FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER TRENING OG KOSTHOLD

Skrevet: 27.03.2014 00:15

God kveld lesere. I dag har jeg tenkt å være litt mer personlig enn tidligere. Grunnen til at jeg velger å skrive om dette, er ikke for oppmerksomhet, men for at dere skal se at det er en person bak treningen og matlagingen. Kanskje noen av bloggleserne som har følgt meg en stund kan huske mine tidligere personlige innlegg, og forstår ting bedre enn andre. Jeg har lenge hatt behov for oppfølging av profesjonelle for at jeg skulle få livet til å fungere bedre. Det har ikke vært noe alvorlig på lenge, men støtten har vært utrolig god å ha etter livet mitt ble snudd opp ned i 2007. Etter jeg flyttet til Trondheim i høst har det vært vanskelig å få den "hjelpen" jeg er vant med å få, som gjør at jeg har måtte gjøre litt om på livet mitt. Trening og bedre kosthold har vært en liten redning for meg. Da humøret mitt og tankene mine mørknet, var det på tide å finne løsninger for at dagene skulle bli enklere å håndtere. 

 

Jeg startet med å tenke over hva som kunne vært med på å gi kroppen mer energi til å gjennomføre dagene mine. Jeg startet da å trene på gymmen, og oppdaget at bare det å ha noe annet enn livet å fokusere på gjorde underverker. Da jeg var på kroppscanning hos livsstilsklubben, fikk jeg også vite at jeg spiser alt for lite mat, og iallefall ikke rett mat. Bare det å få høre at kroppen min ikke får det den trenger, gjorde at jeg så enda flere løsninger. Etter at jeg begynte å trene og spise rett har ting blitt bedre. Workout Trondheim har også vært en stor hjelp. Bare det å få være sosial med en utrolig hyggelig og morsom gjeng noen ganger i uka, gir meg et utrolig godt humør som jeg ikke har hatt på lenge! Selvfølgelig kan ikke en bedre livsstil hjelpe meg med alle "problemene" mine, men det har vært med på å hjelpe litt, som er helt supert. Jeg er nå blitt forelsket i å trene og spise bedre, og jeg elsker å se progressjonen min, både psykisk og fysisk. Livet blir faktisk lettere når kroppen får det bedre. Jeg tenker klarere, stresser mindre og smiler mer. 


♥ Ordentlig mat er godt for kroppen! ♥ Progresjon fra juni 2013 til Mars 2014, som dere kan se har shortsen min blitt for stor, herlig!


Jeg går for tiden å venter på at oppfølgingen skal begynne, men å få brev om at ventetiden har blitt forlenget gjør at humøret mitt er i ubalanse. Nå ser jeg veldig frem til å reise hjem til påske. Å være med familie og venner som jeg kjenner og føler meg trygg på, blir en ganske fin opptur for meg. Jeg håper dere forstår litt mer om hvorfor jeg blogger en del om trening og kosthold. Jeg elsker å blogge, spesielt om ting jeg bryr meg om. Det å kunne dele mine oppskrifter, progresjon og meninger med dere er noe jeg virkelig liker! Det er kanskje noen som tror at trening og kosthold er noe jeg er blitt hektet på, bare fordi verden er blitt slik, men nå ser dere kanskje at jeg har flere grunner til hvorfor livsstilen min er endret. Jeg jobber både med mitt intre og mitt ytre, på flere måter. Og jeg elsker det!


♥ Tommel opp for trening! 

 

Jeg har nå lært at alt henger sammen, og at det er på tide å fokusere på meg og hva jeg trenger. Første steget til at jeg skal få det bra, er at kroppen min har det bra. Selv om jeg etterhvert må endre litt på livsplanene mine, så er det verdt det for at jeg skal få det bedre. Jeg gleder meg utrolig mye til at oppfølgingen skal begynne, slik at resten av prosessen kan starte. Det er så utrolig godt å vite at jeg har startet på nytt og lever nå et bedre liv. Jeg smiler bare av tanken på at en lysere tid er startet, og at den kommer til å bli lysere. Det er så herlig! :))

 

 Molly-Melissa 0 kommentarer på "Et bedre liv"
Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar: