FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER TRENING OG KOSTHOLD

Skrevet: 14.03.2014 12:03

Hei dere! Jeg har lenge hatt mye å tenke på og vært mye stresset og urolig. Jeg har prøvd å stresse ned og slappe av slik at ting kunne bli bedre, men det har ikke virket. Tidligere i uka fikk jeg tilbudet om å være med på kurs i Medisinsk Yoga, og tenkte da at dette kunne være spennende å prøve. Jeg var selvfølgelig usikker på hva det var for noe, men jeg var nysgjerrig og sa såklart ja til å delta. Medisinsk Yoga var helt magisk for meg. Alle tankene mine ble borte og jeg stresset helt ned. Det var så deilig å slappe av og bare stenge alt ute. Jeg ble kjemperolig og slappet av på en måte jeg ikke har gjort før. 

 Det var en rolig atmosfære med alt. Lyset var slått av, telys var tent, rolig musikk i bakgrunnen, og stemmen til instruktøren var rolig og behagelig. Det var enkle og fine øvelser som hjalp kroppen til og slappe av. Det var flere øvelser for å kontrollere pusten. Det man lærer på MediYoga er ting som også kan brukes i hverdagen for å slappe av.Medisinsk Yoga eller MediYoga er en myk, medidativ yogaform med puste- og kroppsøvelser samt meditasjon. MediYoga kan hjelpe til bevissthet, stabilitet, ro, harmoni og bedre helse. Vitenskapelige studier viser også at MediYoga er godt for hjertet, og minsker risikoen for hjerteinfarkt.


Medisinsk Yoga er noe jeg anbefaler alle. Alle trenger å slappe ordentlig av, og få mer balanse i livet sitt. Jeg gleder meg allere til neste uke, da det er en ny time med total avslapping. 

Fra og med neste Tirsdag og Torsdag starter det opp to 6 ukers kurs i Medisinsk Yoga. Kurset starter klokken 20:15 og er ferdig 21:30.
Kunne du tenke deg å være med på dette, ta kontakt med Henriette Overn på henriette.overn@gmail.com eller Mobil 93026374.

Kilder: Mediyoga og Henriette Overn

 

 Molly-Melissa 
 
 0 kommentarer på "Kurs i Medisinsk Yoga ♥"
Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar: