FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER TRENING OG KOSTHOLD

Skrevet: 28.01.2014 20:06

Siden starten av Desember 2013 har jeg vært mye flinkere til å tenke over hve jeg spiser. Samtidig som jeg begynte å trene, var det enklere å kjøpe sunnere mat og spise bedre. Før gikk det mye i kjøttdeig, pizza og annen ferdigmat, noe som gjorde meg slappere og mindre motivert til både jobb og andre sosiale ting etter jobb. Nå spiser jeg veldig mye kylling, diverse grønnsaker og frukter, samt lager middag fra bunnen. Selv om det er litt kjedelig å lage mat til bare meg, er det da deilig å lage en stor porson slik at jeg har mat flere dager, som gjør matlaging verdt det. 

Jeg er absolutt ikke blitt helt nazi når det kommer til å telle kalorier, for det gjør jeg ikke. Målet er ikke å gå kraftig ned i vekt, bare å få et sunnere kosthold og livsstil uten at jeg skal ta for hardt i. En gang i uken har jeg "juksedag" da jeg spiser litt usunt, noe som er en super motivasjon gjennom uken hvis jeg blir ekstra godterisyk! Også hvis jeg spiser med andre, så nyter jeg det ekstra godt hvis maten ikke er av det sunneste, det ska være lov å kose seg uten å tenke for mye på fitness :) 

Fremover kommer jeg til å vise dere noen av rettene jeg lager. Jeg kommer da til å legge ut oppskrift (jeg er veldig flink til å finne oppskrifter fra andre steder og endrer dem). Under ser dere et lite utvalg av mine middagsretter, kommer alltid på noe nytt og spennende å lage! Syns matlaging er kjempespennende, spesielt når jeg får det til!

 

 Molly-Melissa1 kommentarer på "Nye Matvaner"
Kommentarer

Alt så godt ut! jeg har også blitt mye flinkere, så føler meg mye freshere nå :)

28.01.2014, kl.20:18 URL: http://victoriavenbakken.blogg.no

Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar: