FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER TRENING OG KOSTHOLD

Skrevet: 25.03.2014 23:03

God kveld kjære lesere! Hvordan er uken deres til nå? Dagen min i dag har vært som de fleste tirsdager for meg. "Ekstra" tidlig opp, tre timer skole med modeller og tegninger, jobb noen timer, og deretter utetrening med Workout gjengen! Det er en lang dag, men jeg elsker at dagen slutter med en utrolig sosial utetrening! Jeg hadde Legday i går, og kjente det ganske så godt på treningen i dag, med både cardio og litt rumpe- og lårøvelser. Gleder meg til i morgen, da blir trappa på jobb en stor challange. Haha, men deilig å kjenne det i kroppen at jeg har trent!   OG en stor takk til Leita som var fotograf for meg i dag! :))

Solskinn og skyfri himmel i dag, deilig! 

Denne gangen var hovedaktiviteten kanonball, kjempemorsomt! Ble man truffet, fikk man strafferunde, genialt!

Utrolig deilig at været kunne holde seg sånn i dag, perfekt til utetrening! Strafferunde til meg!  Gøy å få flere øvelser inn i èn aktivitet!

Det er flere av dere som har spurt etter oppskrift til Proteinpannekaker, så da kan jeg bare informere om at jeg er på saken! Siden jeg har jukset frem til nå, prøver jeg nå å lage min egen oppskrift, som tar litt tid siden jeg vil ha dem supergode! Jeg håper dere har tålmodighet! :))  
 


Som dere ser så har jeg listet opp en del ting som jeg tenker kan være med i oppskriften... Så var det bare å finne ut av hva! Hehe...


Nå skal jeg spise opp pannekakene mine, gjøre klart til i morgen, og så skal jeg endelig lalle sove! I morgen er det onsdag, som betyr at vi er halvveis i uken! Hvem gleder seg til helg igjen? Jeg vet jeg gjør det! :))) Blogges! ;*
 Molly-Melissa


0 kommentarer på "Solskinn ♥"
Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar: