FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER TRENING OG KOSTHOLD

Skrevet: 12.03.2014 22:38

God kveld lesere! Det er endelig onsdag, som betyr at jeg har fri fra jobb i morgen, og kan sove leenge! Jeg har også treningsfri i morgen, men tenker at hvis det er filt vær, blir det en liten joggetur ute uansett. I dag har det vært jobb og trening som vanlig. På trening følgte jeg programmet til Karianne, en venninne fra jobb, og ser for meg at jeg kommer til å være stiv og støl i morgen, herlig! Lærte meg også noen nye øvelser i dag, som alltid er spennende, så de må prøves flere ganger! Avsluttet økta med 15 min på mølla, blitt så forelska i å løpe! Har elendig utholdenhet og kondis, men får så mye energi av løpinga! :)


 Selfie!  Proteinshake etter trening er kjærlighet!

Da jeg var på kroppscanning og veiledning forrige torsdag, fikk jeg råd og tips til hvordan jeg skulle få i meg nok næring hver dag. Da fikk jeg lære litt om hvordan kostholdet mitt bør være iforhold til hvordan det har vært. Siden jeg syns det er vanskelig å få i meg nok hver dag, fikk jeg høre om Herbalife og hva det kunne gjøre for meg. I dag fikk jeg endelig startpakken min som jeg bestilte samme dag som veiledningen, og jeg ser utrolig frem til å starte med produktene i morgen! Jeg vet det er mange som er skeptiske til slikt kosttilskudd, så nå tester jeg det for deg!  Nå er det virkelig på tide at jeg får i meg nok næring! :)


  Måltidshake: Næringsrikt måltid.  Fiber- og urtetabeletter: Fibertilskudd  Instant Urtete: Øker kvikkhet og konsentrasjon  Multivitaminer: Holder kroppen frisk.

 

Nå skal jeg kose meg med litt frukt og se litt serie før jeg tar natta. Jeg håper alle har hatt en kjempefin dag og får en enda bedre dag i morgen! 

 

 Molly-Melissa0 kommentarer på "Pakke fra Herbalife ♥"
Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar: