL: http://mollymelissa.blogg.no/

Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar: